Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi inşallah canım artık önünüzde bebek idmanları olacaktır:) rabbim herkese nasip etsin hamilerin duası kabul olurmuş bizi de unutma tamam mı :)

rica ederim canım, senin azmin sayesinde böyle çabuk oldu, bravo sana..
canım o yanma ve dolgunluk hepimizde oldu, 1 ay içinde hepsi geçecek merak etme. ilk 1 ay alışma süreci zaten, gün aşırı yapmaya çalışın canım, daha çabuk alışırsın..

çok güzel tatile kadar alışmış olacağım o zaman:):)Allah herkese nasip etsin omuzlarımdan tonlarca yük indi ve ben o yükü 1 buçuk yıldır boşu boşuna taşımışım benim çektiklerim daha acıydı valla:):)

canım muayene olmaktan korkma hiç. vajinismus olduğunu söylediğin zaman, spekulum ile bakmıyorlar. sadece doktor eliyle dış dudakları çekerek bakıyor hepsi bu. başka bir müdahalede bulunmuyor. en kısa zamanda bir doktora git canım olur mu..

yeniden bir balayı yaparsınız canım :)) inş. yenmeyen kimseler kalmaz..
bundan sonraki yaşamında daha da mutlu olursun canım inş.

Evet yeni evliyiz ama bu durum 3 aydır cok yiprati beni, yıllardır yapamayanlar da var. Allah sabır versin. Bi de wc ye oturma sekli denemek lazım. Uç parmak cok cok rahat alıyorum durum pen .. E gelince degisio iste

canım çok sağol bu defa daha bilinçli gidicem sizin de sayeniz de arkadaşla gidince söyleyememiştim ki böyle bir rahatsızlık adını yeni yeni öğrendim ya sağolun

canım çok sağol bu defa daha bilinçli gidicem sizin de sayeniz de arkadaşla gidince söyleyememiştim ki böyle bir rahatsızlık adını yeni yeni öğrendim ya sağolun pcmiz eski olduğu için geç gidiyor cevaplar

önemli değil canım, doktora eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim. hiç çekinme rahat ol, ne sıkıntın varsa anlat.

önemli değil canım, doktora eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim. hiç çekinme rahat ol, ne sıkıntın varsa anlat.

bu kez bende öyle düşünüyorum inşallah asıl konu hakkında da fikir sahibi olursa çok daha faydalı olur bize hırslanırım illa birilerinin yazılarını okuyorum

maşallahhh diyorumm bune hız ama süper oldu bunu görmem gece gece beni tekrar motive etti hernekadar geç kaldıysamda böyle yenmiş haberleri halen motive edici oluyor benim için valla gece gece ohh müthiş halay çekesim geldi tebrikler canımmmmmmm:118::123::123::123::123::123::123::123: Rabbim sıkıntı dertlerden uzak tutsun inşallah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)))

ama nasıl yendiğini öğrenmek isterim canım hangi pozisyonda sanırım 1 haftalık egzersiz yapmışsın yani buda süper çünkü egzersizin çokluğu çokda önemli dğeilmiş önemli olan oraya birşeyin giriyor olduğunu beynimizn bilmesi yeterli oluyor tabi yanma batma basınç hissi olacak RABBİM bana ve burada olan ve olmayan bu hastalığı çeken herkese bu illeti yenmeyi nasip etsin inşallah...

zeycanım dr senı spekulumla muayene etmez canım dıye dusunuyorum mantıken cunku dış dudaklarda dediğine göre siyah leke ile sıvılce sıvılce stresten de olusmus olabılır ıhmal etme derım o sıyah leke gıbı sey ben de de son bir aydır var ben ılkten kıl donmesı sandım ama degıldı ben gıbı bısı daha once varmıydı hatırlamıyom ama egzersız esnasında farkettım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…