Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Wouww harikasın Drmz Bak ben sana dedim olmaması imkansızmış di mi? Yön sorununu aştığın anda iş bitti:13:
Allah başka dert vermesin canım, artık evliliğinin tadını çıkarabilirsin,halaylar sana gelsinn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Canım 7 cmde de yenen var, 13 cmde de, ama en ideali 10 cmden sonrasıdır
Ama kendini hazır hissediyosan 7 cmde bile yenebilirsin, ben öyle yendim

inşallah kısa zamanda çözüme kavuşturursun canım, şimdiden çok geçmiş olsun. kimimiz parmağı kolay bulurken kimimiz aparatla başardı. belki senin çözümün de uzmanda olacaktır. psikolojiler ve şartlar hepimizde farklı. bu sebepten sen yaptın başardın ben yapamıyorumlar oluyor sanırım. Yapamıyorumdan ziyade bu şekilde olmadı başka ne yapabilirim, mutlaka aşmalıyım demek gerek :)
tekrar geçmiş olsun...İnan ve başar, güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım 7 cmde de yenen var, 13 cmde de, ama en ideali 10 cmden sonrasıdır
Ama kendini hazır hissediyosan 7 cmde bile yenebilirsin, ben öyle yendim
yaa uzunluğundan ziyade kalınlığı ne kadardı yendiğiniz aparatların. bakkal mumu kalınlığındamı dahamı kalındı cnm onu erak ettim. sonuçta ben daha kulaç çubuguyla denedm pek ince tabiiki

çok teşekkür ederim bu kegel egzersizini pek kavrayamadım yapmaya çalısıyorum ama kalcalrımı sıkıyorum gibi gelio nasıl yapıcam nerden anlıcam arkadasım

yenen arkadaşlar;şimdiye kadar jel kullandım 3 hafta oldu yeneli.jelsiz denediğimde biraz baskı ve nasıl anlatsam küçük tvalete sıkışmış gibi hissettim.henüz pek bişey de anlamıyorum.jel kullanırkendede aynı durumdaydım. böyle olması normal mi yani alışınca bu baskı ve sıkışmışlığı hissetmem değil mi kafama takıldı eşime de bişey belli etmemeye çalıştım ama o anlıyo sanırım.

haklısın canım emla kremi aldım ama onunla daha denemek nasip olmadı açıkçası birazda korku var tek umut emlaymuş gibi ya onlada olmazsa düşüncesi var buda beni denemeye pek sıcak baktırmıyor haliyle ya aslında herşeyi biliyor olmak öğrenmiş olmak çok kötü ben ilk zamanlar daha relax bir şekilde bakıyordum bu olaya ama zaman geçtikçe bozuldu herşey beklemek daha kötüye götürüyo bunalıma sokuyo yani baştan herşeyi yapmak en güzeli elimde olsada beynime reset atabilsem keşke bakalım hayırlısı canım inşllah yakın zamanda bende gelirim aranıza...

zor bi süreçten geçtik canım bu çok normal bir durum yaklaşık 1 ay kadar sürüyor. sonrasında daha çok rahatlayacaksın.

arkadaşlar ben başka bir konu için kulüpteydim,yeni üyelerdenim.böyle bir başlığı görünce yazmamam mümkün değil.değişik yöntemlerle birbirinize yardımcı oluyorsunuz,birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz bu çok hoşuma gitti.eğer aranızda benim maddi sorunum yok,yeter artık aylarca uğraşmak istemiyorum,bu işi de tek başıma beceremiycem diyen varsa dr.ulusoya gitsin.sana nasıl güvenicez diyorsanız size en iyi ben yardımcı olabilirim heralde.3yıl önce vajinismusu 2 günde yendim.allah razı olsun doktorumdan.araştırın göreceksiniz arkadaşlar.aylarca hırpalamayın kendinizi.bu illetten kurtulunca bi teşekkürü çok görmezsiniz heralde ben de işe yaradığım için gurur duyarım kendimle...

Kızlar bende nihayet 1 yıllık evliliğimin sonunda vajinismusu yendim.
Daha çok yeni, inşallah devamı gelir.
Rabbime şükürler olsun.
Darısı sizlere olsun inşallah kızlar, dualarım sizinle.

Ama bir sorum olacak yenen arkadaşlara; Girdikten sonra idrara sıkışmış hissediyorum kendimi hep, tuvaletim varmış gibi oluyor çok rahatsız oluyorum ve bitiriyorum.
Bide afedersiniz gaz çıkarma hissi oluyo alttan.
Hiç rahat olamıyorum o sırada.
Bide orgazm olamıyorum.
Çok kasıyorum kendimi yeni olduğu için bunlar sanırım daha.

Vajinismusu yenen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Canım seni bikaç kez görmüştüm takipçi olarak, yendin demek sonunda Allah başka dert vermesinnnn
Sorularına gelince; Tuvalet hissi ilk bir ay hep olacak, yani alışana kadar. Gaz da olacak ilk aylarda. Ama alıştıktan sonra hepsi geçicek
Orgazm olamaman da normal, acele etme hepsi sırayla inşallah

canım onların hepsi normal sen ne kadar kendimi kasmıyorum desende kasıyorsundur ben yeneli 2 ay oldu daha yeni yeni zevk alıyorum o sızlama yeni geçti benimde gaz sorunum oldu oda geçer aslında olay bence beyinde bitiyo sen bu illeti yenmişsin bunlar ne ki rahat ol

Çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun.
Doğru söylüyosunuz bu kadar olması bile çok mutlu etti bizi, hiç olmayacak sanıyordum Rabbim yüzümüze güldü sonunda.
Parmak egzersizleri çok yardımcı oldu, özellikle eş parmağıyla denemek çok önemli.

İnşallah ilerde bu sorunlarda ortadan kalkar ve zevk almaya başlarım.
Şimdi kendimi gerçekten evli gibi hissediyorum. :)

Son düzenleme:

canım ben 1 buçuk yıla yaklaştım.İkinci denemeden sonra bugün ara verdim biraz yanma var haliyle birgün bekleyip tekrar deneyeceğim merak etme ikinci daha rahat oluyor arkadaşlarında dediği gibi biraz sızı gaz hissi oluyor 3. de biraz daha azalır belki sana detayları yazarım

haklısın canım ben de aslında öyle düşünüyodum ikisi de kayganlaştırıyo sonuçta ne fark oluyo diye ama kkaderim arkadaşımız ööyle bir anlatmış ki zeytinyeğı ile yapınca başaracakmış gibi hissettim inşallah Allah söyletmiştir hemen yenerim de kurtulurum bu dertten hepiniz de çok destek oluyorsunuz ben önceleri hiç dokunamıyodum şimdi de 2. boğumdan ileri gidemiyorum inşallah bu da geçecek aparatla denemeyi düşünüyorum bundan sonra 10 cm genişliğinde aparatın boyu kaç cm oluyor yenmek için ?

Canım ben zeytinyağı kullanmadım dediğim gibi, ama ikisi de kayganlaştırıyosa sorun yok. Ama zeytinyağı vücuttan kolayca emilir diye biliyorum ben:26:
Aparatın boyu pek önemli değil canım hatta ben hiç ölçmemiştim, şöyle düşün parmakların uzunsa orta parmak boyun kadar alsan içine yeter
Direk 10 cm genişliğinde aparatla başlama bence, 4 5 cm lik bişey yap kendine:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…