- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.801
ayyy bebek saçlı olunca çok bulantı yapıyormuşçocuğun kafasının üstüne oturmamıştır inşallah. kuzenin yassı kafalı değil değil mi:) tövbe tövbe :))
aynen oyle mıde bulantıısı yapıo ama yok kız kuzenımın kafası yuzu herşeyı normal çok da güzelama dediğin çok doğru yanı herşeyi bir nizam içinde yaratmış Yaradan. ... herşey mucızevi bi şekilde.. ama bunları bız gozumzde buyutup farklı goruyoruz.
aynen oyle mıde bulantıısı yapıo ama yok kız kuzenımın kafası yuzu herşeyı normal çok da güzelama dediğin çok doğru yanı herşeyi bir nizam içinde yaratmış Yaradan. ... herşey mucızevi bi şekilde.. ama bunları bız gozumzde buyutup farklı goruyoruz.
gelincik senin msj ınla benim senden alıntı aldığım msj arasındaki farkı bul bakalım :))
bu arada kimliğini belli ettin :) hatice teyzenin kızı değil misin sen :))) kuzeni arabada kafasını çıkaran kaç kişi vardır acaba :))diğer kuzenlerde erkekse :)
farkı bulmaya çalışıyorum bı yerde simgelerı sormuşsun ama bı yerde yok :):):) buldugum tek şey busimgelerı herkes yapablıo tatlım ya :) benım sımgelrımın oldugu yere mousenı getır bak iki nokta 52 iki nokta yada iki nokta 1 iki nokta işaretlerını gorcen bunları yaz kendılıgınden çkıo yollaynca
yok kız benım arkadaşımın da dogumdan once çkmştıoyle olanlar var
aklıma geldikçe gülüyorum yazmışsın ya bir kendi yazdığına bak birde benim alıntı olarak aldığıma:) simge deneyim dur bakıym. benim simgelerim diye birşey yok kiiböyle kahve fincanı var :) ne işe yarayacaksa can simidi kalp falan var ben mi göremiyorum
tamam bakacam da sımge dıye bısey tıklamıosun kı : 52 : yap tabi bitişik yap bak nasıl guluosun
belkibunu yazdım evet ama bunları gösteren hiçbirşey yok sayfa da sadece o söylediklerim altta simgeler yazıyor onlar var. bence 100 msj dan sonra özel msj hakkı oluyor ya, simgelerde öyledir belki.
benım 100 mesaj mı 100 yorum mu 100 yorumsa çoktaaaaaan geçti ikimizin de. yoksa ozel mesaj atamazdık. ayrıca ben o sımgelerı ezberledım ezberımden yazıom sayılarıhem bak senın kı de oldu :52 : neyse tatlım ben ckıyom işim gücüm çoook daha yemek yapcam.halı silcem. hadı snra görüşürüz öptum
yok yok özel msj hakkı gibi sonradan mı aktifleşiyor dedim de. msj yazarken altta hazır biryer var sandım sonra baktım seninde msj hakkın çok değilmiş dedim. neyse kahvaltı yapmadım ancak jeton düştü :) ezberden yazıyorum desene be annem :) sana da kolay gelsin canım. öptüm
ohhhh maşallah hatunlar bi derse gidip geldik döktürmüşsünüz yaaa Allah muhabbetinizi arttırsın valla kendımı arkadaş ortamında muhabbet eder gıbı göruyorum süpersiniz yaaa
Canım zaten işeret parmağını aldıysan yarısından fazla yapmışsın demektir doktor bana öle dedi yani :) ayne egzersizi yapıyormusun birde idrar egzersizi doktor bunu bana verdi ... ilk seansımda aynnaın karşısında parmak egzersizi apman gerekli..idrar egzersizinide her tuvalette küçük abdestini yaparken ama kaslarını kontrol amaçlı tuvaletini tutup bırakcan..zaten parmka egzersizini yaptıysan doktor eş denemesi verir benim öle oldu birde şurup ismi yadım onu verdi..Kendini kasma ve zorlama ayrıcada erteleme derim gece bile olsa yaz ben tam halletmedim ama bitecek inşallah
gözün aydın canım, çok sevindim ve hiç şaşırmadım ben sana güveniyordum :)))
öyle zaten :) arkadaş ortamındayız unuttun mu :) muhabbet ediyoruz. hem biz hangi arkadaşımızla bu kadar kolay en mahremimizi dertleşebilir yardım isteyebiliriz ki, değil mi :)
Biter canım, niye bitmesinben de kendime bi hafta verdm canm..bitsn artık yaa.küçücük yaşta evlenenler yapıo bunu biz nie yapamıcaz.bu arada bugün denedik eşimle yarıya kadar aldım.:)
kızlar günaydınn gelincik yasemin günaydıın:)
kızlar dün akşam 6,5 cm aldm ilk kez ama ilk önce pek yandı sonrasında daha az yandı bii 15 dk tuttum içimde ama çok zor girdi yaabu akşam tekrar 6,5 la deneyeceğim daha fazlasını alamayacakmşım gbi geldi bu bile çok zor grdi sanki
moralm bozuldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?