- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.681
bir buçuk haftalık evliyim ve ilişkiye giremiyorum evliliğimiz remen mahvoluyor. ne yapmalıyım,içine parmağı ya da başka bişeyi sokmam imkansız eşim girmek isteyince de kupkuru kaskatı kesiliyorum. bu sorunu aşamazsam daha en baştan evliliğim sarsılacak. nolur yardım edin
evet yasemincm başlamıştm.6-7 cm aparat alabiliyodm.ama araya regl girdi.bugün btti o da..tekrar deneyecm bgn inşallah.
Canım ben 2 yıllık evliyim, 1. yılın sonunda çözdüm. Ben doktora gittim 4 günde halloldu, yardım etmyi çok isterim.
lütfen yağı denemekten korkmayın arkadaşlar, vajiyi; inanırsanız ve denemekten korkmazsanız üstüne birkaç kez düşerek yenebilirsiniz, ben 5 ay beklemeden sonra hiç egzersiz yapmadan 1 gecede yendim. biraz ısrarcı olun ama pes etmeyin,bu arada sakın egzersiz yapan arkadaşlarım kızmasın amacım sadece biran önce kurtulmanıza destek olmak, sadece herkes bir kaç kez denese yağ ile ama yazdığım gibi hem vajina içine hemde p. ye. sürerek inanın bana olmaması için hiçbir neden yok. yine yapın diyorum egzersizlerinizi sadece deneyin birkaç kez.
canım yalnız z. yağ ile parmağı almak için değil de hem yağı vajina içine sürmek için hemde parmak giriş çıkışıyla oraya birşeyin girebileceğini görmen için ama söylediğin gibi ayrıntılı yazdım onu okursanız daha iyi olur, bu arada sen denemedin anlaşılan söylediğimi[/Q
Kadercim iyi geceler nasılsın dogru dürüst giremedim bu aralar eşim vardiyalı ona zaman ayırmaya çalıştım yeni bir arkadaş gelin geldi evini felan temizle yerleştir derken kendime vakit ayıramadım açıkcası ..biliyosun belki bikaç sağlık sorunumu yine burda paylaşmıştım.ben egzersiz çok zorlandım kulak çöpü olmadı malesef ilkine parmakla ve kayganlaştırıcıyla başladım.belki de markasından çok çabuk emildi vücudumda vazgeçtim 2.ye z.yağı ile denedim oldu daha rahattı ama stresten panikten tam yapamıyordum ve hala aynıyım şimdi de çok fazla akıntım ve bi iki leke var vajinamda.akıntım gün boyu var ne oldu bana anlamadım yarın inşallah hastaneye gidiyoruz.inşalah kötü bişey yoktur yanma olduğu için deneyemiyorum çok hassaalaştı.çok uzun olduu k.bakmayınn kızlar
bir buçuk haftalık evliyim ve ilişkiye giremiyorum evliliğimiz remen mahvoluyor. ne yapmalıyım,içine parmağı ya da başka bişeyi sokmam imkansız eşim girmek isteyince de kupkuru kaskatı kesiliyorum. bu sorunu aşamazsam daha en baştan evliliğim sarsılacak. nolur yardım edin
sıra sende şekerim iki gündür yoksun skype de kaçıyo musun koçundan kaçış yok seni de gelin etcez
artık bende ensendeyım :)) hehehe saka saka...ama bak neden yapamayasın kı? bı kac gun oncesıne kadar bende burda dert yanıyordum hatta beraber yanıyorduk.bak artık oyle bısey yok. kendıne guven ve hallet su ısı!inşallah canımmm yok kuzum kaçarmıyım giremedim işte misafir olayları ama ilk fırsatta deneme yapıcamm artık olsun istiyorummm yani sityorum demek bile basit kalıyo inan :)))
huuuhuu :))
Benn dünn orta parmağımın tamamını aldımmmm ...
bu beni okadar rahatlatıkı ...hafifledim sanki...
doktorumun dediği gibi icindeyken daire haraketleri yaptım..
yarım saat icinde tuttum..
cıkardım tekrar denedm tekrar oldu...
böyle böyle ve hic yanma acıma yokkk olmadı
nefes verdikce ikinarak hop diye kayıyo zateeen....
kocbey ve sehervaktiiiii sagolsunlar...
vallahii kocbeyin gazıyla ... sehervaktininde başarmasıyla umutlandım :)
yaptım gitti.....
inşallah bugün iki parmağa gecicem yanı aksam eve gidince...
önce tekrar tek parmak yapıp sonra iki parmak denicem.
olur dimi ?
ha bu arada ben eldiven kulandım cnki eldivensiz miğdem bulanıyo icinde tutamıyorum bi kötü oluyorum
ama eldivenle hem hissetm darlığını uzunlugunu hemde miğdem bulanmadı cnkı elim değmıyo :)
cok sağolun ya evet doktora gidiyorum ama burdan aldığım cesaretle yaptım :)
Canım alışma süresi benim 2 3 haftayı bulmuştuArkadaslar ben yeneli 4 gun oldu. bi sorum olcak ? Alışma süresi kac gun yksa aylar sürüyor ??
Hic birsey his etmemem nrmal mı ?
arkadaşlar herkese merhaba yatılı misafirim olduğu için giremedim 2 gündür...ve deneyemedimde umarım tekrar bir korku gelmez
bi de bu baskı falan ne zaman geçer bende merak ediyorum çünkü bende zevk almıyorum henüz...
huuuhuu :))
Benn dünn orta parmağımın tamamını aldımmmm ...
bu beni okadar rahatlatıkı ...hafifledim sanki...
doktorumun dediği gibi icindeyken daire haraketleri yaptım..
yarım saat icinde tuttum..
cıkardım tekrar denedm tekrar oldu...
böyle böyle ve hic yanma acıma yokkk olmadı
nefes verdikce ikinarak hop diye kayıyo zateeen....
kocbey ve sehervaktiiiii sagolsunlar...
vallahii kocbeyin gazıyla ... sehervaktininde başarmasıyla umutlandım :)
yaptım gitti.....
inşallah bugün iki parmağa gecicem yanı aksam eve gidince...
önce tekrar tek parmak yapıp sonra iki parmak denicem.
olur dimi ?
ha bu arada ben eldiven kulandım cnki eldivensiz miğdem bulanıyo icinde tutamıyorum bi kötü oluyorum
ama eldivenle hem hissetm darlığını uzunlugunu hemde miğdem bulanmadı cnkı elim değmıyo :)
cok sağolun ya evet doktora gidiyorum ama burdan aldığım cesaretle yaptım :)
Valla bravo canım sana, bi günde neler yapmışsın
Sen bugün 2 parmağı da halledersin bak buraya yazıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz
1 haftadır gleitgelen jel ile deniyorum ama 1 bogumdan fazlasını alamıyorum zeytinyagı ile denesem zeytinyagının bır zararı olur mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?