Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben kulak cubundan aparat yaptim bitaneyi rahat aldim iki tane birlestrdim ondada biraz girdiilerletemiyorum bisi deyiyo gibi ve yanma vr iktirdigimde napmaliyim

Kizlar ben kulak cubundan aparat yaptim bitaneyi rahat aldim iki tane birlestrdim ondada biraz girdiilerletemiyorum bisi deyiyo gibi ve yanma vr iktirdigimde napmaliyim

Aparatını popona eğim vererek ilerlet canım Yani vajina girişini geçtikten sonra yön tamamen popoya doğru olsun.
Bi de egzersiz yaparken orayı çok düşünmemeye çalış, kasılma, müzik dinle, tv izle, rahatla:13:

YASEMINA cnm iyiki varsn( bugun ikinci denememdi orta parmak kalinligi kdr falandi aparatim alisana kdr baya gitgel yaptm ama kalinlastrdikca olmayacakk vazgecekmisim hissine kapiliorm cok rahat ilerletemedn sanki sonuna kdr alabildm aslinda ama ne bilim baska sebeplersen cnmda sikkin bugun ondanmi bole oldm acaba

Sen de iyi ki varsın tatlımm
Canım aparatla gitgel yapmana gerek yok. Sadece sok ve içinde biraz beklet bu kadar:13: Ekstra bişey yapmana gerek yok. Senin aparatla zar zor yaptığın gitgel penisle inan o kadar kolay ki
Kafana bişeyler takıyosan da kasılman normal, egzersiz sırasında düşünmemeye çalış, önceliğin egzersizin olsun
Olmayacak hissine de kapılma. Başladıysan olacak, sonunu getircez inşallah

Yanma oluyo iktiremiyorum bole olunca heves kalmiyo inancim geciyo kasiyorum resmen

Yanma tabi ki olcak canım, ama o kadar dayanılmayacak bişey değildir eminim
Hem aparatın incecik daha, sen kafanda büyütme o yanmayı olur mu?
Yönü çözersen işin çok kolaylaşıcak
Ayrıca o yanma eğer şiddetliyse,başka yeri zorladığın için de olabilir:26:

Son düzenleme:

canım benim cesaretimi toplayamadım iyice abarttım sanırım ellerimde güç derman yok geri gidior her seferinde :S bilemiyorum ne olduğunu ama bu kadar korkak olmam beni fazlasıyla üzüyor... denediğim günden beri sürekli midem bulanıyo malesef.. dua edin bana ne olursunuz.. teşekkür ederim

merhaba canım çok teşekkür ederim ilginiz için. ben yine başaramadım kafam o kadar dolu ki bir türlü sankinleşemiyorum. cesaretimi toplayamıyorum malesef. parmağı denediğimden beri sürekli bulantım var.. oldukça gerginim ne olursunuz dua edin banada artık başlayayım bende.. Allah hepinizden razı olsun hepinizin söyledikleri aklımda.. bu kadar pasif kalmam beni dahada çok üzüyor malesef.. inşallah herkes kurtulsun

canımm çok üzüldüm inanki.. kulak çöpü çok ince aslında bitanem onu alabilirsin bence kafanda çok büyütmüşsün. ben serçe parmağımı rahatlıkça alabildim. daha öncedende eşimin afedersin orta parmağıyla denemiştik uzun zaman oldu ama almıştım. olmayacak imkansız birşey değil öncelikle bunu beynimize iletmemiz lazım. ne diyeyimki aynı durumdayım eşimi üzgün gördüğüm her dk dahada cesaretim kırılıyor benimde.. Allah yardımcımız olsun burdaki herkestende Allah razı olsun. Herkes kurtulsun inşallah sende öyle..

Hanımlar Günaydın çok şükür ben yendim sizlere de bi nebze olsun umut olabilmek için yazıyorum, ben parmak denemesi yaptım ilk seferde işaret p. 2.boğumuna kadar almıştım tabi kasıldım bacaklarımı makas yaptım. çok özür dileyerek...eşim de orta parmağını denemişti sonrasında ben orta p. eşim işaret p. denedik yine bacaklarım makastı :) aparatları denemedim kas gevşetici içerek denedim olmadı, z.yağıyla 2 sefer denedik oldu z.yağıyla kolaylık olabilir deneyebilirsiniz. Herkesin vücut yapısı kas yapısı psikolojisi düşüncesi farklı arkadaşlar ben o yöntem iyi bu yöntem yanlış diyemem çünkü herkesin vücudu farklı burdaki ve diğer sayfalardaki yöntemleri lütfen deneyin hangisi size uygun deneyerek öğrenebilirsiniz. Bizim denemelerden dolayı artık eşim de sertleşme sorunu olmaya başlamıştı bunalmıştık. normal yolla çok kez denemek istedik sürtünmeyle tatmin oluyorduk ama p. içeri girmiyordu p. içeri gireceği zaman ben kuruyordum. Z.yapı kuruluğumu giderdi. Kİm nasıl denerse denesin lütfen yenin çabalayın jel yağ aparat parmak vs... Hepsi bize birer kapı hepinizin mutlu olması dileğiyle...

Kızlar ben yazmıştım bir kaç kez tedavi görüyorum hastahanede ..Doktor bana ev ödevi verdi işaret parmağının ilk boğumu diye ben işaret parmağımı tamamen aldım içeri..Bundan sonra napmalıyıım doktora gitcem ama süreç kısalsın istiyorum.. Yrdım bekliyorum

işaret parmağının tamamını aldıysan şimdi iki parmak deneyebilirsin işaret ve orta parmağını küs şeklinde yap iyice jelle ve öle dene nefes egzersizleri ve ıkınarak yavaş yavaş ilerlet sen azmedersen doktora bile gerek kalmaz

Ooo senin az kalmış, yakında gelin olursun bak sana söyleyeyim
Şimdi orta parmağına geç canım, bol jel kullan. Bunu da yaparsan 2 parmağa geçiceksin

İnşallah canım deneyeceğim şimdi :) çok sağol

Merhaba ...ben uzun zaman önce gelmiştim sonra bir gittim tam gittim...
irendim herşeyden ...
neyse sınra doktora basladım
cok umutlandım
cok iyi bı doktor ve cok rahat edıyorum...
ta cocukluktan gelen kulaktan dolma laflarla bu haldeyiz...
icimdeki kücük cocuklar büyümedi ve hala yanlış bişey yapıomuşuz gibi bizi koruyor..
ama göstermemiz lazım bu kötü bişey değil evliyiz ve artık büyüdük ...
herneyse...
suan sonn demlerindezim ..
güldane kavgacı za gidiyoruz ama bazi ödevlerini tam yapmadım...
sımdı parmak oyunlarına gectik..

serce parmagımı orta parmağımı ve snra ıkı parmak almam gerke bu hafta...
fakat dün okadar agladımki...
hıc bı sekılde olmuyor...
nasıl oturucam nasıl alıcam
kafam durdu sanki...

ağustosun 8 ine tatil ayarladık güya balayım olcaktı
ama bu gidişle olmicak.
kafama bi tarıh koymuştum ...
doktor da parmak egzersızlerı yaparsan son 3 seans demişti
ama yapamıyorum işte
of niye olmıyor...

kızlar napmalıyım ?

merhaba kızlar,
bende kendi tecrübemden bahsetmek istiyorum. Benim yıllar sürmesede bi kaç aylık gibi bir süreç sonunda başardım diyebilirim. Bu iş tamamen piskolojik. Bi kaç yıl önce en yakın arkadaşımının vajinismus olduğunu öğrendim ve 8 ay boyunca onu hep dinledim akıl vermeye falan çalıştım, sonuç olarak bende aşırı korktum. Bir süre denemelerden sonra başarısız olunca parmak egzersizine başladım. Ama benim ilişki sırasında bacaklarımı açamama sorunum vardı. bi bacağım açılsa mümkün değil ikincisi açılmıyordu. ve misyoner şekilde olunca acı çektikçe kasıyordum kendimi. parmak egzersizimi bir sınav değilde orada ne var bu kadar düşüncesiyle 5-6 defa falan yaptım. ben hep bi kaç cm den sonra kesin orası kapalı o küçücük yere bişi giremez diye düşünüyordum. ilk denememde orta parmağımı yarıya kadar soktum ve iktirsem dahada gidecekti. baktım aşağı doğru hafif eğimli bir yolmuş orası. Korka korka denedikçe cesaretlendim. Daha sonra ilk ilişkimde de kedi pozisyonunda oldu. kendimi öyle daha rahat hissediyodum bacaklarımı açmadığım için. Erkek biraz zor ulaşıyor ama zaten az az olması ilk günlerde makbuldu. derken bir günde oldu bitti. tabiki zorlandım ama sadece korkudan. ne kanamam oldu ne bişi sadece ilk bi kaç girişte oranın açıldıığını hissettim ama sadece yanma oldu acı yoktu. 2 gün ilişkimde yandı hatta kokrtum hep böylemi olacak diye ama 3 gün inanılmaz zevk aldım hiç ama hiç ne acı ne yanma vardı.
Kızlar lütfen dayanılmayacak bişi değil acıdan ziyade korku yaşıyoruz aslında, endişe ediyoruz ama öyle bişi değil. Oraya dokunmaktan korkmayın. Oradan bebek çıktığını unutmayın.
umarım hepiniz en kısa sürede kurtulursunuz. Sevgiyle kalın...

selam canım ben senı hatırlıyorum, yurtdışında yaşıyordun değil mi? istersen sana msnımı vereyım ozelden benı ekle yardımlasabılırız...almanca konusuyordun sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…