Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm çok daha güzel olucak inş. dünyada bu işi yapamayan yok unutma. Ben msj atayım ardan konuşuruz.

Kızlar merhaba ... Perşembe günü kontrolüm vardı gittim ve doktor çok olumlu olduğunu söyledi o bana ilk boğum demişti ben 3 boğum aldım...Şimdi eş denemesine geçtim ve doktor bana bir şurup yazdı rahatlatıcı..İsmide passıflora 180.cc diye bir şurup rahatlatıyor dedi birde eş denemesinde üstte olman gerekli dedi ve eşine herşeyden önce söyle olmazsa kızmak küsmek darılmak yok dedi..kendini zorlama ve hergün belli bir miktarını al dedi :) İnşallah bitecek :)

bu çok güzel bi gelişme canım daha önceleri bende passiflora kullanmıştım öss döneminde etkisi olur muhakkak hadi bakalım burdaki tabirle gelin olmaya az kaldı :)

oooo cnm hayırlı olsun çok sevindim ben de devlet hastanesinde bir doktora gıdıyodum seans aralarını fazla tuttuk diye (misafirden dolayı napayım ) kızdı bize böyle olmaz dedı tekrar başa almamız gerekecek dedı ben de yaz tatılı geldı yıne mısafır olayları bıtmez dedım doktor da o zaman kışın başlayalım dedı yani 2 gün önce doktoru bıraktık ama ben de burdan kendım deneyerek yapcam dedım ve dun gece işaret parmagını aldım içeri senden de verdıgın uygulamaları buraya sureklı yazarsan biz de uygularız inşallah cnm Allah hepimize kolaylık versin

Canım zaten işeret parmağını aldıysan yarısından fazla yapmışsın demektir doktor bana öle dedi yani :) ayne egzersizi yapıyormusun birde idrar egzersizi doktor bunu bana verdi ... ilk seansımda aynnaın karşısında parmak egzersizi apman gerekli..idrar egzersizinide her tuvalette küçük abdestini yaparken ama kaslarını kontrol amaçlı tuvaletini tutup bırakcan..zaten parmka egzersizini yaptıysan doktor eş denemesi verir benim öle oldu birde şurup ismi yadım onu verdi..Kendini kasma ve zorlama ayrıcada erteleme derim gece bile olsa yaz ben tam halletmedim ama bitecek inşallah

kızlar günaydınn gelincik yasemin günaydıın:)
kızlar dün akşam 6,5 cm aldm ilk kez ama ilk önce pek yandı sonrasında daha az yandı bii 15 dk tuttum içimde ama çok zor girdi yaa bu akşam tekrar 6,5 la deneyeceğim daha fazlasını alamayacakmşım gbi geldi bu bile çok zor grdi sanki
moralm bozuldu biraz

gözün aydın canım, çok sevindim ve hiç şaşırmadım ben sana güveniyordum :)))

moralini bozma canım ona çok ihtiyacın var, anestol jel falan mı kullanıyorsun aparatı nasıl girdirdin. yanma hissi tam kayganlığı sağlayamadığın için oluyor bildiğin gibi, işte o yüzden ilerlemiyor senin suçun değil, ok marka jel benim hiç hoşuma gitmemişti mesela.önemli olan canın yanmadan kendini yıpratmadan birşeyleri aşman, moralini bozmak seni sadece geriye atıyor çünkü, ilerlemene engel oluyor. 6.5 cm almışsın ne demek bu biliyor musun? küçümseme kendini ben afedersin bir parmak bile alamamıştım, benden ilerdesin sen ve aşmaman için hiçbir neden yok. oranın kayganlığını sağladığınız an şuan gidin aşarsınız tek sorunumuz kayganlık değil mi o da korktuğumuz için,ahh bir dinleseniz şu yağı bir deneseniz birsürü kişinin işine yarayacak ama ne deyim herkesin kendi tercihi.

cnm bende 2 ay önce devlet hastanesinde gitmeye başladım doktora.ben başladığımda işaret parmağımı yapıyodum 2 parmağımı tam yapamıyodum.doktor tek parmak sen zaten yapıyosun iyice alıştır sonra eşinin parmağının bir boğumu demişti.ben anlamadım bile hepsi girmişti.şimdi kendi 2 parmağımı çalışıyorum:)çok rahat oluyo.sonrada eşimin 2 parmağını çalışıcam haftaya tekrar doktor seansım var.doktor banada baya iyi gidiyosun hızlısın dedi .doktora gidince içim öle bi rahatlıyoki olcağına daha çok inanıyorum sanki

yok cnm anestol jel değil oky jel kullanıorm bu zamana kdr memnundum yani . ama bu akşam aynızamanda z. yağıda deneyeyim dediğin gbi az mı surdm acaba bilemedm herçi ikinci ve ücüncüde daha az yandı. bırakınca tamamen gitti ynma hissi kastım herlade bide ilk 6,5 alıorm dıe :ss

cnm yaa zeytinyağını vajinanın içine sürünce bi zarar vermesmi.

Canı vallahi ben ilk başlarda özele dahi gitmeyi düşündüm ama ücretleri duyunca bekledim..İyikide gitmemişim 2750-5000 arasında değişiyor..Devlette süresi uzuyor ama daha iyi bence..Ben şimdi eş denemesindeyim doktor dedi haftaya perşembeye halledersin dedi ...Ya zaten ben ilk parmak girince rahatladım yani ben diyorudm kendime orda etden duvar var ama yokmuş gidiyor içei..Valla ben bıktım herkes bebekk soruyor biran önce rabbimin izni ile bitsede anne olsak...Çok dua ediyorum bitsin ve ikiz bebişlerim olsun :) sağlıklı olsun tabi önce :)

doktor hangi aşamadan sonra eşinle denemeye geç dedi.şimdi ben kendi 2m parmağımı yapıyorum çok rahat.bugün eşimin 2 parmağıan geçicem .çarşamba randevum var.denemeye geç dermi acaba bana.2 aydan beri hiç deneme yapmıyoruz eşimle .doktor ben hazırsınız demeden ilişkiye girmeyi denemeyin dedi.

insan daha iyisini görene kadar elindekini en iyi sanar ya :) ama yağı eş denemesinde kullandım ben istersen bir aparatla dene rahatlığını gör ve eş denemesinde kullan derim ben. egzersize devam edecekseniz edin ama ben yerinizde olsam eşinize bir kez deneyelim olmazsa üzülmek yok, sitede deli bir kız var :) dersiniz illede z. yağı bir iki kez deneyin dedi :) bu kadar bile uğraştırmayacak sizi inanın bana. direk eş denemesi ama sayfamda anlattığım gibi sürerek yağı tercih sizin

cnm yaa zeytinyağını vajinanın içine sürünce bi zarar vermesmi.

yok be güzelim bana vermedi brcayk arkadaşımızda sağolsun sözüme itimat etti denedi onda da yok bir sıkıntı, herşeyden önce doktordan onay aldım. yensinlerde nasıl yenerlerse dedi hiçbir zararı olmazmış. mantar yapar diyorlar dedim yapmaz ama yapsa bile mantar için doktora gidersin olur biter vajiyi yensinler yeter ki dedi.

devlet hastanesinde mi doktor yoksa özel mi arkadaşım.

bu arada ilkte yanıyor sonra acısı geçiyor demiştiniz ya, işte girdikten sonra ıslanma oluyor içerde o yüzden rahatlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…