Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gül gül öldümm ya bu msjına öyle bir ıkınıyorumki kamyon alcam içime sanki ahahaha Allah senin gönlüne göre versin inş. canım ya tez zamanda kurtul

canım hiç bir değişiklik yokk bir ara psikolojik sorun yaşadım oda şimdilik geçti gibi bakalım regl im şu an bitsin bakıcaz artı kbişiy diyemiyorum...

biz cecemle birbirimiz gazlayıp duruyoz ama ikimizdede tık yok

bu dediğine de çok güldüm canım yaa ayy valla öyle gaz vere vere gazlı olcaz nerdeyse halen tıkk yok neyapıcaz böyle biz seninle hıı

parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü çok soğudum artık eyleme geçemiyorum bi türlü hiç içimden gelimiyo biri bana açıklamalı olarak anlatabilirmi yada gaza getirebilirmi rica etsem:)

parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü çok soğudum artık eyleme geçemiyorum bi türlü hiç içimden gelimiyo biri bana açıklamalı olarak anlatabilirmi yada gaza getirebilirmi rica etsem:)

kızlar nolur biride bana akıl versin. jel krem doktor hiç biri kar etmio.. çok fazla korkuyorum.. hiç bir istek yok bende.. lütfen bunu nasıl yenicem yardımcı olabilirmisiniz ?

arkadaşlar sizin ilk önce cesaretinizi toplamanız lazım. ne yazıkki istemek tek başına yeterli olmuyor. önce iki elinizin arasına alın başınızı ve bi düşünün. çektiklerinizi, kırgınlıklarınızı, gözyaşlarınızı, eşinizin hayal kırıklığını... bütün bunlar yapacagınız 10 dk lık egzersizde duyacağınızı sandığınız acıdan daha mı hafif ilk adımı bir atsanız bu endişenizin boşa olduğunu anlayacaksınız. yapacağınız ilk iş ciddi ciddi düşünüp karar verip cesaretinizi toparlamanız. buraya ben ilk geldiğimde yüzlerce insan vardı ben yendikten sonra da yüzlerce insan geldi... inanın hepimizin korkuları vardı... zaten bunun için değil mi yaşadığımız sıkıntılar...
kendinizi ikna kampına alıyorsunuz bu saatten sonra ondan sonra gelsin egzersizler, öyle gözünüzden büyütmeyin, aylarca yapmak zorunda değilsiniz, cadıkedi sadece günde yendi, bahar dı sanırım ya gündü ya da bir haftaydı.... kendinizi öyle dünyanın en inanılmaz şeyini yapacakmış gibi şartlamayın. yapmaya başladıktan sonra o kadar normal gelecek ki size. almayı başardığınızda duyacağınız sevinç size kaç gün yetecek ve hemen arkasınodan bir sonraki aşamaya geçmek için içinizde müthiş bi heyecan olacak... bir de eşinizle birleşememe gibi bir sorunuz olmadığnı düşünün... kendinize daha fazla bu eziyeti çektirmeyin. huzurlu ve mutlu günlerinizi duşunun. önce KARAR verin sonra CESARETinizi yönetin... sonra sizi kimse tutamayacak :)

yaa kızlar bişey sorcam.reglm 2 hafta geçti korkuyorum hamile kalmaktan kendimi hiç hazır hissetmiyorum.eşimle en son denememizde yarıya kadar alabilmiştim.tam bir ilişkimiz olmadı yani.eşim o esnada bişey olmadı diyo ama benm içime kurt düştü.tam ilişkiye girmeden de hamile kalınabilir mi

kızlar merhaba ben bugün sonunda karar verdim ve kulak çöpünü streçleyip alabildim yalnız aldığımda biraz yanma oldu bu normal mi bide kızlık zarı vajinanın ne kadar girişinde

kızlar şimdide iki tane kulak çöpünü streçleyip denedim ve o da hiç acımadan girdi içerisi gerçekten boşlukmuş:):)o kadar mutluyum ki.....ne olur bir an önce başlayın egzersize keşke ben daha önce başlasaydım. Ben parmakla yapamayanlardanım onun için tavsiyem aparat yapın kendinize o kadar kolay giriyor ki beni buradaki arkadaşlar biliyor 4 aydır falan buradayım hiç cesaret edememiştim ve bugün olacak dedim ne olur deneyin doğru yönü bulmam bir saatimi aldı ama doğru yönü bulduğunuz da o kadar kolay ki kayıveriyor ki...ben başlayabildiysem herkes başlar lütfen bir an önce başlayın....

çok sevindim canım, bu adımdan sonrası artık çok kolay. aparatını kalınlaştırarak devam et, yaptıkça kendine güvenin gelecek. isteyince herşey oluyor işte, yeter ki isteyelim :)) Allah yardımcın olsun canım..

biocummm sonunda başlamışsın egzersizlere o kadar sevindim ki anlatamam
çok çok güzel olcak her şey devam et böyle, Allah yardımcın olsun
şimdi o aparatı günden güne kalınlaştır, bi de jel kullanmayı ihmal etme canım

kızlar merhaba ben bugün sonunda karar verdim ve kulak çöpünü streçleyip alabildim yalnız aldığımda biraz yanma oldu bu normal mi bide kızlık zarı vajinanın ne kadar girişinde

canım kızlık zarı vajinanın 2 3 cm gerisinde şöyle de bişey var egzersiz sırasında çok zorlamadığın sürece kan gelmez, çünkü egzersiz kasları esnettiği için kan gelme ihtimali çok düşük, eşinle de konuş egzersizin sonunda eş denemesinde de kan gelmeyebilir

Gerçekten sizin sayenizde oldu o kadar mutluyum ki:):) birde hangi mumlardan almam lazım o konudada yardımcı olursanız sevinirim:)

eşimle bu konuyu konuştum anlayışla karşıladı şimdi o kadar heyecanlıyım ki bir an önce bitsin istiyorum korktuğum kadar değilmiş bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim:)aparat kalınlaştıkça acı olacak mı peki bi de onu merak ediyorum..

Çok teşekkür ederim gerçekten şimdi herşey daha mı kolay olacak kalınlaştıkça aparat korkum artmaz değil mi?

bitecek canım sen hiç merak etme, sen başlangıcı yaptın gerisi gelicek
aparat kalınlaştıkça acı olmayacak canım, sadece ufak yanmalar olabilir, ama dayanamayacak kadar çok acı hiç olmayacak merak etme kendini kasma egzersiz yaparaken bak ne kadar kolaymış diye kendin söylüyosun:13:

şimdi ben biraz daha kalınlaştırıp deneyeyim geri dönüp bilgi vereceğim herkese YaseminA teşekkürler:))

kızlar merhaba ben mayısın 25 inde yenmiştim reglim bir gün önce bitmişti.bu gün tekrar regli oldum çok erken oldu jelden olmuş olabilirmi. benzer durum yaşayan varmı ben hamile kalsam hemen diye dua ederken erkenden olunca şoktayım neden olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…