- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.441
öncelikle merhaba arkadaşım, vajinusmusu kısa süre önce (2 hafta) uzun bi süreçle (7 ay) yenen biri olarak yazmak istedim sana. 8 aylık evliyim. bu kadar uzun süreli olması benim sürekli ertelemem ve bunun için harekete geçmememdir. onu söyleyim de baştan :)
bu kafanda bitecek birşey önce yapacağım ve ben bunu yeneceğim demelisin dedinse yarınsı bitti bile sonrasında ise;
öncelikle kendine bir ayna edin biraz büyükçe.
daha sonra her gün içeride kasma hareketleri yap otururken, ayakta, bulaşık yıkarken bile. peki nasıl olacak bu. açık yazıyorum affına sığınarak, tuvalette idrar yaparken bırak ve tut bunu defalarca yap içeriyi nasıl kasıp bıraktığını farkedeceksin. gün içinde de aynı kasma hareketlerine devam et (1.sayfayı mutlaka oku orda anlatılanları yap) kasma hareketlerini önce uzun süreli sonra kısa süreli şekilde yap yani 5 saniyede bir yaparken biraz ara verip 3 saniyede bir yap sonra 1 saniye arayla ard arda kesik kesik yap. bu sadece vajinusmus için değil ilerki dönemlerde de devam edilmesi gereken bir şey. idrar tutamama sorunu yada ileriki dönemde tatminsizliğinin önüne geçecek. 1-2 gün devam et buna içerisi alışsın daha sonra sıcak bir duş al sırt üstü yat bacaklarını kıvır ayak tabanın yere baksın yani. o bölgeye elinle masaj yap daha sonra başını kaldır ve aynada incele orda minicik bi delik var ama istediğin vakit o kadar çok büyüyor ki mesela ıkın açılacak. bi kayganlaştırıcı edin kendine. ama açtıktan sonra 3 ay süreli oluyor genelde ona göre kullan bozulduğunda yanma oluyor.
neyse kayganlaştırıcıyı sür biraz içeri doğru ellerin mutlaka temiz olsun ve serçe parmağının başını 1. boğumu içeri sok. ilk etapta acıyabilir bunun için de yardımına yaptığın 2 günlük egzersiz yetişecek acıdığında içerden çıkarma parmağını, kasma hareketi yap rahatlayacak. derken sırayla 2. ve 3. boğum ve daha kalın bir parmağa geç rahatlama olduğunu rahatça girip çıktığını hissedene kadar o parmakta kal ama adım adım geç diğerlerine. daha sonra orta ve baş parmağını birleştirip (kalın 1 yaparak yani) dene. ben önce orta parmağımı alıp ardından o içerdeyken baş parmağı yanına alıyordum. içeriyi keşfet o kadar geniş ki işte o zaman anlıyorsun orda bi bebek büyüyor ve o minik deliği kocaman açarak çıkıyor :) sen rahatladıysan eşinden rica et artık. onun parmağı sana göre daha kalındır. önce eşinin serçe parmağı ile başla diğerleriyle devam et. içine aldığın her parmakta kasıp bırakma işlemini de yap eşin de farkedecek içeriyi kontrol edebildiğini. her şey tamamsa artık acı hissetmiyorsanbaşlayabilirsin. bacaklarını da açma sorunu yaşıyorsan senin daha yüksek bi yerde mesela masada eşininde ayakta olduğu durumda deneyin çok daha rahat girecektir. girmede sorun oluştuğu yada acı hissettiğin anda kasma hareketi yap 10 sn kadar rahatladığında biraz daha al içeri derken olanlara sen bile inanamayacaksın :)
uzun uzadıya yazdım ama bu dönemde her şeyi en ince detayına kadar okumak bilmiyor istiyor insan, başarılar umarım kısa sürede aşarsın :)
kızlar kafayı yemek üzereyim.. egzersize başladım serçe parmağımı rahatlıkla alabildim. ama bıraktım midem bulanıyo elim ayağım kesiliyo.. bu arada adetliydim bitti sürekli akıntım var acaba istekten olabilirmi yardımcı olabilirmiisiniz ? artık sinir harbi yaşıyorum hemen olsun bitsin istiyorum hiç gücüm falan kalmadı. kafaya takmaktan sürekli başım ağrıyo. insanlara tahamüllüm yok, evden dışarı adım atmıyorum. sürekli kilo veriyorum bir deri bir kemik kaldım :S
kızlar kafayı yemek üzereyim.. egzersize başladım serçe parmağımı rahatlıkla alabildim. ama bıraktım midem bulanıyo elim ayağım kesiliyo.. bu arada adetliydim bitti sürekli akıntım var acaba istekten olabilirmi yardımcı olabilirmiisiniz ? artık sinir harbi yaşıyorum hemen olsun bitsin istiyorum hiç gücüm falan kalmadı. kafaya takmaktan sürekli başım ağrıyo. insanlara tahamüllüm yok, evden dışarı adım atmıyorum. sürekli kilo veriyorum bir deri bir kemik kaldım :S
arkadaşlar merhaba ben bugünde 10 cm le egzersizlere devam edip yarın inşallah eşimle deneyeceğim yalnız pozisyon olarak nasıl denemeliyiz bana bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ooo maşallah canım, Allah yüzünü kara çıkarmasın hadi bakalım
bak pozisyonları paylaşıyorum sana, üstte olman her zaman avantaj ama tabi nasıl rahat ediyosan öyle yap
Eşine sırtın dönük veya yüzün dönük olacak şekilde yapabilirsinAyrıca yöne de çok dikkat et, penisin başı girdikten sonra hafif kalçanı oynatıp popona doğru ilerlet
Eki Görüntüle 735336 Eki Görüntüle 735337
hımmm böyle deneyelim bakalım inşallah olur yaseminnn olur dimi?:)
olur canım olur, olmaz mı hiç
Ben sana güveniyorum
inşallah dua edin benim için birazdan biraz daha egzersiz yapıcam yarında denemeden önce egzersiz yapıp öyle deneyeyim cesaretim gelir iyice:)
mrb arkadaslar bende eski bi vajınısmuslu olarak allha sukur yeni bi bebek sahibi oldum kesinlikle umudunuzu kaybetmeyın egzersizle psikolog yardımıyla bu sorunun ustesınden gelebılırsnz ewet hepimizk agladık olmıcak hersey bıttı dedık ama gercekten hersey beyınde bıtıyo .kesinlikle acımıyo agrımıyo oyle bisey yok kafanızdan bunları atın oncelıkle denizlide yasayan arkadaslar warsa doktor onerebılırım
ne güzell herkesde ilerleme var ben başaramadım kulak çöpünü bile
ne güzell herkesde ilerleme var ben başaramadım kulak çöpünü bile
Aynen canim ben de oldugum gibi sayiyorum yaa
lütfen korkulacak hiç bir şey yok nolur deneyin zaman kaybetmeyin çok kolay acı sızı hiçbirşey yok nefes alın verirken aparatı popo yönüne doğru ittirin çok kolay kendiliğinden gidiyor gerçekten
canım tesekkurler katkın olmazmı ben artık olmaz mı acaba dedıgım bır gunde buraya uye oldum aglıyarak yazdım ılk mesajımı kendımı caresız hıssedıyordum senın ılk mesajın bana umut oldu cesaret verdi belkı sen o mesajı bana yazmasaydın ben hala okurdum buraları kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs derler ya . hakkını helal et. ve burdaki herkes cok yardımcı oluyor cok guzel bı dayanısma var . burayı bulan herkes 1-0 onde baslıyor, yenmeye calısanlar bunu unutmayın 1-0 ondesınız burda hersey yazıyor okuyun uygulayın ve YENIN (INSALLAH)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?