- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.521
çok teşekkür ederim cnm ya sizin desteğinizin çok büyük payı var sayenizde aslında bende seni bekliyordum bişey soracağım hafif yanma ve dolgunluk hissi oldu dayanılamayacak gibi değil tabi... fakat ne kadar sürede geçer[/QU
canım mutlu sona kavustun azmını kutlarım cok sevındım senın adına ben de de yanma olusuyo dolgunluk artı sankı gaz baskısı var sende de oldumu canım ole
maşallahhh diyorumm bune hız ama süper oldu bunu görmem gece gece beni tekrar motive etti hernekadar geç kaldıysamda böyle yenmiş haberleri halen motive edici oluyor benim için valla gece gece ohh müthiş halay çekesim geldi tebrikler canımmmmmmm:118::123::123::123::123::123::123::123: Rabbim sıkıntı dertlerden uzak tutsun inşallah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)))
ama nasıl yendiğini öğrenmek isterim canım hangi pozisyonda sanırım 1 haftalık egzersiz yapmışsın yani buda süper çünkü egzersizin çokluğu çokda önemli dğeilmiş önemli olan oraya birşeyin giriyor olduğunu beynimizn bilmesi yeterli oluyor tabi yanma batma basınç hissi olacak RABBİM bana ve burada olan ve olmayan bu hastalığı çeken herkese bu illeti yenmeyi nasip etsin inşallah...
çok teşekkür ederim cnm ya sizin desteğinizin çok büyük payı var sayenizde aslında bende seni bekliyordum bişey soracağım hafif yanma ve dolgunluk hissi oldu dayanılamayacak gibi değil tabi... fakat ne kadar sürede geçer[/
canım mutlu sona kavustun azmını kutlarım cok sevındım senın adına ben de de yanma olusuyo dolgunluk artı sankı gaz baskısı var sende de oldumu canım ole
çok teşekkür ederim:)evet yanma çıktığında oldu bir kaç saat dayanılamayacak gibi değil tabi.dolgunluk ve gaz baskısı da oldu demekki olağan şeyler bunlar...bugün de deneyeceğim sanırım alışana kadar böyle sık sık denemek lazım:) bir de senin kaçıncı deneyişin tavsiyen var mı seninde girişte hafif bir yanma oluyor mu?
Sen aparatlami yendin canım kc cmde
kızlar şu dakika itibari ile oldu çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim sadece yanma hissettim onun dışında acı kan falan yok inşallah bu yanmalarda geçerse hiç problem kalmayacak ama şaşkınlık içindeyiz eşimde bende :):):) umarım bundan sonrası çok daha güzel olur...
cecemcim o kadar kolay ki çok saol....bende senin yazılarını takip ediyordum ben senden daha korkaktım bir gün bir cesaretle başladım ve bir haftada çözdüm bunu önce kendim sonra eşim için istedim.sen zaten egzersizlere yapabiliyorsun başlamıştın lütfen devamını getir.ben önce kulak çöpüyle başlamıştım zaten 10 cm de yendim.canım ilişkiye başlamadan öncede biraz emla krem sürdüm vajinanın kenarlarına ve 10 cm le egzersiz yaptım...sonrada eşimin penisine ve kendime kayganlaştırıcı jel sürdüm önce üst pozisyonda denedik olmadı kaydı acemilik:):)sonra popomun altına yastık koydum ve eşim üste denedik o kadar kolay girdiki sadece girişte yanma oldu içinde git gel bile yaptı birkaçkez hiç acı yok kan bile yok:)sonrasında hafif yanma oldu ve egzersizden daha kolay egzersizde sen yön veriyorsun ama penis hem daha yumuşak hemde yönünü çok kolay buluyor ...bunları yaparkede tabi girişte nefes egzersizlerini unutmamak lazım nefes verirken çok daha rahat giriyor.cecem inan şu zamana kadar çektiklerimiz acılar daha ağır lütfen bir an önce yen ve bu kötü yükten kurtul....
cecemcim o kadar kolay ki çok saol....bende senin yazılarını takip ediyordum ben senden daha korkaktım bir gün bir cesaretle başladım ve bir haftada çözdüm bunu önce kendim sonra eşim için istedim.sen zaten egzersizlere yapabiliyorsun başlamıştın lütfen devamını getir.ben önce kulak çöpüyle başlamıştım zaten 10 cm de yendim.canım ilişkiye başlamadan öncede biraz emla krem sürdüm vajinanın kenarlarına ve 10 cm le egzersiz yaptım...sonrada eşimin penisine ve kendime kayganlaştırıcı jel sürdüm önce üst pozisyonda denedik olmadı kaydı acemilik:):)sonra popomun altına yastık koydum ve eşim üste denedik o kadar kolay girdiki sadece girişte yanma oldu içinde git gel bile yaptı birkaçkez hiç acı yok kan bile yok:)sonrasında hafif yanma oldu ve egzersizden daha kolay egzersizde sen yön veriyorsun ama penis hem daha yumuşak hemde yönünü çok kolay buluyor ...bunları yaparkede tabi girişte nefes egzersizlerini unutmamak lazım nefes verirken çok daha rahat giriyor.cecem inan şu zamana kadar çektiklerimiz acılar daha ağır lütfen bir an önce yen ve bu kötü yükten kurtul....
zeycanım dr senı spekulumla muayene etmez canım dıye dusunuyorum mantıken cunku dış dudaklarda dediğine göre siyah leke ile sıvılce sıvılce stresten de olusmus olabılır ıhmal etme derım o sıyah leke gıbı sey ben de de son bir aydır var ben ılkten kıl donmesı sandım ama degıldı ben gıbı bısı daha once varmıydı hatırlamıyom ama egzersız esnasında farkettım bende
arkadaşlar adetliyken egzersiz yapsak bi sakıncası olur mu acaba? 1 hafta eşimden ayrı olucam geri evime döndüğümde artık eşli denemek istiyorum ona da sürpriz olsun herşey yolunda gitsin ben şimdiye kadar serçe parmak 2. boğumdan ileri gidemedim malesef zeytinyağı ile denesem mi bilemedim arkaaşlar
arkadaşlar adetliyken egzersiz yapsak bi sakıncası olur mu acaba? 1 hafta eşimden ayrı olucam geri evime döndüğümde artık eşli denemek istiyorum ona da sürpriz olsun herşey yolunda gitsin ben şimdiye kadar serçe parmak 2. boğumdan ileri gidemedim malesef zeytinyağı ile denesem mi bilemedim arkaaşlar
Arkadaşlar ben serçe parmağı ve işaret parmağını alabiliyorum eşieminkini de alabiliyorum.Dpoktor ikili parmağa geçirdi ama biraz tereddütlüyüm.Sanki olmucakış gibi geliyor.Sizce nolur mu nasıl yapmam gerekiyor
Canım adetliyken yapmasan daha iyi olur bana göre.
Hem adetten sonra vajina ksalrı daha gevşek oluyor, egzersizde daha fazla ilerleyeceksin muhtemelenBelki de hemen yenersin belli mi olur
Zeytinyağını ben kullanmadım canım ama kayganlaştırıcıdan ne farkı olacak ki, bilemiyorum keramet kayganlıkta değil zaten egzersizde
maşallahhh diyorumm bune hız ama süper oldu bunu görmem gece gece beni tekrar motive etti hernekadar geç kaldıysamda böyle yenmiş haberleri halen motive edici oluyor benim için valla gece gece ohh müthiş halay çekesim geldi tebrikler canımmmmmmm:118::123::123::123::123::123::123::123: Rabbim sıkıntı dertlerden uzak tutsun inşallah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)))
ama nasıl yendiğini öğrenmek isterim canım hangi pozisyonda sanırım 1 haftalık egzersiz yapmışsın yani buda süper çünkü egzersizin çokluğu çokda önemli dğeilmiş önemli olan oraya birşeyin giriyor olduğunu beynimizn bilmesi yeterli oluyor tabi yanma batma basınç hissi olacak RABBİM bana ve burada olan ve olmayan bu hastalığı çeken herkese bu illeti yenmeyi nasip etsin inşallah...
kızlar çok denedim ağladım zırladım sabrettim bu konuda çok muzdaribim hep belirtiyorum bugün işaret parmağı ile başlayıp sadece bir boğumu alabildim ağrı değil ara ara yanmalar oldu fakat ben kulak çöpü ile nedense yapamadım çok uğraşsam da daha da ince olduğu halde şimdi ne yapmam lazım
çok mutlu oldum bir parmak bir boğuma da halay çekilir bence moral için yanii :)))
Canım ne kadar sevindim anlatamam sana , Allah başka dert sıkıntı vermesin.
Halaylar sana gelsin:119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?