Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanmalar çok normal canım, daha yenisin çünkü
Ben zeytinyağı kullanmadım, o yüzden kayganlığını canlandıramıyorum gözümde:26: Sen neyle rahatsan onunla yap

ilk zamanlar yanma oluyor canım dayanılmayacak kadar değil ama. bazı rahatsızlık veren hisler oluyor malesef ama zamanla geçiyor, ilişki sıklığına göre daha çabuk yada biraz daha uzun sürebilir.peki söylediğim gibi vajina içine de sürdün değil mi? ve jele göre daha mı rahattın aynı mıydı?

biz buna azim diyoruz işte vayyy be helal olsun kız sana :)

Yanmalar çok normal canım, daha yenisin çünkü
Ben zeytinyağı kullanmadım, o yüzden kayganlığını canlandıramıyorum gözümde:26: Sen neyle rahatsan onunla yap

cok guzel kaydı canım cok afedersın jel hemen kuruyo du yapıs yapıs hıssettırıyodu bu yanma yuzunden kendımı veremıyorum dırek yanmaya odaklandıgımdan zevkın z sı yok oluyo bakalım buna da sukur yınede yendık ya nerdeyse 5 gun ara verdım ya ben adetlıydım dıye gırıste zorluk cektım yerlestırırken

Zaten ilk başlarda zevk arama bence Bir ay daha devam eder bu alışma süreci, sen haftada 2 3 kez falan yapmaya bak, daha da rahatlayacaksın emin ol Bi de pozisyon denemekten korkma, yendin sen artık:13:

canım vallahı ne yalan soleyeyım jele gore daha rahattım jel hemen kuruyo du yapıs yapıs hıssettırıyodu bu ole olmadı ben yagı ısaret parmagıma surup vajınaya surdum ıcıne yanı esıme daha cok surdum benım araya adet gırdı ondan ara vermek zorunda kaldık canım ya bıde esım ıcındeyken bu sefer hıc gazım var gıbı hıssetmedım esıme kac kere dedım emınmısın ıcerde olduguna oda o kadar gıtgelı nereye yaptım ıcerde olmasaydı dedı ama tuhaf geldı bana alıstım mı kı acaba

Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra buralara döndüm. Bir kaç gün önce tedavim bitti egzersizlere devam ediyorum.Uzun süre kendim çalışmaya çalıştım ama başaramadım. Ünlü dr lardan birine gittim ona güvenip ve sanırım işe yaradı. Eşim yanımda olmadığı için henuz ilişki denemesi yapamadık ama dilatorde en buyuk boyutu alabildim emla ve bepanthen ile. Dr 3 günde bir son iki numaralı dilatorle çalışmamı önerdi eşime kavuşana kadar. Sizlerle paylaşmak istedim bu hastalığı yenmeyen kalmasın. Sadece cesaret azim direnç ve de kararlılık gerek...Sevgiler...

Zaten ilk başlarda zevk arama bence Bir ay daha devam eder bu alışma süreci, sen haftada 2 3 kez falan yapmaya bak, daha da rahatlayacaksın emin ol Bi de pozisyon denemekten korkma, yendin sen artık:13:

hehehe ılahı ben yanı tez canlı olmanın zararları pozısyon olarak ta esımle yan yatarak ıkımızın de yuzu bırbırıne donuk ben azıcıkta olsa esımın ustunde yaptık ama ıcıne tam gırmedıgınden hemen alta gectım zaten benım yenmeden once kı pozısyon oleydı ole tatmın oluyoduk penıs vakınanın ıcıne gırmeden bısıler yapıyoduk ama yendıkten sonra alttayım artık

canım kullanıcı kontrol paneline gir orda solda hesabım onun altında seçenekleri düzenleye gir orda en alttlarda Standart Editör - Toolbar onu işaretle artık msj yazdığında alta simgeler çıkacaktır böyleydi galiba dene bakalım olcak mı

biz buna azim diyoruz işte vayyy be helal olsun kız sana :)

yaaaa inanamıyorum ya yemın edıyorum hep sen benı gaza getırdın o suratsız doktor parmak egzersizi verdıgınde sadece dokunup inceleyebıldım hiç ilerleyemedım ya bu nasıl bırsey doktoru bıraktıom ertesı gün sayende başardım onun ertessı gün de yani bugün biraz önce 2 parmak başardım noluyo yaaa :))

yarıldım vallahi :) iyi fikir

koçbey canım dedıgın suruptan ben de aldım bugun belkı ıyı gelır ektra olsun dedım sen ne yaptın nasıl gidiyo bu arada şurubu ne zaman içmeni önerdi doktor

Canım doktor şurubu eş denesine başaladığımda içmemi önerme yan etkisi falan yok uyku yapıyor çok içme dedi doktor uyur kalırsın :) Hadi kolay gelsin canım ben daha almadım şurubu hemen başlayacağım alınca

teşekkür edıyorum cnm o zaman eş denemesinden yarım saat önce falan alsak olur heralde, Allah sana da kolaylıklar versin cnm başarılar :))

o sıkışma dediginiz yerden ileri ittirince parmağın 2. boğumundan geçmiş 3. boğuma ilerlemiş oluyo kızlar dimi işte ben o kadarına henüz geçemedim sizce zar orda mı acaba merak ediyorum ?

melisa ak biz yarış yapıyorduk şu an sen öndesin ben daha adetliyim 3. boğuma geçememiştim en son maşallah diyorum sana :)

o sıkışma dediginiz yerden ileri ittirince parmağın 2. boğumundan geçmiş 3. boğuma ilerlemiş oluyo kızlar dimi işte ben o kadarına henüz geçemedim sizce zar orda mı acaba merak ediyorum ?

Canım zar, vajina girişinin 2 3 cm ilerisinde. Sen 2 boğum alabiliyosan zarı çoktan geçmişsin

Kızlar merhaba bugün 3. kez eşimle ilişkiye girdik ama yine kan geldi ilkinde gelmemişti 2. de geldi ve 3. de de geldi sizce bu normal bir durummu bir de hala tam bir ilişkimiz yok gibi çok acemiyiz çünkü bende birazda acı oluyor herkes de oldu mu bu anormal bir durumun mu işareti yardımcı olursanız sevinirim

canımm bızde dun 3. kez ilişkiye girdik ben de daha hıc kan gelmedı bende acı var ama yanmadan dolayı acıya odaklanamıyorumm bide sankı tam ıcınde degıl gıbı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…