Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımcım ben hep buralardayım, asıl sen yoksun Nerdesin bakayım bitmedi mi hala balayı

eeevetttttt ben yoktummmmmm aslında ben vardım da evde net yoktu daha yeni bağlandı balayı bitti ama daha bi ay dolmadı kız evleneli evde devam edıyo balayımız artık gelirim ama ne de olsa net var sen de artık burda takılmaktan vajınusmus uzmanı oldun kız dışarda bu işi yapsan ne para kırarsın

öyle amaaa sen hangi aşamadasın canım egzersızde?

cnm 3 akşam yaptm egzersiz henüz çok yeniyim. son egzersizimde daha 5 cm falan alabildm içime ama çok zorlanmadm kolay girdi.şimdi bu akşam az daha kalınlaştıracağım hem tedirgin hem heycanlı böle karışık duygular içindeyim ama sabırsızlanıorm sayenizde :)

ohooooooooooo desene sen 2 güne kadar gelinsinnnnn kız zaten 5 cmyı yaptın mı 5 i yaptım 6yı da yaparım 6 yı yaptım 7yıde yaaparım dye dıye yenıyosun bu laneti zaten cmsı onemlı değil başka bi cisim almayı başardın mı içine eş denemesı yakındır... süreklı yap ama canım hatta beklet içinde sağa sola hareket ettır masajla esnet. çünkü tammaa cesaret te kazanılıyo ama orası esnediği için de eş denemesı kolayca oluyo. o yuzden sen baya bı beklet ıcınde aparatları. ben 5 cmyı aldıgım gun 7 yi de hemencık yapştım. vajına oyle bısey kı içine ne yerleştrsen onun şeklını alıyo inşaalah tez zamanda yenersın canım haber ver . sormak ıstedıklerını de sor mutlaka ne oolursa olsun

Evet daha bir ay dolmadı, balayı hala devam ediyor
Aynen valla iyice uzman oldum, ama yenen herkes uzman benim gözümde, herkes nasıl yendiyse deneyimlerini paylaşmalı
Bu arada keşke ben de evliliğimin 1. ayına dönsem vaji olmasam, seni görünce hep aklıma bu geliyo ya

kıyamammmmmmmmm bebeğimmmmm ama kzların valla 2sinden biri evlenır evlenmez yapamamıs ki. öyle düşün... benım nıkahım daha önceden olsaydı ben de yaşayamayacaktımmmm. sen yendın mı bu illeti eşinle mutlumusun ona bak bu arada bizim de 5 gün sonra 1 ay doluyo evleneli biz de mı eskidik ne ben şmdı hanı bu vajıyymış zevkmiş bu streslerı atlattım ya sanıom kı 10 yıllık evlıyım vajılılere anlatırken falan burda da bir mesaj var yani vajıyken ne kdar skıntı olursa olsun yendıkten sonra unutluyo çokkkkk uzak gelıyo ınsana

Son düzenleme:

Şaka takılıyorum canımcım yaa Bana çok şey kattı aslında bu hastalık, herşeye şükürler olsun
Daha bir yılın dolmadan eskimezsin merak etme

Şaka takılıyorum canımcım yaa Bana çok şey kattı aslında bu hastalık, herşeye şükürler olsun

ne bır yıl sonra eskıcez mı yanııııııııı yaaaaa banane ya ben istemıyommmmm hep boyle kalalımmmmmmmmm sızın ne kadar olmştu gene unuttum yaw

ayyy saolun kızlar yaa sayenzde dah çok umutlanıyorum. ay başında reglim o zamana kdr halletmek istiyorum inşlh.bu hafta sonu üzerine dahada düşeceğim misafir olmazsa DD
ama yaseminede onu soracaktım eş denemesine 7-8 cm den sonra geçeceğim duruma göre ama eşli posizyona karar veremiyorum

Benim 8 buçuk ay falan oldu 1 yıl dolunca yeni evlendim diyemem gibime geliyor Şİmdi ay hesabı yapıyoruz ya, az geliyor

bak bunu bende düşündüm ama yıne de 5 yıla kadar yeni sayıyo çevre yanı koca kadınlar öyle dıyo zaten benı kımse evlıden saymıo sinir oluyom ama canım herşey iki kişide bıtıyo ya sız koruyablırsenız sevgınızı saygnızı hiçbirşey bitmez. ha şu var her dönemın heyecanı başkadır. ıllakı aynı olmaz ama saygı sevgı bıtmeyene kadar değerler yitirilmez. hele çocuk olsun bidaha evlenmıiş gıbı oluyosunuz dıyolar

sende eskiyim deme kızz. yasemin senle aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım cnm.30 eylül bnm :)
ozamana kdr yenemezsem wala kahrolurum cok ciddiyim. bu yılki tatilim balayımz olsun istiyorum

Canım eş denemesinde genelde ben bayan üstte olan pozisyonları tavsiye ediyorum, eşine sırtın dönük veya yüzün dönük bir şekilde yapabilirisin. Ben sırtım dönük olarak yapmıştım
Sen nasıl rahat edersen

kız ne aybaşı süreklı egzersız yapsan 2 günde bıle yenersın. ben de 9 cmde geçtım eş denemesıne ama valla canım 7-8de de yapablrdım emındım. sonucta 7-8 cm almış olmak cesaretını yeniş olmak... ki kaldı kı bu aparatlar eş denemesınden bıle daha uğraştırıcı. eş denemesınde yaratlış gereği pe..s vajınaya okdr kolay grıo kı ..sen bıle anlamayacaksın. 7-8 cmye gel hazırım artık olur dıosan emın ol başarılı olrsn. ben de tutturdum bugun olacak bu iş dedım. daha yerleştırır yerleştrmez kendı girmşti. sen orayı esnetmeye bak kısacası. ben 4 gün boyunca çooooooook ugrastımmmmmmmm.aparatları yerleştrıp uyudugum ble oldu

sende eskiyim deme kızz. yasemin senle aynı zamanlarda evlenmişiz sanırım cnm.30 eylül bnm :)
ozamana kdr yenemezsem wala kahrolurum cok ciddiyim. bu yılki tatilim balayımz olsun istiyorum

Ben de 29 eylül'de evlendim 1 gün arayla demek ki seninle
Yenersin canım, rahat yenersin. Yapamaman için hiçbir neden yok, sen yaparsın yapar:13:

normalde hep ben yüzüm dönük üstte denedm egzerzlerden önce olmadı kendimi daha rahat hisediorm ama ssırtım dönük denerim herald.saolasn cnm tekrar tekrar:)

merhaba kızlar uzun zamandır siteye giremedim.. ama bugun baktım geçmişi biraz okudumda o kadar çok yol alan varki çok mutlu oldum... 4,5 ay bu sıkıntıyı yaşamış biri olarak gerçekten korkulacak hiçbir şeyin olmadığını söylemek istiyorum.. sadece cesaret ve sabır.. sabırla egzersizlerinizi yapın zaten o egzersizler oyle cesaret getiriyor ki insana siz bile kendinize inanamayacaksınız .. başarılar kızlarrr :)))

canım ben mesaj atamıyorum sen bana özelden mail adresi verebılır mısın bu arada toplam ne kadar ödedin oraya

Canım ben de özelden msj atamıorum. Ama görüşüp yardım etmeyi çok isterim, sen de Ankaradasın madem. Nasıl yapsak bilemedim. Ben de şu an başka bi sorunla uğraşıorum. Bebek istioruz ama 4 aydır olmuyo, eşimde sperm hareketliliği az, napcam bilmiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…