Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kızlar uç aydır evliyim ve sizi bir aydır takip ediyorum ve ilk kez yaziyorum. uç parmak alabiliyorum ama denemelere geçtim mı stress heycan titreme oluyor, ust deneme yapmak istedim esimle ve olmadı. Alta geçtim ve kendimi sıktım snra ağladım. Ne yapıcagimi bilmiyorum .. Ust daha rahat gibi gelior ama bulamıyorum iste ... Ahhh oysa severek evlendim ve bir sene nişanlı kaldım.

arkadaşım ana da yardım edebilirmisin hangi doktora gidiyorsun ismini söyleyebilirmisin

canım 3 parmağı rahat alabiliyosan olmaması imkansız
Sen egzersize devam et bi süre daha. 3 parmakta iyice rahatlayana kadar eş denemesine geçme.
Eş denemesine geçeceğin vakit de her zaman üstte sen ol. BUrda yön meselesi çok önemli, penisin başı girdikten sonra yön tamamen popoya doğru olmalı(yani vajinamız dümdüz değil, hafif popoya doğru eğimli) Vajinanın resmini paylaşıyorum sana, penisin nereye yönlendirileceğini iyice incele
Eki Görüntüle 735614
Eki Görüntüle 735615

5-6 cm harika bişey ne diyosun sen:13: Ben bile 8 cm de yendim düşün
Egzersizini her gün yap canım, böyle giderse yakın bi zamanda halayını çekeriz
Şimdi kulak çubuğunu geçtin, beyaz bakkal mumu al, onu peçeteye sarıp streçle, sonra onu da 10 cm e kadar kalınlaştırıp alıcaksın aşama aşama

arkadaşım ana da yardım edebilirmisin hangi doktora gidiyorsun ismini söyleyebilirmisin
bacım ben yozgattayım burası imkanlar olarak çok kısıtlı bir il ben ankarada birkaç yerle görüştüm ama inan bana tuzlu geldi..Bozok tıp fakültesine kadın doğum bölümüne gittim..Durumumu anlattım ordaki doktor beni psikiyatri bölümğne yönlendirdi...Çarşamba günü gitttim doktora doktor dedi en geç 12 haftada yendik en erken 3 haftada dedi..Sadece dediklerimi yap dedi..Bana bir dahaki perşembeye kadar yapmam gerekenleneri söyledi..İdrar egzersizi ve parmak denemesi..Parmağı yapamaan bile idrarı mutlaka yap dedi..İdrarda küçük abdestini yaparken aniden tutuyorsun kendini bu şekilde tutup bırakıyorsun...Parmaktada canım işaret parmağının ilk boğumuna kadar dene dedi ben aynanın karşısına geçtim korktum inan çok korktum bakıyorum orda girecek yer yok..ıkındım ve baktım açıldı..Elimi kremle kayganlaştırdımve ilk boğum hemen girdi baktım ileri gidiyor hemen ikinciyi ittim ve üçüncüinanki gidiyor korkacak bişey yok canım..Perşembe günü ikinci muayenem var ama ben çok çalışcam ve 2 parmak deneyeceğim..Biran önce bu illet bitsin diyorum...Ve inanki herşeyden önce beyninde bitirmen gerekliii ...Çok açık yazım özürdilerim..

Sagol resimler icin :) 3 parmakla cok rahatım. Usteyken bide p... Pipoya doğru yonlendirim ozaman, ben düz tutuyordum. Her gun deyemeye karar verdim esimle artık. Panik atak var bende sorun ordan da kaynaklanıyor sanırım.

canım yasemin gayet ayrıntılı bi şekilde yazmış resimlerle anlatmış, 3 parmak çok güzel bitti diyebiliriz bile bundan sonrası kendini kasmamaya ve rahat bırakmaya bakıyor. baktın altta yapamıyorsun üstte dene. üst için; kocan yatsın sen tuvallete oturur vaziyette ol üstünde, penisi sen tut ve yerlertir girişe sonra da popo yönüne doğru ilerleterek otur yavaş yavaş, penis dik olmasın egimli tut öyle oturmaya çalış. sabır biraz daha çok yeni evlisin.

Ayyy icim nasi umut doldu bilemezsn cnm ama kulac cubugu ince ya o yuzdenmi kolayca aliorm sonuna kdr ya daha kalinini alamazsam die strese basladm simdi aksama daha kaliniyla deneyecegm ama ilk otrdgmda okdr elim ayagm bosaldiki olmayacak sandin bian neyseki o ilk ani atlattim

eski bir vajili olarak yardımım dokunursa sevinirim:) Allah bir an önce yenmenizi nasip etsin ki kurtulun duygularınızı cok iyi anlıyorum
ben yardım istiyorummmm su anda regl dönemim .bitince nasıl bsşlıcsm.bu kegel egzesizini yapa yapa mı farkediyoruz cünkü bi denedim kalçalarını sıkıyo insan önce

ben yardım istiyorummmm su anda regl dönemim .bitince nasıl bsşlıcsm.bu kegel egzesizini yapa yapa mı farkediyoruz cünkü bi denedim kalçalarını sıkıyo insan önce

reglden sonra vajina daha geniş ve acık oluyor o yüzden daha rahat bi şekilde başlayabilirsin. istersen topicin ilk sayfasını bi oku genel bir bilgin olsun, orda kegel güzel bi şekilde acıklanıyor ama bir iki defa idrarını yaparken tut bırak bu şekilde nasıl yapman gerektiğini öğrenirsin. idrar sırasında çok fazla yapma fazlası zararlı olabiliyor öğrendikten sonra yapmayı bırak canım.

istersen parmağınla istersen de aparat hazırlayarak başlayabilirsin egzersizlere. ilk önce serçe parmağından başla daha önce hiç denemediysen. iyice temizledikten sonra prezervatife geçir kayganlaştırıcı jel sürerek vajinadan içeri doğru ilerlet. aparatı ise bir tane kulak çöpüne pecete sar üzerine stretch ggeçir sonra prezervatife geçir ve jelle, aynı parmakta olduğu gibi kullan. ilk aşamaları atlattıktan sonra yavaş yavaş kalınlaştırırak ilerlemesin. takıldığın bi yer olursa mutlaka yaz canım illaki cevap yazan biri olacaktır...

sen de yapabilirsin inan çok kolay birşey cesaretini topla ve dene zaman kaybetme çünkü zaman kaybetmene değecek birşey değil...

hergün ayna karşısındayım günlük çalışmaya başladım çok kasıyorum bırakıyorum ben daha kulak çöpünü bile alamazken başka sorunlarım çıktı ne olduğunu da bilmiyorum burdan başka kimseye de soramıyorum bunu kızlar lütfen sabrınızı asla zorlamak istemem iyi ki varsınız muayene bile olamıyorum vajili iken bu bendeki mantar mı siğil mi nasıl öğrenirim???

kızlar ist.da oturuyorum ve ist hastane doktor yönünden çok gelişmiş bir şehir kimseye soramıyoruz malesef çok denedim ama parmak egzersizlerinde hiç başarılı olamadım((( tedavi olmak istiyorum en azından şu kalıplaşmış negatif düşüncelerden kurtulabilmek için bildiğiniz bir yerler var mı duyduğunuz haber bekliyorum lütfenn

kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...

Son düzenleme:

İnşallah canım hayirlisi olsun çok sevindim adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…