- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.361
hep bakıyorum ama kimse cevap yazmıyo banabu sorunn çözmeme yardım edin doktora eşime soramaığım şeyleri yazdım kızlar bende mutlu olmak isterim bu yönden.....sorularla çaresiz kaldım.... ((herkese iyi geceler
hep bakıyorum ama kimse cevap yazmıyo banabu sorunn çözmeme yardım edin doktora eşime soramaığım şeyleri yazdım kızlar bende mutlu olmak isterim bu yönden.....sorularla çaresiz kaldım.... ((herkese iyi geceler
canım pe..s aparattan daha rahat merak etme. aparat daha sert, ama pe..s daha yumuşak olduğu için hiç zorlanmayacaksın inan :))[/QUO
ayy süper 8 cm e geçsem hemen eş denemesi yapmak istiyorum:):)
kızlarr bugun 2 gun aradan sonra eşimle 3. kez eşli denemesi yaptık busefer ki daha rahat oldu ıcıne tamamen aldım hatta eşim epey gitgel yaptı ama sadece yanma ve popoma doğru aşırı baskı hıssettım cok afedersınız ama sankı gazım var gıbıydı bu şimdi bizim iş oldu demek mi
canım pe..s aparattan daha rahat merak etme. aparat daha sert, ama pe..s daha yumuşak olduğu için hiç zorlanmayacaksın inan :))[/QUO
ayy süper 8 cm e geçsem hemen eş denemesi yapmak istiyorum:):)
canım ben 7-8 cm.de yenmiştim, belki seninde öyle olur :))
peki penis denemesi aparattan daha mı zor daha mı kolay oluyor?
canım ben 7-8 cm.de yenmiştim, belki seninde öyle olur :))
çok güzel olur gerçekten :) zaten amaç oraya birşeeyin girebildiğini anlamak ben artık korkmuyorum da umarım kısa sürede biter ama buradaki arkadaşların herkesin özellikle serap41 ve yaseminA nın hakkını nasıl öderim bilemiyorum iyi ki varsınız...:)
canım ben sadece bakkal mumunu peceteyle sarıp strecleyıp oleyapmıstım ama bana kalırsa penıs daha ıyı sekıl alıyor
tebrik ederim kaç cm de eş denemesine geçebildin inşallah bende bir an önce hallederim bir de hangi pozisyonda daha kolay oluyor bana tavsiye verirsen sevinirim:)
çok güzel olur gerçekten :) zaten amaç oraya birşeeyin girebildiğini anlamak ben artık korkmuyorum da umarım kısa sürede biter ama buradaki arkadaşların herkesin özellikle serap41 ve yaseminA nın hakkını nasıl öderim bilemiyorum iyi ki varsınız...:)
canım sen yeter ki yen, sana bir faydamız oluyor ya bu yeter işte bize :))
senelerce bu derdi çekmiş biri olarak, neler yaşadığınızı ve hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, ve herkesin bir an önce kurtulmasını istiyorum. elimden geldiğince burda olduğum sürece seve seve yardıma hazırım.
evet canım amaç oraya bişeyin girebildiğini görmek, ve sen kendini buna alıştırdın. kendini hazır hissettiğinde eş denemesine geçebilirsin. olmazsa da sakın üzülme, kaldığın yerden egzersizine devam et. yılmak yookk :)))
canım her sorduğunu elimden geldiğince cevapladım, neden bu kadar negatifsin. lütfen biraz daha sakin ol, bu işte moral çok önemli. neler yapabileceğini anlattım, arkadaşlarda yazdılar. yenmek istiyorsan yazılanları uygulamaya geçmen gerekli bir an önce. hadi canım hiç vakit kaybetme ve başla..
ben de 6 buçuk cm deyim inşallah bende bir an önce bu sıkıntıdan kurtulup anne olurum...
canımm teşekkur ederım ben bıle halen ınanamıyom şaka geliyor hırslanırsan yaparsın ben bu sayfaya 1 ay once uye oldum yaklasık ole tahmın edıyorum adetım bıttı bı cesaret bısmıllah deyıp basladım ılk once parmak egzersızlerıyle basladım yavas yavas 3 parmaga kadar geldım daha sonra bakkal mumun ustunu bıtane pecete ve tek kat strecledım o sekılde calıstım kac cm oluyor o ınan pek kafam basmadı o cm lere 2 gun sadece denedım 3. eşli denemede yalan olmasın bugun hallettık pozısyon olarakta ben ustte yapamadım bıturlu beceremedım ben altta oldum penısı vajınaya ben yerlestırdım esıme dur yada ıt dedım hep zaten basının gırdıgını luk dıye ses cıktıgında anladım ıkınarak ve bol jel kullandım sana tavsyem eczaneden su medıkal jeller varya onu alman 2.5 tl ye aldım ve baya bereketlı cıktı
canım merhaba ...çaresiz olacak gerçekten bir durum yok bende egzersizlere pazar günü bir cesaretle başladım ve oldukça ilerledim benim 1 buçuk yıl oldu evleneli ve artık sabrımda kalmamıştı bir cesaret başladım inan çok kolaymış.sana tavsiyem önce şu umutsuz hallerinden sıyrıl ve bütün cesaretini inancını toplayıp egzersizlere başla.ben parmakla deneyememiştim .ilk tek bir kulak çöpünü streçledim sonrada üzerine kayganlaştırıcı sürüp denedim ve o kadar kolay oldu ki ne acı ne başka bir şey hiç bir şey hissetmedim zaten ilki olunca gerisi geliyor yavaş yavaş aparatımı kalınlaştırıp devam ediyorum ve sabırsızlıkla olmasını bekliyorum ben böyle yaptım bence daha fazla gecikmeden başla çok kolay senin düşündüğünden.... ben burada3 ay bulundum ama yeni başladım egzersize keşke daha önce başlasaydım yazık olmuş geçen günlerime.erteleme ve hemen başla...
canım sen yeter ki yen, sana bir faydamız oluyor ya bu yeter işte bize :))
senelerce bu derdi çekmiş biri olarak, neler yaşadığınızı ve hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, ve herkesin bir an önce kurtulmasını istiyorum. elimden geldiğince burda olduğum sürece seve seve yardıma hazırım.
evet canım amaç oraya bişeyin girebildiğini görmek, ve sen kendini buna alıştırdın. kendini hazır hissettiğinde eş denemesine geçebilirsin. olmazsa da sakın üzülme, kaldığın yerden egzersizine devam et. yılmak yookk :)))
çok çook teşekkür ederim umarım bundan sonra herşey güzel olur demekki bunuda yaşamamız gerekiyormuş..doktor falan gerçekten para tuzağıymış ben buradan daha çok cesaret aldım ve o kadar çok para döktüm ki doktorlara hiç faydası da olmadı çünkü onlar bizi anlayamıyor yaşamamışlar ki teknik anlatıyorlar bol bol....tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere:)
tebrikler canım, gözün aydın
Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun. darısı yenemeyenlerin başına inş. şimdi inanmakta güçlük çekiyorsun gayet normal, bizlerde anlayamamıştık. tadını çıkar canım yeni gelinliğin..
mbb biohazard
sende emla, jel, bepanten tarzı şeyler kullandın mı tazvsiyesi olan varsa yazsın lütfen yarın çıkıp alcam elimde bebe yağı ve vazelin varr
maşallah sana hep yapıcam de pozıtıf dusun ustune dus ben 2 yıl sonunda yeter artık dedım ıns rabbım bıze o gunlerı gosterır ben de anne olmak cok ıstıyorum ben emınım kı sen hazıran sonuna kalmıycak sın yeneceksın demedı deme maşallah sana
çok çook teşekkür ederim umarım bundan sonra herşey güzel olur demekki bunuda yaşamamız gerekiyormuş..doktor falan gerçekten para tuzağıymış ben buradan daha çok cesaret aldım ve o kadar çok para döktüm ki doktorlara hiç faydası da olmadı çünkü onlar bizi anlayamıyor yaşamamışlar ki teknik anlatıyorlar bol bol....tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere:)[/Q
teşekkur edecek bı durum yok canım benım hepımız kader arkadasıyız dedıgın gıbı yasayacakmısız sakın pes etme eşim bugun ınanamadı sen hıc dokundurtmuyodun nasıl bole oldu dedı bana dr ben hep cok dusundum dr ama bu sayfaya takılmadan once hep okuyodum cesaret edıp uye olamıyodum bı anda uye oldum ve ılerleme katettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?