Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler Allah bir daha yaşatmasın inşallah.herşey rayına oturunca bebek düşünmek daha doğru bence de, dediğiniz gibi Rabbim aratmasın ama.

İşte Bu Canım. Kendine Güvenmek Vajinismus'ta en önemli şey.
Kendine Olan Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. İnan,umudunu hiç yitirme o zaman önünde hiç birşey duramazz

kızlar merhaba.
bu dertte olan insanlar için öyle güzel bir yerki burası.
hepinizi çok seviyorum .bizi bizden iyi kimse anlayamıyor ne yazıkki.burda okuduklarmdan sonra içim umut doldu. yarın akşam sizden aldğm güçle egzersizlere başlıyorum inşlh. nol şans dileyin bana kızlar

yeni gelinlerimiz olmuş.maşallah diyeyim.darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Kızlar sabah yazmıştım forma doktora gittim :) Şimdi denedim doktor bana bir boğum dedi ilk başta denedim bir boğum baktım ileri gidiyor bırakmadım denedim ve heme hemen üç boğumu aldım içime :) Sizce baya ilerlemişmiyim...Çok mutluyum Rabbim yardım etsin hepimize..Aylardır araştırıyorum özel doktorlarla görüştüm 2750-4000 arasında değişiyor..Bunu verme imkanım yoktu..Devlet hastahanesinde muayene oldum ve orda tedavi görüyorum..Doktorun bana dediği en geç sonucu 12 haftada aldık dedi ama 3 haftada sonuç aldığımız oldu dedi..İnşallah bitecekkkk :)

Son düzenleme:

tabiki ilerleme var zaten oraya birşeyin girebildiğini gördüğünüzde zihninizde bitirirsiniz işiniz kolaylaşır

canım inşallah başarıcaz hep birlikte hatta yarış yapalım bakalım hangimiz önce yenecek :)) ben adet dönemindeyim 10 gün sonra başlicam inşallah şimdilik sadece işaret parmağının 2. boğumuna kadar alabildim dönemden sonra vajina daha esnek oluyormuş bildiğim kadarıyla Rabbim hepimize hayırlısıyla gelin olmayı nasip etsin inşallah :)))))))))))

aşarak devam ediyosun bak :) gayet güzel sonuç, bırakma sakın üzerine git, kendine olumlu telkinlerde bulun. ordan bebek çıkıyor düşünsene :) Demek ki o kadar geniş

İşte Bu Canım. Kendine Güvenmek Vajinismus'ta en önemli şey.
Kendine Olan Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. İnan,umudunu hiç yitirme o zaman önünde hiç birşey duramazz

Berayy sen hamile misinnnn
Niye haber vermedin
Çokkk sevindimmm, Allah sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin
Ayy inanamıyorum ya vajiyi yeniyoruz bebek bile yapıyoruz bakın şu işe

O da bişey mi bizim topikte 3 günde yenenler var
Tebrik ederim canım, böyle kendine güvenli bi şekilde devam et Başlangıç yapman harika bişey zaten

Allah razı olsun hepinizden kızlar bugün kkaderimin açtığı konuyu baştan sona okudum zeytin yağıyla deniycem inş.başarılı oluruz gelişmeleri yazıcam kızlar :)birşey sormak istiorum özellikle 1 yılı aşkın süre evli olup yenenlere evliliğinizde değişiklik oldumu yani nebiliyim yeni evliymişsiniz gibi oluormu sonucta ilk yaşıorsunuz yani eşinizde değişiklikler oldumu size karşı :)

canım tesekkurler katkın olmazmı ben artık olmaz mı acaba dedıgım bır gunde buraya uye oldum aglıyarak yazdım ılk mesajımı kendımı caresız hıssedıyordum senın ılk mesajın bana umut oldu cesaret verdi belkı sen o mesajı bana yazmasaydın ben hala okurdum buraları kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs derler ya . hakkını helal et. ve burdaki herkes cok yardımcı oluyor cok guzel bı dayanısma var . burayı bulan herkes 1-0 onde baslıyor, yenmeye calısanlar bunu unutmayın 1-0 ondesınız burda hersey yazıyor okuyun uygulayın ve YENIN (INSALLAH)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…