- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.601
Merhaba ...ben uzun zaman önce gelmiştim sonra bir gittim tam gittim...
irendim herşeyden ...
neyse sınra doktora basladım
cok umutlandım
cok iyi bı doktor ve cok rahat edıyorum...
ta cocukluktan gelen kulaktan dolma laflarla bu haldeyiz...
icimdeki kücük cocuklar büyümedi ve hala yanlış bişey yapıomuşuz gibi bizi koruyor..
ama göstermemiz lazım bu kötü bişey değil evliyiz ve artık büyüdük ...
herneyse...
suan sonn demlerindezim ..
güldane kavgacı za gidiyoruz ama bazi ödevlerini tam yapmadım...
sımdı parmak oyunlarına gectik..
serce parmagımı orta parmağımı ve snra ıkı parmak almam gerke bu hafta...
fakat dün okadar agladımki...
hıc bı sekılde olmuyor...
nasıl oturucam nasıl alıcam
kafam durdu sanki...
ağustosun 8 ine tatil ayarladık güya balayım olcaktı
ama bu gidişle olmicak.
kafama bi tarıh koymuştum ...
doktor da parmak egzersızlerı yaparsan son 3 seans demişti
ama yapamıyorum işte
of niye olmıyor...
kızlar napmalıyım ?
arkama yastık koyiyim... hafif eğiliyim öylemi ?
doktorum bana fantazi kur ...işte daire haraketleri yap önce hoşuna gitsin sonra daha kolay olur dedi
ama stresden yada nebiliyim neyse konsantre olamıyorum ...
o şekilde oranın acılcagını sölemişti...
böyle sadece yağlamakla nefes alıp vermekle olmuyorki...
of....
8 seans dır okadar konuştuk okadar rahatlattı parmak egzerzisine gelince tıkandım kaldım.
1 yılı gectiii...
yeter artık of...
cgurbetcı ben sana ozelden faceımı gonderdım eklemenı beklıyorum :)
evrimmm nasılsın canım?
evrimcim canım nasılsın?seni gördüğüme sevindim
canım bende çok iyiyim şükürler olsun.bende özledim canım ya:13:neler yapıyosun?iyiyim canımbende seni gördüm hemen daldım buraya sen nasılsın minacım valla özledim sizi
canım bende çok iyiyim şükürler olsun.bende özledim canım ya:13:neler yapıyosun?
oyyyyy canım benim geçmiş olsun.napim canım ufak bi kaza yaptım biraz agzım gözüm dagıldı saglık olsun yatıyorum evde işte kocacık arabamı aldı elimden
gicik şey sen neler yapıyorsun
oyyyyy canım benim geçmiş olsun.arabayı boşver sen iyi olda.
aynen canımsaolasın cANIM YA BOŞVER BENİM KAZALARIM MEŞURDUR AMA İYİYİM EMLİYET KEMERİ TAKALIM TAKMAYANLARI UYARALIM
canımm çok üzüldüm inanki.. kulak çöpü çok ince aslında bitanem onu alabilirsin bence kafanda çok büyütmüşsün. ben serçe parmağımı rahatlıkça alabildim. daha öncedende eşimin afedersin orta parmağıyla denemiştik uzun zaman oldu ama almıştım. olmayacak imkansız birşey değil öncelikle bunu beynimize iletmemiz lazım. ne diyeyimki aynı durumdayım eşimi üzgün gördüğüm her dk dahada cesaretim kırılıyor benimde.. Allah yardımcımız olsun burdaki herkestende Allah razı olsun. Herkes kurtulsun inşallah sende öyle..
cgurbetcı ben sana ozelden faceımı gonderdım eklemenı beklıyorum :)
napim canım ufak bi kaza yaptım biraz agzım gözüm dagıldı saglık olsun yatıyorum evde işte kocacık arabamı aldı elimden
gicik şey sen neler yapıyorsun
arkadaşalr ben yeniyim daha takip ediyorum su anda adteli oldugum içn parmak egzersizi yapamıyorum ama kegel egzersizi kas hareketlerini yapamıyorum anlıyamdım hatta yani ben idrarımıı tutarken kalçalrımı sıkıyorum nerden anlıcam nasıl olcak bi yardımcı olabil,irseniz özellik yaseminA OKUYASAN ARKADASIM YARDIMLARINI BEKLERİM HEPİNİZDEN lütfen arkadaslar artık bende istiyoruö cünkğü gerçekten işin psikolojisi çok farklı yani ....bir de eşlerniz değişiyo mu hani daha bi farklı eş gibi oluyo mu cünkü eşim bu konuda yanımda destek oluyo ama ben tam olrak aramızda bişilerin oturduğunu düşünmüyorum ..sizin yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?