Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar bişi sorcam ama bıyandan da cekınıyom rabbım bılıyo ya şimdi aklıma bişi takıldı benimegzersız yaptıgımdan berı vajen delıgı eskısı gıbı degıl mesela bacaklarımı hafıf acınca genısledıgını hıssedıyom ve delıgın cevresı tırtık tırtık seklınde sızınde olemı yoksa sadece benım mı ole tam anlatamamıs da olabılır

herkese merhaba nasılsınız? Ben gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum, İnşalllah herşey daha güzel olacak. Yüzüm yastıkta daha rahatım hem eşim de o şekilde daha çok mutlu oluyor... Yüzyüze olunca vajina aşağıda derin de kaldığı için giriş pek olmuyor popo havadayken çok daha iyi oluyor...

kızlar nasılsınız sorusu olan varsa yardımcı olayım....

baharım sen nerelerdesin bende çok sık giremedim geldinde görmedim mi acaba

combo canım mesajımı oku ve uygulayıp cevap yazmanı bekliyorum,

cecem sen ne yaptın canım geçmişe bakmadım bitirdin mi bu işi çok merak ediyorum inş güzel haberlerini alırım

günaydın kızlarr dün gece ılk defa mumla denedım ıcıme aldım baya rahatta gecısı oldu canımı acıtmadı kac cm oluyo bılmıyom tam bakkal mumunu bırkez peceteyle strecledım gece boyunca yanmam hıc yoktu sabah asırı yanmayla uyandım neden acaba bıde agrı var

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?

Ben de pek girmiyorum eskisi gibi maalesef

Amin canım çok sağol dün akşam denedim almayı ama sadece işaret parmağımın 1 boğumunu alabildim 3 gün önce 2 boğum almıştım biraz moralim bozuldu sanki alamayınca bide ıkınınca vajinanın içinde zar deliği ben göremedim aynada sanki orası kapalı gibi geldi bana jinekoloğa da hiç muayene olmadım istanbulda bildiğiniz iyi bir vajinismus merkezi psikolog vs. var mı ?

merhaba canım, hiç bozma moralini. bugün alamazsan yarın alırsın, yaptıkça ilerleyeceksin zaten. zarı bizim görmemiz çok zor canım, ancak doktorlar anlayabiliyorlar. bence bir jinekoloğa gitsen iyi olur, herhangi bir problem olup olmadığını söyler, sende rahatlıkla yaparsın egzersizlerini. muayeneden hiç korkma, alttan bakmıyorlar vajinismus olduğunu söylediğin zaman. ihmal etme en kısa zamanda git. canım ben Kocaeli de yaşıyorum, bildiğim bir merkez yok.

çok sağol canım ama vajinismus olduğumu söyleyince alttan bakmayıp nerden bakıyolar zarın kapalı olup olmadığına?

acımaz canım sen hiççç korkma sana garanti verebilirim o kafamızda tasarladığımız gibi bişey değil ilişki acı falan yok:13:
arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim (

canım vakit kaybetmeden başla egzersizlere, daha çok yenisin okuduğum kadarıyla denemede yapabiliyomuşsun, hemen parmak veya aparat egzersizlerine başla, okey veya durexin kayganlaştırıcısını almanı tavsiye ederim, sorun varsa buraya yazabilirsin

canım mumda ben de çok sorun yaşadım, 2 gün sokamadım hatta besteye ben bırakıcam artık olmuyor dediğim bile oldu ama Allahtan devam et dedi bana
mumu girişe yerleştirdikten sonra tamamen aşağıya doğru yönelt olur mu ve ittirmekten korkma

git gel aparatla veya parmakla yapman çok zor canım, dedim ya ittirmekten korkma yeter, penisle gitgel yapmak çok kolay inan bana:13:
kızlar tek pecete ile streclenmıs bakkal mumu kac cm oluyor bu cm olaylarına halen kafam basma dı

canım 5 6 cm olabilir tahminimce:26:

çok sağol canım ama vajinismus olduğumu söyleyince alttan bakmayıp nerden bakıyolar zarın kapalı olup olmadığına?

merhaba cnm bende vajinusmuslu olarak kontrole gittim dediğin gbi sanki orası kapalı gibi gözüküyordu. içim rahat emedi gittim. evet alttan bakıo ama sadece eliyle bana kameradan zarı gösterdi elini yada hiç birşey sokmuyor zarımı kontrol etti yapısını söledi. esnek yada değil yada ne bilim kalın yada ince zar die yorum yaptı. herşey normal, olamamsı için hiç bi sebep yok demişti bende durumun sadece psikolojik oldgunu anladm en azından egzersizlere bunu bilerek içim rahat olarak başlayacağım bu akşam hatta

biz cecemle birbirimiz gazlayıp duruyoz ama ikimizdede tık yok

Ben henüz evlenmedim ve sorunumu biliyorum fakat yine de egzersiz yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…