Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederimmm inşallah başarırım ve paylaşırım sizinlee

kızlar kafayı yemek üzereyim.. egzersize başladım serçe parmağımı rahatlıkla alabildim. ama bıraktım midem bulanıyo elim ayağım kesiliyo.. bu arada adetliydim bitti sürekli akıntım var acaba istekten olabilirmi yardımcı olabilirmiisiniz ? artık sinir harbi yaşıyorum hemen olsun bitsin istiyorum hiç gücüm falan kalmadı. kafaya takmaktan sürekli başım ağrıyo. insanlara tahamüllüm yok, evden dışarı adım atmıyorum. sürekli kilo veriyorum bir deri bir kemik kaldım :S

canım o zaman aparattan başka çaren yok, kulak çubuklarından bikaç taneyi al peçeteye sarıp streçle, belki kendi parmağını hissedince böyle tuhaf olmuşsundur
Rahatlıkla almışsın hem emin ol biraz alıştıktan sonra gevşeyeceksin bulantı falan kalmıcak, nolur biraz gayret et. Sabret, hepimiz geçtik o yollardan, o anki cesareti yakalayamadık bazen ama bak sen yapmışsın olmuş ve olacakkk:13:

Son düzenleme:

canım merhaba önce sakinleş egzersizlere baslarken derin derin nefes al ver 5 dk felan kendını telkın et yapıcam dıye bu biraz rahatlatıyor . egzersizlere ilk basladıgımda da bende de oldu bunlar elim ayagım titredi yapamayack gibi hissettim ,parmak olayıda beni biraz kasıyordu nedense olmayacak galıba dedım. eskı sayfaları olurkan kulak cubugu duydum onu denedım daha az kasıldım zamanla sakınlestım ve mumla aparat yaparak devam ettim istersen birde kulak cubugu dene. umarım en kısa zamanda herkes kurtulur

arkadaşlar merhaba ben bugünde 10 cm le egzersizlere devam edip yarın inşallah eşimle deneyeceğim yalnız pozisyon olarak nasıl denemeliyiz bana bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaşlar merhaba ben bugünde 10 cm le egzersizlere devam edip yarın inşallah eşimle deneyeceğim yalnız pozisyon olarak nasıl denemeliyiz bana bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ooo maşallah canım, Allah yüzünü kara çıkarmasın hadi bakalım
bak pozisyonları paylaşıyorum sana, üstte olman her zaman avantaj ama tabi nasıl rahat ediyosan öyle yap
Eşine sırtın dönük veya yüzün dönük olacak şekilde yapabilirsin Ayrıca yöne de çok dikkat et, penisin başı girdikten sonra hafif kalçanı oynatıp popona doğru ilerlet

hımmm böyle deneyelim bakalım inşallah olur yaseminnn olur dimi?:)

mrb arkadaslar bende eski bi vajınısmuslu olarak allha sukur yeni bi bebek sahibi oldum kesinlikle umudunuzu kaybetmeyın egzersizle psikolog yardımıyla bu sorunun ustesınden gelebılırsnz ewet hepimizk agladık olmıcak hersey bıttı dedık ama gercekten hersey beyınde bıtıyo .kesinlikle acımıyo agrımıyo oyle bisey yok kafanızdan bunları atın oncelıkle denizlide yasayan arkadaslar warsa doktor onerebılırım

bende aynı bu durumdayım canım dün sadece kulak çöpünü kayganlaştırarak geçirmeye çalıştım uzun zaman harcadım olmadı ordan geçmedi kasmaktan karnım ve mideeme sancılar kramplar girdi acaba ben mi yanlış yapıyorm diye düşünüyrum eşim görünce üzüldü onun da aklı kalıyor evliliğimizn en güzel yılları böyle gidiyor çok üzgünüm

rabbim bize de nasip etsin o güzel günleri hayırlısıyla

egzersiz yapmaya çalışırken farkettim ben kağıt havlu kullanıp atardım günlük akıntı için.vajinamda küçük ben şeklinde siyah leke var almaya çalıştık biz pecete felan sanmıştık eşimle değildi ama ne olabilir bilginiz var mı ben vajinal muayene olamıyorum zaten vajiliyim

lütfen korkulacak hiç bir şey yok nolur deneyin zaman kaybetmeyin çok kolay acı sızı hiçbirşey yok nefes alın verirken aparatı popo yönüne doğru ittirin çok kolay kendiliğinden gidiyor gerçekten

Ya cesaretim kirildi canim denedim kulak cubuyla basladim ama basarili pek olamadim bide siyrestenmi korkudanmi bilmiyorum cok sik idrara cikiyorum gitsemde varmis gibi hissediyorum bole sacma sapan seylerdeyim ama baslicam bi silkelenmem lazim senden biraz cesaret aldim takip ediyorum yazilarini cok cabuk ilerleme kaydettin maşallah

kızlar iyi geceler. ben bu sabah yazmıştm akşama ilk kez deneyeceğim die. ve ilk egzersizimi yaptm . yatmadanda hemen size yazayım dedim::)
parmakla deneyemedm kulaç çöpune peçeteyi sardm . birtanede çok az daha kalınını sardım.
aldm elime sizinde hisettgnz gbi elim ayağm boşaldı ağlamaya başladım o an noldu bilmiorm bi güven geldi sanırım. ucunu soktum sonra devamını. kızlar bu ilk denememdi işin büyük adımını attım galiba.şuan herşey bitmesede içimde sevinç kıpırtıları var. başlamak bütün olay sanırım. peçeteye sarılmış kulak çöpünün tamamını soktum kolaylıkla.5-6 cm di nası bi başlangıç kızlar yorumlarınız ne. ne sıklıkta yapayım devam edeyim egzersizlere ne önerirsiniz.
rabbim yardımcımız olsun .
iyi geceler

çok sevindim canım inan yenmene. ne demek tatlım ya hakkım helali hoş olsun, sende helal et.
sende beni dikkate alıp egzersize başladığın için çok sağol, bundan sonraki yaşamında inşallah çok mutlu olursun, Rabbim başka sıkıntı vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…