Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm bızde dun 3. kez ilişkiye girdik ben de daha hıc kan gelmedı bende acı var ama yanmadan dolayı acıya odaklanamıyorumm bide sankı tam ıcınde degıl gıbı hıssedıyorum

ben 2 yi daha kolay yapmıştım ama 3 de kan geldi tedirgin oldum bende içinde olduğunu hissetmiyorum ama sanırım hala kasıldığımızdan bir an önce biter umarım .bir hafta da kan gelebilenler oluyormuş ama yinede korktum

canımm bızde dun 3. kez ilişkiye girdik ben de daha hıc kan gelmedı bende acı var ama yanmadan dolayı acıya odaklanamıyorumm bide sankı tam ıcınde degıl gıbı hıssedıyorum

selam ebdy bızde 2 kez yaptık ıkısınde de kan gelmedı :) aynı senın anlattıgın gıbı sankı tam gırmıyormus gıbı!!! hatta oyle kı kac kez baktım ben. aslında hepsı orda ama hıssettıgım farklı anlamadım gıttı:) bıde bende de boyle acı mı yanma mı oyle bısey oluyor yanı zevk yok.ama canım sanırım daha orası acılacak kafamız da rahatlayacak o zaman zevk alır acıyı unuturuz :)

Berayy sen hamile misinnnn
Niye haber vermedin
Çokkk sevindimmm, Allah sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin
Ayy inanamıyorum ya vajiyi yeniyoruz bebek bile yapıyoruz bakın şu işe

Kuzum Kusura Bakma. Daha Yeni Gördümm Yazdığını
Evet Hamileyim. Çok Teşekkür ederimm:13::13: Allahım İsteyen Herkese Nasip Etsinn

Kızlar Merhaba Hepinizee.
Bilerek Buraya Yazmak istedim. Vajinismus sorunuyla Uğraşan arkadaşlarıma Bir nebzede olsa yardımcı olmak için
Ben Kadınlar Kulubü'nün çok eski üyelerindenim.
Buraya İlk Geldiğimde o kadar çaresiz ve kötü durumdaydım ki,yaşadıklarımı bir ben bilirim.
Geçen sene Bu ayda Bende Vajinismustum.Aylarca Kendim Yenmeye Çalıştım Olmadıı.:26:
Çaresizce yazdım Ne olur bana da yardım edin diye. Sağolsunlar Bir çok arkadaşım yardım etti,destek oldu.
Korktum ,yapamam dedim ama başka çarem mi vardı? Hayırr Yoktu..:26: Mecburdum Egzersiz yapmadan yenemeyeceğimi anlamıştım. Ve egzersiz yapmaya başladım sadece parmak egzersizi yaparak kısa bir sürede bu hastalıktan kurtuldum.
Hiç pes etmedim, hep olacak yapacağım dedim. Çok Şükür Oldu..
Ve şuan hamileyim Geçen sene Bu aylarda dünyanın en mutsuz insanı olan ben, şuan aynı aylarda dünyanın en mutlu insanıyım.
İnanın bana aslında korktuğumuz gibi hiç bir şey yok.Beynimizin oyunu bizi kandırmaya çalışıyor sadece hepsi bu.
Sadece Birazcık Cesaret ve umut. Şuanda kendime bakıyorum ben mi bunları yaşadım diyorumm.
Yazık etmişim hem kendime hem eşime diyorum.
Kendinize İnanın ve önünüze bir hedef koyunn. İnşallah bu sorunu yaşayan herkes biran önce bu dertten kurtulur ve her istediği olur. Hepinize selam olsun

arkadaşlar merhaba.ben kendi serçe işaret orta parmağımı rahatlıkla alıyorum.Eşiminkileri de öyle .ama 2 parmakta baya zorlandık.1.5 boğum girdi bir yerden sonra gitmiyor ve canım acıyor.2 parmağımı küs gibi yapıp işaret parmağını üste getiriyoruz.girişte bekletirken de çok az yanıyor sanki sanırım biryerelere takılıyor ama ittiğimde 1.5 boğumdan fazla gitmiyor...bu konuda bana tavsiyesi olan var mı yada siz yaptığınzda en fazla ne kada gidiyr? artık bitsin istiyorum.penise geçmek istiyorum.koskoca 4 senemiz gitti bu hastalık yüzünden...

merhaba canım, ben parmakla çalışamadım aparatla yapmıştım egzersizlerimi. 2 parmakla zorlanıyorsan aparat ile çalışmanı tavsiye ederim. muhtemelen kendini kastığın için ilerleyemiyorsun. egzersiz esnasında t.v izle yada müzik dinle kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. umarım en kısa zamanda sende aşarsın. Rabbim yardımcın olsun.

yağ ile denediğimizde bende de hiç gaz hissi baskı falan olmamıştı :) normal ıslaklığınla denediğinde alışana kadar oluyor o hisler.

denerim canım sağolasın :)

estağfurullah canım o senin kendi azmin ben ne yaptım ki. inşallah bir hafta sürmez yenersin sende bu azim olduktan sonra :)

Allah ım ne kadar güzel bir duygu sizin adınıza cok sevındık ben inanıyorum ki burada sürrekli zaman gecıren ve buraya inanan arkadaşlarda aşıcaktır bu vajiyi :)) hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin bebişini

ewliliğimde 11.aya gircem we bu siteyi keşfedeli nerdeyse 3 ay olacak ama ben daha vajiyi yenemedim 1.ewliik yıldönümüme böyle girmek istemiyorum ne yapacağım ben çok kızıyorum kendime canım çok tatlı aslında üstelik egzersizleri de hep erteledim...çok özeniyorum gayet normal ilşkiye girenlere a da burda okuduğum aşan arkadaşlara yaa!

canım hoş geldin öncelikle, ama egzersiz yapmadan çözüme ulaşamazsın. azimli olup, kendine inanıp egzersizlere bir başla inan ki gerisi çorap söküğü gibi gelecek göreceksin. bak önünde 1 ay kadar uzun bir zaman var. neden yenemeyesin ki...
kendine bir hedef belirle 1 yılım dolmadan yeneceğim de. korkularının üstüne git. mutlaka başarırsın canım..
Rabbim yardımcın olsun..

seher vaktı canım aynı senın hıssettıgınle aynılarını yaşıyorum 1 saat once 4. birlikteliğimiz oldu buseferki biraz daha ıyıydı ılk dakıkalar baskı ve yanma hıssettım ama cok ozur dıleyerek soluyorum esim boş... sına yakın bıraz zevk hıssettım yanı ıcımde degıldi gıbıydı aama eşim çıkarırken anladım kı ıcındeymıs cıktıgını hıssettım cunku bide şimdi düşünüyorum da bız bugun eşim gece işe gitcek dıye vakıt kısıtlı dıye hıc on sevısme olmadan zeytınyagı surup yaptık ondan da yanmam olusabılır dıyorum yınede bılmıyorum zamanla otururya bıde kan meselesını hıc takmıyorum yenmeden 2 ay once kadın doktoruna esımle beraber gıttık adam benı muayene ederken kızlıgın duruyor dedı ilişki gerceklessede kan gelmeyebılır esnek zarın dedı bana eşim kendi kulaklarıyla duydugundan rahatım

canlarım bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var yenen arkadaslarım biz bugünkü birleşmeyle 4. ilişkimizi gerçekleştırdık birlikte olurken siz kendıniz mı yerleştırıyorsunuz vajınaya bıde nedense bugun ku bırlesmede kendım yerlestırırken gırıste stres yasadım bası gırıyo tam ıttıriyoruum popoya dogru elımı cektıkten sonra sankı yukarıya dogru baskı hıssedıyorum gitgelde birşeye deyıyor gıbı hıssedıyorum ve buda yanma hıssı verıyor bir de sanki içinde değilmiş gibi hissediyorum kaç defa soruyom eşime ıcınde mı dıye alışma surecındeyım ondan mı bu tereddutlerım

egzersizlerden yapamadan soğudum(( sürekli yeni birşeyler çıktı rahatsızlık, yalnızlık,yeni arkadaşın evini temizle kur derken kendime bakamadım bu haftada da böylece bitti... şimdi de regl giriyor sancıdan zor oturuyorumne bitmek bilmeyen bir telaşımız varmış bizim..
hastaneye giittim benim gibi bu konuda hassas olanları da aydınlatmak isterim açıkçası vajinada gördüğünüz her lekeden hemen tedirgin olmayın dedi doktor hanım.bendeki damar genişlemesiymiş.diğer beyaz olanlarda kızlık zarı kalıntısı olabilir korkma dedi.sizde hiç korkmayın güzel güzel gidin muayenenizi olun bu tabuları aşalım inşallah

ayrıca doktor bana nişantaşından bir doktor adı verdi eşim istedi danışman olsun bize diye erdem vardar duydunuz mu kızlar..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…