- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.901
Cnm cok tebrk ederimmmmnmmmn rabbim baska dert vermesnnn:)) egzersizin kac cm inden sinra gectn es denemesine. Ben suan 7 cm i cok zor aliormcok zor ilerluo (
canım senın soylenemne yağı kullandım sana ne kadar tskur etsem azdır...burdaki herkesede öyle.ben 2 parmak alabılıodum en son bıdahada egzersız yapamadım uygun gunum denk gelmedı 1 ay ara verdım esımlede deneme yapamadık.ben parmaklarımıda jelsız alıodum zaten hıc acımıodu.neyse gecen hafta esıme deıdmkı cumartesıye kadar bu ısı cozcem dedım.cunku bebek ıstıyorum artık.oaksam normal sevısmeye basladık ıcımde yıne bı korku olustu ıstek kalmadı felen sora ıcımden dedım topla kendını buaksam yapıcaksın bunu esıme dedım bana bırak bunu cıktım ustune normalde afedersınız elıme daha alamazdım elımle tuttum vajınama dayadım ama gırmıyor.aklıam hemen zeytınyağı geldı cunku cok kuruydu hemen lavaboya kostum surdum geldım.yıne aynı pozısyonda yavas yavas ıttırdım baktım yarısı yok daha once hıc ıcıme bıle alamamıstım ucunu bıle.yarısı yok esıme dedım gırdı galıbaa oda dedı galıba neyse ıttırdım yıen elımle yokluorum bıyandan ıtıorum baya gırdı esımde gırdı dedı ama ben hala ınanamıodum beklettık ole hıc bısey yapmadık.esım destek cıktı ben hıc bısey yapmıcam sen kendını alıstır dedı korkum gectı cıkardım sora .yenıden soktum kızlar hıc bısey anlasılmıo ben gırdını bıle anlamadım hala tedırgınlıkteyım aslında gırmedı dıye dusunuorum ama esım gırdı dıo neyse yıne baya bekletım basınc vardı sadece cok fazla tuvaletım geldı ve gazım.yıne cıkardım ole bıkac kez denedık sora zaten ağlamaya basladım mutluluktan.zeytınyağı gercekten cok ıyımıs kızlar bıanda almamı sağladı ınanın hıc bısey hısetmıosunuz lutfen ertelemeyın hergecen gun aleyhımıze ıslıyor.burdakı herkese tek tek tskur edıorum.allah hepımızın yardımcısı olsun herkesın gonlune gore versın.
dediğim gıbı zeytınyağındanmı nedendır anlamadım hıc bısey hısetmedım ben gırmemıs gıbıydı sankı elımle yokluodum ama ıcındeydı heralde kaynganlkıktan ben sadece kendıme surdum o bıle yettı.gercekten super bıseymıs.bıkac denemeyı daha zeytınyağıyla yapıcam sora bırakıcam canım .normal olarak devam edıcem ıns.bosuna onca zaman beklemısım mahfetmısım kendımıı sakın ertelemeyın kızlar ustune dusun
yağdan tabiki canım ne denediysem olmadı da sadece yağ sürdüğümde kaydı gitti, bu arada anestol falan sürme boşuna yanma hissi oluşturup işine zorlaştırma. bir kere daha yağ kullansan zaten gerek bile duymazsın ama alış yine de sen. zaten ihtiyacımız olan şey kayganlık onuda yağ fazlasıyla sağlıyor :))) burda kızarlar diye fazla ısrar edemiyordum ama diyordum nolur şu egzersizlerinize istiyorsanız devam edin ama bir iki kere yağı bir deneyin boşuna beklemişim diyeceksiniz. boşuna eziyet etmeyin kendinize diye.
yok cnm ben buzaman kadar zaten hıcbısey kulanmadım jel bıle kulanmadım hem denemlerımde hemde egzersızlerınde.su yağıda bı ıkı kere daha kulanayım ıns sora normale donerım.bencede yıne egzersız yapsınlar ama bı yağla denesınler ben cok sasırdım ya hıc bukadar kolay olcağını dusunmezdım.kızlar gercekten yağı deneyın ve kafanız cok onemlı bunu yapcağınıza emın olun hersey beyınde bıtıyor.
yok cnm ben buzaman kadar zaten hıcbısey kulanmadım jel bıle kulanmadım hem denemlerımde hemde egzersızlerınde.su yağıda bı ıkı kere daha kulanayım ıns sora normale donerım.bencede yıne egzersız yapsınlar ama bı yağla denesınler ben cok sasırdım ya hıc bukadar kolay olcağını dusunmezdım.kızlar gercekten yağı deneyın ve kafanız cok onemlı bunu yapcağınıza emın olun hersey beyınde bıtıyor.
Canım ben sadece egzersizlerle başardım, inan bana yapılıyor, istedikten sonra kendi kendine halledebilirsin.
Önce serçe parmak tek boğumla başla, kendine bi kayganlaştırcı jel al, su bazlı olsun:13:
Ve sen de egzerszilere başla erteleme artık
yağdan tabiki canım ne denediysem olmadı da sadece yağ sürdüğümde kaydı gitti, bu arada anestol falan sürme boşuna yanma hissi oluşturup işine zorlaştırma. bir kere daha yağ kullansan zaten gerek bile duymazsın ama alış yine de sen. zaten ihtiyacımız olan şey kayganlık onuda yağ fazlasıyla sağlıyor :))) burda kızarlar diye fazla ısrar edemiyordum ama diyordum nolur şu egzersizlerinize istiyorsanız devam edin ama bir iki kere yağı bir deneyin boşuna beklemişim diyeceksiniz. boşuna eziyet etmeyin kendinize diye.
arkadaşım geçmiş olsun ilişkinin sıklığına bağlı bu alışma süreci, seyrek ilişki olduğunda haliyle geç alışıyor, acı baskı falan zamanla geçiyor merak etme, birde hemen giriş olsun diye uğraşma p geldiğinde yazmıştım buraya ama tekrar söyleyim, ne kadar ıslak hazırım desende birkaç saniye p yi orada sürtünerek ıslaklığın yeterli hale gelmesini sağla daha az acır canın, ve ara vermemeye çalışın sıklıkla ilişki alışmanı kolaylaştırır, birde p içindeyken önce düz hareket etmeden gelgit şeklinde yavaşça hareket edin ki tam anlamıyla ıslansın sonra biraz daha hareket ettirirsiniz.umarım anlatabilmişimdir.zevk meselesi de merak etme farklı pozisyonlar dene çünkü önce acı çekmemeyi öğrenip sonra zamanla hangi şekilde zevk alacağını öğreniyorsun, küçük bir hareket değişikliğiyle acayip haz alabilirsin çok garip ama.
ne kadar süre egzersiz yaptıktan sonra başarılı oldun peki?yani hazır olduğunu nasıl anlıyosun ?
Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ,rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin herkesin gönlüne göre versin...hayırlı geceler....
canım iyiyim bende sen nasılsın ?? duygusal anlamda gerçekten artık karı koca olduk eşim artık her konuda daha çok destek ve çok farklı bir bağ bu yaşamalısın çünkü düşünsene en özelini paylaşıyorsun ikimizinden üstünden koca bir yük kalktı ve şuan çok rahatız.artık gerçekten EVLİYİZ:)
evet canım sonrasındada bir alışma süreci oluyor onu aşmaya çalışıyorum şimdide inşallah bende bebek istiyorum sende egzersizleri bırakma devam et:)
kızlar merak ettiğim birşey var ya bilirsiniz siz üstüne görmek demek ne demektir?
dediğim gıbı zeytınyağındanmı nedendır anlamadım hıc bısey hısetmedım ben gırmemıs gıbıydı sankı elımle yokluodum ama ıcındeydı heralde kaynganlkıktan ben sadece kendıme surdum o bıle yettı.gercekten super bıseymıs.bıkac denemeyı daha zeytınyağıyla yapıcam sora bırakıcam canım .normal olarak devam edıcem ıns.bosuna onca zaman beklemısım mahfetmısım kendımıı sakın ertelemeyın kızlar ustune dusun
çok sevindim canım senin adına darısı bize olsun inşallah ama bişey merak ettim kan gelmedi mi ağrı acı yanma vs. olmadı mı?ben daha hiç alamadım ama parmak egzersizinde yağla 1 2 deneme yaptım en fazla serçe parmağımın 2. boğumuna kadar alabiliyorum direk eş denemesine geçsem zeytinyağı ile başarabilir miyim bi umut doğdu içimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?