- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.841
canımm bızde dun 3. kez ilişkiye girdik ben de daha hıc kan gelmedı bende acı var ama yanmadan dolayı acıya odaklanamıyorumm bide sankı tam ıcınde degıl gıbı hıssedıyorum
Saol cnm bnm adetin bitince bana yetisirsin eminim ben:) demin 7 cm i aldm ama cok zor girio yaaaa(( moralimi bozuo
canımm bızde dun 3. kez ilişkiye girdik ben de daha hıc kan gelmedı bende acı var ama yanmadan dolayı acıya odaklanamıyorumm bide sankı tam ıcınde degıl gıbı hıssedıyorum
Berayy sen hamile misinnnn
Niye haber vermedin
Çokkk sevindimmm, Allah sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin
Ayy inanamıyorum ya vajiyi yeniyoruz bebek bile yapıyoruz bakın şu işe
teşekkür edıyorum cnm o zaman eş denemesinden yarım saat önce falan alsak olur heralde, Allah sana da kolaylıklar versin cnm başarılar :)
İlayza naptın canım denedinmi ben bugün akşam inşallah yapacağım
arkadaşlar merhaba.ben kendi serçe işaret orta parmağımı rahatlıkla alıyorum.Eşiminkileri de öyle .ama 2 parmakta baya zorlandık.1.5 boğum girdi bir yerden sonra gitmiyor ve canım acıyor.2 parmağımı küs gibi yapıp işaret parmağını üste getiriyoruz.girişte bekletirken de çok az yanıyor sanki sanırım biryerelere takılıyor ama ittiğimde 1.5 boğumdan fazla gitmiyor...bu konuda bana tavsiyesi olan var mı yada siz yaptığınzda en fazla ne kada gidiyr? artık bitsin istiyorum.penise geçmek istiyorum.koskoca 4 senemiz gitti bu hastalık yüzünden...
canım vallahı ne yalan soleyeyım jele gore daha rahattım jel hemen kuruyo du yapıs yapıs hıssettırıyodu bu ole olmadı ben yagı ısaret parmagıma surup vajınaya surdum ıcıne yanı esıme daha cok surdum benım araya adet gırdı ondan ara vermek zorunda kaldık canım ya bıde esım ıcındeyken bu sefer hıc gazım var gıbı hıssetmedım esıme kac kere dedım emınmısın ıcerde olduguna oda o kadar gıtgelı nereye yaptım ıcerde olmasaydı dedı ama tuhaf geldı bana alıstım mı kı acaba
canım kullanıcı kontrol paneline gir orda solda hesabım onun altında seçenekleri düzenleye gir orda en alttlarda Standart Editör - Toolbar onu işaretle artık msj yazdığında alta simgeler çıkacaktır böyleydi galiba dene bakalım olcak mı
yaaaa inanamıyorum ya yemın edıyorum hep sen benı gaza getırdın o suratsız doktor parmak egzersizi verdıgınde sadece dokunup inceleyebıldım hiç ilerleyemedım ya bu nasıl bırsey doktoru bıraktıom ertesı gün sayende başardım onun ertessı gün de yani bugün biraz önce 2 parmak başardım noluyo yaaa :))
teşekkür edıyorum cnm o zaman eş denemesinden yarım saat önce falan alsak olur heralde, Allah sana da kolaylıklar versin cnm başarılar :)
İlayza naptın canım denedinmi ben bugün akşam inşallah yapacağım
yok cnm bugün de çalışıyodum işten yeni geldim inşallah akşam biraz daha parmak denemesi yapacagım yarın da eşimin ve benım de tatıl yarın eş dnemesı yapmaya başlarız inşallah :)
estağfurullah canım o senin kendi azmin ben ne yaptım ki. inşallah bir hafta sürmez yenersin sende bu azim olduktan sonra :)
Kızlar Merhaba Hepinizee.
Bilerek Buraya Yazmak istedim. Vajinismus sorunuyla Uğraşan arkadaşlarıma Bir nebzede olsa yardımcı olmak için
Ben Kadınlar Kulubü'nün çok eski üyelerindenim.
Buraya İlk Geldiğimde o kadar çaresiz ve kötü durumdaydım ki,yaşadıklarımı bir ben bilirim.
Geçen sene Bu ayda Bende Vajinismustum.Aylarca Kendim Yenmeye Çalıştım Olmadıı.:26:
Çaresizce yazdım Ne olur bana da yardım edin diye.Sağolsunlar Bir çok arkadaşım yardım etti,destek oldu.
Korktum ,yapamam dedim ama başka çarem mi vardı? Hayırr Yoktu..:26: Mecburdum Egzersiz yapmadan yenemeyeceğimi anlamıştım. Ve egzersiz yapmaya başladım sadece parmak egzersizi yaparak kısa bir sürede bu hastalıktan kurtuldum.
Hiç pes etmedim, hep olacak yapacağım dedim. Çok Şükür Oldu..
Ve şuan hamileyimGeçen sene Bu aylarda dünyanın en mutsuz insanı olan ben, şuan aynı aylarda dünyanın en mutlu insanıyım.
İnanın bana aslında korktuğumuz gibi hiç bir şey yok.Beynimizin oyunu bizi kandırmaya çalışıyor sadece hepsi bu.
Sadece Birazcık Cesaret ve umut. Şuanda kendime bakıyorum ben mi bunları yaşadım diyorumm.
Yazık etmişim hem kendime hem eşime diyorum.
Kendinize İnanın ve önünüze bir hedef koyunn. İnşallah bu sorunu yaşayan herkes biran önce bu dertten kurtulur ve her istediği olur. Hepinize selam olsun
ewliliğimde 11.aya gircem we bu siteyi keşfedeli nerdeyse 3 ay olacak ama ben daha vajiyi yenemedim 1.ewliik yıldönümüme böyle girmek istemiyorum ne yapacağım ben çok kızıyorum kendime canım çok tatlı aslında üstelik egzersizleri de hep erteledim...çok özeniyorum gayet normal ilşkiye girenlere a da burda okuduğum aşan arkadaşlara yaa!
hiç de öyle deme benim doktorum sensin kızıımmmmmmm :)) tabi burdaki diğer arkadaşlar va r hepinize teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?