- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.141
Bugün bana dua edin lütfennn...Kararlıyım bugün biitircm bu işiEşimin oğum günü bugünn
kızlar nasılsınız sorusu olan varsa yardımcı olayım....
baharım sen nerelerdesin bende çok sık giremedim geldinde görmedim mi acaba
combo canım mesajımı oku ve uygulayıp cevap yazmanı bekliyorum,
cecem sen ne yaptın canım geçmişe bakmadım bitirdin mi bu işi çok merak ediyorum inş güzel haberlerini alırım
canım inş. ilerleme kaydedersin egzersizinde. azimli olduğun sürece hep daha fazlasını yapacaksın. canının acıyacağını hiç düşünme, aklına bile getirme, beynimizin oyunu sadece. burnundan derin bir nefes al, nefesini verirken parmağını sok, daha kolay olacağını göreceksin. kendini kasmadığın sürece hiç bir şey olmaz.zarın esnek olabilir, illaki kan gelecek diye bir şey yok. benim egzersizlerimde gelmemişti hiç. Allah kolaylıklar versin..
Amin canım çok sağol dün akşam denedim almayı ama sadece işaret parmağımın 1 boğumunu alabildim 3 gün önce 2 boğum almıştım biraz moralim bozuldu sanki alamayıncabide ıkınınca vajinanın içinde zar deliği ben göremedim aynada sanki orası kapalı gibi geldi bana jinekoloğa da hiç muayene olmadım istanbulda bildiğiniz iyi bir vajinismus merkezi psikolog vs. var mı ?
merhaba canım, hiç bozma moralini. bugün alamazsan yarın alırsın, yaptıkça ilerleyeceksin zaten. zarı bizim görmemiz çok zor canım, ancak doktorlar anlayabiliyorlar. bence bir jinekoloğa gitsen iyi olur, herhangi bir problem olup olmadığını söyler, sende rahatlıkla yaparsın egzersizlerini. muayeneden hiç korkma, alttan bakmıyorlar vajinismus olduğunu söylediğin zaman. ihmal etme en kısa zamanda git. canım ben Kocaeli de yaşıyorum, bildiğim bir merkez yok.
aa o zaman benim zarım esnek galiba çünkü 2. boğuma kadar işaret parmağımı alabildim ben kan gelmedi :))))))) inşallah acımaz kan gelmez bugün eve gidince 3. boğuma kadar almaya çalışıcam da dua edin bana ne olur bacaklarım titriyo denerken Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim(
bana yardımcı olabılecek arkadaslar var mı? özellikle aparatla çalışan? ben mumdan aparat yapıyorum fakat bıtanesınde sorun yasıyorum resmını cekıp sıze gonderıp bısey sormak ıstıyorum...lütfen
yok canım uzun kızmırı samdan mumu varya onu yaptım.gercı beyaz olsada farketmez.soyle kı ben 10cımı rahatca alıyorum. ama onun ucunu ben bıraz sıvrıltmıstım hanı ınceden kalına gıdıodu ucu. 12cmlık aparatın ucu tamamen yuvarlak. ve naptıysam bır mılım bıle gırmıyor. ama sonucta penısın ucuda yuvarlak ben o yuzden nerde yanlıs yapıyorum anlamadım
merhaba kızlar ben tekrar denedım 11cme ıncelttım ve suan onu alabılıyorum. fakat ne kadar rahat bıraksamda ıcerı ıttıkce bı yanma ve batma oluyor ama yanı dayanılmayacak derecede degıl. :)
gıt gel yapmaya calıstım ama baya tuhaf oluyor yanı ama aparattan kaynaklıdır sonucta penıs aparat gıbı sert bısey degıl sekle gırıyor oyle degıl mı?
yarın denemeyı dusunuyorum
kızlar tek pecete ile streclenmıs bakkal mumu kac cm oluyor bu cm olaylarına halen kafam basma dı
çok sağol canım ama vajinismus olduğumu söyleyince alttan bakmayıp nerden bakıyolar zarın kapalı olup olmadığına?
kızlar nasılsınız sorusu olan varsa yardımcı olayım....
baharım sen nerelerdesin bende çok sık giremedim geldinde görmedim mi acaba
combo canım mesajımı oku ve uygulayıp cevap yazmanı bekliyorum,
cecem sen ne yaptın canım geçmişe bakmadım bitirdin mi bu işi çok merak ediyorum inş güzel haberlerini alırım
çok sağol canım ama vajinismus olduğumu söyleyince alttan bakmayıp nerden bakıyolar zarın kapalı olup olmadığına?
Arkadaslar onerebileceginiz bir doktor var mi bir de cigdem demirsoya dair yorumu olan?
Kimseye söyleyemediğin bu derdi buradaki gönlü güzel arkadaşlar paylaşıp çözüm bulmak... Zaten evlenmeden bilseymişiz şurada öğrendiklerimizi bununla uğraşmaz evliliğimizin tadını çıkarırdık ... Acıma kanama o kadar az ki... Hatta hiç kasmasak o bile yok canım benim ... Nefes kontrolü çok önemliymişşş meğer ... Yıllarca taşıdığım vajinamı buradan sonra tanıdım...paylaşın her anınızı ... Bıkmak yılmak yokkkkk... İnanın yıllar o kadar çabuk geçiyor ki .. O gün olur şu zaman olur.. Ama olmuyor. Ben 3,5 yıl kaybettim ... 3 ay oldu yeneli .. Evliliğim tam anlamıyla huzura erdi ... Tembellik yapmayın hemen yeninn... O mutluluğu mutlaka yaşayınnnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?