- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.881
doktora gittim. Hiç bir sorun yok. Psikolojik diyor. Zamanla geçer vs. dedi. Bence de psikolojik ama bunu nasıl halledicem
bakalım( Cinsel isteğim sıfır. Eşim hadi yapalım demese hiç aklıma gelmez. Psikoloğa gitmeden yendim diye sevinirken
yine doktor yolları gözüktü bana galiba(
kizlarrrr ben gelin oldum galiba hala soktayimmmmmm. okadar mutluyumkii.esim oldu dedi ama ben hala inanamiorum.hersey kafamizda bitiyormus ne aci ne bisey hic bisey olmadi sadece niraz basinc oldu.ama kan gelmedi mormalmi acaba olduguna emin olamiorum.detaylari biara yazicam.zeytinyagini muhakak kulanin derim.herkese cok tsk. allah hepinizin yardimcisi olsun.
canım hoş geldin öncelikle, ama egzersiz yapmadan çözüme ulaşamazsın. azimli olup, kendine inanıp egzersizlere bir başla inan ki gerisi çorap söküğü gibi gelecek göreceksin. bak önünde 1 ay kadar uzun bir zaman var. neden yenemeyesin ki...
kendine bir hedef belirle 1 yılım dolmadan yeneceğim de. korkularının üstüne git. mutlaka başarırsın canım..
Rabbim yardımcın olsun..
.....demek ki canım.doktor ancak muayene ederek görebilir zaten dudakları çekerek baktı korkma dedi.normalmiş çok şükür.gebelik istiyorum hocam dedim iyiydi bakalım ona gitmeyi düşünüyorum inşallah.sen ne yaptın artık alışma sürecine giriyorsun mutlusundur inşallah canım:)
tebrik ederim canım, mutluluğunuz daim olsun. hepimiz inanmakta zorluk çektik aynı senin gibi :))
basınç hissi normal, zarın esnek olduğu için kan gelmemiş olabilir, bu da gayet normal..
yeni gelinliğin tadını çıkar, Rabbim başka sıkıntı vermesin inş.
kizlarrrr ben gelin oldum galiba hala soktayimmmmmm. okadar mutluyumkii.esim oldu dedi ama ben hala inanamiorum.hersey kafamizda bitiyormus ne aci ne bisey hic bisey olmadi sadece niraz basinc oldu.ama kan gelmedi mormalmi acaba olduguna emin olamiorum.detaylari biara yazicam.zeytinyagini muhakak kulanin derim.herkese cok tsk. allah hepinizin yardimcisi olsun.
umarım başarırım,çok saol canım senin durumun ne ?
biraz baktım canım senin profile 3 ay olmuş yeneli senin nasıl oldu sadece egzersizler mi yaptın biraz anlatabilir misin ? gercekten yardımına cok ihtiyacım war senin we burda yenen diğer tüm arkadaşların...
hiç de öyle deme benim doktorum sensin kızıımmmmmmm :)) tabi burdaki diğer arkadaşlar va r hepinize teşekkür ediyorum
canlarım bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var yenen arkadaslarım biz bugünkü birleşmeyle 4. ilişkimizi gerçekleştırdık birlikte olurken siz kendıniz mı yerleştırıyorsunuz vajınaya bıde nedense bugun ku bırlesmede kendım yerlestırırken gırıste stres yasadım bası gırıyo tam ıttıriyoruum popoya dogru elımı cektıkten sonra sankı yukarıya dogru baskı hıssedıyorum gitgelde birşeye deyıyor gıbı hıssedıyorum ve buda yanma hıssı verıyor bir de sanki içinde değilmiş gibi hissediyorum kaç defa soruyom eşime ıcınde mı dıye alışma surecındeyım ondan mı bu tereddutlerım
maşallah canım sana :) herkesin bi kkaderi vardır:) ne şurubu merak ettim yaa
canım bende seninle aynı durumdayım aynı şekilde zevk almıyorum ve hafif de bir acı oluyor senden ntek farkım ben ilk ilişkimde kan gelmedi ikincidede geldi üçüncüdede.alışana kadar bunlar olacak galiba ben diyorum ki regl dönemim yaklaştı ondan mı bu kadar hassasım acaba bilmiyorum bir an öncede geçsin istiyorum aslında bende hala bu durumları yaşadığım için tedirgin oluyorum ve hala korkak ilişki yaşıyorum
biohazard merhaba ;
canım bende senden 10 gun once felan yendim.hala ilk girişte bendede yanma oluyor ama onun nedeni kendimi kastıgımdan cunku acı hıssettıgımde kendımı rahat bırakıyorum o yanma hissi geciyor, vajinusmusu hala kafamızdan atamadıgımız için bi süre bunlar normal bence cunku hepımızde acaba olacakmı dusuncesı var baslarken cunku yenmeden once zor gunler gecırdık. kafamızdaki bu düşünceler gectıgınde zevk olacak beynımız rahat olunca...yensekte hala kendımıze guvenemıyoruz yanı bende oyle zamanla gecıcek inşallah bu asamaya geldıkya buna sukur. reglin yaklaşstıgı için hassas olabilirsin.
Slm cnm!!! Ben de geçen sene burdaki arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi.
Ama hala bir düzene girmedi. Hala acı hissediyorum ve hiç zevk almıyorum. Yenmek benim için büyük bir
başarıydı. Ama sonrası da varmış meğer. Yenen arkadaşların durumunu merak ettim. Siz nasıl hissediyorsunuz.
Yenmeye çalışan arkadaşlar, inatla egzersiz yaptığınızda başaracaksınız. Hiç merak etmeyin!!
canım kan gelsede gelmesede farketmez esım asla sorun etmıo zaten ama ben gelmeyınce olmadı sandım.zaten cok yumusak bıseymıs tamamen kontrolu ben aldım uste olarak kendı elımle soktum bayada sonuna kadar gırdı ama hıc bıey hısetmedım basınc oldu acı hıc bısey yok kızlarrrrr hıc bı acı hısetmedım.soktum ıcerde bıraz tutum sora yıne cıkrdım.sora yenıden soktum baya bekledımm.sureklı oyle denedık alısmam ıcın ınanamadık zaten gırdığıne.allahıma sukurler olsun bosuna cekmısım onca zamannn kızlar zeytınyağını muhakak deneyın ben onla yendımmmm cok mutluyummm
melisa ak biz yarış yapıyorduk şu an sen öndesin ben daha adetliyim 3. boğuma geçememiştim en son maşallah diyorum sana :)
yaaaa inanamıyorum ya yemın edıyorum hep sen benı gaza getırdın o suratsız doktor parmak egzersizi verdıgınde sadece dokunup inceleyebıldım hiç ilerleyemedım ya bu nasıl bırsey doktoru bıraktıom ertesı gün sayende başardım onun ertessı gün de yani bugün biraz önce 2 parmak başardım noluyo yaaa :))
Allah ım ne kadar güzel bir duygu sizin adınıza cok sevındık ben inanıyorum ki burada sürrekli zaman gecıren ve buraya inanan arkadaşlarda aşıcaktır bu vajiyi :)) hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin bebişini
canım kan gelsede gelmesede farketmez esım asla sorun etmıo zaten ama ben gelmeyınce olmadı sandım.zaten cok yumusak bıseymıs tamamen kontrolu ben aldım uste olarak kendı elımle soktum bayada sonuna kadar gırdı ama hıc bıey hısetmedım basınc oldu acı hıc bısey yok kızlarrrrr hıc bı acı hısetmedım.soktum ıcerde bıraz tutum sora yıne cıkrdım.sora yenıden soktum baya bekledımm.sureklı oyle denedık alısmam ıcın ınanamadık zaten gırdığıne.allahıma sukurler olsun bosuna cekmısım onca zamannn kızlar zeytınyağını muhakak deneyın ben onla yendımmmm cok mutluyummm
heheeeeeyyyy aylardır burda boşuna mı yağ kullanın nolur diye ağlayacaktım nerdeyse,dilimde tüğ bitti :))) çok sevindim ilk yağ denemesinde mi giriş oldu ondan önce giriş olmuş muydu.bu arada yağ sürdüğün için yada belki zar esnek olduğu için kan gelmemiş olabilir olur olur merak etme herşey rayına oturur Allahın izniyle artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?