- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.581
canım ben yalnızca yarım cm falan alabiliyorum asla ilerletemiyorum içinde, tıkanıp kalıyo sanki. çok korkuyorum. canımın acıyacağını düşünüyorum. bi de çok yanma oluyo bende. o zamn da hemen bırakıyorum
Kizlar ben kulak cubundan aparat yaptim bitaneyi rahat aldim iki tane birlestrdim ondada biraz girdiilerletemiyorum bisi deyiyo gibi ve yanma vr iktirdigimde napmaliyim
Aparatını popona eğim vererek ilerlet canımYani vajina girişini geçtikten sonra yön tamamen popoya doğru olsun.
Bi de egzersiz yaparken orayı çok düşünmemeye çalış, kasılma, müzik dinle, tv izle, rahatla:13:
Ole yapmaya calisiyom olmuyo tv actim kasiyomuyumki
Muhtemelen hem kasıyosun hem de yönde yanlışlık var, dediğim gibi sen popona doğru eğim vererek ilerlet aparatı
YASEMINA cnm iyiki varsn( bugun ikinci denememdi orta parmak kalinligi kdr falandi aparatim alisana kdr baya gitgel yaptm ama kalinlastrdikca olmayacakk vazgecekmisim hissine kapiliorm cok rahat ilerletemedn sanki sonuna kdr alabildm aslinda ama ne bilim baska sebeplersen cnmda sikkin bugun ondanmi bole oldm acaba
Yanma oluyo iktiremiyorum bole olunca heves kalmiyo inancim geciyo kasiyorum resmen
canım o zaman aparattan başka çaren yok, kulak çubuklarından bikaç taneyi al peçeteye sarıp streçle, belki kendi parmağını hissedince böyle tuhaf olmuşsundur
Rahatlıkla almışsın hem emin ol biraz alıştıktan sonra gevşeyeceksin bulantı falan kalmıcak, nolur biraz gayret et. Sabret, hepimiz geçtik o yollardan, o anki cesareti yakalayamadık bazen ama bak sen yapmışsın olmuş ve olacakkk:13:
canım merhaba önce sakinleş egzersizlere baslarken derin derin nefes al ver 5 dk felan kendını telkın et yapıcam dıye bu biraz rahatlatıyor . egzersizlere ilk basladıgımda da bende de oldu bunlar elim ayagım titredi yapamayack gibi hissettim ,parmak olayıda beni biraz kasıyordu nedense olmayacak galıba dedım. eskı sayfaları olurkan kulak cubugu duydum onu denedım daha az kasıldım zamanla sakınlestım ve mumla aparat yaparak devam ettim istersen birde kulak cubugu dene. umarım en kısa zamanda herkes kurtulur
bende aynı bu durumdayım canım dün sadece kulak çöpünü kayganlaştırarak geçirmeye çalıştım uzun zaman harcadım olmadı ordan geçmedi kasmaktan karnım ve mideeme sancılar kramplar girdi acaba ben mi yanlış yapıyorm diye düşünüyrum eşim görünce üzüldü onun da aklı kalıyor evliliğimizn en güzel yılları böyle gidiyor çok üzgünüm
Kızlar ben yazmıştım bir kaç kez tedavi görüyorum hastahanede ..Doktor bana ev ödevi verdi işaret parmağının ilk boğumu diye ben işaret parmağımı tamamen aldım içeri..Bundan sonra napmalıyıım doktora gitcem ama süreç kısalsın istiyorum.. Yrdım bekliyorum
Kızlar ben yazmıştım bir kaç kez tedavi görüyorum hastahanede ..Doktor bana ev ödevi verdi işaret parmağının ilk boğumu diye ben işaret parmağımı tamamen aldım içeri..Bundan sonra napmalıyıım doktora gitcem ama süreç kısalsın istiyorum.. Yrdım bekliyorum
işaret parmağının tamamını aldıysan şimdi iki parmak deneyebilirsin işaret ve orta parmağını küs şeklinde yap iyice jelle ve öle dene nefes egzersizleri ve ıkınarak yavaş yavaş ilerlet sen azmedersen doktora bile gerek kalmaz
Merhaba ...ben uzun zaman önce gelmiştim sonra bir gittim tam gittim...
irendim herşeyden ...
neyse sınra doktora basladım
cok umutlandım
cok iyi bı doktor ve cok rahat edıyorum...
ta cocukluktan gelen kulaktan dolma laflarla bu haldeyiz...
icimdeki kücük cocuklar büyümedi ve hala yanlış bişey yapıomuşuz gibi bizi koruyor..
ama göstermemiz lazım bu kötü bişey değil evliyiz ve artık büyüdük ...
herneyse...
suan sonn demlerindezim ..
güldane kavgacı za gidiyoruz ama bazi ödevlerini tam yapmadım...
sımdı parmak oyunlarına gectik..
serce parmagımı orta parmağımı ve snra ıkı parmak almam gerke bu hafta...
fakat dün okadar agladımki...
hıc bı sekılde olmuyor...
nasıl oturucam nasıl alıcam
kafam durdu sanki...
ağustosun 8 ine tatil ayarladık güya balayım olcaktı
ama bu gidişle olmicak.
kafama bi tarıh koymuştum ...
doktor da parmak egzersızlerı yaparsan son 3 seans demişti
ama yapamıyorum işte
of niye olmıyor...
kızlar napmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?