Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cnm özel değil normal devlet hastanesinin psikiyatrı bölümüne gidiyorum.

sonradan okudum canım pardon, yine doktorunun sözünü dinle ama bu beyinde biten birşey dene demeden denemeyin de saçma içinden ben yaparım diye geçirirsin denersin olmadı mı devam edersin egzersizlere kaybedecek birşeyin yok ki. üzülecek de birşey yok. "birileri birşeyi yapamaz ve seninde yapamayacağını söyler, kimsenin sana bunu yapamazsın demesine izin verme , benim bile" diyordu bir film de çocuk babasına çok hoşuma gitmişti.çünkü herkes farklıdır.şunu soracak olursanız herkes farklıysa neden yağ diye ısrar ediyorsun diyebilirsiniz, çünkü yağ sürdüğünüzde sizin yapınız ne olursa olsun orası ilişki için maximum kayganlığı sağlayacak,ve acı hissetmeyeceksiniz, o yüzden bu kadar ısrarım ama bir iki kez üstüne düşmekle hiçbir eziyete gerek kalmadan üstesinden gelmek size sadece bu akşam kadar uzak birde yağ şişesi kadar uzak mesafede

Son düzenleme:

günaydın canım tebrıklerrr :)) ama merak etme 6 bucuk nasıl olduysa 7 8 cm de aynı şekılde olacak bi süre. sen uğraştıkça esneyıp değişcek hislerin.. bu yanmalar bende de ılk başta olmştu ama oyle rahtsız edecek kadar değil. aparatlara alıştırınca yanmalar bıtmıstı bende. ayrıca en son boğuma kadar yerleştırebldın mı? bak bı nokta var orda sıkışıyo bı darlık hıssedıosun ıttırdıgın zmaan ondan sonrası bomboş.. orada yanma falan oldugunda bıraz nefes al gevşe, kendını sıkınca da yanma hıssı olur. bide 7 cm 8 cmye geçemezsen ble 6,5 da devam et en azından esnet. esneterek yen. ki sen yaprsn da emınım . 6,5i yapan 7 cm 8cmye kolaylıkla geçerrrr

yaa 6,5 dan sonra bende eş denemsi yapmsammı die düşündm ama olmazsa hayal kırıklğna uğrarım başa sararım die korkuorm ya

işte o sıkışma hissettiğimiz yer beyin kaslarına bağlı aslında :), ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar kolay, ıkınırken sıkamıyorsun zaten o kasları o yüzden oraya geldiğinde de ıkınırsa afedersiniz büyük abdest yapar gibi işte o zaman olur.

Son düzenleme:

Canım ben geçen hafta perşembe başladım tedaviye doktor bana önce ilk boğumu al dedi işaret parmağının ben ilk denemede üç boğum birden aldım..sonra idrar egzersizi verdi bunların hepsini bir haftdad yaptım bana da doktor dedi kesinlikle eşinle cinsel ilişkin olmayacak bens ne zaman tamam dersem o zaman dedi..ve dün gittim kontrole tamamdedi çok güzel bana dediği bu hafta eşinle egzersizlerden sonra geçebilirsin dedi eş denemesine yani eşimin parmak denemesinden sonra birde şurup verdi sakinleştirecek seni dedi bitkisel bir şurupmuş..Senin doktorun farklı tabi ama dediğim gibi zaten eşin parmak denemsinden sonra geçersin p...le denmeye..Birde doktor bana dedi kontrol sende olcak dedi kesinlikle eşin dediğini yapcak eğer dedi zorlama falan olursa başladığımız noktaya döneriz dedi..Kadının üstte olması gerekli dedi..ayrıca hemen bitirmeye çalışma dedi kendini iyi hissedince bitir dedi..Hergün penisin belli bir miktarını al dedi..Yani parmaktaki boğumlarda olduğu gibi..Umarım yardımcı olmuşumdur..

yaa 6,5 dan sonra bende eş denemsi yapmsammı die düşündm ama olmazsa hayal kırıklğna uğrarım başa sararım die korkuorm ya

başa sarmak diye birşey yok, sen katettin o kadar mesafe ,hayal kırıklığına uğrayacak da birşey yok ki, bir yere giden birsürü yol vardır biri olmaz diğerini denersin, bu senin hazır hissetmenle alakalı, olmayacak dersen olmaz çünkü cesaretin yoksa çabada sarfetmez hemen pes edersin.

aynennnnnnn canım örnek cuk dıye yerıne oturdu zaten ıkınınca da acımıyo ben hep acıyo sanardım .sankı bı engelı geçip kayıverıyo genelde kızlar o noktaya gelıp ılerletmekte tereddut edıp bırakıyo olmaz sanıyo halbukı hem acı yok hem de o noktadan sonra zaten kolayca içeri yerleşiyo.

gidin ampulün icadını okuyun, edison 2000 deney yapıyor (herkes farklı bir rakam veriyor ama önemli olan bu değil) ve başarısız oluyor. artık teknisyenler vazgeçelim diyor olmayacak. edison biz hiç yol katetmedik diyemezsin diyor teknisyene, biz diğerlerinden 2000 adım öndeyiz, ampule gitmeyen 2000 yol bulduk. ve sonunda başarıyor.çünkü yapacağına inandığı için, ve sen inanırsan herkesi inandırırsın.şimdi ben inanıyorum yöntemime :) ama sizi inandırmam için biraz daha beklemem gerekiyor sanırım.

ben kendimce bi şekilde sorunu çözdüm ama hala üstte olamıyorum o kısmı çözemiyorum...

vaaay yendın mı canımmmmm.. tebrıkler ozaman yaaaaaaaaa . ben tam tersı altta olamıyodum canım . ama kaç gun oldu yenelı o onemlı. pozisyonlara zamanlaa alışılıyo. yda alttayken ılskı sırasında yön değiştrin

evet orası neden sıkı? kaslar var? Allah nasip ederde bebek olursa bebek aşağı düşmesin diye :)

evet canım uzun zaman oldu ::) biray olmuştur vllahi tarihi unuttum z.yağıyla yendim. alltta raha rahatım üstte oturma yapamıyorum gerçi 1-2 haftadır da denemedim onu yapamıyorum sevmedim, çok teşekkür ederimcanım sağoll...

hatırlıyorum da en son senle zeytınyağı muhabetı edıoduk :) hala egzersızdeydın valla çok sevındım yaaaaaaaa.. bak sevmedıysen çok da onemlı değil zaten en cok hangı sekılde mutlu oluyosan oyle yap. pek bısey sorcam afedersn ama senın bu zevk alma işi hmeen olduu mu ben 2 hafta bekledım hıcbısey hıssetmıyodum 2 hafta snra tatmın olma başladı

düşünsene orda kas olmasa. kızlarla gün yapıyosun tam çay koymak için kalktın küt diye bir ses.
-o ses neydi kızlar siz de duydunuz mu?
-ayyy kııızz senin bebek düşmüş ya
-yok ablam erkek ya benim ki? ne zaman bayan sesi duysa çıkıp bir bakıyor, kör olmayası, yalama oldu iyice :)arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
-abla ıkın :) hiç acımıyor
-ne ıkıncam kızım kas mı var :)))))

fıkra oldu baya baya :)

Son düzenleme:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu çok iyiydiiiiiiiiii aklıma ne geldı benım teyzemın bebegı de doguma gıderken daha arabada kafası çıkmış valla kalıma geldıkçe kopuyom bıde baya uzun saçlı doğmuş teyzem dıyo nasıl batıyodu bı baktık kafa

şaka bir yana da Allah hiçbirşeyi sebepsiz yaratmaz, kullarına eziyet de etmek istemez. biz kendi kendimize yapıyoruz bunu.eziyet değil de zevk için vermiş düşündüğün zaman demek ki olumsuz olan herşey yalan etraftan insanların söylediği bizi korkutan şeyler.

ayyy bebek saçlı olunca çok bulantı yapıyormuş çocuğun kafasının üstüne oturmamıştır inşallah. kuzenin yassı kafalı değil değil mi:) tövbe tövbe :)) bu simgeleri nasıl yapıyosunuz bizim daha hakkımız yok galiba şöööyleee katıla katıla gülmeye :) ancak böyle işte :)))))))) püüüfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…