Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sevgili kardeşim ben kendi deneme şeklimi yazayım...arkadaş belime 2 adet yastık koyuyorum ve aynanın karşısında oturyorum...yani ayna vak-jinamın karşısında duruyor...ama belini biraz geri yasla..bana doktor sadece işaret parmağının ilk boğumunu dene dedi ben denedim bak ilk denememde baktım giidyor ileri hiç çekmedim kendimi ve gitti şimdi perşembe günü randevum var ve şimdidien iki parmak deneyceğim doktor bana dedi 12 haftada en geç sonuç aldık ama ben inşallah daha erken yeneceğim..Korkma seni çok iyi anlıyorum sanıyrsunki orda böyle yumurta büyüklüğünde bir zar var ve içi kan dolu dokununca patlayacak ve kan revan olcak maalesef caım ben denedim yok öle birşey sen dene lütfen göreceksin ayna karşısında ıkın bak görcen açılıyor ve popona doğru it..8 ağustos ta çok iyi bir tarih tamda bayrama geliyor bence umudunu yitirme canım...

arkama yastık koyiyim... hafif eğiliyim öylemi ?

doktorum bana fantazi kur ...işte daire haraketleri yap önce hoşuna gitsin sonra daha kolay olur dedi
ama stresden yada nebiliyim neyse konsantre olamıyorum ...
o şekilde oranın acılcagını sölemişti...

böyle sadece yağlamakla nefes alıp vermekle olmuyorki...

of....

8 seans dır okadar konuştuk okadar rahatlattı parmak egzerzisine gelince tıkandım kaldım.

1 yılı gectiii...
yeter artık of...

bacım nasıl iletişime geçebiliriz yardımcı olmak isterim

sende sağol canım haklısın bende bu egzersiz fikrini çok büyüttüm kafamda bütün hayatımızı etkiliyor evleneli 1,5 yılı geçmeye başladı yaz da geldi tam memlekete gitme vakti ailemi annemi çok özlesem de bu konu beni uzaklaştıyor herşeyden.Ramazan ayı gelmeden çözmek istiyorum şu an daha iyiyim çok şükür biraz daha ılımlıyım ufak tefek de olsa yapabiliyorum böyle böyle devam eder inşallah Rabbim herkese kolaylık versin inşallah herkes yener kurtulur...duayla kalalım hep beraber...

Meraba kızlar bi yandan egzersiz yapıp bi yandan bebek düşünenlerdenseniz bence siz de folic asite başlayın ben 10 gündür kullanıyorum aile hekimimiz vermişti düşündüğüm için çünkü planlı gebelikte 3 ay önceden başlanıyormuş şimdiki söylemek istediğim şey de tamamen benim fikrim bu ilacı içmek bana ruhen iyi geliyor.çocuk düşünüyoruz inşallah tam bitince nasip olursa..kendimizi bu şekilde motive edebiliriz hem bitmesi için hem de aileniz için...

umarım yanlış düşünmyorumdur varsa düzeltin lütfenn :)

Son düzenleme:
kızlar bir şey daha söylemek istiyorum biz ancak bu perşembe günü gideceğiz eşim vardiyalı çalışıyor çok sık görüşemiyoruz malesef. vajinismus olduğum için kimseyle gitmek de istemiyorum..vajinamdaki sıkıntı için gittiğimde doktor smear isteyebilirmiş netten araştırdım bunu. ama spekulumu da geçtim muayene olurum ama ben daha kızlığımla duran bi evliyim bu çok acı üzülerek yazdım k.bakmayınn siz.. bana bi zararı olmaz mı sonuçta tahlil de isterse akıntı durumu da var bende. Fikri olan cevap yazabilir mi bana?:::

arkadaşalr ben yeniyim daha takip ediyorum su anda adteli oldugum içn parmak egzersizi yapamıyorum ama kegel egzersizi kas hareketlerini yapamıyorum anlıyamdım hatta yani ben idrarımıı tutarken kalçalrımı sıkıyorum nerden anlıcam nasıl olcak bi yardımcı olabil,irseniz özellik yaseminA OKUYASAN ARKADASIM YARDIMLARINI BEKLERİM HEPİNİZDEN lütfen arkadaslar artık bende istiyoruö cünkğü gerçekten işin psikolojisi çok farklı yani ....bir de eşlerniz değişiyo mu hani daha bi farklı eş gibi oluyo mu cünkü eşim bu konuda yanımda destek oluyo ama ben tam olrak aramızda bişilerin oturduğunu düşünmüyorum ..sizin yorumlarınızı bekliyorum

sevgili dertdaşım diyoru bundan sonra tüm vajilere aynısını diyeceğim..bacım bende senin gibi yeni başladım bir hafta oldu..karar vereli..ben devlet hastahanesinde doktora gittim onların yönlendirdiği psikiyatri servisinde tedavi oluyorum..canım doktorun bana dediği işaret parmağının ilk boğumuna kadar içine almaya çalış dedi ve idrar egzersizi yap dedi yani kaslarını kontrol ettiğini gör dedi..ben ilk gün geldim yani geçen hafta çarşamba günü geldim ve ilk gün dedim parmağı deneyeyim denedim ve baktımki ilk boğumdan sonra gidiyor kendimi bırakmadım o anda çokta mutlu oldum ve devam ettim ve ben ilk denememde tüm parmağı aldım içime kendimi sıkmadan iki kere yaptım ve hergün denendim bunu bugün ise iki parmağımı deneyecektim ama yapmadım kendmi korkutmak istemiyorum ve sadece orta parmağımı denedim daha kalın olduğu için...

Bu iş beyinde bitiyor ama inanki arkadaşım öyle senin vajinana kilitli etten duvarlar örüp arkasına kan doldurmamışlar bence parmağın gittikçe görceksin korkacak birşey olmadığını...ben kulak çöpü falan denemedim çünkü kendi elinle hissediyorsun ne olduğunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…