- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.461
arkadaşım ben vajinismus tedavisine yeni başladım yani daha iki gün oldu özelden mesaj attım ama hakkım yokmuş atmaya..istersen beraberce yenebiliriz ben doktorun tavsiyelerini uyguluyorum sanada yardımcı olabilirim acizane
Slm kızlar uç aydır evliyim ve sizi bir aydır takip ediyorum ve ilk kez yaziyorum. uç parmak alabiliyorum ama denemelere geçtim mı stress heycan titreme oluyor, ust deneme yapmak istedim esimle ve olmadı. Alta geçtim ve kendimi sıktım snra ağladım. Ne yapıcagimi bilmiyorum .. Ust daha rahat gibi gelior ama bulamıyorum iste ... Ahhh oysa severek evlendim ve bir sene nişanlı kaldım.
kızlar iyi geceler. ben bu sabah yazmıştm akşama ilk kez deneyeceğim die. ve ilk egzersizimi yaptm . yatmadanda hemen size yazayım dedim::)
parmakla deneyemedm kulaç çöpune peçeteyi sardm . birtanede çok az daha kalınını sardım.
aldm elime sizinde hisettgnz gbi elim ayağm boşaldı ağlamaya başladımo an noldu bilmiorm bi güven geldi sanırım. ucunu soktum sonra devamını. kızlar bu ilk denememdi işin büyük adımını attım galiba.şuan herşey bitmesede içimde sevinç kıpırtıları var. başlamak bütün olay sanırım. peçeteye sarılmış kulak çöpünün tamamını soktum kolaylıkla.5-6 cm di nası bi başlangıç kızlar yorumlarınız ne. ne sıklıkta yapayım devam edeyim egzersizlere ne önerirsiniz.
rabbim yardımcımız olsun .
iyi geceler
bacım ben yozgattayım burası imkanlar olarak çok kısıtlı bir il ben ankarada birkaç yerle görüştüm ama inan bana tuzlu geldi..Bozok tıp fakültesine kadın doğum bölümüne gittim..Durumumu anlattım ordaki doktor beni psikiyatri bölümğne yönlendirdi...Çarşamba günü gitttim doktora doktor dedi en geç 12 haftada yendik en erken 3 haftada dedi..Sadece dediklerimi yap dedi..Bana bir dahaki perşembeye kadar yapmam gerekenleneri söyledi..İdrar egzersizi ve parmak denemesi..Parmağı yapamaan bile idrarı mutlaka yap dedi..İdrarda küçük abdestini yaparken aniden tutuyorsun kendini bu şekilde tutup bırakıyorsun...Parmaktada canım işaret parmağının ilk boğumuna kadar dene dedi ben aynanın karşısına geçtim korktum inan çok korktum bakıyorum orda girecek yer yok..ıkındım ve baktım açıldı..Elimi kremle kayganlaştırdımve ilk boğum hemen girdi baktım ileri gidiyor hemen ikinciyi ittim ve üçüncüinanki gidiyor korkacak bişey yok canım..Perşembe günü ikinci muayenem var ama ben çok çalışcam ve 2 parmak deneyeceğim..Biran önce bu illet bitsin diyorum...Ve inanki herşeyden önce beyninde bitirmen gerekliii ...Çok açık yazım özürdilerim..arkadaşım ana da yardım edebilirmisin hangi doktora gidiyorsun ismini söyleyebilirmisin
canım 3 parmağı rahat alabiliyosan olmaması imkansız
Sen egzersize devam et bi süre daha. 3 parmakta iyice rahatlayana kadar eş denemesine geçme.
Eş denemesine geçeceğin vakit de her zaman üstte sen ol. BUrda yön meselesi çok önemli, penisin başı girdikten sonra yön tamamen popoya doğru olmalı(yani vajinamız dümdüz değil, hafif popoya doğru eğimli) Vajinanın resmini paylaşıyorum sana, penisin nereye yönlendirileceğini iyice incele
Eki Görüntüle 735614
Eki Görüntüle 735615
Eki Görüntüle 735616
Slm kızlar uç aydır evliyim ve sizi bir aydır takip ediyorum ve ilk kez yaziyorum. uç parmak alabiliyorum ama denemelere geçtim mı stress heycan titreme oluyor, ust deneme yapmak istedim esimle ve olmadı. Alta geçtim ve kendimi sıktım snra ağladım. Ne yapıcagimi bilmiyorum .. Ust daha rahat gibi gelior ama bulamıyorum iste ... Ahhh oysa severek evlendim ve bir sene nişanlı kaldım.
Ayyy icim nasi umut doldu bilemezsn cnm ama kulac cubugu ince ya o yuzdenmi kolayca aliorm sonuna kdr ya daha kalinini alamazsam die strese basladm simdi aksama daha kaliniyla deneyecegm ama ilk otrdgmda okdr elim ayagm bosaldiki olmayacak sandin bian neyseki o ilk ani atlattim5-6 cm harika bişey ne diyosun sen:13: Ben bile 8 cm de yendim düşün
Egzersizini her gün yap canım, böyle giderse yakın bi zamanda halayını çekeriz
Şimdi kulak çubuğunu geçtin, beyaz bakkal mumu al, onu peçeteye sarıp streçle, sonra onu da 10 cm e kadar kalınlaştırıp alıcaksın aşama aşama
ben yardım istiyorummmm su anda regl dönemim .bitince nasıl bsşlıcsm.bu kegel egzesizini yapa yapa mı farkediyoruz cünkü bi denedim kalçalarını sıkıyo insan önceeski bir vajili olarak yardımım dokunursa sevinirim:) Allah bir an önce yenmenizi nasip etsin ki kurtulun duygularınızı cok iyi anlıyorum
ben yardım istiyorummmm su anda regl dönemim .bitince nasıl bsşlıcsm.bu kegel egzesizini yapa yapa mı farkediyoruz cünkü bi denedim kalçalarını sıkıyo insan önce
ben yardım istiyorummmm su anda regl dönemim .bitince nasıl bsşlıcsm.bu kegel egzesizini yapa yapa mı farkediyoruz cünkü bi denedim kalçalarını sıkıyo insan önce
sen de yapabilirsin inan çok kolay birşey cesaretini topla ve dene zaman kaybetme çünkü zaman kaybetmene değecek birşey değil...
eski bir vajili olarak yardımım dokunursa sevinirim:) Allah bir an önce yenmenizi nasip etsin ki kurtulun duygularınızı cok iyi anlıyorum
Aynen canim ben de oldugum gibi sayiyorum yaa
kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...
aaah ah bi de ben varım yok olmuyo kendimden nefret ettim bir adım yol katedemiyorum. ne kadar korkağım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?