Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani ender vardar hipnoterapistmiş

canım bende seninle aynı durumdayım aynı şekilde zevk almıyorum ve hafif de bir acı oluyor senden ntek farkım ben ilk ilişkimde kan gelmedi ikincidede geldi üçüncüdede.alışana kadar bunlar olacak galiba ben diyorum ki regl dönemim yaklaştı ondan mı bu kadar hassasım acaba bilmiyorum bir an öncede geçsin istiyorum aslında bende hala bu durumları yaşadığım için tedirgin oluyorum ve hala korkak ilişki yaşıyorum

aynen aynı duyguları bende yaşıyorum...

serap41 merhaba nasılsın ? sana bir şey danışmak istiyorum biliyorsun vajiyi yendim fakat ilk denememizde hiç kan gelmedi çok da rahat oldu ama 2 ve 3. denememizde kan geldi bu durum da beni tedirgin ediyor ve hala bir acı yanma var haliyle zevk de alamıyorum bu normal mi sence ?

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi? ..............vajinada kızlık zarı kalıntısı olabilir dedi doktor bana ben onu küçük bi siğile benzetmiştim hiç duyan var mı bu kalıntıyı...

biohazard merhaba ;
canım bende senden 10 gun once felan yendim.hala ilk girişte bendede yanma oluyor ama onun nedeni kendimi kastıgımdan cunku acı hıssettıgımde kendımı rahat bırakıyorum o yanma hissi geciyor, vajinusmusu hala kafamızdan atamadıgımız için bi süre bunlar normal bence cunku hepımızde acaba olacakmı dusuncesı var baslarken cunku yenmeden once zor gunler gecırdık. kafamızdaki bu düşünceler gectıgınde zevk olacak beynımız rahat olunca...yensekte hala kendımıze guvenemıyoruz yanı bende oyle zamanla gecıcek inşallah bu asamaya geldıkya buna sukur. reglin yaklaşstıgı için hassas olabilirsin.

ben de yeneli 3 ayı geçti neredeyse yazdıklarınız okudum şimdi çok normal şeyler bendede 2 ve 3 te geldi sayılır kan ilkinde afedersiniz peçetede 1 damla bir leke gibi bişeydi yani gelmemişti bile,

sonra bu yanma baskı ilk aylar çok normal ben şuan çok rahat giriyorum ancak ilk 1-2 ay zorlandığımı söleyebilirim takılmayın ordaki dokuların alışma dönemi var onu yaşıyorsunuz sonuçta yeni alışıyor orası ama zamanla geçiyor 2-3 ayı geçin o zaman çok rahat luyor şstekde artıyor her şey normalleşyor diğer hiç vajiyi yaşamamış biri gibi oluyorsunuz merak etmeyin yani bizlerde yaşadık geçti gitti

merhaba canım çok şükür iyiyim, seni sormalı...
bazı arkadaşlarda ilk denemede kan gelmeyip, diğer denemelerinde gelen olduğunu duydum, merak etme korkulacak birşey yok, gayet normal bu. benden hiç kan gelmedi mesela, zarım esnekmiş doktorum öyle söyledi. acı dediğinde hala kendini kasmış olmandan kaynaklanıyordur. 1 ayını doldurduktan sonra bir jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim canım. muayeneden hiç korkma, hem aklına takılan ne varsa sorarsın doktora. zevk almaya gelince, 1 ay geçtikten sonra herşey rayına oturacak. benim tam 3 ay oldu yeneli 1. ayım bittikten sonra zevk almaya başladım. bu birazda seninle alakalı, sen ne kadar zevk almaya odaklanırsan o kadar kolay oluyor. herşeyi zamana bırak sende göreceksin hepsi geçecek

iyi akşamlar canım nasılsın sizde duygusal olarak neler değişti...

canım iyiyim bende sen nasılsın ?? duygusal anlamda gerçekten artık karı koca olduk eşim artık her konuda daha çok destek ve çok farklı bir bağ bu yaşamalısın çünkü düşünsene en özelini paylaşıyorsun ikimizinden üstünden koca bir yük kalktı ve şuan çok rahatız.artık gerçekten EVLİYİZ:)

tabi çok şükür bu bile yeterli oluyor ama birazda hemen olsun bitsin istiyoruz sanırım ondan inşallah düzene girer peki senin ilk ilişkinde ve sonrakilerde kanaman oldu mu ?benim 3. kez denediğimizde de olduda biraz endişelendim açıkcası...

arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi? ..............vajinada kızlık zarı kalıntısı olabilir dedi doktor bana ben onu küçük bi siğile benzetmiştim hiç duyan var mı bu kalıntıyı...

yani bildiğim kadarıyla okuduklarım bilgilerde kızlık zarını bizim görebilmemiz mümkün değil diye biliyorum ancak tabi kızlık zarı da kişiden kişiye değişiyor doktor dediğine göre vardır bir bildiği..

inşallah:) içim rahatladı :):)sanki hiç bitmeyecek gibi....

doğru haklısın içimi rahatlattınız şimdi arkadaşlarda mesaj atmış kanamanın normal olduğuyla ilgili herkes aynı şeyleri yaşamış demekki neyse bu sıkıntıyı atlattık ya bu da geçer herhalde mümkün olduğu kadar sık denemeye çalışıyorum ama çok da tahriş etmek istemiyorum bakalım regl dönemi süresinden sonra belki dahada rahatlarım inşallah. teşekkür ederim:)

evet canım korkacak bir şey yok..
reglden sonra vaji daha da rahatlıyor kesinlikle.. günler geçtikçe sende rahatlayacaksın zaten :))

Slm cnm!!! Ben de geçen sene burdaki arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi.
Ama hala bir düzene girmedi. Hala acı hissediyorum ve hiç zevk almıyorum. Yenmek benim için büyük bir
başarıydı. Ama sonrası da varmış meğer. Yenen arkadaşların durumunu merak ettim. Siz nasıl hissediyorsunuz.

Yenmeye çalışan arkadaşlar, inatla egzersiz yaptığınızda başaracaksınız. Hiç merak etmeyin!!

merhaba canım, ben vajiyi yeneli tam 3 ay oldu ve herşey düzene girdi çok şükür..
zevk meselesi kişinin kendiyle alakalı bence, eğer ki motive oluyorsan ve istiyorsan zevk almak mümkün..
bir doktora göründün mü canım sen? acı hissediyorum hala demişsin.. sonuçta 1 yıl kadar olmuş..

.....demek ki canım.doktor ancak muayene ederek görebilir zaten dudakları çekerek baktı korkma dedi.normalmiş çok şükür.gebelik istiyorum hocam dedim iyiydi bakalım ona gitmeyi düşünüyorum inşallah.sen ne yaptın artık alışma sürecine giriyorsun mutlusundur inşallah canım:)

doktora gittim. Hiç bir sorun yok. Psikolojik diyor. Zamanla geçer vs. dedi. Bence de psikolojik ama bunu nasıl halledicem
bakalım( Cinsel isteğim sıfır. Eşim hadi yapalım demese hiç aklıma gelmez. Psikoloğa gitmeden yendim diye sevinirken
yine doktor yolları gözüktü bana galiba (

kizlarrrr ben gelin oldum galiba hala soktayimmmmmm. okadar mutluyumkii.esim oldu dedi ama ben hala inanamiorum.hersey kafamizda bitiyormus ne aci ne bisey hic bisey olmadi sadece niraz basinc oldu.ama kan gelmedi mormalmi acaba olduguna emin olamiorum.detaylari biara yazicam.zeytinyagini muhakak kulanin derim.herkese cok tsk. allah hepinizin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…