Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende bir yılllık evliyim nolurrr yardım edinnn bunu asmak istiyorumm nolurrrrrrrrrrrrrrr

merhaba bilmiyorum vajinusmus sayılırmı ama eşimle ilişkiden kaçıyordum çok arzulu olmama rağmen.ayıp olacak ama 4 ay hiç bacaklarımı açamadım tam oolmadı yani psikolog memlekette olmadığı için nörolojiye gittim ilaçlar verdi iyi geldi şükür uzman yardmı alın derim ben

kızlar yendım dedım ya bugun bısı oldu ıcıne alıyom ama ılerletemıyom normal mı cok kafama takıldı nıye bole oldu bıde esımde sertlesme sorunu olustu sanırım bıde esım bıraz kılolu oldugundan uzerımdeyken kollarım cok agrıyo dıyor konsantre olamadıgından mı acaba bırlıktelık yapamadık yoksa basamı donduk umarım acıklayıcı yazmısımdır kızlar

bende bir yılllık evliyim nolurrr yardım edinnn bunu asmak istiyorumm nolurrrrrrrrrrrrrrr

merhaba canım hoşgeldin bu sayfaya uye olup yenmeyen yok sana da ugur getırır ıns bende 1 ay once uye oldum bu sayfaya ve ıkı gun once yendım rabbımın ıznıyle oncelıkle beynınde ben yapacagım demen lazım pozıtıf dusunmen lazım ve ustune dusmen gerek ilk once elıne ayna al canım ve vajınanı tanı ıkındıkca orda delık acıldıgını goreceksın ıster parmak egzersızı ısterr aparat hangısı kolayına gelıyorsa

tebrikler Arkadaşlarrr Darısı başımıza inşallahhh
sehervakti canımm sonunda başardın demekkkk şaka gibi dua et darısı bana olsunnn çok sevindim canım çok uzun zaman olmuştu artık sıra bende inşallahh :))) sana özel halay çekiyorumm bakkkdevamıda gelir inşallahh sen başarmışsın canım demekki dedikleri gibi insan anlamıyormuş ilkinde bazenn ama nedense ben anlıcam gibi geliyorr okadar batma yanmaa neyseee çok sevindim canım yaa maşallah birsürü arkadaş yeniyo valla çok geride kaldım ah ahh :))

Son düzenleme:
kızlar banada yardım edebilirmisiniz lütfen napmam gerekiyo bastan anlatabilen Vrsa sevinirim

arkadaşım ben vajinismus tedavisine yeni başladım yani daha iki gün oldu özelden mesaj attım ama hakkım yokmuş atmaya..istersen beraberce yenebiliriz ben doktorun tavsiyelerini uyguluyorum sanada yardımcı olabilirim acizane

canım denediğiniz yeri değiştirin bence. yani vücudunuz hazır olduğunda sen daha yüksek bi yerde yatıp bacaklarını aç eşin ayakta yanaşsın kayganlaştırıcı takviyesiyle yavaş yavaş deneyin tekrar olur mutlaka tam girdiğinde de ileri geri yapmak kolaylaşır.

öncelikle merhaba arkadaşım, vajinusmusu kısa süre önce (2 hafta) uzun bi süreçle (7 ay) yenen biri olarak yazmak istedim sana. 8 aylık evliyim. bu kadar uzun süreli olması benim sürekli ertelemem ve bunun için harekete geçmememdir. onu söyleyim de baştan :)

bu kafanda bitecek birşey önce yapacağım ve ben bunu yeneceğim demelisin dedinse yarınsı bitti bile sonrasında ise;

öncelikle kendine bir ayna edin biraz büyükçe.
daha sonra her gün içeride kasma hareketleri yap otururken, ayakta, bulaşık yıkarken bile. peki nasıl olacak bu. açık yazıyorum affına sığınarak, tuvalette idrar yaparken bırak ve tut bunu defalarca yap içeriyi nasıl kasıp bıraktığını farkedeceksin. gün içinde de aynı kasma hareketlerine devam et (1.sayfayı mutlaka oku orda anlatılanları yap) kasma hareketlerini önce uzun süreli sonra kısa süreli şekilde yap yani 5 saniyede bir yaparken biraz ara verip 3 saniyede bir yap sonra 1 saniye arayla ard arda kesik kesik yap. bu sadece vajinusmus için değil ilerki dönemlerde de devam edilmesi gereken bir şey. idrar tutamama sorunu yada ileriki dönemde tatminsizliğinin önüne geçecek. 1-2 gün devam et buna içerisi alışsın daha sonra sıcak bir duş al sırt üstü yat bacaklarını kıvır ayak tabanın yere baksın yani. o bölgeye elinle masaj yap daha sonra başını kaldır ve aynada incele orda minicik bi delik var ama istediğin vakit o kadar çok büyüyor ki mesela ıkın açılacak. bi kayganlaştırıcı edin kendine. ama açtıktan sonra 3 ay süreli oluyor genelde ona göre kullan bozulduğunda yanma oluyor.

neyse kayganlaştırıcıyı sür biraz içeri doğru ellerin mutlaka temiz olsun ve serçe parmağının başını 1. boğumu içeri sok. ilk etapta acıyabilir bunun için de yardımına yaptığın 2 günlük egzersiz yetişecek acıdığında içerden çıkarma parmağını, kasma hareketi yap rahatlayacak. derken sırayla 2. ve 3. boğum ve daha kalın bir parmağa geç rahatlama olduğunu rahatça girip çıktığını hissedene kadar o parmakta kal ama adım adım geç diğerlerine. daha sonra orta ve baş parmağını birleştirip (kalın 1 yaparak yani) dene. ben önce orta parmağımı alıp ardından o içerdeyken baş parmağı yanına alıyordum. içeriyi keşfet o kadar geniş ki işte o zaman anlıyorsun orda bi bebek büyüyor ve o minik deliği kocaman açarak çıkıyor :) sen rahatladıysan eşinden rica et artık. onun parmağı sana göre daha kalındır. önce eşinin serçe parmağı ile başla diğerleriyle devam et. içine aldığın her parmakta kasıp bırakma işlemini de yap eşin de farkedecek içeriyi kontrol edebildiğini. her şey tamamsa artık acı hissetmiyorsanbaşlayabilirsin. bacaklarını da açma sorunu yaşıyorsan senin daha yüksek bi yerde mesela masada eşininde ayakta olduğu durumda deneyin çok daha rahat girecektir. girmede sorun oluştuğu yada acı hissettiğin anda kasma hareketi yap 10 sn kadar rahatladığında biraz daha al içeri derken olanlara sen bile inanamayacaksın :)

uzun uzadıya yazdım ama bu dönemde her şeyi en ince detayına kadar okumak bilmiyor istiyor insan, başarılar umarım kısa sürede aşarsın :)

1 yılı aşmadı ama 8 ayı geçti. yeni evli gibi oluyorsun cicim ayları tekrar başlıyor eşinin ilgisi daha da artıyor. bir şeyi zor elde edince nasıl sıkı sıkıya sarılırsa insan işte öyle eşine de bağlanıyor arada farklı bi elektrik yaşanıyor. Bizde öyle oldu yani :)

çok fazla değişiklik oluyor bence , eskiden sudan sebeplerle çıkan tartışmalar yerini anlayışa bırakıyor.eşin sanki sana daha düşkün olmaya başlıyor. sen kendine saygı duyarsan karşındaki de saygı duyar, bizde kendimize saygı duymaya başlıyoruz yendiğimizde sonra arkası geliyor zaten özgüvenimiz yerine geliyor adeta :)

kızlar banada yardım edebilirmisiniz lütfen napmam gerekiyo bastan anlatabilen Vrsa sevinirim

Öncelikle hoşgeldin canım Merak etme burda söylenen her şeyi uygularsan yüzde yüz aşarsın
Öncelikle fiziksel bi problemin yoksa parmak ya da aparat egzersizleriyle başlıyosun. Parmak yapıcaksan ilk olarak serçe parmağınla başlıyosun önce bir boğumunu daha sonra da tamamını almaya çalışıyosun, tabi bunları kayganlaştırıcı sürerek yapıyosun parmağına, okey veya durex marka su bazlı jelleri tavsiye ederim
Eğer parmak yapamazsan ince bir aparat yapabilirsin, mum olur, kurşun kalem olur tabi bunları peçeteye sarıp güzelce streçliyosun öyle yapıyosun
Sorun olursa biz buralardayız ne zaman istersen yaz

Canım başa falan dönmedin merak etme Sadece doğru pozisyonda değilsiniz anladığım kadarıyla. Eğer eşinin kilo problemi varsa sen üstte olursan tamamını daha rahat alırsın:26: Sertleşme sorunu stresten olabilir,eğer devam ederse doktora başvurursunuz ama şimdilik önemli değil, çünkü vajili hanımların eşlerinde sık görülür bu durum kafana takma

aparat düşünüorm cnm ama bakıcam duruma göre. ilk önce kulaç çöpüyle başlıcam. kayganlışatırım fln hazır herşeym streslendm :sss

Stresini anlıyorum tatlım ama hiç korkma çok rahat bi şekilde başla
Kulak çubuğunu güzelce peçeteye sarıp streçle Hijyenine dikkat et, gerisi gelir kendiliğinden napacağını biliyosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…