- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.501
randevu alıp direkt doktora mı gideyim yoksa bikaç gün egzersiz için daha çok çaba mı harcamalıyım canım sence
bence önce doktora git diğer sorunlarını çöz çünkü sağlığınla ilgili önce bence onu hallet ki aklında soru işareti olmasın sonrada bu durumu çözmeye çalış
inşallah cnm çok güzel bir duygu bir an önce yaşamalısın bende eşimde inanamıyoruz hala lütfen sende bir an önce at korkularını bir tarafa ve başla çok basit yani ben epilasyona gidiyorum inan daha fazla acı çekiyorum bu kadar basit
çok teşekkür ederim cnm ya sizin desteğinizin çok büyük payı var sayenizde aslında bende seni bekliyordum bişey soracağım hafif yanma ve dolgunluk hissi oldu dayanılamayacak gibi değil tabi... fakat ne kadar sürede geçer
hadi inşallah canım artık önünüzde bebek idmanları olacaktır:) rabbim herkese nasip etsin hamilerin duası kabul olurmuş bizi de unutma tamam mı :)
hayırlı olsun tebessüm ettirdin bana :)) inşallah bana da halay çekersiniz böyle....:)
bence önce doktora git diğer sorunlarını çöz çünkü sağlığınla ilgili önce bence onu hallet ki aklında soru işareti olmasın sonrada bu durumu çözmeye çalış
valla çok sağol canım usanmadan cevapladığın için.. eşim izinli olduğunda gidelim bu araştırdım biraz kafam karışıktı. inşallah kızmaz doktor bazı özel hastane hekimleri de kızıyor ya eşimin yanında üzülüyorum rezil oluyoruz
rica ederim canım, senin azmin sayesinde böyle çabuk oldu, bravo sana..
canım o yanma ve dolgunluk hepimizde oldu, 1 ay içinde hepsi geçecek merak etme. ilk 1 ay alışma süreci zaten, gün aşırı yapmaya çalışın canım, daha çabuk alışırsın..
valla çok sağol canım usanmadan cevapladığın için.. eşim izinli olduğunda gidelim bu araştırdım biraz kafam karışıktı. inşallah kızmaz doktor bazı özel hastane hekimleri de kızıyor ya eşimin yanında üzülüyorum rezil oluyoruz
yok cnm bu utanılacak kızılacak bir durum değil ki bunları sakın düşünme senin gibi çok evli bayan var sen yeneceksin bu hastalığı ama önce diğer hastallığın için hemen muayene olmalısın fazla vakit kaybetme
bu arada seni buradaki arkadaşlar çok iyi anlıyor bende hepimiz bu üzüntüleri yaşadım ama yenince hiç yaşamamış gibi oluyormuş insan...
yok cnm bu utanılacak kızılacak bir durum değil ki bunları sakın düşünme senin gibi çok evli bayan var sen yeneceksin bu hastalığı ama önce diğer hastallığın için hemen muayene olmalısın fazla vakit kaybetme
ilk fırsatta gidicem daha önce gittiğimde muayene olamadım diye anesteziye çağırdı gitmedim ben inşallah yine böyle birşeyle karşılaşmam
çok güzel tatile kadar alışmış olacağım o zaman:):)Allah herkese nasip etsin omuzlarımdan tonlarca yük indi ve ben o yükü 1 buçuk yıldır boşu boşuna taşımışım benim çektiklerim daha acıydı valla:):)
bu arada seni buradaki arkadaşlar çok iyi anlıyor bende hepimiz bu üzüntüleri yaşadım ama yenince hiç yaşamamış gibi oluyormuş insan...
haklısın canım bende önceden okuyup geçerdim bu yazılanların birçok kişiye faydası var yenmeyi istiyorum tez zamanda inşallah burdaki herkes çok iyi herkesin sorunu aynı yaa
canım yasemin gayet ayrıntılı bi şekilde yazmış resimlerle anlatmış, 3 parmak çok güzel bitti diyebiliriz bile bundan sonrası kendini kasmamaya ve rahat bırakmaya bakıyor. baktın altta yapamıyorsun üstte dene. üst için; kocan yatsın sen tuvallete oturur vaziyette ol üstünde, penisi sen tut ve yerlertir girişe sonra da popo yönüne doğru ilerleterek otur yavaş yavaş, penis dik olmasın egimli tut öyle oturmaya çalış. sabır biraz daha çok yeni evlisin.
canım muayene olmaktan korkma hiç. vajinismus olduğunu söylediğin zaman, spekulum ile bakmıyorlar. sadece doktor eliyle dış dudakları çekerek bakıyor hepsi bu. başka bir müdahalede bulunmuyor. en kısa zamanda bir doktora git canım olur mu..
canım muayene olmaktan korkma hiç. vajinismus olduğunu söylediğin zaman, spekulum ile bakmıyorlar. sadece doktor eliyle dış dudakları çekerek bakıyor hepsi bu. başka bir müdahalede bulunmuyor. en kısa zamanda bir doktora git canım olur mu..
canım çok sağol bu defa daha bilinçli gidicem sizin de sayeniz de arkadaşla gidince söyleyememiştim ki böyle bir rahatsızlık adını yeni yeni öğrendim ya sağolun pcmiz eski olduğu için geç gidiyor cevaplar
önemli değil canım, doktora eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim. hiç çekinme rahat ol, ne sıkıntın varsa anlat.
kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...
yok estağfrullah sağol canım benim vajinaın sağ dudağında beyaz ucu sivri sekilde sivilce gibi diğer dudakta ise siyah bi leke oluşmuş kibrit çöpü başı kadar ilk defa gördüm jinekolojik muayene olamıyorum bile ben yoksa giderim hemen hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?