- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.781
yok cnm özel değil normal devlet hastanesinin psikiyatrı bölümüne gidiyorum.
kızlar günaydınn gelincik yasemin günaydıın:)
kızlar dün akşam 6,5 cm aldm ilk kez ama ilk önce pek yandı sonrasında daha az yandı bii 15 dk tuttum içimde ama çok zor girdi yaabu akşam tekrar 6,5 la deneyeceğim daha fazlasını alamayacakmşım gbi geldi bu bile çok zor grdi sanki
moralm bozuldu biraz
insan daha iyisini görene kadar elindekini en iyi sanar ya :) ama yağı eş denemesinde kullandım ben istersen bir aparatla dene rahatlığını gör ve eş denemesinde kullan derim ben. egzersize devam edecekseniz edin ama ben yerinizde olsam eşinize bir kez deneyelim olmazsa üzülmek yok, sitede deli bir kız var :) dersiniz illede z. yağı bir iki kez deneyin dedi :) bu kadar bile uğraştırmayacak sizi inanın bana. direk eş denemesi ama sayfamda anlattığım gibi sürerek yağıtercih sizin
günaydın canım tebrıklerrr :)) ama merak etme 6 bucuk nasıl olduysa 7 8 cm de aynı şekılde olacak bi süre. sen uğraştıkça esneyıp değişcek hislerin.. bu yanmalar bende de ılk başta olmştu ama oyle rahtsız edecek kadar değil. aparatlara alıştırınca yanmalar bıtmıstı bende. ayrıca en son boğuma kadar yerleştırebldın mı? bak bı nokta var orda sıkışıyo bı darlık hıssedıosun ıttırdıgın zmaan ondan sonrası bomboş.. orada yanma falan oldugunda bıraz nefes al gevşe, kendını sıkınca da yanma hıssı olur. bide 7 cm 8 cmye geçemezsen ble 6,5 da devam et en azından esnet. esneterek yen. ki sen yaprsn da emınım . 6,5i yapan 7 cm 8cmye kolaylıkla geçerrrr
doktor hangi aşamadan sonra eşinle denemeye geç dedi.şimdi ben kendi 2m parmağımı yapıyorum çok rahat.bugün eşimin 2 parmağıan geçicem .çarşamba randevum var.denemeye geç dermi acaba bana.2 aydan beri hiç deneme yapmıyoruz eşimle .doktor ben hazırsınız demeden ilişkiye girmeyi denemeyin dedi.
yaa 6,5 dan sonra bende eş denemsi yapmsammı die düşündm ama olmazsa hayal kırıklğna uğrarım başa sararım die korkuorm ya
işte o sıkışma hissettiğimiz yer beyin kaslarına bağlı aslında :), ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar kolay, ıkınırken sıkamıyorsun zaten o kasları o yüzden oraya geldiğinde de ıkınırsa afedersiniz büyük abdest yapar gibi işte o zaman olur.
ben kendimce bi şekilde sorunu çözdüm ama hala üstte olamıyorumo kısmı çözemiyorum...
aynennnnnnn canım örnek cuk dıye yerıne oturduzaten ıkınınca da acımıyo ben hep acıyo sanardım .sankı bı engelı geçip kayıverıyo genelde kızlar o noktaya gelıp ılerletmekte tereddut edıp bırakıyo olmaz sanıyo halbukı hem acı yok hem de o noktadan sonra zaten kolayca içeri yerleşiyo.
ben kendimce bi şekilde sorunu çözdüm ama hala üstte olamıyorumo kısmı çözemiyorum...
evet canım uzun zaman oldu ::) biray olmuştur vllahi tarihi unuttum z.yağıyla yendim. alltta raha rahatım üstte oturma yapamıyorum gerçi 1-2 haftadır da denemedim onu yapamıyorum sevmedim, çok teşekkür ederimcanım sağoll...
evet orası neden sıkı? kaslar var? Allah nasip ederde bebek olursa bebek aşağı düşmesin diye :)
vayyyyyyyyy bak bunu hiç düşünmemıstımmmmmmmm :)
düşünsene orda kas olmasa. kızlarla gün yapıyosun tam çay koymak için kalktın küt diye bir ses.
-o ses neydi kızlar siz de duydunuz mu?
-ayyy kııızz senin bebek düşmüş ya
-yok ablam erkek ya benim ki? ne zaman bayan sesi duysa çıkıp bir bakıyor, kör olmayası, yalama oldu iyice :)arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
-abla ıkın :) hiç acımıyor
-ne ıkıncam kızım kas mı var :)))))
fıkra oldu baya baya :)
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu çok iyiydiiiiiiiiii aklıma ne geldı benım teyzemın bebegı de doguma gıderken daha arabada kafası çıkmış valla aklıma geldıkçe kopuyom bıde baya uzun saçlı doğmuş teyzem dıyo nasıl batıyodu bı baktık kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?