- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.621
dr gittim psikolojik dedi ama korkularımdan bir türlü yaklaşamıyorum eşime kabus gibi evliliğimi anlıyamadım bu sıkıntı yüzünden ilk sayfadaki yazıyı okudum bugun senin dedini yapıcam peki tekrar sizinle yazışmalar yapabilirmiyiz
ilaçları nerden bulucaz peki yazabilirmisinşükürler olsun rabbimee cok tskler kızlarrrr o kadar mutluyumkiii anlatamam size hayatım 360 derece döndü resmen hersey rayına oturdu bırden bakış açım değiştii..hemen size özet geceyim belki yardımım dokunur.ben uzun zamndır bu kasların kasılmasının sebeplerini araştırıyordum dile kolay 5 yıl :) bi çoğunuz benden şanslısınızdır bu konudaa.2 sene once tedavı gordum 4 seanslık fakt hıc bı faydasını goremedım.fakat doktorun verdıgı aparatlar vardı onlarla calısıyordum.ama itiraf ediyorum cok değil.devamlı erteliyordum.ama son gunlerde eşimle aram cok bozuldu bı soğukluk oldu bende kesın bı karar aldım eşimi cok sevıorum cunkı daha fazla ertelemıycm dedım..forumlara baktım nsıl yenebılırım ne yapabılırım dıyee.ılk basta haydar dümenin recetesı dikktimi cekti bana mantıklı ve cazip geldi.kafama yattı ordaki ilaçları aldım..ama eşimle aram iyi olmadıgı ıcın bı turlu denıyemedım 2 hafta kadar.her neyse sonraa aramız duselınce bunu ertelemıycm dedım ve eşime durumu anlattım bı de bu sekılde denıyelım dedım.inanmadı tbykı 5 yıldır doktor aparat derken umıdımız kalmmıstı..listeyi okuyanlar bılır baya uzun bı lıste ama ben o lıstenın sadece bır bolumunu uyguladım.şöylekii ilk olark kas gevseltıcı ve ağrı kesıcıyı içtim.bırde emla krem yazıyordu onu sürüp biraz bekledık bıraz aparatlarla calıstık.sonra bır sprey var o listede onu sıktık vajina girisine yine aparatla calıstık.yatak odasında değilde koltukta oturdum bacaklarımı actım altıma bır yastık koydu eşim ve o etten duvar acıldı eşimle ilişkiye girdik hic bir sey hissetmedim arkadaslar ne bir acı ne birrr kasılma.sadece bu bı kç ılac benım hayatımı değiştirdi.git gel bile yaptık içimede bosaldı sadece bıraz baskı oluyor.sonra ertesı gun yıne denedık oldu..oranın genıslemesı sızın bunu kafanıza yerlestırmenız bunlar önemliii.deneyin bende oldu sizdede olucaktırr..bunu kendimize yapma gıbı bı luksumuz yok.biz normal insanlarızzz diğer kadınlardan hıçbir farkımız yokkkkkkkkkk bunu unutmayınnnnnnnnnn
2011 yılında yazmışım bu yazıyı inat edin sizde başarın yarına ertelemeyin o yarınlar hiç bitmez çünki bi bakmışınızki 5 yıl olmuş....
sevgili dertdaşım diyoru bundan sonra tüm vajilere aynısını diyeceğim..bacım bende senin gibi yeni başladım bir hafta oldu..karar vereli..ben devlet hastahanesinde doktora gittim onların yönlendirdiği psikiyatri servisinde tedavi oluyorum..canım doktorun bana dediği işaret parmağının ilk boğumuna kadar içine almaya çalış dedi ve idrar egzersizi yap dedi yani kaslarını kontrol ettiğini gör dedi..ben ilk gün geldim yani geçen hafta çarşamba günü geldim ve ilk gün dedim parmağı deneyeyim denedim ve baktımki ilk boğumdan sonra gidiyor kendimi bırakmadım o anda çokta mutlu oldum ve devam ettim ve ben ilk denememde tüm parmağı aldım içime kendimi sıkmadan iki kere yaptım ve hergün denendim bunu bugün ise iki parmağımı deneyecektim ama yapmadım kendmi korkutmak istemiyorum ve sadece orta parmağımı denedim daha kalın olduğu için...
Bu iş beyinde bitiyor ama inanki arkadaşım öyle senin vajinana kilitli etten duvarlar örüp arkasına kan doldurmamışlar bence parmağın gittikçe görceksin korkacak birşey olmadığını...ben kulak çöpü falan denemedim çünkü kendi elinle hissediyorsun ne olduğunu...
ilaçları nerden bulucaz peki yazabilirmisin
Haydar Dümen'in Sihirli (!) Reçetesi
Bu yazıyı Haydar Dümen'e vajinismus tedavisi için giden birkaç tanıdığımla uygulanan tedavi hakkında konuşmam neticesinde hazırlamaya karar verdim. Her nedense tanıdıklarımın hepsine kısa bir konuşma sonrasında aynı reçete yazılmış, aynı direktifler verilmiş ve hepsinden 3000 YTL (sonradan zam gelmiş midir bilemem) alınmış. Ve hatta bu kesin (!) tedaviden sonra yine de sorun çözülmezse 2000 $ karşılığında muayenehane ortamında tekrar edip daha kesin (!) sonuç alabilecekleri söylenmiş. Ben Haydar Dümen'in bu ülkede cinselliğin konuşulabilmesi adına yaptığı katkıları hep takdir ettim. Ama bu kadar hassas bir konuda bütün psikolojik etkenleri göz ardı edip, sadece mekanik yöntemlerle çözüm bulacağını iddia etmek en hafif tabirle sahtekarlıktan başka bir şey değil. Vajinismus, uzmanların elinde elbette bir geceden daha uzun sürede tedavi edilebilecek bir rahatsızlık. Ama yine de ille de "Haydar Dümen" diyen tanıdıklarınız varsa, buyrun sihirli (!) tedavi aşağıda. Hüsrana uğramak yanında 3000 YTL'den de olmasınlar.
Önce reçete:
◦Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
◦Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
◦Emla Tegaderm (lokal anestezik)
◦Xylocaine sprey (lokal anestezik)
◦Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
◦Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
◦Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
◦3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
◦15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
◦Kalkın
◦Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
◦Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
◦Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
◦Bacaklarınızı kapatın
◦Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
◦Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
◦Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
◦2-3 dakika ovalayarak bekleyin
◦3-4 dakika bekleyin
◦Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır. Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.
Canim ben o ilaclari eczaneden temin ettim bi sprey yok uretimden kaldirmislar
emla krem yeterli olucaktır.uyuşuyor zaten ama 10 dk bekleyin
Ben geçen hafta denedimde 7.30 cm deyken denedim olmadı ve esim de çok çocuk istiyor hamile kalma ihtimalimde olabilir ama ben vajinismus sorun olurmu çocuk doğumda sıkışır diye birşey duydumda ne kadar doğru bilmiyorum bide sanırım aparatlari mi genisletmem lazım eş denemesinde girmedi bi türlü
genelde 10cm den sonra eşli denemelere geçiliyor nilcim. biraz erken davranmışsın... ama olmaz diye birşey de yok :) evet aparatları genişleterek devam et, 10cm rahat alıp çıkardığında eş denemesine geç olur Allah ın izniyle... doğumda dediğin gibi birşey olacağını sanmıyorum yendikten sonra çünkü bu sorunu yaşayıp yenmiş arkadaşlarımız var normal doğum yapan...
selam arkadaslar ben bugun tam anlamıyla yendım! cok mutluyum...gıt gel bıle yaptık ve hııııc acımadı. sadece tuhaf bır duyguygu anlatamam. bılmek ısteyenler ıcın ben 11cm aparatla yendım. anestol veya benzerı hıcbır sey kullanmadım. ama bol jel kullandım. bana destek olan basta althea olmak uzere beraya, hopefora, ceceme, yaseminaya,diyara,ayberk_ece, elab ve beste adını sayamadıgım ve foruma ugramayan dıger dostlarıma sonsuz tesekkurler!
Vajinismus u yenemeden hamile kalırsam onu demek istedim aslında çünkü biliyorsunuz hamile kalmak için 1 damla bile yeterli işte yenemden hamile kalırsam sorun olurmu ki benim durumumda olan olmuşumdur ki !!!
selam arkadaslar ben bugun tam anlamıyla yendım! cok mutluyum...gıt gel bıle yaptık ve hııııc acımadı. sadece tuhaf bır duyguygu anlatamam. bılmek ısteyenler ıcın ben 11cm aparatla yendım. anestol veya benzerı hıcbır sey kullanmadım. ama bol jel kullandım. bana destek olan basta althea olmak uzere beraya, hopefora, ceceme, yaseminaya,diyara,ayberk_ece, elab ve beste adını sayamadıgım ve foruma ugramayan dıger dostlarıma sonsuz tesekkurler!
napim canım ufak bi kaza yaptım biraz agzım gözüm dagıldı saglık olsun yatıyorum evde işte kocacık arabamı aldı elimden
gicik şey sen neler yapıyorsun
kızlar eskiler bilir gökçenin hepinize çok selamı var iletmemi istedi... ecrin, elab, mina, yeter, bahar, yasemin, altiş, karamsar, cecem, serap, hepinizi çok ösledim... güzel haberlerinizi almak ve güzel haberler vermek üzere buluşalım inşaallah (uykulu olduğumdan dolayı adını unuttuğum arkadaşlarım kusuruma bakmasınlar lütfen) Allah a emanet olun
o durumda ne olur bilmiyorum canım ama eğer olursa sezaryen olur doğum, böylelikle öyle bir sıkıntı yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?