- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.421
bende bir yılllık evliyim nolurrr yardım edinnn bunu asmak istiyorumm nolurrrrrrrrrrrrrrr
bende bir yılllık evliyim nolurrr yardım edinnn bunu asmak istiyorumm nolurrrrrrrrrrrrrrr
arkadaslar hepınıze tek tek tesekkur ederım. ama ben daha bısey anlamadım pek. :)) yanı burda sız de yazıoyrdunuz oldu mu olmadı mı anlamadık dıye bende dıodum ınsan nasıl anlamaz. hakıkaten bende anlamadım o yuzden yarın tekrar deneyıp teyıt edıcem :)
en son 11cm aparat alıyordum bugun 12.5 cm hazırladım baktım onuda rahatcana alıyorum heralde yeter artık aparat olayını bırakıcam :))
hmm sevdim bu halayı, teşekkür ederim canım.
Amiinn Allah başka dert vermesin inşallah. ocak ayından sonra da bebiş düşüncez. bu süreç biraz yıprattı bizi ve her şey rayına oturunca tadını çıkaralım dedik. zaman tanımak gerek sanırım. Allah bebeği de aratmasın inşallah.
kızlar banada yardım edebilirmisiniz lütfen napmam gerekiyo bastan anlatabilen Vrsa sevinirim
kızlar yendım dedım ya bugun bısı oldu ıcıne alıyom ama ılerletemıyom normal mı cok kafama takıldı nıye bole oldu bıde esımde sertlesme sorunu olustu sanırım bıde esım bıraz kılolu oldugundan uzerımdeyken kollarım cok agrıyo dıyor konsantre olamadıgından mı acaba bırlıktelık yapamadık yoksa basamı donduk umarım acıklayıcı yazmısımdır kızlar
Allah razı olsun hepinizden kızlar bugün kkaderimin açtığı konuyu baştan sona okudum zeytin yağıyla deniycem inş.başarılı oluruz gelişmeleri yazıcam kızlar :)birşey sormak istiorum özellikle 1 yılı aşkın süre evli olup yenenlere evliliğinizde değişiklik oldumu yani nebiliyim yeni evliymişsiniz gibi oluormu sonucta ilk yaşıorsunuz yani eşinizde değişiklikler oldumu size karşı :)
Allah razı olsun hepinizden kızlar bugün kkaderimin açtığı konuyu baştan sona okudum zeytin yağıyla deniycem inş.başarılı oluruz gelişmeleri yazıcam kızlar :)birşey sormak istiorum özellikle 1 yılı aşkın süre evli olup yenenlere evliliğinizde değişiklik oldumu yani nebiliyim yeni evliymişsiniz gibi oluormu sonucta ilk yaşıorsunuz yani eşinizde değişiklikler oldumu size karşı :)
kızlar merhaba bugün 10 cm i denedim ve oldu. başta yanma olmuştu girişte ama şimdi daha az ve git gelde yapabiliyorum sizce artık eş denemesine geçmeli miyim:):)
kızlar banada yardım edebilirmisiniz lütfen napmam gerekiyo bastan anlatabilen Vrsa sevinirim
kızlar yendım dedım ya bugun bısı oldu ıcıne alıyom ama ılerletemıyom normal mı cok kafama takıldı nıye bole oldu bıde esımde sertlesme sorunu olustu sanırım bıde esım bıraz kılolu oldugundan uzerımdeyken kollarım cok agrıyo dıyor konsantre olamadıgından mı acaba bırlıktelık yapamadık yoksa basamı donduk umarım acıklayıcı yazmısımdır kızlar
kızlar birazdan işten çıkıcam ve akşam ilk egzersizimi yapıcam çok heycanlıyımmmm. ilkinde nasıl oluo anlatın birazcıkkkk
Hadi Allah yardımcın olsun canım.
Aparat mı parmak egzersizi mi yapıcaksın?
arkadaşım ben vajinismus tedavisine yeni başladım yani daha iki gün oldu özelden mesaj attım ama hakkım yokmuş atmaya..istersen beraberce yenebiliriz ben doktorun tavsiyelerini uyguluyorum sanada yardımcı olabilirim acizane
aparat düşünüorm cnm ama bakıcam duruma göre. ilk önce kulaç çöpüyle başlıcam. kayganlışatırım fln hazır herşeym streslendm :sss
Öncelikle hoşgeldin canımMerak etme burda söylenen her şeyi uygularsan yüzde yüz aşarsın
Öncelikle fiziksel bi problemin yoksa parmak ya da aparat egzersizleriyle başlıyosun. Parmak yapıcaksan ilk olarak serçe parmağınla başlıyosun önce bir boğumunu daha sonra da tamamını almaya çalışıyosun, tabi bunları kayganlaştırıcı sürerek yapıyosun parmağına, okey veya durex marka su bazlı jelleri tavsiye ederim
Eğer parmak yapamazsan ince bir aparat yapabilirsin, mum olur, kurşun kalem olurtabi bunları peçeteye sarıp güzelce streçliyosun öyle yapıyosun
Sorun olursa biz buralardayız ne zaman istersen yaz[/QUOTEçokk teşekkkür ediyorummm bende başarıcam inşalllah yanlız regl dönemindeyim su an o yüzden bitince kendimi hazırlayıp baslıcam artık ozaman yardımlarınızı bekliyorum arkadaslarrr
Stresini anlıyorum tatlım ama hiç korkma çok rahat bi şekilde başla
Kulak çubuğunu güzelce peçeteye sarıp streçleHijyenine dikkat et, gerisi gelir kendiliğinden napacağını biliyosun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?