- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.821
kızlarr yendikten sonra dün ilk kez zeytinyağıyla beraber olduk ama gıtgel de dayanılmaz bı yanma hıssettım jel de de hıssedıyodum ama bunun kadar degıldı neden olabılır zeytınyagını deneyenler sizde de oldumu o yalnız ben 12 de yenmıstım 14 de tekrar beraber olduktan sonra adet oldum ıste dun 3. birleşmemiz di daha alışma sürecinde oldugumdan bole yanma hıssettım
kızlarr yendikten sonra dün ilk kez zeytinyağıyla beraber olduk ama gıtgel de dayanılmaz bı yanma hıssettım jel de de hıssedıyodum ama bunun kadar degıldı neden olabılır zeytınyagını deneyenler sizde de oldumu o yalnız ben 12 de yenmıstım 14 de tekrar beraber olduktan sonra adet oldum ıste dun 3. birleşmemiz di daha alışma sürecinde oldugumdan bole yanma hıssettım
saol cnm asıl ben sana cok güvendim burası bana inanılmaz güven verdi yaa düşünsene dün gece eşimle yattıktan sonra eşim uyudu ve benım kafamda binbir tilki dolanıp durdu içimden bir ses bana dedi ki kalk ve parmak denemesi yap kesinlikle olucak dedi yemin ediyorum öyle hissettim ve gece yataktan kalkıp denedım ve hiç yapamadığım işaret parmagımın tamamını aldım ve gece heyecandan uyuyamadım :))) umaruım ilerleyebılırız :))
Yanmalar çok normal canım, daha yenisin çünkü
Ben zeytinyağı kullanmadım, o yüzden kayganlığını canlandıramıyorum gözümde:26: Sen neyle rahatsan onunla yap
cok guzel kaydı canım cok afedersın jel hemen kuruyo du yapıs yapıs hıssettırıyodu bu yanma yuzunden kendımı veremıyorum dırek yanmaya odaklandıgımdan zevkın z sı yok oluyo bakalım buna da sukur yınede yendık ya nerdeyse 5 gun ara verdım ya ben adetlıydım dıye gırıste zorluk cektım yerlestırırken
ilk zamanlar yanma oluyor canım dayanılmayacak kadar değil ama. bazı rahatsızlık veren hisler oluyor malesef ama zamanla geçiyor, ilişki sıklığına göre daha çabuk yada biraz daha uzun sürebilir.peki söylediğim gibi vajina içine de sürdün değil mi? ve jele göre daha mı rahattın aynı mıydı?
Zaten ilk başlarda zevk arama benceBir ay daha devam eder bu alışma süreci, sen haftada 2 3 kez falan yapmaya bak, daha da rahatlayacaksın emin ol Bi de pozisyon denemekten korkma, yendin sen artık:13:
belkibunu yazdım evet ama bunları gösteren hiçbirşey yok sayfa da sadece o söylediklerim altta simgeler yazıyor onlar var. bence 100 msj dan sonra özel msj hakkı oluyor ya, simgelerde öyledir belki.artık birkaç simgeyi öğrenip öyle yazarız bizde.demiştim ama senin msj sayında çok fazla değilmiş.sizin yaptığınız simgelere yaklaşınca gösteriyor öyle yaparız artık. yoksa sen bunu mu demek istemiştin :)
biz buna azim diyoruz işte vayyy be helal olsun kız sana :)
düşünsene orda kas olmasa. kızlarla gün yapıyosun tam çay koymak için kalktın küt diye bir ses.
-o ses neydi kızlar siz de duydunuz mu?
-ayyy kııızz senin bebek düşmüş ya
-yok ablam erkek ya benim ki? ne zaman bayan sesi duysa çıkıp bir bakıyor, kör olmayası, yalama oldu iyice :)arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
-abla ıkın :) hiç acımıyor
-ne ıkıncam kızım kas mı var :)))))
fıkra oldu baya baya :)
koçbey canım dedıgın suruptan ben de aldım bugun belkı ıyı gelır ektra olsun dedım sen ne yaptın nasıl gidiyo bu arada şurubu ne zaman içmeni önerdi doktor
Canım doktor şurubu eş denesine başaladığımda içmemi önerme yan etkisi falan yok uyku yapıyor çok içme dedi doktor uyur kalırsın :) Hadi kolay gelsin canım ben daha almadım şurubu hemen başlayacağım alınca
aynennnnnnn canım örnek cuk dıye yerıne oturduzaten ıkınınca da acımıyo ben hep acıyo sanardım .sankı bı engelı geçip kayıverıyo genelde kızlar o noktaya gelıp ılerletmekte tereddut edıp bırakıyo olmaz sanıyo halbukı hem acı yok hem de o noktadan sonra zaten kolayca içeri yerleşiyo.
günaydın canım tebrıklerrr :)) ama merak etme 6 bucuk nasıl olduysa 7 8 cm de aynı şekılde olacak bi süre. sen uğraştıkça esneyıp değişcek hislerin.. bu yanmalar bende de ılk başta olmştu ama oyle rahtsız edecek kadar değil. aparatlara alıştırınca yanmalar bıtmıstı bende. ayrıca en son boğuma kadar yerleştırebldın mı? bak bı nokta var orda sıkışıyo bı darlık hıssedıosun ıttırdıgın zmaan ondan sonrası bomboş.. orada yanma falan oldugunda bıraz nefes al gevşe, kendını sıkınca da yanma hıssı olur. bide 7 cm 8 cmye geçemezsen ble 6,5 da devam et en azından esnet. esneterek yen. ki sen yaprsn da emınım . 6,5i yapan 7 cm 8cmye kolaylıkla geçerrrr
o sıkışma dediginiz yerden ileri ittirince parmağın 2. boğumundan geçmiş 3. boğuma ilerlemiş oluyo kızlar dimi işte ben o kadarına henüz geçemedim sizce zar orda mı acaba merak ediyorum ?
Kızlar merhaba bugün 3. kez eşimle ilişkiye girdik ama yine kan geldi ilkinde gelmemişti 2. de geldi ve 3. de de geldi sizce bu normal bir durummu bir de hala tam bir ilişkimiz yok gibi çok acemiyiz çünkü bende birazda acı oluyor herkes de oldu mu bu anormal bir durumun mu işareti yardımcı olursanız sevinirim
melisa ak biz yarış yapıyorduk şu an sen öndesin ben daha adetliyim 3. boğuma geçememiştim en son maşallah diyorum sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?