- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.381
serap canım oldumu yanı gelın oldum mu ben bıraz ayıp olcak sımdıden kusura bakma canm p.nıs gırdıkten sonra gazın gelıyo gıbı baskı oluyomu sende ama ılk gırdıgınde bı ıkı gelgıtte oluyor o baskı sonra hafıflıyo normal mı bu yanma olayı jelden dolayımı cok yanmam oldu benım sence
arkadaşım ben okey in kayganlaştırıcı jelini aldım memnunum tavsiye ederim ..[/QUOTE
çok sağol biohazard allah gönlüne göre versin senin de...
olmuş canım evet :))
baskı olması gayet normal hepimizde aynı oldu canım. jel yanma yapmaz. yanma da zamanla geçecek, 1 ay içinde herşey düzene girecek canım. tadını çıkar bu mutluluğun artık.. gün aşırı deneyin canım alışman için..
serap inşallah kırmamışımdır bu aralar böyleyim eşimi göremiyorm belki de yalnızlıktan benimkisi...neyse daha dikkatliyim farkediyorm yapacam sizin gibi fakat tereddütde kalan şeyler oluyor zamanla gecer umarımm
yok tatlım ne kırılması, ben sadece biraz daha pozitif olmanı bekliyorum senden. moral çok önemli dediğim gibi. herşey geçecek sende yeneceksin canım, yeter ki başla bir an önce egzersizlere olur mu :))
çok çok teşekkürlerr :))) yarın farklı bi gün olacak inşallah anlayışın ve samimiyetin beni sevindirdi burdaki herkes çok şanslı bence.. iyi geceler canım sana da uyku vakti :)
ben yeni üye oldum o kadar çekindim ki özelden yazmak istedim birine üyelik yeni diye kabul edilmddi ilk defa yazıyorum 1,5 yıllık evliyiz bu sorun hiç çözülmedi evlenmemiş gibiyim moralim çok bozuk hep okuyup kapatırdım bu siteyi artık tamamen çözülmesini istiyorum doktora gittim muayene bile olamadım çok soğuk davrandı bana olmayınca da anestezi ile uyutalım dedi eşim kabul etmedi yine aynı sonuçlar çıkardı sonrasında... yine gittim o kadar korktum ki kulak çubuğunu bile alamdım çok inanmıştım olacağına fakaf ağlayarak çıktım oradan da...artık kafam çok karışık doktorlar anlamıyor aile hekimi de psikoterapiyi öenrddi özeller çok uçuk devlet de de ii yapanlar var mı bilmiyorm araitıdım sonuç yokk malesef yardımlarınızı bekliyorum çokkkk teşekkürlerrrr
merhaba kızlar ben tekrar geldim malesef2 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bende bu topicteydim burdaki arkadaşların yardımıyla yenmiştim en azından 1kerede olsa içme alablmstm ama 1 hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim sonra burayıda egzersizleride bıraktım şimdi kızım 1 yaşında ve biz halen aynıyız ben artık bu illetten kurtulmak istiorum herseye bastan başlıycam bana ayrdımcı olurcak birileri varmı desteğinize ihtiyacım var tek basıma yapamam
kızlarr bugun 2 gun aradan sonra eşimle 3. kez eşli denemesi yaptık busefer ki daha rahat oldu ıcıne tamamen aldım hatta eşim epey gitgel yaptı ama sadece yanma ve popoma doğru aşırı baskı hıssettım cok afedersınız ama sankı gazım var gıbıydı bu şimdi bizim iş oldu demek mi
canımcım gaz olması çok normal ben bir ay boyunca yaşamıştım tabi alışkın olmadığımız içinkızlarr bugun 2 gun aradan sonra eşimle 3. kez eşli denemesi yaptık busefer ki daha rahat oldu ıcıne tamamen aldım hatta eşim epey gitgel yaptı ama sadece yanma ve popoma doğru aşırı baskı hıssettım cok afedersınız ama sankı gazım var gıbıydı bu şimdi bizim iş oldu demek mi
hoşgeldin aramıza zeycanımben yeni üye oldum o kadar çekindim ki özelden yazmak istedim birine üyelik yeni diye kabul edilmddi ilk defa yazıyorum 1,5 yıllık evliyiz bu sorun hiç çözülmedi evlenmemiş gibiyim moralim çok bozuk hep okuyup kapatırdım bu siteyi artık tamamen çözülmesini istiyorum doktora gittim muayene bile olamadım çok soğuk davrandı bana olmayınca da anestezi ile uyutalım dedi eşim kabul etmedi yine aynı sonuçlar çıkardı sonrasında... yine gittim o kadar korktum ki kulak çubuğunu bile alamdım çok inanmıştım olacağına fakaf ağlayarak çıktım oradan da...artık kafam çok karışık doktorlar anlamıyor aile hekimi de psikoterapiyi öenrddi özeller çok uçuk devlet de de ii yapanlar var mı bilmiyorm araitıdım sonuç yokk malesef yardımlarınızı bekliyorum çokkkk teşekkürlerrrr
ezoom çok üzüldüm canım, inşallah artık bu dertten kurtulcaksın. Zaten biliyosundur egzersizleri ve tekrar başla. Bi kere olmuş gene olacakmerhaba kızlar ben tekrar geldim malesef2 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bende bu topicteydim burdaki arkadaşların yardımıyla yenmiştim en azından 1kerede olsa içme alablmstm ama 1 hafta sonrasında hamile olduğumu öğrendim sonra burayıda egzersizleride bıraktım şimdi kızım 1 yaşında ve biz halen aynıyız ben artık bu illetten kurtulmak istiorum herseye bastan başlıycam bana ayrdımcı olurcak birileri varmı desteğinize ihtiyacım var tek basıma yapamam
çokkk teşekkürler bahar burda olmanın en güzel yanı bu galiba motive edilmek çok memnum oldum bugün başlayabilirim yumurtlama günümdeyim ayrıca bebeyağı vazelin felan olmaz mı beyaz eldiven de var evde
Merhaba, kızlar.
Nasılsınız mücadelelerinizi okuyorum uzaktan takip ediyorum sizleri. Tabiki ben de vajinismus hastalığını yaşayan biriyim.o döndemde daha aktiftim burada. Şimdi bu hastalığı yenmiş biri olarak bebek çalışmlarına başladık udak bir takım rahatsızlıklarım var dr. kontrolünde tedavimi oluyorum. Yüre rabbim herkese bu hastalığı kolay şekilde atlatmayı nasip etsin.
Benim başarı öyküm şöyle oldu evliliğimin 3. yılında yendim ve gerçekten çok kısa sürdü benim ilerlemem. Birgün cesaretimi topladım burda okuduğum şekilde bir ayna edindim kendime ve yere oturup bacaklarımı açtım sırtımı yatağa yasladım. Önce kulak çöpüyle denedim 2 gün sonra tek bir bakkal mumu folyoladım ve jelledim zorlandım zorlanmasına ama hiç çıkartmadım derin defs aldığımda ittirdim girdiğinde o şekide 15 20 dk beklettim içimde tekrar çıkarttım bu şekilde bir 2 gün daha devam ettim sorna aparatı kalınlaştıdım baya aynı takdiği yine uyguladım eş denemesine geldiğimizde prezervatifle denedim hep çok rahat olsun die oldu acımadımı acıdı ama bu aının önemli birşey olmadığını artk beynim algılaşmıştı o yüzde dayanma gücüm vardı. Kızlık zarım bile 2 günde tam anlamıyla bozuldu :) ve ben geçen haftaya kadar hep üstte ilişkiye giriyordum alttayken hala bir irkilme korku oluyodu onuda istikrarlı davranarak yenmeye çalışıyorum. Şimdi de bebek düşünüyoruz. Hiç doktorlara gidip milyarlarınıızı yatırmayın derim iş sizde biter.Kolay gelsin hepinize.
evet canım ben daha deliğin nerde olduğunu bile bilmiordum burda öğrendim ıkınınca acıldığını gördüm bizde hersey normal ama iş brleşmeye gelnce olan oluo aslında eskisi gbi değilim eskiden cok fena kasardım bacaklarımı ama artık okadar değilim deniorz ama olmuo acı duyuorum grmıo içne daha önceki egzersizlerde 4 parmağa kadar alabilmiştim canım ben mumla yapmıştım egzersizlerimi acaba tekrar mumlamı yapsam parmak yerine :S
bahar 4 günde egzersizlerle+jel+kegelle mi yendin canım ne güzel başarmışşsın bi ka defa denedim kötü bişe olacak gibi hissetim bıraktımm orda bişe var sanki vajinal muayaneden de korkuyuorm .(((
mbb biohazard
sende emla, jel, bepanten tarzı şeyler kullandın mı tazvsiyesi olan varsa yazsın lütfen yarın çıkıp alcam elimde bebe yağı ve vazelin varr
Dün kadın doğum doktoruna gittim ve durumumun psikolojik olduğunu söyledi ve psikiyatri servisine yönlendirdi..Doktora gittim ve bana ili egzersiz verdi..Birincisi idrar yaparken kas kontrolü ikincisi ise parmak egzersizi ..Karar verdim deneyeceğim..Ve rabbimin izni ile başaracağım
Dün kadın doğum doktoruna gittim ve durumumun psikolojik olduğunu söyledi ve psikiyatri servisine yönlendirdi..Doktora gittim ve bana ili egzersiz verdi..Birincisi idrar yaparken kas kontrolü ikincisi ise parmak egzersizi ..Karar verdim deneyeceğim..Ve rabbimin izni ile başaracağım
Herkese merhaba. Bu ilk yazım ve bunca zamandır uğraştığım buradan da sürekli takip ettiğim konu hakkında olsun istedim. Bu sorunla hala umutsuzca yaşayan arkadaşlarıma da bi nebze yardımı, umudu olsun diledim.
Ben 8 aylık evliyim. İlk gece korkusu hiç yaşamadım ya da öyle sandım. Eşimle birbirimize de oldukça bağlıyız, en başından beri böyleydi bu, hiç değişmedi. Belki de bundan dolayı, sevdiğim insanla birlikte olacak olması bu korkuyu oluşturmamıştı bende.T a ki ilk gece gelip çatana kadar. 2 yerde düğün oldu ve düğünler arası 1 haftaydı. İzinlerimiz problem olur diye iki düğün arasında balayı yaptık. Her şey o geceye kadar güzel gitti fakat gece benim ağlamalarımla son buldu, hiçbir şey yapamadık. Kendimi o kadar kötü hissettim ki yaşadığım acıyı daha önce hiç yaşamamıştım. Ertesi gün tekrar deneyecektik ben bacaklarımı açamadım hiç, sürekli kasıldı içeriyi de kasıyormuşum elimde değildi. Eşim yanaşamadı bir türlü ve bu olanlardan sonra hep "bende de olabilir sorun, bu sadece senin sorunun değil. Üstlenme sakın" dedi. Ve düğün gerginliği yorgunluğudur belki, biraz dinlenip sakinleşelim 2. düğünden sonra evimizde deneyelim dedik. Düğünler bitti evimize geldik. Ama ben hiç bişey yapmak istemiyordum, denemek dahi. Eşim de sana ısrar etmeyeceğim ne zaman hazır olursan o zaman olacak dedi. Evlilik öncesi sağlık sitelerinde rastlamıştım vajinusmusa hatta bi doktor beyinusmus demişti vajinusmus için,ne kadar da doğruymuş. Fizyolojik olarak bir problem olmadığını biliyorum çünkü evliliğimin 2 ay öncesinde genel bir muayene için gitmiştim jinekologa. Evet bu benim beynimde bitecekti. Kegel egzersizlerini gördüm ve akşam eve gittiğimde eşime anlattım senin de desteğine ihtiyacım var , önce ben deneyeceğim parmaklarımı sırasıya içeri alıcam sonrasında senin parmaklarını de kullanıcaz dedim. her şeye tamam dedi eşim. İyice araştırdıktan sonra multı-gyn adında bir jel sipariş ettim ama öncesinde de 1 ay kadar içerden kasma hareketleri yaptım orayı kendi isteğimle nasıl hareket ettirebileceğimi kavradım ve egzersizler için hazırdım. Sıcak bi duş alıp ardından jeli sürdüm aynada inceledim ve küçük parmağımın başını içeri ittirdim. Acımıştı aslında ama içerde durmalıydı uzun süre .içerde tuttum hafif ağrı oldu sonrasında. Derken her adımda diğer parmak, eşimin parmağı ve çift parmak derken alıştık ama bu 1 aydan fazla sürdü. Kendimizi hazır hissediyorduk deneyelim dedik olmadı, 2. Olmadı, 3. Olmadı uzun süre olamadı, yine hüsrandı. Yapabiliriz, inanıyoruz dedi eşim biraz ara verdik belki 1 ay sonra yine denedik meğer jellerinde süresi varmış ve bizdeki bozulmuş. Vajinada müthiş bir yanma vardı. Bıraktık. Durex play aldık ve denedik. Tam anlamıyla olamıyordu bir türlü. Sonra kademe kademe deneyeceğiz dedik. Ama vazgeçmeden her gün deneyeceğiz. Görev gibi her akşam denedik ilk giriş hep acılı oldu ama eşim girip içerde beklerken ben içerde kasma hareketlerini yaptım rahatladı her defasında. Biraz daha biraz daha derken en sonunda (2 ay sonra) sıktım dişimi ve girdi :) olmuştu evliliğimiz üzerinden 6,5-7 ay geçti ve oldu işte. İnandık hep ama bu konuda en büyük desteği eşim verdi, tabi ki de sabrına hayran kaldım.
İlişki gerçekleşti fakat kanama hiç olmadı bu sefer de zar esnek mi ya da ne oldu sorusu beynimi kemirdi ve doktora gittik anlattım tüm süreci ve muayene sonrası olmuş olmuş çok da güzel olmuş zar yırtılmış dedi :) her ilişkide kanama olmazmış ya da bizim özel durumumuzdan dolayı içeri kanama olmuş olabilirmiş. Kafaya takılacak bir şey değilmiş ve artık çok rahatız. Evliliğimiz tazelenmiş gibi, biz çok heyecanlıyız. İnanın hepiniz yaparsınız. Sadece sabır ve olacağına inanmak arkadaşlar
Canım süpersin,Allah başka dert vermesinn halayı hakettinnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123:
hmm sevdim bu halayı, teşekkür ederim canım.
Amiinn Allah başka dert vermesin inşallah. ocak ayından sonra da bebiş düşüncez. bu süreç biraz yıprattı bizi ve her şey rayına oturunca tadını çıkaralım dedik. zaman tanımak gerek sanırım. Allah bebeği de aratmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?