- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.741
Sagol kkaderim cvpin icin. İnsan bi kere yaptı mı gerisi geliyor bu bir gercek ama o son dediklerin bende de oluyor. Acemilik o da nrmal. İnsallah bizde birsey anlarız yeni yenenler olarak :)) internetten okuduğuma göre bazı insanlar varmis 4 sene snra daha zefk filan alamıyorlarmış. Onu da anlamadım, ondan boyle bi soru sordum
iyim canım sen nasılsın ya sorma misafir üstüne misafir :) bende burda başaranları okudukça motive oluyorum keyfim yerine geliyor inşallah bende birgün yapıcam ve başardım yazıcağım günü bekliyorum ama eskisine göre daha umutlu ve cesaretliyim artık ...
:) süpersin sen. yapacaksın da yalnız bıraksalar :)
Canım ben de özelden msj atamıorum. Ama görüşüp yardım etmeyi çok isterim, sen de Ankaradasın madem. Nasıl yapsak bilemedim. Ben de şu an başka bi sorunla uğraşıorum. Bebek istioruz ama 4 aydır olmuyo, eşimde sperm hareketliliği az, napcam bilmiorum.
canım o zaman ben sana bi mail adresi vereyim aldıgın zaman ekle sonra silerim napalım silmesem de burda kımse yabancı sayılmaz :) herkes aynı dertten muzdarip adresim
theatre_06@hotmail.com eklersen sevinirim daha detaylı konusalım mı cok tesekkur edıyorum
aynen 1 senedir ben bekledim tam bi cesaret egzersize başlıyım yapıyım dedim karar verdim gelen gelenevardır bundada bir hayır ama biran önce bitsin bu işkence istiyorum ya ne güzel burda başaranlar oldukça kendim yapmış gibi seviniyorum rabbim inşallah en kısa sürede beni ve benim gibi arkadaşlarımı da kurtarır bu dertten....
canım o zaman ben sana bi mail adresi vereyim aldıgın zaman ekle sonra silerim napalım silmesem de burda kımse yabancı sayılmaz :) herkes aynı dertten muzdarip adresim
... eklersen sevinirim daha detaylı konusalım mı cok tesekkur edıyorum
keşke özel msj la atsaydın kuzum burdan olmayanlarda okuyor bazen yazıları.neyse msn adresi değiştirirsin en fazla :)
yaş kaç bilmiyorum kkaderim ama sana bebeğim diyesim geldi :)) öğretmenim yaa cocuklara hep bebegım dıye seslenıyorum :))
olsun cnm bu zaten benım aktif olan bi adresım degıl burası için actım ektra yani kendi adresım baska zaten merak etme ama tavsıyen için de saol :))
canım yanlış anlama sen düşünmüşsündür mutlaka akıl vermek değil niyetim de bazen boş bulunuyor insan, hani birde biran önce aşalım düşüncesi varya aklımızda hiçbirşey düşünmüyoruz başka.dalgınlığa geldiyse diye hatırlatmak istedim.bebeğim demek içinden geldiyse söyleyebilirsin hayır demem :)
Kizlaaar ben dün orta parmak tamamini almistim..eve geldm smdi dedm acaba bugn yine olurmuki....olmazmii hemencik hepsi birdennn olduuu....simdi kocam gelcek yemek yicez sonra o maca gitcek bende insallah 2 parmaga gecicem. Yaparm dimi ? Sonucta bugnnn yine 1 parmak oldu ...... cumartesi tekrar randevumuz var sirada doktor ne var dicek acaba....
canım yaş kaç derken yanlış anlama acaba benden buyuk musun küçük müsün sana bebegım dıyebılırmıyım acısından sordum yoksa bana akıl verdıgın için degıl ben burdakı herkesten her konuda akıl almaya hazırım bilhassa da senden :))
7 cme kadar geliyosun ve bu kadar umutsuzsun, hiç yakıştıramadım sana
Lütfen başaracağına inan canım, ben 7 cm de yendim. Sen de yapabilirsin, tabi ne zaman hazır hissedersen. reglin bitmiş, aparatınla devam et, 10 cme kadar yükselt sonra. Sana bir hafta veriyorum, bu hastalığı bir haftada yeniceksin tamam mııııı:13:
reglden sonra vajina kasların gevşek oluyor bugünleri değerlendir, biticek yakında biticek
Selam arkadaşlar. Evleneli henüz 1 hafta olmadı. Eşimle severek evlendik.
Kendimden bilgi vereyim başta. Eşim, ilk erkeğim. Eşimden önce kimseyle birlikte olmayı bırak, flört bile etmedim. Cinsellik benim için tabuydu. Masturbasyon bile yapmadım hiç. Eşim çok anlayışlı biri. Nişanlılık dönemimizde bir kaç oynaşma, sürtüşme harici bir cinselliğimiz olmadı. Korkularım olduğunu söylediğimde, canının acıdığı yerde bırakırım diyordu, nitekim öyle de yaptı. Benim hala korkularım var. Yakınlarımdan aldığım bilgiye göre acımayacak ama ben bunu kendime kabul ettiremiyorum. Sevişiyoruz, sulanıyorum, hiç bir sıkıntım yok buraya kadar. Fakat ne zaman eşim p...sini çıkarıp girişime sürttüğünde kasılma yaşıyorum, acıyacak hissine kapılıyorum. Girişe izin vermiyorum anlayacağınız. Balayımız kabusa döndü. Eşimi mutlu etmek istiyorum ama bir türlü alamadım içime. Eşimin bütün zevkini kaçırıyorum. Çok üzüldüğünü biliyorum ama bana aksettirmemeye çalışıyor. Ağlıyorum resmen. Ne yapmalıyım, bilemedim.
Düğünümüz 15 Hazirandı. Reglim gelecek diye regl geciktirici ilaç kullandım, Cuma günü bırakacam artık kullanmayı. Karnım çok şiş ve ağrım da var. Acaba bu durum etkili midir eşimi içine alamam konusunda? Eşimle birlikte olamadım anlayacağınız. Çok canım sıkkın ve mutsuzum. Yardımcı olmanızı bekliyorum.
.... eklersen sevinirim daha detaylı konusalım mı cok tesekkur edıyorum
selam ilayza1534, bu gece benimde evde iternetim var, ben sana kendi mailimden verdin adrese mail atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?