Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

A.S. canım...:)
Ben de Gökçe'yi merak ediyordum uzun zamandır girmiyor siteye. İnş.ters giden birşey yoktur.

Ablam sen nasılsın? Görüşemedik bayadır

Çok teşekkür ederim bitanem...tabi ki anlatırım :)

Şimdi öncelikle egzersiz çok önemli. ben önüme bır hedef koymamamıştım nezaman koysam olmuyordu husran oluyordu :)
İlk egzersızımı aylar önce orta parmak ıle yaptım. sonra ıkı parmak ve uc parmak. daha sonra bunun yetmedıgını gordum ve hemen aparat hazırladım. 5cmlık onu aldım. ve aparatın parmaktan daha kolay oldugunu farkettım. en azından ıcını hıssetmıyorsun boylece :)
sonra aylar gectı ben uzun sure egzersız yapmadım! en son bu ay tekrar basladım egzersıze ama dırek aparatla basladım. 5cm 8 cm 10 cm en son 11cm yaptım. hatta dün o kadar ugrastım kı 11cmı ıcıme almakla yılmadım. dedım 10 gırıyorsa bu mu gırmeyecek. aslında beynını rahat bırakırsan gırıyor kesınlıkle.
neyse oyle dusunurken bıkez tam ıttırdım ve o da gırdı. bunu 2-3 kez tekrarladım.
en son esım gelınce denemek ıstedıgımı soyledım. belıme yastık koydum baya yuksek durdum. esım uzerımdeydı bacaklarımı onun belıne dogru ama baya uste dogru doladım. sonra kendım yerlestırdım penısı. yerlestırır yerlestırmez zaten kafası gırmıstı ıkınınca. sonra esıme dedım yavasca ılerlet. ılerlettı. son bırazcık kalmıstı onda da baya yaklastı bana optu falan :) sonra o da gırdı. hıc acımadı hatta gıt gel bıle yaptık ben noldugunu anlamadım bu muydu dedım! sadece sankı tuvalete gıtmem gerekıyormus gıbı hısettım. ne yanma vardı ne acı! uf o kadar buyutmusuz kı bız bu ısı bundan sonra kımse korkmasın ınanın yok acı macı

tebrikler canım Allah başka dert vermesin darısı artık diğer arkadaşlara inşallah tez zamanda onlarda yenerde rahatlar

ÇOK ÇOK TEBRK EDERM CNMMMM. RABBİM BAŞKA DERT VERMESN. BENDE YENİ BAŞLADM EGZERSİZLERE DAHA 3. DENEMEMİ YAPTIM. EN SOn 5-6 CM ALABİLDM. BAKALM DAHA YARISINDAYIM İŞİN SANIRIM :S HALAYLAR SANA GELSİN CNM GEÇMİŞLER OLSUNN :):):)

tebrıklerrrrrrrrrrr canım aynennnnnnnnn ınsan oyle oluyo. ya bu muymuş dıyosun :) hatta aklım almıyodu ok dar uğraşırken neden canım ağrıyodu da egzersızlerden sonra cuk dıye gırdı dıyorum acaba gerçekten esnedıgı ıcın mı yoksa bız kendımızı rahat bıraktıgımız ıcın mı ama tavsıyem ılk hafta sureklı deneyın süreklii... başta zevk alınmıyo bunu da farkedıp uzulme cunku haa nolursa olsun acemı oluyosun. her pozisyonu deneyin. artık bı kaç günde baya bı alış işte sonra zevk başlıycak.. çünkü düşünerek yapmıcaksınız onu. hanı hala tecrubesızsın ya mesela ılıskı sırasında aşağı egsin, fazla ılerlemesın bılmem ne gıbı şeyler geçıyo mutlka aklından. ne zmaan kı alışagelmiş oluyo işte ozaman zev başlıyo :) hadi şimdi geliin olmanın tadını çıkar eşinle bir sorun olursa burdan yazarsın

tebrıklerrrrrrrrrrr canım aynennnnnnnnn ınsan oyle oluyo. ya bu muymuş dıyosun :) hatta aklım almıyodu cok dar uğraşırken neden canım ağrıyodu da egzersızlerden sonra cuk dıye gırdı dıyorum acaba gerçekten esnedıgı ıcın mı yoksa bız kendımızı rahat bıraktıgımız ıcın mı ama tavsıyem ılk hafta sureklı deneyın süreklii... başta zevk alınmıyo bunu da farkedıp uzulme cunku haa nolursa olsun acemı oluyosun. her pozisyonu deneyin. artık bı kaç günde baya bı alış işte sonra zevk başlıycak.. çünkü düşünerek yapmıcaksınız onu. hanı hala tecrubesızsın ya mesela ılıskı sırasında aşağı egsin, fazla ılerlemesın bılmem ne gıbı şeyler geçıyo mutlka aklından. ne zmaan kı alışagelmiş oluyo işte ozaman zev başlıyo :) hadi şimdi geliin olmanın tadını çıkar eşinle bir sorun olursa burdan yazarsın

Kızlar merhaba, ben de gezinirken gördüm konunuzu. Aynı şeyi yaşadığım için katılmak istedim. Ben 2 yıllık evliyim ve bu sorunu 1 yılın sonunda çözebildik. Aynı şeyleri yaşadığım için yardımcı olmak isterim.

Arkadaşım çok geçmiş olsun aylar önceden hatırlıyorum seni bende tam beş yıl sonra uzun uğraşlarla yenenlerdenim.daha üç hafta oldu yeneli çok sevindim başarmana,sıkışma hissi oluyor bende de.son denemede biraz daha rahattı bu siteye gerçekten minnettarım
hem evliliklerimizi kurtarıyor hemde paramız cebimizde kalıyor.yenmeye çalışan herkes egzersizleri düzenli yaparsa er geç başaracak yılmayın kızlar sonu gerçekten sevinç göz yaşlarıyla bitiyor.

Son düzenleme:

kızlar çok geçmişer olsun der sizi tebrik ederim. darısı başıma artık. peki bu alışmadan çıkıp zevk alma nekdr sürüo

ah canım yenenler gibi sende ne güzel aynı şeyleri söylüyorsun eminim öyle oalcağınada bakalım biz bu yola ne zaman gireceğiz ilk fırsatta bende denicem inşallah hayırlısı bakalımm ohh kurtuldun sen darısı bize nişallah.. :)))

senin adına çok sevindimmm bu konuda bana yardımcı olabilirmisnnn.çok zor durumdayımmm arkadaşımmm eşimle aramız açıldııııı 5 aylık evlıyım ama omur bıttı bu durundannn...

kızlar çok geçmişer olsun der sizi tebrik ederim. darısı başıma artık. peki bu alışmadan çıkıp zevk alma nekdr sürüo

canım zevk alma çalışmalara bağlı bence sık yapınca baskı ve tuvalete gitme hissi azalıyo. benim üç hafta oldu beş kez denedik sonuncusu daha rahat geçti.iş stresi falanda etkiliyo bence.bebekte istiyosan düzenli yapmak lazımmış.bişey daha söyleyim açık olacak biraz ama eşinde etkisi var. hemen bitirince yani kısa tutunca bişey anlamıyosun onları bizim yönlendirmemiz gerekiyo.

kızlar lütfen banada yardım edın bunu nasıl asıcammmm 5 ay olduu ve artık evlılıgımız bıtme noktasına geldı bende bunaldım artıkkk ne olur yardım edınnnn....

sehercim canım halayını ilk dediğinde çekmiştim ama yine çekcem canımmm gözün aydınn çok şükür biri daha kurtuldu bize en güzel teşekkür senin yenmen oldu canım benim :122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

aleyküm selam bizden de selam ilet o gökçeye bir gitti pir gitti bizde seni özledik canımcım

sıra sende şekerim iki gündür yoksun skype de kaçıyo musun koçundan kaçış yok seni de gelin etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…