Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yendin anlatsana? :)) bende es denemesindeyim ve olmai daha

arkadaşlar öncelikle bu işi başarabileceğinize inanmak çok önemli öncelikle lütfen bu işi çözeceğinize ve çok basit bir iş olduğuna kendinizi inandırın.ve hemennnnn egzersize.....ben parmak egzersizi yapamıyordum başta ama şuan onu dahi yapabiliyorum yapamayanlara tavsiyem bir tane kulak çöpünü streçleyip bol kayganlaştırıcı sürün ve nefes alın verirken popo yönünde ittirin(yasemin resimleri sürekli paylaşıyor:) )ve ben çubuk içindeyken kaslarımı sıkıp kapattım ve nasıl ne kadar kasıldığını anladım zaten gerisi çok kolay geliyor ilkini yapmak büyük cesaret zamanla kalınlaştırıp 10 cm de bu işi çözdüm lütfen başlayın çok kolay ki beni eski arkadaşlar biliyor çok korkaktım çok rutin ama ben bile yaptıysam gerçekten herkes yapar:)

canım her zaman yardımcı olurum seve seve her istediğini sor:)doktorlarda buradakilerin aynısını söylüyor bende gitmiştim çünkü sana tavsiyem cesaretini topla ve egzersize hemen başla gerçekten çok kolay:):)inan bana epilasyondan korkmayan biz kadınlara bu olay o kadar kolayki bak ben epilasyonda bundan daha çok acı çekiyordum ve çektiğimiz duygusal acılar yanında bu hiç kalır.egzersize başlamadıysan önce parmak egzersizi dene serçe parmağını bir boğum almaya çalış tabi hijyene dikkat et eğer onu yapamazsan ki ben yapamamıştım:):)bir kulak çöpü al ve streçle bol kayganlaştırıcı sür ve nefes al verirken popo yönünde ittir çok kolay giriyor zaten sende içine bir şey girebildiğini gördüğün içinde cesaretin yerine geliyor başla lütfen bir an önce evliliğimizi zehir ettiğimize değmez...

çok sevindim hadi devamm:):)

canım cok teşekkür ediyorum ya ben 1 haftadır kasılma hareketi yapıorum ve 3 gündür falan da parmak denıyorum ama daha parmak 1 bogumdan fazla olmuyo acaba kasılma hareketını dogru mu yapıyorum günde 60 defa kasıp bırakıyorum (afedersın çiş yaparken tutmak gıbı ) bu kadar mı kasılma hareketlerı baska yapmam gereken bişi var mı

sağol canımm :) inşallah devamı da böyle gelir bu cesaretim kırılmadan.. tekrar yarın yapsam daha iyi mi olur yoksa yatmadan denesem mi sence

çok sevindim hadi devamm:):)

sende sağol canım dua ediyorum burdaki kızlara :) :) bakalımm inşallah tam yaparım cesaretim tam yerinde değil aslında inatçıyım zor başlangıç yaptım yine ağlamam inşallah bu konuda duygusal olmak istemiorum artık sizde de böyle olur muydu ya sende yazar mısın canım benim sıradaki ödevim ne ??

Son düzenleme:

bunun yanısıra nefes egzersizleride çok önemli nefes verirken bütün kaslarımız serbest kalıyor gevşiyor bunuda unutma lütfen tabi ki kegel egzersizi önemli ama ben nefes egzersizinden daha çok fayda gördüm birde ıkınır gibi yaparsan vajen açılıyor esniyor buda bende bir tavsiye:)

sende sağol canım dua ediyorum burdaki kızlara :) :)

inşallah canım çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama yapacaksınız biraz gayret ve cesaret lütfen çok basit ya kendiğimizi üzdüğümüze bunca zaman beklediğimize deymez tabiki eşlerimizde çok önemli ama önce bunu kendimiz için başarmalıyız bizim diğer kadınlardan ne eksiğiğimiz var.:)

canım merhaba bunu yapabileceğine inanmak kendine güvenmek vajinismusu yenmenin tek yolu aslında .Tabi bir de egzersizler.....ben bu siteye üye olalı 3 ay oldu ve ben ancak bir hafta önce cesaretimi toplayıp yenebileceğime inandım buradaki arkadaşlarda saolsunlar çok yardımcı oldular çünkü bizi bizden fazla anlayan yok....aslında bizim gibilerin çok fazla olması ve bunu başarmış arkadaşlarımızın da çok fazla olması benim için umut oldu 3 özel doktora gittim kendim halletmeye çalıştım olmadı ama buradaki arkadaşlar yaşamış oldukları için çok fazla yardımcı oldular özellikle serap41 ve YaseminA onlar benim dönüm noktam oldu.yani kısacası halledeceğine inan başta...regl dönemin bitsin bence sayfanın başında kegel egzersizleri var hatta şuan bile onları yapabilirsin. reglin bittikten sonrada ilk olarak parmakla dene parmağına streç sar ve bol kayganlaştırıcı jel kullan nefes al ve verirken parmağın bir boğum ilerlet takıldığın yerde parmağını çıkarma beklet kendini rahatlat telkin et ve devam et...eğer parmağınla yapamazsan ben yapamadım mesela kulak çöpünü streçleyip bol jel sürdüm yine aynı şekilde nefes verirken ittirdim inan çok kolay geliyor sonra zaten devamı geliyor giderek kalınlaştırıyorsun ben 10 cm e kadar denedim sonra penis denemesine geçtim...çok kolay daha fazla erteleme geçen günlerimize yazık keşke daha önce deneseydim ne acı var nede kan hiçbirşey hepsi hikaye sen rahat olduktan sonra....ben sadece ufak bir yanma hissettim:)bunlar benim deneyimlerim başka sormak istediğin bir şey olursa lütfen sor ben de buradaki diğer arkadaşlarımda her zaman yardıma hazır daha fazla vakit kaybetme....gerçekten evli olduğumuzu bunu başarınca anladım çok farklı birşey bu duygudan kimse yoksun olmamalı ...

doğrudur canım herkesin eşi ayrı bir dünyadır inşallah rabbimin yardımıyla bende diğer kızlarda sizin gibi başarıya ulaşabiliriz en güzel günlerimiz bu sorunla geçiyor vardır bi hayır inşallah. sorum olursa yine yazarım buraya çokk alıştım ben :))

Yatmadan da yapabilirsin yarın da yapabilirsin, yeter ki artık erteleme ve şu cesaretini kaybetme:13:

ben sıcak duş alıp da yaptım biraz uykum geldi :) gergin olsamda o an iyi geliyor cilt nemlenmiş oluyo çalışanlara ilk tavsiyem :) yatmadan da olur inşallah bakalım rüyama girmez eşim yok evde korkmam inşallah :) yazarım canım buraya

kızlar merhaba herşeyi adım adım anlatmak istedim çünkü bunu yapamayanları çok iyi anlıyorum tekrar eşimle deneme yaptık ve gitgelde yapabildik inanın acı yok ve sadece azıcık kan geldi bu sefer sanırım kızlık zarım tamamen gitti:):)çok mutluyum.. Allah herkese nasip etsin. Herkese bol şans...

canım ben yendıkten sonra bı kere deneme yaptık daha yapamadık eşimin işinden dolayı gece vardıyasında calısıyo bugun hastalandım adetım 3 gun falan surer zaten salı gunu kaslar daha gevsekken denemek ıstıyorum ilk içine girdi ve git gel yaptıktan sonra geçmiş günler gözümün önüne geldi hep sen ne kadar lık evlısın ben mayıs ayında 2 senem doldu benım

Merhaba arkadaslar ben kendim deneyemedim su parmak olayini , google dan arastirdim ve yesim hn buldum kendisi dr ve muayene oldum uyguladigi ozel bir yontemle 2/3 seansta sorunu cozuyormus daha dogrusu benim yapamadigim ekzersizleri o bana yapacakmis sonra ben yapacakmisim yaklasik 2 saatlik calisma olacakmis. , kendim yenemedigimden isin uzmanindan destek almak istedim umuarim sonuc alicam

Slm kizlar, Bir Aydir takip ediyordum ve 2,3 kere yazdım buraya daha onceleri. Ben gece başardımmmmm ve kus gibi yenli his ediyorum kendimi. bu kotu seyden kurtulmak deli gibi kurtulduktan snra ağlamak ve snra sırıtmak :)) , Allah hepinize yardım etsin. Öncelikle yaseminA ya cok teşekkür ederim onun bi sözü bana daha cok cesaret verdi:" canım 3 parmağı rahat alabiliyosan olmaması imkansız". HOPEFOR Sende cok sagol senin de bu sözün beni etkiledi : "
3 parmak çok güzel bitti diyebiliriz bile bundan sonrası kendini kasmamaya ve rahat bırakmaya bakıyor. baktın altta yapamıyorsun üstte dene. üst için; kocan yatsın sen tuvallete oturur vaziyette ol üstünde, penisi sen tut ve yerlertir girişe sonra da popo yönüne doğru ilerleterek otur yavaş yavaş, penis dik olmasın egimli tut öyle oturmaya çalış. sabır biraz daha"

Bana yolanan resmi birer birer inceledim ve snra HOPEFOR unum dediği gibi ust positiona geçtim.

Ust en kolayı kızlar ve emin olun ki hic bir acı yok, hic bosuna zaman kayıp etmeyin. Öncelikle yapmanız gereken seyler: parmakla çalışıyorsanız, iliskiye girmeden once parmak excersisi yapın, aparat hic uygulamadan yendim. Eyer ki uç parmak girdiyse yendiniz sayılır. :))) sadece biraz cesaret ama bir gercek daha kocam cok yardım etti. Esinizle exercisleri yapın cok yardımcı oluyor :))

Tekrar yazıyorum: hic bir acı yok bol bol gel sürün :)).

Parmaktan daha kolay da diyebilirim :))

cnm en başta çooooook çok geçmişler olsun rabbim yüzüne güldü darısı başımıza artık. bende egzersizlere yeni başladm kulaç çöpünü 5-6 cm e kdr sokabildm ilk denememde. bahsettiğin 10 cm in kalınlığı neydi peki cnm . ne kdr kalınlık egzersizinden sonra eşli denemeye gemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…