Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım her sorduğunu elimden geldiğince cevapladım, neden bu kadar negatifsin. lütfen biraz daha sakin ol, bu işte moral çok önemli. neler yapabileceğini anlattım, arkadaşlarda yazdılar. yenmek istiyorsan yazılanları uygulamaya geçmen gerekli bir an önce. hadi canım hiç vakit kaybetme ve başla..

canım merhaba ...çaresiz olacak gerçekten bir durum yok bende egzersizlere pazar günü bir cesaretle başladım ve oldukça ilerledim benim 1 buçuk yıl oldu evleneli ve artık sabrımda kalmamıştı bir cesaret başladım inan çok kolaymış.sana tavsiyem önce şu umutsuz hallerinden sıyrıl ve bütün cesaretini inancını toplayıp egzersizlere başla.ben parmakla deneyememiştim .ilk tek bir kulak çöpünü streçledim sonrada üzerine kayganlaştırıcı sürüp denedim ve o kadar kolay oldu ki ne acı ne başka bir şey hiç bir şey hissetmedim zaten ilki olunca gerisi geliyor yavaş yavaş aparatımı kalınlaştırıp devam ediyorum ve sabırsızlıkla olmasını bekliyorum ben böyle yaptım bence daha fazla gecikmeden başla çok kolay senin düşündüğünden.... ben burada3 ay bulundum ama yeni başladım egzersize keşke daha önce başlasaydım yazık olmuş geçen günlerime.erteleme ve hemen başla...

tebrik ederim kaç cm de eş denemesine geçebildin inşallah bende bir an önce hallederim bir de hangi pozisyonda daha kolay oluyor bana tavsiye verirsen sevinirim:)

tebrik ederim kaç cm de eş denemesine geçebildin inşallah bende bir an önce hallederim bir de hangi pozisyonda daha kolay oluyor bana tavsiye verirsen sevinirim:)

canımm teşekkur ederım ben bıle halen ınanamıyom şaka geliyor hırslanırsan yaparsın ben bu sayfaya 1 ay once uye oldum yaklasık ole tahmın edıyorum adetım bıttı bı cesaret bısmıllah deyıp basladım ılk once parmak egzersızlerıyle basladım yavas yavas 3 parmaga kadar geldım daha sonra bakkal mumun ustunu bıtane pecete ve tek kat strecledım o sekılde calıstım kac cm oluyor o ınan pek kafam basmadı o cm lere 2 gun sadece denedım 3. eşli denemede yalan olmasın bugun hallettık pozısyon olarakta ben ustte yapamadım bıturlu beceremedım ben altta oldum penısı vajınaya ben yerlestırdım esıme dur yada ıt dedım hep zaten basının gırdıgını luk dıye ses cıktıgında anladım ıkınarak ve bol jel kullandım sana tavsyem eczaneden su medıkal jeller varya onu alman 2.5 tl ye aldım ve baya bereketlı cıktı

arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum herkese iyi geceler....henüz başlayamayan arkadaşlar ben başlayabildiysem emin olun herkes ama herkes başlar...unutmayın CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR....vajinismusun esiri olmayın ve cesaretinizi toplayıp egzersizlere başlayın bu kadar basit birşey için hayatı zehir etmenin anlamı yok...

serap inşallah kırmamışımdır bu aralar böyleyim eşimi göremiyorm belki de yalnızlıktan benimkisi...neyse daha dikkatliyim farkediyorm yapacam sizin gibi fakat tereddütde kalan şeyler oluyor zamanla gecer umarımm

ben de 6 buçuk cm deyim inşallah bende bir an önce bu sıkıntıdan kurtulup anne olurum...

maşallah sana hep yapıcam de pozıtıf dusun ustune dus ben 2 yıl sonunda yeter artık dedım ıns rabbım bıze o gunlerı gosterır ben de anne olmak cok ıstıyorum ben emınım kı sen hazıran sonuna kalmıycak sın yeneceksın demedı deme maşallah sana

peki çok teşekkür ederim biraz daha aparat denemesi yapıp eş denemesine geçicem tavsiyelerin için teşekkür ederim ...

mbb biohazard
sende emla, jel, bepanten tarzı şeyler kullandın mı tazvsiyesi olan varsa yazsın lütfen yarın çıkıp alcam elimde bebe yağı ve vazelin varr

serap canım oldumu yanı gelın oldum mu ben bıraz ayıp olcak sımdıden kusura bakma canm p.nıs gırdıkten sonra gazın gelıyo gıbı baskı oluyomu sende ama ılk gırdıgınde bı ıkı gelgıtte oluyor o baskı sonra hafıflıyo normal mı bu yanma olayı jelden dolayımı cok yanmam oldu benım sence

evliliğimin başından beri çok zor zamanlar geçirdim inşallah bundan sonra mutlu olurum dua edin benim için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…