- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.661
Kizlar kayganlastirici alucamda ne alayim eczabeden gecen biri almisti bide anestolmu iyi emlami die sormustum
gul istedıgını al ultrason jelı de alabılırsın medıkalden 3 lıra. yada okeyınkını alabılırsın eczaneden. emlaya bence o kadar para verme aynı etkıyı anestol de yapıo 2 lıra
canım okey, durex jellerden al yada medikallerden ultrasyon jeli al anestolun etkisi emlaya göre daha az emla daha çok uyuşturuyor ve daha uzun süreli artık orası sana kalmış
Ben burdayım canım zatenohhhh kızzlar buluyor birbrleriniii ne güzel "YASEMİNAAAAAA" bende seni bulayım duy sesimii :):)
Ben de iyiyim canımcım, dün annemlerdeydim uğrayamadımçok iyiyim yasemincim sen nasılsın artık burda eski arkadaşları göremiyorum seni gördügüme sevindim gerçi sen hep burdasın
arkadaşlara yardımcı oluyorsun saolasın valla bizden hayırlısın arkadaşım
Canım kegel hareketlerinde sadece vajina kaslarını hareket ettrmen gerek, yani kalçan popona herhangi bir yerin oynamayacak, sadece vajina kasların hareket edicekarkadaşalr ben yeniyim daha takip ediyorum su anda adteli oldugum içn parmak egzersizi yapamıyorum ama kegel egzersizi kas hareketlerini yapamıyorum anlıyamdım hatta yani ben idrarımıı tutarken kalçalrımı sıkıyorum nerden anlıcam nasıl olcak bi yardımcı olabil,irseniz özellik yaseminA OKUYASAN ARKADASIM YARDIMLARINI BEKLERİM HEPİNİZDEN lütfen arkadaslar artık bende istiyoruö cünkğü gerçekten işin psikolojisi çok farklı yani ....bir de eşlerniz değişiyo mu hani daha bi farklı eş gibi oluyo mu cünkü eşim bu konuda yanımda destek oluyo ama ben tam olrak aramızda bişilerin oturduğunu düşünmüyorum ..sizin yorumlarınızı bekliyorum
Çok sevindim canım, artık bitti. Bundan sonra daha korkma sırtın yere gelmezselam arkadaslar ben bugun tam anlamıyla yendım! cok mutluyum...gıt gel bıle yaptık ve hııııc acımadı. sadece tuhaf bır duyguygu anlatamam. bılmek ısteyenler ıcın ben 11cm aparatla yendım. anestol veya benzerı hıcbır sey kullanmadım. ama bol jel kullandım. bana destek olan basta althea olmak uzere beraya, hopefora, ceceme, yaseminaya,diyara,ayberk_ece, elab ve beste adını sayamadıgım ve foruma ugramayan dıger dostlarıma sonsuz tesekkurler!
Aleykümselam canım, ben ona özel mesaj attım ama cevap alamadım. Nerelerde bu kız:26:kızlar eskiler bilir gökçenin hepinize çok selamı var iletmemi istedi... ecrin, elab, mina, yeter, bahar, yasemin, altiş, karamsar, cecem, serap, hepinizi çok ösledim... güzel haberlerinizi almak ve güzel haberler vermek üzere buluşalım inşaallah (uykulu olduğumdan dolayı adını unuttuğum arkadaşlarım kusuruma bakmasınlar lütfen) Allah a emanet olun
kızlar lütfen banada yardım edın bunu nasıl asıcammmm 5 ay olduu ve artık evlılıgımız bıtme noktasına geldı bende bunaldım artıkkk ne olur yardım edınnnn....
kızlar çok geçmişer olsun der sizi tebrik ederim. darısı başıma artık. peki bu alışmadan çıkıp zevk alma nekdr sürüo
senin adına çok sevindimmm bu konuda bana yardımcı olabilirmisnnn.çok zor durumdayımmm arkadaşımmm eşimle aramız açıldııııı 5 aylık evlıyım ama omur bıttı bu durundannn...
kızlar lütfen banada yardım edın bunu nasıl asıcammmm 5 ay olduu ve artık evlılıgımız bıtme noktasına geldı bende bunaldım artıkkk ne olur yardım edınnnn....
tabıkı yardmcı olurummmmmm. zevk alma konusunda mı yoksa ilişkiye gırememe mi ?
kızlar 10 güne kadar tatile gidiyoruz ve ben hala yenemedm bu hastalığı..1 yıllık evliyim ve geçen sene balayı yapamamıştık. bu yıl da güzel bi balayı yapmak istiyorum.offfffffffff..bi hafta sadece yaa..yenmek istiyorum artık..
Ben doktora gittim 4 günde çözüldü sorun ve kalıcı olarak.
Canım ben zeytinyağı kullanmadım dediğim gibi, ama ikisi de kayganlaştırıyosa sorun yok. Ama zeytinyağı vücuttan kolayca emilir diye biliyorum ben:26:
Aparatın boyu pek önemli değil canım hatta ben hiç ölçmemiştim, şöyle düşün parmakların uzunsa orta parmak boyun kadar alsan içine yeter
Direk 10 cm genişliğinde aparatla başlama bence, 4 5 cm lik bişey yap kendine:13:
canım ben de güldane kavgacıyı çok iyi bir doktor olarak duydum internetten araştırırken görmüştüm tam olarak tedaviyi nasıl yapıyor parmak egzersizi ilaç vs. neler var bir de seansı kaç tl ? inşallah kurtuluruz bu illetten ben de burdaki arkadaşların dediğini yapıyorum henüz serçe parmağın 2.boğumuna kadar alabildimMerhaba ...ben uzun zaman önce gelmiştim sonra bir gittim tam gittim...
irendim herşeyden ...
neyse sınra doktora basladım
cok umutlandım
cok iyi bı doktor ve cok rahat edıyorum...
ta cocukluktan gelen kulaktan dolma laflarla bu haldeyiz...
icimdeki kücük cocuklar büyümedi ve hala yanlış bişey yapıomuşuz gibi bizi koruyor..
ama göstermemiz lazım bu kötü bişey değil evliyiz ve artık büyüdük ...
herneyse...
suan sonn demlerindezim ..
güldane kavgacı za gidiyoruz ama bazi ödevlerini tam yapmadım...
sımdı parmak oyunlarına gectik..
serce parmagımı orta parmağımı ve snra ıkı parmak almam gerke bu hafta...
fakat dün okadar agladımki...
hıc bı sekılde olmuyor...
nasıl oturucam nasıl alıcam
kafam durdu sanki...
ağustosun 8 ine tatil ayarladık güya balayım olcaktı
ama bu gidişle olmicak.
kafama bi tarıh koymuştum ...
doktor da parmak egzersızlerı yaparsan son 3 seans demişti
ama yapamıyorum işte
of niye olmıyor...
kızlar napmalıyım ?
deneyen arkadaşlar var hacico zeytinyağı ile kkaderim adlı arkadaşımız güzel güzel yazmış bi bak derim
valla benım ılk iki hafta alamıyodum canım. 2 hftadan snra baya bı alştm ve almaya başladım. ama biz eşimle uzaktaydık. aynı yanyana olunca çok daha çabuk alşılırdı. şimdi çok iyi mesela. o kadar üzülmüştüm bide sonra bı de.. sandım kı sadece bende oyle. meğer butun çiftlerde oyleymiş. sadece vajılıler ble değil yenı evlenıp iliişkiye kolay gıren arkadaşlarım bıle hemencık zevk almamış.farklı pozisyonları deneye deneye başlıo tatmın olma,bide ilişki sırasında hiç bi korku kalmadıgı zaman. aklından bişey geçmediği zaman yanı. kısacası alştıgın zaman :)
Canım sen egzersizlere başlamış mıydın:26:
haklısın canım ben de aslında öyle düşünüyodum ikisi de kayganlaştırıyo sonuçta ne fark oluyo diye ama kkaderim arkadaşımız ööyle bir anlatmış ki zeytinyeğı ile yapınca başaracakmış gibi hissettim inşallah Allah söyletmiştir hemen yenerim de kurtulurum bu dertten hepiniz de çok destek oluyorsunuz ben önceleri hiç dokunamıyodum şimdi de 2. boğumdan ileri gidemiyorum inşallah bu da geçecek aparatla denemeyi düşünüyorum bundan sonra 10 cm genişliğinde aparatın boyu kaç cm oluyor yenmek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?