- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.401
hmm sevdim bu halayı, teşekkür ederim canım.
Amiinn Allah başka dert vermesin inşallah. ocak ayından sonra da bebiş düşüncez. bu süreç biraz yıprattı bizi ve her şey rayına oturunca tadını çıkaralım dedik. zaman tanımak gerek sanırım. Allah bebeği de aratmasın inşallah.
kkaderim iyim canım ben bildiğin gibiyim sen nasılsın mail attım şimdi sana
Dün kadın doğum doktoruna gittim ve durumumun psikolojik olduğunu söyledi ve psikiyatri servisine yönlendirdi..Doktora gittim ve bana ili egzersiz verdi..Birincisi idrar yaparken kas kontrolü ikincisi ise parmak egzersizi ..Karar verdim deneyeceğim..Ve rabbimin izni ile başaracağım
Kızlar sabah yazmıştım forma doktora gittim :) Şimdi denedim doktor bana bir boğum dedi ilk başta denedim bir boğum baktım ileri gidiyor bırakmadım denedim ve heme hemen üç boğumu aldım içime :) Sizce baya ilerlemişmiyim...Çok mutluyum Rabbim yardım etsin hepimize
kızlar merhaba.
bu dertte olan insanlar için öyle güzel bir yerki burası.
hepinizi çok seviyorum .bizi bizden iyi kimse anlayamıyor ne yazıkki.burda okuduklarmdan sonra içim umut doldu. yarın akşam sizden aldğm güçle egzersizlere başlıyorum inşlh. nol şans dileyin bana kızlar
Kızlar sabah yazmıştım forma doktora gittim :) Şimdi denedim doktor bana bir boğum dedi ilk başta denedim bir boğum baktım ileri gidiyor bırakmadım denedim ve heme hemen üç boğumu aldım içime :) Sizce baya ilerlemişmiyim...Çok mutluyum Rabbim yardım etsin hepimize..Aylardır araştırıyorum özel doktorlarla görüştüm 2750-4000 arasında değişiyor..Bunu verme imkanım yoktu..Devlet hastahanesinde muayene oldum ve orda tedavi görüyorum..Doktorun bana dediği en geç sonucu 12 haftada aldık dedi ama 3 haftada sonuç aldığımız oldu dedi..İnşallah bitecekkkk :)
aşarak devam ediyosun bak :) gayet güzel sonuç, bırakma sakın üzerine git, kendine olumlu telkinlerde bulun. ordan bebek çıkıyor düşünsene :) Demek ki o kadar geniş
İşte Bu Canım. Kendine Güvenmek Vajinismus'ta en önemli şey.
Kendine Olan Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. İnan,umudunu hiç yitirme o zaman önünde hiç birşey duramazz
Kızlar sabah yazmıştım forma doktora gittim :) Şimdi denedim doktor bana bir boğum dedi ilk başta denedim bir boğum baktım ileri gidiyor bırakmadım denedim ve heme hemen üç boğumu aldım içime :) Sizce baya ilerlemişmiyim...Çok mutluyum Rabbim yardım etsin hepimize..Aylardır araştırıyorum özel doktorlarla görüştüm 2750-4000 arasında değişiyor..Bunu verme imkanım yoktu..Devlet hastahanesinde muayene oldum ve orda tedavi görüyorum..Doktorun bana dediği en geç sonucu 12 haftada aldık dedi ama 3 haftada sonuç aldığımız oldu dedi..İnşallah bitecekkkk :)
çok çook teşekkür ederim umarım bundan sonra herşey güzel olur demekki bunuda yaşamamız gerekiyormuş..doktor falan gerçekten para tuzağıymış ben buradan daha çok cesaret aldım ve o kadar çok para döktüm ki doktorlara hiç faydası da olmadı çünkü onlar bizi anlayamıyor yaşamamışlar ki teknik anlatıyorlar bol bol....tekrar teşekkür ederim görüşmek üzere:)[/Q
teşekkur edecek bı durum yok canım benım hepımız kader arkadasıyız dedıgın gıbı yasayacakmısız sakın pes etme eşim bugun ınanamadı sen hıc dokundurtmuyodun nasıl bole oldu dedı bana dr ben hep cok dusundum dr ama bu sayfaya takılmadan once hep okuyodum cesaret edıp uye olamıyodum bı anda uye oldum ve ılerleme katettım
darısı başımıza bundan sonrası güzel olur inşallah:)
canım benim nasıl sevindim anlatamam süpersin yaa
azmin zaferi bu işte. iyi ki vazgeçmedin ve başladın egzersize. işte sonunda mutluluğu yakaladın. katkım olduysa ne mutlu bana. senden de Allah razı olsun canım. Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğunu her zaman daim kılsın. sağlıklı bir bebişte nasip etsin sana inş. halayını da çekelim canımm:119: :119: :119: :119:
kızlar merhaba bugün 10 cm i denedim ve oldu. başta yanma olmuştu girişte ama şimdi daha az ve git gelde yapabiliyorum sizce artık eş denemesine geçmeli miyim:):)[/QUO
canım 10 cm cok ıyı!!! eger kendını hazır hıssedıyorsan basla es denemelerıne allah yardımcın olsun cok yakında biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?