Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

umarım düzelir canım, sonuçta vajiyi yenmişsin zoru başarmış birisin, inanıyorum ki bununda üstesinden geleceksin.
Rabbim yardımcın olsun..

tebrik ederim canım, mutluluğunuz daim olsun. hepimiz inanmakta zorluk çektik aynı senin gibi :))
basınç hissi normal, zarın esnek olduğu için kan gelmemiş olabilir, bu da gayet normal..
yeni gelinliğin tadını çıkar, Rabbim başka sıkıntı vermesin inş.

umarım başarırım,çok saol canım senin durumun ne ?

evet canım sonrasındada bir alışma süreci oluyor onu aşmaya çalışıyorum şimdide inşallah bende bebek istiyorum sende egzersizleri bırakma devam et:)

canım kan gelsede gelmesede farketmez esım asla sorun etmıo zaten ama ben gelmeyınce olmadı sandım.zaten cok yumusak bıseymıs tamamen kontrolu ben aldım uste olarak kendı elımle soktum bayada sonuna kadar gırdı ama hıc bıey hısetmedım basınc oldu acı hıc bısey yok kızlarrrrr hıc bı acı hısetmedım.soktum ıcerde bıraz tutum sora yıne cıkrdım.sora yenıden soktum baya bekledımm.sureklı oyle denedık alısmam ıcın ınanamadık zaten gırdığıne.allahıma sukurler olsun bosuna cekmısım onca zamannn kızlar zeytınyağını muhakak deneyın ben onla yendımmmm cok mutluyummm

evliliğimin ilk ayı bendede kasılma vardı.. olmadığı zaman ağlıyordum ama eşim destek çıktı olmassa doktora gideriz ağlama dedi... ve başardık zamanla düzeldi... psikolojik bence rahat olmak gerekiyo...

Yeni gelinnn varr Canım çok tebrik ederim, Allah başka dert vermesin:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123:

biraz baktım canım senin profile 3 ay olmuş yeneli senin nasıl oldu sadece egzersizler mi yaptın biraz anlatabilir misin ? gercekten yardımına cok ihtiyacım war senin we burda yenen diğer tüm arkadaşların...

Canım ben sadece egzersizlerle başardım, inan bana yapılıyor, istedikten sonra kendi kendine halledebilirsin.
Önce serçe parmak tek boğumla başla, kendine bi kayganlaştırcı jel al, su bazlı olsun:13:
Ve sen de egzerszilere başla erteleme artık

hiç de öyle deme benim doktorum sensin kızıımmmmmmm :)) tabi burdaki diğer arkadaşlar va r hepinize teşekkür ediyorum

:))) sen hasta değilsin o yüzden doktora ihtiyacın yok kızıııımmm :) beynin sana şaka yapıyor sadece ama yakında sende ona bir şaka yapacaksın :))))

canım evet yukarı çıkar gibi oluyor sanki geriyor değil mi vajinayı. o yönünden kaynaklanıyor, yani afedersin üstteysen mesela biraz daha öne eğil diyelim ki, yani p eğimli olduğu için ilk zamanlar hissedersin onu sonra sonra olmaz öyle sıkıntıların inşallah. vajina da eğimliya biliyorsun sen biraz dikine doğru çekmiş oluyorsun vajinayı. yani şöyle düşün komik olacak ama işaret parmağının iç yüzeyini ağzının içine yani yanağın iç kısmına yapıştır ve dışa doğru çek onun gibi düşün işte, betimleme yaptım ama iğrençti biliyorum. demem o ki sende sorun yok :) normal

Son düzenleme:

regl yakınlığı da hassaslığa neden olur ama daha çok yenisiniz onun da etkisi var, ilişki sıklığına göre daha çabuk atlatırsınız inşallah.kan olayıda ilk de tam giriş olmamıştır belki, o yüzden olabilir yada bazılarının zar deliği biraz daha büyük olurmuş ya, yani şöyle zarda zaten bir delik olurmuş ama bazı insanlarda bu delik daha geniş olurmuş o yüzden ilkte belki hareket sağlamadan sadece giriş olduysa belki ondanda olabilir. tam anlamıyla bilemem tabi ama kendinizi sorgulamayın, sorun aramayın, tadını çıkarın çünkü sorun sandığımız herşeyi hepimiz başlarda yaşadık

Son düzenleme:

ilk giriş sırasında birden zorlamayın illaki tam anlamıyla ıslak olmuyor, birden zorlayıncada acı hissediyorsunuz, afedersiniz ama oraya p geldiği zaman biraz çok pardon sürtünmesini sağlayın birden girdirmeye çalışmayın tam ıslaklık sağlandığında giriş kolay olur zaten

arkadaşım geçmiş olsun ilişkinin sıklığına bağlı bu alışma süreci, seyrek ilişki olduğunda haliyle geç alışıyor, acı baskı falan zamanla geçiyor merak etme, birde hemen giriş olsun diye uğraşma p geldiğinde yazmıştım buraya ama tekrar söyleyim, ne kadar ıslak hazırım desende birkaç saniye p yi orada sürtünerek ıslaklığın yeterli hale gelmesini sağla daha az acır canın, ve ara vermemeye çalışın sıklıkla ilişki alışmanı kolaylaştırır, birde p içindeyken önce düz hareket etmeden gelgit şeklinde yavaşça hareket edin ki tam anlamıyla ıslansın sonra biraz daha hareket ettirirsiniz.umarım anlatabilmişimdir.zevk meselesi de merak etme farklı pozisyonlar dene çünkü önce acı çekmemeyi öğrenip sonra zamanla hangi şekilde zevk alacağını öğreniyorsun, küçük bir hareket değişikliğiyle acayip haz alabilirsin çok garip ama.

canım ben yazmıştım sanırım bunu, yağ ile denediğinde için çok kaygan olduğu için acı hissetmediğin gibi, tam anlamıyla pnin girdiğini bile anlamıyorsun :) sadece afedersin üstteysen bakıyosun ki sonuna kadar giriş olmuş :)

heheeeeeyyyy aylardır burda boşuna mı yağ kullanın nolur diye ağlayacaktım nerdeyse,dilimde tüğ bitti :))) çok sevindim ilk yağ denemesinde mi giriş oldu ondan önce giriş olmuş muydu.bu arada yağ sürdüğün için yada belki zar esnek olduğu için kan gelmemiş olabilir olur olur merak etme herşey rayına oturur Allahın izniyle artık.

Son düzenleme:
melisa ak biz yarış yapıyorduk şu an sen öndesin ben daha adetliyim 3. boğuma geçememiştim en son maşallah diyorum sana :)

Cnm cok tebrk ederimmmmnmmmn rabbim baska dert vermesnnn:)) egzersizin kac cm inden sinra gectn es denemesine. Ben suan 7 cm i cok zor aliorm cok zor ilerluo(

Son düzenleme:

canım senın soylenemne yağı kullandım sana ne kadar tskur etsem azdır...burdaki herkesede öyle.ben 2 parmak alabılıodum en son bıdahada egzersız yapamadım uygun gunum denk gelmedı 1 ay ara verdım esımlede deneme yapamadık.ben parmaklarımıda jelsız alıodum zaten hıc acımıodu.neyse gecen hafta esıme deıdmkı cumartesıye kadar bu ısı cozcem dedım.cunku bebek ıstıyorum artık.oaksam normal sevısmeye basladık ıcımde yıne bı korku olustu ıstek kalmadı felen sora ıcımden dedım topla kendını buaksam yapıcaksın bunu esıme dedım bana bırak bunu cıktım ustune normalde afedersınız elıme daha alamazdım elımle tuttum vajınama dayadım ama gırmıyor.aklıam hemen zeytınyağı geldı cunku cok kuruydu hemen lavaboya kostum surdum geldım.yıne aynı pozısyonda yavas yavas ıttırdım baktım yarısı yok daha once hıc ıcıme bıle alamamıstım ucunu bıle.yarısı yok esıme dedım gırdı galıbaa oda dedı galıba neyse ıttırdım yıen elımle yokluorum bıyandan ıtıorum baya gırdı esımde gırdı dedı ama ben hala ınanamıodum beklettık ole hıc bısey yapmadık.esım destek cıktı ben hıc bısey yapmıcam sen kendını alıstır dedı korkum gectı cıkardım sora .yenıden soktum kızlar hıc bısey anlasılmıo ben gırdını bıle anlamadım hala tedırgınlıkteyım aslında gırmedı dıye dusunuorum ama esım gırdı dıo neyse yıne baya bekletım basınc vardı sadece cok fazla tuvaletım geldı ve gazım.yıne cıkardım ole bıkac kez denedık sora zaten ağlamaya basladım mutluluktan.zeytınyağı gercekten cok ıyımıs kızlar bıanda almamı sağladı ınanın hıc bısey hısetmıosunuz lutfen ertelemeyın hergecen gun aleyhımıze ıslıyor.burdakı herkese tek tek tskur edıorum.allah hepımızın yardımcısı olsun herkesın gonlune gore versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…