Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kkaderim nasılsın ben iş dolayıosıyla fazla gıremedım buraya ama senın verdıgın taktıgı pazar gunu tatılde denemek istiyorum bakalım nolcak Allahım hepimizin yardımcısı olsun

bende kaç gündür yoktum canım iyiyim teşekkür ederim, sende iyi olacaksın inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini

Arkadaslar ben yeneli 4 gun oldu. bi sorum olcak ? Alışma süresi kac gun yksa aylar sürüyor ??
Hic birsey his etmemem nrmal mı ?

canım korkutmayın kendinizi ben yendikten sonra iş yoğunluk yüzünden tekrar 20 gün sonra denedim ve bizim çoğunlukla düzensiz oluyor, o yüzden alışma sürecimde haliyle birkaç aya yayıldı. mesela şöyle söyleyim yendikten sonra baya bir zaman geçtiği için tam afedersiniz oraya geldim sanki girmeyecek gibi hissettim ve korktum sonra dedim ki o daha önce oraya girdi ve hiç canım acımadı, demek ki yine girecek ve ben istersem girecek, ne kadar istersem o kadar rahat girecek,afedersiniz oraya gelince hop diye girecek değil afedersiniz de ıslaklık sağlanmadı mı hafif , klitoris mi ne :) oraya doğru sürtün p.yi zaten ıslanıyor,hafif hafif itin acele etmeyin ama,akıllı insanlarız güzel arkadaşlarım bu rahatsızlığın beyinde bittiğini öğrendik ve yine beynimiz ve azmimizle yendik. ben hep derim ki geriye bakarak yürüyemezsin ayağın takılır düşersin sürekli önümüze bakmalıyız.bazen oraya geliyor girmiyor, neden girmiyor ki diyorum çok ara verdiğimizden ama hemen sürünerek falan ıslanıyor,bazen bakıyorum çok arkaya gitmişim öne doğru kayıyorum üstteyken mesela,ondanmış diyorum çok arkada kalmışım, bazen farkedemiyoruz acemi olduğumuzdan hepsi deneme yanılmayla çözülüyor.

Son düzenleme:

iyiyim canım, güzel haberler duyunca daha iyi olucam inşallah :) sen nasılsın? hep zaten biz kendimizi unutuyoruz başkalarına ayırdığımız zamanı kendimize ayırsak , neyse vardır onda da bir hayır. güzelim kaç gündür yoktum, okudum sorunları çok geçmiş olsun, çok nazik hassas da yer Allah şifa versin ama onun için mutlaka doktora git , evde yenebileceğin şeyler var psikolojik diye evde savaşıyorsun vajiyle ama diğer durum fiziksel lütfen ihmal etme canım,muayeneden de sakın korkma acımıyor ki sadece yanlardan tutarak çekiyor hiç beraberlik sağlayamadan gitmiştim ben muayeneye,ama doktoru araştır durumunu söyle hassas davranır mutlaka.yağ ile eş denemesini tavsiye ediyorum ben egzersizlerde çok sık yağ kullanmayı tavsiye etmiyorum canım, zaten eş denemesinde yeterli olur diye düşünüyorum Allahın izniyle sadece biraz cesaret, ama sen önce doktora git azıcık bir tahriş olduğunda bile insanın canı çok yanıyor ilişki sırasında ki ilk deneyimlerinde acı çekmeni istemem ki bu seni soğutur.önce tedavi sonra anlattığım şekilde inşallah denersen hızlı çözüm olur inşallah.ne yazdım ama :) Allahıma emanetsiniz arkadaşlar

Son düzenleme:
bak bak aşağıda bit tembel kız varmış sessizce yazıları okuyan :) xxxxxxxxx fıstık ne yapıyosun :)

merhaba aleafoftree83 ben de ankarada yaşıyorum ve 1,5 yıllık evliyim yaklasık 2 haftadır burada zaman gecırıyorum. arkadaslar sagolsun cok yardımcı oluyorlar burda hangı doktora gıttın acaba ben de denesem

Canım hoşgeldin, ben çalışıyorum evde de intenetim olmadığı için geç gördüm, hemen anlatıyorum ilayza1534.

bak bak aşağıda bit tembel kız varmış sessizce yazıları okuyan :) xxxxxxxxx fıstık ne yapıyosun :)

iyim canım sen nasılsın ya sorma misafir üstüne misafir :) bende burda başaranları okudukça motive oluyorum keyfim yerine geliyor inşallah bende birgün yapıcam ve başardım yazıcağım günü bekliyorum ama eskisine göre daha umutlu ve cesaretliyim artık ...

Canım hoşgeldin, ben çalışıyorum evde de intenetim olmadığı için geç gördüm, hemen anlatıyorum ilayza1534.

Ben parmakla hiç denemedim, onu yapmak çok zor, bence burda çözmeye çalışan arkadaşlar da yapmayın, çok zor bişey, parmakla yapmadan da çözülüyor, ben Ankara da Süleyman Eserdağ' a gittim, %100 doğru bir yer 4 günde yendim nasıl oldunu anlamadan. Süreci anlatamam bilmeden başlamak işin püf noktası, öncelikle psikolojik kısmı önemli çünkü. Jel ya da zeytin yağı konusunda ise bepanten kullanın. bide emla diye bi krem var, onu da fındık kadar vajınaya ve kullandığınız aparata sürerseniz hafif uyuşturuyo ve hissi azaltıyo çok daha kolay olur.

canım teşekkur edıyorum ben de ankarada yasıyorum ama maddı sıkıntıdan dolayı gıdemedım oralara ulus devlet hastanesınde de bakıyolar ebru soylu doktorun adı ben ona gıdıyodum ama dun bıraktım cunku seansların arasını cok uzun tuttugum için böyle olmaz dedı haklı ama yatılı mısafırlerımız gelıp gıttı ne zaman musaitsen bastan baslamamız gerekır dedı burdakılerden farklı bırsey vermedı tabı o da parmak egzersızı verıyo gleitgelen jel le birlikte bakalım buradan daha cok etkılenıyorum nedense yardımlarınızla yenecegız inşallah

cnm aparatla denesen birde onu hiçmi alamıyorsun?mesela ben aparatı kolay alıorm ama parmakla hiç deneyemiorm.
kulak çubuğuyla başladm ben ilk deneme için ince oldgndan tavsiye ediorm cnm

canım kulak cubugu bana daha zor geldı cok sert cunku o parmak daha yumusak en azından ama bakalım denemeye devam saolsun kkaderım cok yönlendırdı benı guvenıyorum sızlere :)))

Oy hemen hemen bir ay sabır edicez ozaman :)) sagol canimmm cevabın icin.

bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik canım ama bir araya geleli 2buçuk ay oldu umarım bizde çözebiliriz bu işi :)

drmz ve biohazard ilk başlarda zevk alamamnız kadar normal bişey yok ben de aynı durumdaydım yasemınA saolsun süreklı ona soyluyodum sınır oluyodum zevk alamıyorum diye. bu kadar abarttıkları şey bu muydu dıyodum artıı zevk almayı da bırakın resmen baskı hissedıyodum tamam yapabılıyoduk artık ama hep bi heyecan vardı ustümde. hep bi telaş. oyle bır baskı oluyodu kı arada kendımı sıkıyodum resmen bu kadar şey oluyoken bi de utanmadan zevk almayı beklıyodum amaaaaaa valla bakın 2 hafta falan geçsin öyle bi alışacaksınız ki. artık hayatınızdan bir parça olacak farkl pozisyonları deneyeceksınız hatta mantık olmayacak ilişki sırasında sadece dürtülerle olacak bu dedıklerım. işte ozaman da zevk başlayacak bana güvenin biz de yaşadık aynılarının tıpkısını

bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik canım ama bir araya geleli 2buçuk ay oldu umarım bizde çözebiliriz bu işi :)

merak etme canımmmmmmmm aynı bız de oyle ayrıyken yendık :) burda yazdıklarımızı takıp et belkı bneım gibi 4 günde değil iki günde yenersin

Sagol kkaderim cvpin icin. İnsan bi kere yaptı mı gerisi geliyor bu bir gercek ama o son dediklerin bende de oluyor. Acemilik o da nrmal. İnsallah bizde birsey anlarız yeni yenenler olarak :)) internetten okuduğuma göre bazı insanlar varmis 4 sene snra daha zefk filan alamıyorlarmış. Onu da anlamadım, ondan boyle bi soru sordum

Hehehe dediklerin güldürdü beni :)) cunki aynı seyleri bende su an yasıyorum :)) güveniyorum dediklerinize zaten, burda butun kızlar iyilik pesinde :)) heycan, baskı telaş, kalbim güm güm atıyor bazen sıkmalar.. Gerisine gelir insallahhhhh

hahahaha bu zevk alma mevzusu bı yana vajınusmusu nasıl yendıgımı anlatsam gülmekten ölürsün heralde çok bilinçsizdim bide çok çektım yaaaaa ama burdakı kızların hepsi aynı durumda ya o yuzden cıddı anlamda faydalı oluyo . çevreye hatta doktora ble soramadıgımz seylerı burda ayrıntısıyla bırbırımıze sorablıyoruz :) mesela ben parmak egzersızı yaptıgım zaman elıme afedersın iç kısımlarda top gıbı bısey gelıodu meraktan onu bıle sormuştum egzersızleri yaaprken bıle yazıoduk sırf buraya mesela ben hep dik ittirioduk apartları nasıl canım yanıyodu .hemen geri çekıyodum dayanamayıp. ya dıyorum benım neyım eksık bu kdar ınsan yapıo burda bırı yazmştı eğimli ittirceksınız dıye hemen denedım başarmıstım mesela yanı bunlar ufak detaylar ama önemlı şeyler. onu ogrenmeseydım belkı bı kaç gun daha çabalayıp bırakacaktım ama dediğin gibi herkes iyilik meleği burda aynı sıkıntılardan ggeçtıgımz ıcın bı an once herkes yensın ıstıyoruz... merak etme sen de bı kaç güne ıstemedıgın kadar tatmin olacaksın hatta burdan haber ver kaç günde normale döndüğünüzü merak ederım hem faydalı da oluyo karamsarlıga kapılmasın kımse...

hahah kızlar süpersiniz yaa sana aynen katılıyorum cnm burdaki herkes iyilik peşinde hepinizi çok seviyorum.
daha agzersiz aşamasındayım ama sayenizde sabırsızlanmaya başladım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…