Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy bebek saçlı olunca çok bulantı yapıyormuş çocuğun kafasının üstüne oturmamıştır inşallah. kuzenin yassı kafalı değil değil mi:) tövbe tövbe :))

aynen oyle mıde bulantıısı yapıo ama yok kız kuzenımın kafası yuzu herşeyı normal çok da güzel ama dediğin çok doğru yanı herşeyi bir nizam içinde yaratmış Yaradan. ... herşey mucızevi bi şekilde.. ama bunları bız gozumzde buyutup farklı goruyoruz.

gelincik senin msj ınla benim senden alıntı aldığım msj arasındaki farkı bul bakalım :))

üstüne oturmamış demek ki :) maşallah kaderi güzel olsun inşallah.

bu arada kimliğini belli ettin :) hatice teyzenin kızı değil misin sen :))) kuzeni arabada kafasını çıkaran kaç kişi vardır acaba :))diğer kuzenlerde erkekse :)

Son düzenleme:
gelincik senin msj ınla benim senden alıntı aldığım msj arasındaki farkı bul bakalım :))

farkı bulmaya çalışıyorum bı yerde simgelerı sormuşsun ama bı yerde yok :):):) buldugum tek şey bu simgelerı herkes yapablıo tatlım ya :) benım sımgelrımın oldugu yere mousenı getır bak iki nokta 52 iki nokta yada iki nokta 1 iki nokta işaretlerını gorcen bunları yaz kendılıgınden çkıo yollaynca

aklıma geldikçe gülüyorum yazmışsın ya bir kendi yazdığına bak birde benim alıntı olarak aldığıma:) simge deneyim dur bakıym. benim simgelerim diye birşey yok kii böyle kahve fincanı var :) ne işe yarayacaksa can simidi kalp falan var ben mi göremiyorum

Son düzenleme:

tamam bakacam da sımge dıye bısey tıklamıosun kı : 52 : yap tabi bitişik yap bak nasıl guluosun

tamam bakacam da sımge dıye bısey tıklamıosun kı : 52 : yap tabi bitişik yap bak nasıl guluosun

belki bunu yazdım evet ama bunları gösteren hiçbirşey yok sayfa da sadece o söylediklerim altta simgeler yazıyor onlar var. bence 100 msj dan sonra özel msj hakkı oluyor ya, simgelerde öyledir belki.artık birkaç simgeyi öğrenip öyle yazarız bizde.demiştim ama senin msj sayında çok fazla değilmiş.sizin yaptığınız simgelere yaklaşınca gösteriyor öyle yaparız artık. yoksa sen bunu mu demek istemiştin :)

Son düzenleme:
belki bunu yazdım evet ama bunları gösteren hiçbirşey yok sayfa da sadece o söylediklerim altta simgeler yazıyor onlar var. bence 100 msj dan sonra özel msj hakkı oluyor ya, simgelerde öyledir belki.

benım 100 mesaj mı 100 yorum mu 100 yorumsa çoktaaaaaan geçti ikimizin de. yoksa ozel mesaj atamazdık. ayrıca ben o sımgelerı ezberledım ezberımden yazıom sayıları hem bak senın kı de oldu :52 : neyse tatlım ben ckıyom işim gücüm çoook daha yemek yapcam.halı silcem. hadı snra görüşürüz öptum

yok yok özel msj hakkı gibi sonradan mı aktifleşiyor dedim de. msj yazarken altta hazır biryer var sandım sonra baktım seninde msj hakkın çok değilmiş dedim. neyse kahvaltı yapmadım ancak jeton düştü :) ezberden yazıyorum desene be annem :) sana da kolay gelsin canım. öptüm

Son düzenleme:

ohhhh maşallah hatunlar bi derse gidip geldik döktürmüşsünüz yaaa Allah muhabbetinizi arttırsın valla kendımı arkadaş ortamında muhabbet eder gıbı göruyorum süpersiniz yaaa

ohhhh maşallah hatunlar bi derse gidip geldik döktürmüşsünüz yaaa Allah muhabbetinizi arttırsın valla kendımı arkadaş ortamında muhabbet eder gıbı göruyorum süpersiniz yaaa

öyle zaten :) arkadaş ortamındayız unuttun mu :) muhabbet ediyoruz. hem biz hangi arkadaşımızla bu kadar kolay en mahremimizi dertleşebilir yardım isteyebiliriz ki, değil mi :)

canım cok teşekkur edrım ben sabah okudum sonra dısarı cıktıgımda eczaneden ağrı kesıcı almaya gıttım bir de eczanye gırmısken sabah dedıgın surup geldı aklıma alayım fazla mal göz cıkarmaz deddım onu da alıverdim :)) ama bu şurubu ne zaman içmemiz gerekiyo cnm eş denemesınden önce mi yoksa parmak egzersızlerınde de içebilirmiyiz

gözün aydın canım, çok sevindim ve hiç şaşırmadım ben sana güveniyordum :)))

saol cnm asıl ben sana cok güvendim burası bana inanılmaz güven verdi yaa düşünsene dün gece eşimle yattıktan sonra eşim uyudu ve benım kafamda binbir tilki dolanıp durdu içimden bir ses bana dedi ki kalk ve parmak denemesi yap kesinlikle olucak dedi yemin ediyorum öyle hissettim ve gece yataktan kalkıp denedım ve hiç yapamadığım işaret parmagımın tamamını aldım ve gece heyecandan uyuyamadım :))) umaruım ilerleyebılırız :))

öyle zaten :) arkadaş ortamındayız unuttun mu :) muhabbet ediyoruz. hem biz hangi arkadaşımızla bu kadar kolay en mahremimizi dertleşebilir yardım isteyebiliriz ki, değil mi :)

unutur muyum cnm cok hoşuma gitti cok doğru söylüyosun en yakın arkadaşımıza dahi söyleyemedik eşimizle ikimiz arasında :))

kızlarr yendikten sonra dün ilk kez zeytinyağıyla beraber olduk ama gıtgel de dayanılmaz bı yanma hıssettım jel de de hıssedıyodum ama bunun kadar degıldı neden olabılır zeytınyagını deneyenler sizde de oldumu o yalnız ben 12 de yenmıstım 14 de tekrar beraber olduktan sonra adet oldum ıste dun 3. birleşmemiz di daha alışma sürecinde oldugumdan bole yanma hıssettım

ben de kendime bi hafta verdm canm..bitsn artık yaa.küçücük yaşta evlenenler yapıo bunu biz nie yapamıcaz.bu arada bugün denedik eşimle yarıya kadar aldım.:)
Biter canım, niye bitmesin Hele yarıya kadar aldıysan sen bu işi bitirmeye çok çok çokkk yakınsın inan bana:13:
Sadece penisi aldıktan sonra yöne çok dikkat et, bi de yarısı girdikten sonra derince bi nefes alıp öyle otur

Canım, yanma olacak bunu engelleyemeyiz Ama dayanılmayacak kadar bişey değldir eminim:13:
Sen yapıyosun, niye böyle umutsuz konuşuyosun bakalım, daha fazlasını yapamaman imkansız ötesi diyeyim sana Yapabilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…