- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.701
hanımlar yaa ben bir parmak bir boğumdan fazlasını alamıyorum kasılyorum yine(
merhaba kkaderim nasılsın ben iş dolayıosıyla fazla gıremedım buraya ama senın verdıgın taktıgı pazar gunu tatılde denemek istiyorum bakalım nolcak Allahım hepimizin yardımcısı olsun
hanımlar yaa ben bir parmak bir boğumdan fazlasını alamıyorum kasılyorum yine(
Arkadaslar ben yeneli 4 gun oldu. bi sorum olcak ? Alışma süresi kac gun yksa aylar sürüyor ??
Hic birsey his etmemem nrmal mı ?
Kadercim iyi geceler nasılsın dogru dürüst giremedim bu aralar eşim vardiyalı ona zaman ayırmaya çalıştım yeni bir arkadaş gelin geldi evini felan temizle yerleştir derken kendime vakit ayıramadım açıkcası ..biliyosun belki bikaç sağlık sorunumu yine burda paylaşmıştım.ben egzersiz çok zorlandım kulak çöpü olmadı malesef ilkine parmakla ve kayganlaştırıcıyla başladım.belki de markasından çok çabuk emildi vücudumda vazgeçtim 2.ye z.yağı ile denedim oldu daha rahattı ama stresten panikten tam yapamıyordum ve hala aynıyım şimdi de çok fazla akıntım ve bi iki leke var vajinamda.akıntım gün boyu var ne oldu bana anlamadım yarın inşallah hastaneye gidiyoruz.inşalah kötü bişey yoktur yanma olduğu için deneyemiyorum çok hassaalaştı.çok uzun olduu k.bakmayınn kızlar
merhaba aleafoftree83 ben de ankarada yaşıyorum ve 1,5 yıllık evliyim yaklasık 2 haftadır burada zaman gecırıyorum. arkadaslar sagolsun cok yardımcı oluyorlar burda hangı doktora gıttın acaba ben de denesem
bak bak aşağıda bit tembel kız varmış sessizce yazıları okuyan :) xxxxxxxxx fıstık ne yapıyosun :)
Canım hoşgeldin, ben çalışıyorum evde de intenetim olmadığı için geç gördüm, hemen anlatıyorum ilayza1534.
Ben parmakla hiç denemedim, onu yapmak çok zor, bence burda çözmeye çalışan arkadaşlar da yapmayın, çok zor bişey, parmakla yapmadan da çözülüyor, ben Ankara da Süleyman Eserdağ' a gittim, %100 doğru bir yer 4 günde yendim nasıl oldunu anlamadan. Süreci anlatamam bilmeden başlamak işin püf noktası, öncelikle psikolojik kısmı önemli çünkü. Jel ya da zeytin yağı konusunda ise bepanten kullanın. bide emla diye bi krem var, onu da fındık kadar vajınaya ve kullandığınız aparata sürerseniz hafif uyuşturuyo ve hissi azaltıyo çok daha kolay olur.
cnm aparatla denesen birde onu hiçmi alamıyorsun?mesela ben aparatı kolay alıorm ama parmakla hiç deneyemiorm.
kulak çubuğuyla başladm ben ilk deneme için ince oldgndan tavsiye ediorm cnm
Canım alışma süresi benim 2 3 haftayı bulmuştuşu anda bişey hissetmemen çok normal. Ama zaman geçtikçe her şeyi daha iyi hissediceksin
Korku gelmez canım artık merak etmeSen başardın korkma niye korkuyosun:13:
Baskı hissinin geçmesi 1 ayı bulabilir canım, ama alışma süren geçince o baskı, idrar gelme isteği falan kalmıyor merak etme
Zevk almaman çok normal, ama almak için elinden geleni yap. İlişkini kendin mükemmelleştir
bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik canım ama bir araya geleli 2buçuk ay oldu umarım bizde çözebiliriz bu işi :)
Canım alışma süresi benim 2 3 haftayı bulmuştuşu anda bişey hissetmemen çok normal. Ama zaman geçtikçe her şeyi daha iyi hissediceksin
Korku gelmez canım artık merak etmeSen başardın korkma niye korkuyosun:13:
Baskı hissinin geçmesi 1 ayı bulabilir canım, ama alışma süren geçince o baskı, idrar gelme isteği falan kalmıyor merak etme
Zevk almaman çok normal, ama almak için elinden geleni yap. İlişkini kendin mükemmelleştir
bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik canım ama bir araya geleli 2buçuk ay oldu umarım bizde çözebiliriz bu işi :)
canım korkutmayın kendinizi ben yendikten sonra iş yoğunluk yüzünden tekrar 20 gün sonra denedim ve bizim çoğunlukla düzensiz oluyor, o yüzden alışma sürecimde haliyle birkaç aya yayıldı. mesela şöyle söyleyim yendikten sonra baya bir zaman geçtiği için tam afedersiniz oraya geldim sanki girmeyecek gibi hissettim ve korktum sonra dedim ki o daha önce oraya girdi ve hiç canım acımadı, demek ki yine girecek ve ben istersem girecek, ne kadar istersem o kadar rahat girecek,afedersiniz oraya gelince hop diye girecek değil afedersiniz de ıslaklık sağlanmadı mı hafif , klitoris mi ne :) oraya doğru sürtün p.yi zaten ıslanıyor,hafif hafif itin acele etmeyin ama,akıllı insanlarız güzel arkadaşlarım bu rahatsızlığın beyinde bittiğini öğrendik ve yine beynimiz ve azmimizle yendik. ben hep derim ki geriye bakarak yürüyemezsin ayağın takılır düşersin sürekli önümüze bakmalıyız.bazen oraya geliyor girmiyor, neden girmiyor ki diyorum çok ara verdiğimizden ama hemen sürünerek falan ıslanıyor,bazen bakıyorum çok arkaya gitmişim öne doğru kayıyorum üstteyken mesela,ondanmış diyorum çok arkada kalmışım, bazen farkedemiyoruz acemi olduğumuzdan hepsi deneme yanılmayla çözülüyor.
drmz ve biohazard ilk başlarda zevk alamamnız kadar normal bişey yokben de aynı durumdaydım yasemınA saolsun süreklı ona soyluyodum sınır oluyodum zevk alamıyorum diye. bu kadar abarttıkları şey bu muydu dıyodum artıı zevk almayı da bırakın resmen baskı hissedıyodum tamam yapabılıyoduk artık ama hep bi heyecan vardı ustümde. hep bi telaş. oyle bır baskı oluyodu kı arada kendımı sıkıyodum resmen bu kadar şey oluyoken bi de utanmadan zevk almayı beklıyodum amaaaaaa valla bakın 2 hafta falan geçsin öyle bi alışacaksınız ki. artık hayatınızdan bir parça olacak farkl pozisyonları deneyeceksınız hatta mantık olmayacak ilişki sırasında sadece dürtülerle olacak bu dedıklerım. işte ozaman da zevk başlayacak bana güvenin biz de yaşadık aynılarının tıpkısını
Hehehe dediklerin güldürdü beni :)) cunki aynı seyleri bende su an yasıyorum :)) güveniyorum dediklerinize zaten, burda butun kızlar iyilik pesinde :)) heycan, baskı telaş, kalbim güm güm atıyor bazen sıkmalar.. Gerisine gelir insallahhhhh
Hehehe dediklerin güldürdü beni :)) cunki aynı seyleri bende su an yasıyorum :)) güveniyorum dediklerinize zaten, burda butun kızlar iyilik pesinde :)) heycan, baskı telaş, kalbim güm güm atıyor bazen sıkmalar.. Gerisine gelir insallahhhhh
hahah kızlar süpersiniz yaa sana aynen katılıyorum cnm burdaki herkes iyilik peşinde hepinizi çok seviyorum.
daha agzersiz aşamasındayım ama sayenizde sabırsızlanmaya başladım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?