Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok saol gerçekten çok kolaymış bişey anlamadım..

Hadi yaa canim seb cok cabuk yendin masallah uc kulak cunugundaydin en son sonrA aparat ne yaptin

İnşallah canım hayirlisi olsun çok sevindim adina

Hadi yaa canim seb cok cabuk yendin masallah uc kulak cunugundaydin en son sonrA aparat ne yaptin

canım ben aparat olarak kaleme pecete sardım sonra streçledim üstüne bolca jel sürüp girişe yerleştirdim ve nefes verirken ilerlettim inan çok kolay giriyor.kısa sürede herkes aşabilir sadece kendine güven ve cesur ol

biohazard sende ilk denemelrinde korku panik iğrenme vb duygular hissettin mi

bende birkaç günlük üyeyim senin kadar şanslı olamadım sürekli bi heves içindeyim olmadı benim sağlık sıkıntım var yazdım ama henüz cevaplayan birileri olmadı

neyin var canım ben görmedim kusura bakma

yok estağfrullah sağol canım benim vajinaın sağ dudağında beyaz ucu sivri sekilde sivilce gibi diğer dudakta ise siyah bi leke oluşmuş kibrit çöpü başı kadar ilk defa gördüm jinekolojik muayene olamıyorum bile ben yoksa giderim hemen hastaneye

canım benim yaa maşallah sana çook tebrik ederim, azmine hayran kaldım, süpersin.. işte bu kadar..
Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun canımm.. darısı yenemeyenlerin başına inş.
şimdi halay zamanıı :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

hayırlı olsun tebessüm ettirdin bana :)) inşallah bana da halay çekersiniz böyle....:)

çok teşekkür ederim cnm ya sizin desteğinizin çok büyük payı var sayenizde aslında bende seni bekliyordum bişey soracağım hafif yanma ve dolgunluk hissi oldu dayanılamayacak gibi değil tabi... fakat ne kadar sürede geçer

hayırlı olsun tebessüm ettirdin bana :)) inşallah bana da halay çekersiniz böyle....:)

inşallah cnm çok güzel bir duygu bir an önce yaşamalısın bende eşimde inanamıyoruz hala lütfen sende bir an önce at korkularını bir tarafa ve başla çok basit yani ben epilasyona gidiyorum inan daha fazla acı çekiyorum bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…