Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gul istedıgını al ultrason jelı de alabılırsın medıkalden 3 lıra. yada okeyınkını alabılırsın eczaneden. emlaya bence o kadar para verme aynı etkıyı anestol de yapıo 2 lıra

Kizlar kayganlastirici alucamda ne alayim eczabeden gecen biri almisti bide anestolmu iyi emlami die sormustum

canım okey, durex jellerden al yada medikallerden ultrasyon jeli al anestolun etkisi emlaya göre daha az emla daha çok uyuşturuyor ve daha uzun süreli artık orası sana kalmış

ohhhh kızzlar buluyor birbrleriniii ne güzel "YASEMİNAAAAAA" bende seni bulayım duy sesimii :):)
Ben burdayım canım zaten

Ben de iyiyim canımcım, dün annemlerdeydim uğrayamadım Ben de vaktim oldukça girmeye yardım etmeye çalışıyorum:13:
Canım kegel hareketlerinde sadece vajina kaslarını hareket ettrmen gerek, yani kalçan popona herhangi bir yerin oynamayacak, sadece vajina kasların hareket edicek
Eş meselesine gelince, tabi ki değişiyor evlilik. Evliliğin yarısından fazlası cinsellik üzerine kuruludur ne kadar kabul etmek istemesek de. Çünkü o da sevdiğin insanla en özel paylaşımın olcak haliyle
Çok sevindim canım, artık bitti. Bundan sonra daha korkma sırtın yere gelmez
Aleykümselam canım, ben ona özel mesaj attım ama cevap alamadım. Nerelerde bu kız:26:

kızlar lütfen banada yardım edın bunu nasıl asıcammmm 5 ay olduu ve artık evlılıgımız bıtme noktasına geldı bende bunaldım artıkkk ne olur yardım edınnnn....

Canım hoşgeldin aramıza
Merak etme burda önerilen şeyleri yaparsan yenmemen söz konusu bile değil:13:
Evliliğin bitmeyecek tabi ki böyle saçma sapan bi hastalık yüzünden, yendiğinde bu muymuş diyeceksin ama başlaman gerek bi an önce egzersizlere.
İlk önce serçe parmağının tek boğumunu almaya çalış, okey veya durex marka bi kayganlaştırıcı al,bi an önce başla

kızlar çok geçmişer olsun der sizi tebrik ederim. darısı başıma artık. peki bu alışmadan çıkıp zevk alma nekdr sürüo

valla benım ılk iki hafta alamıyodum canım. 2 hftadan snra baya bı alştm ve almaya başladım. ama biz eşimle uzaktaydık. aynı yanyana olunca çok daha çabuk alşılırdı. şimdi çok iyi mesela. o kadar üzülmüştüm bide sonra bı de.. sandım kı sadece bende oyle. meğer butun çiftlerde oyleymiş. sadece vajılıler ble değil yenı evlenıp iliişkiye kolay gıren arkadaşlarım bıle hemencık zevk almamış.farklı pozisyonları deneye deneye başlıo tatmın olma,bide ilişki sırasında hiç bi korku kalmadıgı zaman. aklından bişey geçmediği zaman yanı. kısacası alştıgın zaman :)

kızlar lütfen banada yardım edın bunu nasıl asıcammmm 5 ay olduu ve artık evlılıgımız bıtme noktasına geldı bende bunaldım artıkkk ne olur yardım edınnnn....

Canım hoşgeldin...Bizlerde yeniyiz...önce cesaretini topla ve konudaki yorumları okuyarak başlayabilirsin...tecrübeli gelinlerde var aramızda bende senin gibi yeniyim...

kızlar 10 güne kadar tatile gidiyoruz ve ben hala yenemedm bu hastalığı..1 yıllık evliyim ve geçen sene balayı yapamamıştık. bu yıl da güzel bi balayı yapmak istiyorum.offfffffffff..bi hafta sadece yaa..yenmek istiyorum artık..

tamam canım adet dönemim bitsin yapıcam inşallah artık her gün düşünmekten çok bunaldım başaramazsam da bana psikolog yolu görünüyo sanırım istanbulda önerebileceğiniz kadın doğum doktoru ve cinsel terapist var mı?

canım ben de güldane kavgacıyı çok iyi bir doktor olarak duydum internetten araştırırken görmüştüm tam olarak tedaviyi nasıl yapıyor parmak egzersizi ilaç vs. neler var bir de seansı kaç tl ? inşallah kurtuluruz bu illetten ben de burdaki arkadaşların dediğini yapıyorum henüz serçe parmağın 2.boğumuna kadar alabildim

deneyen arkadaşlar var hacico zeytinyağı ile kkaderim adlı arkadaşımız güzel güzel yazmış bi bak derim

canım yalnız z. yağ ile parmağı almak için değil de hem yağı vajina içine sürmek için hemde parmak giriş çıkışıyla oraya birşeyin girebileceğini görmen için ama söylediğin gibi ayrıntılı yazdım onu okursanız daha iyi olur, bu arada sen denemedin anlaşılan söylediğimi

Son düzenleme:

bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik canım ama bir araya geleli 2buçuk ay oldu umarım bizde çözebiliriz bu işi :)

lütfen yağı denemekten korkmayın arkadaşlar, vajiyi; inanırsanız ve denemekten korkmazsanız üstüne birkaç kez düşerek yenebilirsiniz, ben 5 ay beklemeden sonra hiç egzersiz yapmadan 1 gecede yendim. biraz ısrarcı olun ama pes etmeyin,bu arada sakın egzersiz yapan arkadaşlarım kızmasın amacım sadece biran önce kurtulmanıza destek olmak, sadece herkes bir kaç kez denese yağ ile ama yazdığım gibi hem vajina içine hemde p. ye. sürerek inanın bana olmaması için hiçbir neden yok. yine yapın diyorum egzersizlerinizi sadece deneyin birkaç kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…