- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.481
kızlar ben bu site sayensnde yendm rabbım hhepnz yardımcsı olsun sorulrnz varsa yantlyblrm
Sen hangi asamadasin canım
canım ben yalnızca yarım cm falan alabiliyorum asla ilerletemiyorum içinde, tıkanıp kalıyo sanki. çok korkuyorum. canımın acıyacağını düşünüyorum. bi de çok yanma oluyo bende. o zamn da hemen bırakıyorum
İnşallah canım hayirlisi olsun çok sevindim adina
canım ben yalnızca yarım cm falan alabiliyorum asla ilerletemiyorum içinde, tıkanıp kalıyo sanki. çok korkuyorum. canımın acıyacağını düşünüyorum. bi de çok yanma oluyo bende. o zamn da hemen bırakıyorum
canım çok saol gerçekten çok kolaymış bişey anlamadım..
kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...
Hadi yaa canim seb cok cabuk yendin masallah uc kulak cunugundaydin en son sonrA aparat ne yaptin
aaah ah bi de ben varım yok olmuyo kendimden nefret ettim bir adım yol katedemiyorum. ne kadar korkağım yaa
canım ben aparat olarak kaleme pecete sardım sonra streçledim üstüne bolca jel sürüp girişe yerleştirdim ve nefes verirken ilerlettim inan çok kolay giriyor.kısa sürede herkes aşabilir sadece kendine güven ve cesur ol
İnşallah canım hayirlisi olsun çok sevindim adina
biohazard sende ilk denemelrinde korku panik iğrenme vb duygular hissettin mi
ben bu siteye 2 bucuk ay önce üye oldum fakat egzersizlere 1 hafta önce başladım düşün yani bende ki korkaklığı bende orası kapalı diye düşünüyordum dokunamıyordum korkuyordum ama o kadar kolay ki...
bende birkaç günlük üyeyim senin kadar şanslı olamadım sürekli bi heves içindeyim olmadı benim sağlık sıkıntım var yazdım ama henüz cevaplayan birileri olmadı
neyin var canım ben görmedim kusura bakma
kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...
yok estağfrullah sağol canım benim vajinaın sağ dudağında beyaz ucu sivri sekilde sivilce gibi diğer dudakta ise siyah bi leke oluşmuş kibrit çöpü başı kadar ilk defa gördüm jinekolojik muayene olamıyorum bile ben yoksa giderim hemen hastaneye[/QUOT
cnm bence hemen muayeneye gitmelisin sakın korkma bunda korkacak birşey yokki cesaretini topla lütfen bu kadar basit birşeyden korkmaya gerek yokmuş bende sonra anladım lütfen senin sağlığın söz konusu öncelikle git doktora vajinismus olduğunuda söyle tedavini ol lütfen geciktirme önce aklından o çıksın sonra da şu sıkıntını atlatmaya çalış biraz cesaret et
canım benim yaa maşallah sana çook tebrik ederim, azmine hayran kaldım, süpersin.. işte bu kadar..
Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun canımm.. darısı yenemeyenlerin başına inş.
şimdi halay zamanıı:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
canım benim yaa maşallah sana çook tebrik ederim, azmine hayran kaldım, süpersin.. işte bu kadar..
Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun canımm.. darısı yenemeyenlerin başına inş.
şimdi halay zamanıı:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
hayırlı olsun tebessüm ettirdin bana :)) inşallah bana da halay çekersiniz böyle....:)
yok estağfrullah sağol canım benim vajinaın sağ dudağında beyaz ucu sivri sekilde sivilce gibi diğer dudakta ise siyah bi leke oluşmuş kibrit çöpü başı kadar ilk defa gördüm jinekolojik muayene olamıyorum bile ben yoksa giderim hemen hastaneye[/QUOT
cnm bence hemen muayeneye gitmelisin sakın korkma bunda korkacak birşey yokki cesaretini topla lütfen bu kadar basit birşeyden korkmaya gerek yokmuş bende sonra anladım lütfen senin sağlığın söz konusu öncelikle git doktora vajinismus olduğunuda söyle tedavini ol lütfen geciktirme önce aklından o çıksın sonra da şu sıkıntını atlatmaya çalış biraz cesaret et
randevu alıp direkt doktora mı gideyim yoksa bikaç gün egzersiz için daha çok çaba mı harcamalıyım canım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?