- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.161
desteğin için teseşekkür ederım canım. cıdden bende bugun kafayı yıyecektım. ama dedıgın gıbı kasılmaktan kaynaklı.yoksa neden gırmesın. mıllet ılk gece ıcın can atar bızım halımıze bak.
ama cıdden cok asama kaydettım ben aparatla calısmayı dusunemezken sımdı parmak dusunemıyorum.yanı ınanmak cok onemlı. dedıgını yapıcam canım. zaten 90 derece oturmuyorum popoya donuk ama yınede ıste kasıyorum bellı kı zaten dogum yapar gıbı ıkınıyorum ben mubarek :)) kasılmamı ordan anlayabılırız sankı kamyon alcam ıcıme tovbe tovbe :) ben cıkıyorum canım sımdı yıne gorusuruz kendıne cok dıkkat et
kızlar nasılsınız sorusu olan varsa yardımcı olayım....
baharım sen nerelerdesin bende çok sık giremedim geldinde görmedim mi acaba
combo canım mesajımı oku ve uygulayıp cevap yazmanı bekliyorum,
cecem sen ne yaptın canım geçmişe bakmadım bitirdin mi bu işi çok merak ediyorum inş güzel haberlerini alırım
biz cecemle birbirimiz gazlayıp duruyoz ama ikimizdede tık yok
parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü çok soğudum artık eyleme geçemiyorum bi türlü hiç içimden gelimiyo biri bana açıklamalı olarak anlatabilirmi yada gaza getirebilirmi rica etsem:)
kızlar nolur biride bana akıl versin. jel krem doktor hiç biri kar etmio.. çok fazla korkuyorum.. hiç bir istek yok bende.. lütfen bunu nasıl yenicem yardımcı olabilirmisiniz ?
kızlar şimdide iki tane kulak çöpünü streçleyip denedim ve o da hiç acımadan girdi içerisi gerçekten boşlukmuş:):)o kadar mutluyum ki.....ne olur bir an önce başlayın egzersize keşke ben daha önce başlasaydım. Ben parmakla yapamayanlardanım onun için tavsiyem aparat yapın kendinize o kadar kolay giriyor ki beni buradaki arkadaşlar biliyor 4 aydır falan buradayım hiç cesaret edememiştim ve bugün olacak dedim ne olur deneyin doğru yönü bulmam bir saatimi aldı ama doğru yönü bulduğunuz da o kadar kolay ki kayıveriyor ki...ben başlayabildiysem herkes başlar lütfen bir an önce başlayın....
kızlar şimdide iki tane kulak çöpünü streçleyip denedim ve o da hiç acımadan girdi içerisi gerçekten boşlukmuş:):)o kadar mutluyum ki.....ne olur bir an önce başlayın egzersize keşke ben daha önce başlasaydım. Ben parmakla yapamayanlardanım onun için tavsiyem aparat yapın kendinize o kadar kolay giriyor ki beni buradaki arkadaşlar biliyor 4 aydır falan buradayım hiç cesaret edememiştim ve bugün olacak dedim ne olur deneyin doğru yönü bulmam bir saatimi aldı ama doğru yönü bulduğunuz da o kadar kolay ki kayıveriyor ki...ben başlayabildiysem herkes başlar lütfen bir an önce başlayın....
kızlar merhaba ben bugün sonunda karar verdim ve kulak çöpünü streçleyip alabildim yalnız aldığımda biraz yanma oldu bu normal mi bide kızlık zarı vajinanın ne kadar girişinde
biocummm sonunda başlamışsın egzersizlere o kadar sevindim ki anlatamam
çok çok güzel olcak her şey devam et böyle, Allah yardımcın olsun
şimdi o aparatı günden güne kalınlaştır, bi de jel kullanmayı ihmal etme canım
Gerçekten sizin sayenizde oldu o kadar mutluyum ki:):) birde hangi mumlardan almam lazım o konudada yardımcı olursanız sevinirim:)
canım kızlık zarı vajinanın 2 3 cm gerisindeşöyle de bişey var egzersiz sırasında çok zorlamadığın sürece kan gelmez, çünkü egzersiz kasları esnettiği için kan gelme ihtimali çok düşük, eşinle de konuş egzersizin sonunda eş denemesinde de kan gelmeyebilir
çok sevindim canım, bu adımdan sonrası artık çok kolay. aparatını kalınlaştırarak devam et, yaptıkça kendine güvenin gelecek. isteyince herşey oluyor işte, yeter ki isteyelim :)) Allah yardımcın olsun canım..
canım ben beyaz bakkal mumlarından kullandım ama sen şu an başlangıç olduğu için biraz daha ince mum alabilirsin
eşimle bu konuyu konuştum anlayışla karşıladı şimdi o kadar heyecanlıyım ki bir an önce bitsin istiyorum korktuğum kadar değilmiş bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim:)aparat kalınlaştıkça acı olacak mı peki bi de onu merak ediyorum..
bitecek canım sen hiç merak etme, sen başlangıcı yaptın gerisi gelicek
aparat kalınlaştıkça acı olmayacak canım, sadece ufak yanmalar olabilir, ama dayanamayacak kadar çok acı hiç olmayacak merak etmekendini kasma egzersiz yaparaken bak ne kadar kolaymış diye kendin söylüyosun:13:
peki o mumların kalın tarafından mı ince tarafındanmı sokmaya başlamalıyım biraz açık oldu ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?