- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.541
Nasıl yendin anlatsana? :)) bende es denemesindeyim ve olmai daha
bu arada ben yenı uye oldugum için özelden mesaj atamıyorum sen atabılır mısın ben de ankara da oturuyorum devlet hastanesınde bır doktora gıdıyorum ama hıc haz almadım doktordan yardımlarınız için tşk edıyorum gelsın halaylar
kızlar çok denedim ağladım zırladım sabrettim bu konuda çok muzdaribim hep belirtiyorum bugün işaret parmağı ile başlayıp sadece bir boğumu alabildim ağrı değil ara ara yanmalar oldu fakat ben kulak çöpü ile nedense yapamadım çok uğraşsam da daha da ince olduğu halde şimdi ne yapmam lazım
çok mutlu oldum bir parmak bir boğuma da halay çekilir bence moral için yanii :)))
canım her zaman yardımcı olurum seve seve her istediğini sor:)doktorlarda buradakilerin aynısını söylüyor bende gitmiştim çünkü sana tavsiyem cesaretini topla ve egzersize hemen başla gerçekten çok kolay:):)inan bana epilasyondan korkmayan biz kadınlara bu olay o kadar kolayki bak ben epilasyonda bundan daha çok acı çekiyordum ve çektiğimiz duygusal acılar yanında bu hiç kalır.egzersize başlamadıysan önce parmak egzersizi dene serçe parmağını bir boğum almaya çalış tabi hijyene dikkat et eğer onu yapamazsan ki ben yapamamıştım:):)bir kulak çöpü al ve streçle bol kayganlaştırıcı sür ve nefes al verirken popo yönünde ittir çok kolay giriyor zaten sende içine bir şey girebildiğini gördüğün içinde cesaretin yerine geliyor başla lütfen bir an önce evliliğimizi zehir ettiğimize değmez...
Halayını yenemene saklıyoruz canımmm
Ama bu harika bi haber:13:Şimdi işaret parmağının 2 boğumunu almaya çalışcaksın, bir boğum girdikten sonra yön tamamen popona doğru olsun çünkü vajinamız dümdüz değil
çok sevindim hadi devamm:):)
canım cok teşekkür ediyorum ya ben 1 haftadır kasılma hareketi yapıorum ve 3 gündür falan da parmak denıyorum ama daha parmak 1 bogumdan fazla olmuyo acaba kasılma hareketını dogru mu yapıyorum günde 60 defa kasıp bırakıyorum (afedersın çiş yaparken tutmak gıbı ) bu kadar mı kasılma hareketlerı baska yapmam gereken bişi var mı
sende sağol canım dua ediyorum burdaki kızlara :) :)
sağol canımm :) inşallah devamı da böyle gelir bu cesaretim kırılmadan.. tekrar yarın yapsam daha iyi mi olur yoksa yatmadan denesem mi sence
merhaba arkadasım bende 1 yıllık evliyim acaba bir haftada bu kadar kısa zamanda nasıl basladın nasıl bitirdin banda anlatırmısın cünkü su anda adetliyim biter bitmez baslamk istiyorum artık bende hemen yenmem lazım lütfen yardımalrını bekliyorum
inşallah canım çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama yapacaksınız biraz gayret ve cesaret lütfen çok basit ya kendiğimizi üzdüğümüze bunca zaman beklediğimize deymez tabiki eşlerimizde çok önemli ama önce bunu kendimiz için başarmalıyız bizim diğer kadınlardan ne eksiğiğimiz var.:)
Yatmadan da yapabilirsin yarın da yapabilirsin, yeter ki artık erteleme ve şu cesaretini kaybetme:13:
doğrudur canım herkesin eşi ayrı bir dünyadır inşallah rabbimin yardımıyla bende diğer kızlarda sizin gibi başarıya ulaşabiliriz en güzel günlerimiz bu sorunla geçiyor vardır bi hayır inşallah. sorum olursa yine yazarım buraya çokk alıştım ben :))
kızlar merhaba herşeyi adım adım anlatmak istedim çünkü bunu yapamayanları çok iyi anlıyorum tekrar eşimle deneme yaptık ve gitgelde yapabildik inanın acı yok ve sadece azıcık kan geldi bu sefer sanırım kızlık zarım tamamen gitti:):)çok mutluyum.. Allah herkese nasip etsin. Herkese bol şans...
çok teşekkür ederim:)evet yanma çıktığında oldu bir kaç saat dayanılamayacak gibi değil tabi.dolgunluk ve gaz baskısı da oldu demekki olağan şeyler bunlar...bugün de deneyeceğim sanırım alışana kadar böyle sık sık denemek lazım:) bir de senin kaçıncı deneyişin tavsiyen var mı seninde girişte hafif bir yanma oluyor mu?
yanma dayanılmayacak bı yanma degıl dı canım ama benım gırısten zıyade gıtgelde yanmam olustu gırısı rahat asıyorum sıkıntı yasamıyorum hatta elımle kendım yerlestırıyorum ıkınarak ıtıyorum o ıtmede zorluk cekıyorum o da sanırım ıkınırken kendımı fazla sartlandırmam da bıde gazım var gıbı hıssetmem de hatta ıkıncı denememızde dayanamadım eşime nolur dur gazım var dedım baya bıı gulmustukdaha relax olmam gerek hayırlısıyla adetım bıtsın gun asırı ustunde durmak ıstıyorum ramazan da zorlanırım yoksa
cecemcim o kadar kolay ki çok saol....bende senin yazılarını takip ediyordum ben senden daha korkaktım bir gün bir cesaretle başladım ve bir haftada çözdüm bunu önce kendim sonra eşim için istedim.sen zaten egzersizlere yapabiliyorsun başlamıştın lütfen devamını getir.ben önce kulak çöpüyle başlamıştım zaten 10 cm de yendim.canım ilişkiye başlamadan öncede biraz emla krem sürdüm vajinanın kenarlarına ve 10 cm le egzersiz yaptım...sonrada eşimin penisine ve kendime kayganlaştırıcı jel sürdüm önce üst pozisyonda denedik olmadı kaydı acemilik:):)sonra popomun altına yastık koydum ve eşim üste denedik o kadar kolay girdiki sadece girişte yanma oldu içinde git gel bile yaptı birkaçkez hiç acı yok kan bile yok:)sonrasında hafif yanma oldu ve egzersizden daha kolay egzersizde sen yön veriyorsun ama penis hem daha yumuşak hemde yönünü çok kolay buluyor ...bunları yaparkede tabi girişte nefes egzersizlerini unutmamak lazım nefes verirken çok daha rahat giriyor.cecem inan şu zamana kadar çektiklerimiz acılar daha ağır lütfen bir an önce yen ve bu kötü yükten kurtul....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?