Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm cok tebrk ederimmmmnmmmn rabbim baska dert vermesnnn:)) egzersizin kac cm inden sinra gectn es denemesine. Ben suan 7 cm i cok zor aliorm cok zor ilerluo(

canım ben cok egzersız yapamadım 4 gun yaptım sadece serce parmaımı aldım ısaret parmaımı bıde ıkı parmak yaptım okafdar 1 ay sora ara verdım fırsatım yoktu gecen gecede oyle deneme yaptım oldu tamammen kafada bıtıyor cnm yapcam de sakın korkma ınan hıc bısey yok.

içimde ılık birşey oluştu sanki :) yanaklarımda gıdıklanma hissettim neden olur sence :)))) çok mutlu oldum :))))) bu arada söylediğim gibi için çok kaygan oluyorda ondan hissetmiyorsun girdiğini , bu arada eşin vajinana sürse birde kendine sürse daha rahat girer ki daha çok korkanlar için söylüyorum :)))))

dediğim gıbı zeytınyağındanmı nedendır anlamadım hıc bısey hısetmedım ben gırmemıs gıbıydı sankı elımle yokluodum ama ıcındeydı heralde kaynganlkıktan ben sadece kendıme surdum o bıle yettı.gercekten super bıseymıs.bıkac denemeyı daha zeytınyağıyla yapıcam sora bırakıcam canım .normal olarak devam edıcem ıns.bosuna onca zaman beklemısım mahfetmısım kendımıı sakın ertelemeyın kızlar ustune dusun

yağdan tabiki canım ne denediysem olmadı da sadece yağ sürdüğümde kaydı gitti, bu arada anestol falan sürme boşuna yanma hissi oluşturup işine zorlaştırma. bir kere daha yağ kullansan zaten gerek bile duymazsın ama alış yine de sen. zaten ihtiyacımız olan şey kayganlık onuda yağ fazlasıyla sağlıyor :))) burda kızarlar diye fazla ısrar edemiyordum ama diyordum nolur şu egzersizlerinize istiyorsanız devam edin ama bir iki kere yağı bir deneyin boşuna beklemişim diyeceksiniz. boşuna eziyet etmeyin kendinize diye.

yok cnm ben buzaman kadar zaten hıcbısey kulanmadım jel bıle kulanmadım hem denemlerımde hemde egzersızlerınde.su yağıda bı ıkı kere daha kulanayım ıns sora normale donerım.bencede yıne egzersız yapsınlar ama bı yağla denesınler ben cok sasırdım ya hıc bukadar kolay olcağını dusunmezdım.kızlar gercekten yağı deneyın ve kafanız cok onemlı bunu yapcağınıza emın olun hersey beyınde bıtıyor.

ben zaten egzersizi bırakın hiçbir zaman demedim demiyorum da sadece bir iki kez denesinler.jel yeteri kadar kayganlaştırmıyor canım ben onu da denedim yapış yapış oluyor ve çabuk geçiyor etkisi.ne kaybederler ki deneseler değil mi? kazanacakları ihtimali tabi Allahın izniyle daha yüksek.

şu benim sayfaya da birşeyler yazar mısın içinden geliyorsa :) çünkü orayı okuyupta inanmayanlar var en azından birilerinin işine yaradığını görenler belki deneme cesareti gösterir canım ya.

Simdii biz cunartesi doktora gittik yine... veee sonnn 1 hafta.... eger bu haftaa iki parmak alirsam snrada esimib iki parmagini alirsammmmmmm cunartesi tekrar gitcez seans ve haftasonu penis denemesine gecebiliriz...... 2 parmak almaliyim surekli erteliorum.... alirsam inaniorum biticekkj 1 hafta snra .....

ne kadar süre egzersiz yaptıktan sonra başarılı oldun peki?yani hazır olduğunu nasıl anlıyosun ?

yağı egzersizde mi sürüyordunuz yoksa ilişki için mi anlamadım kızlar?

cnm sağol tavsiyelerin için. Biz bişileri yanlış yapıyoruz ama neyi bilmiyorum?? Zaten pozisyon değiştirmeyi de hiç deneyemedik.
Ben alttayken yenmiştim. Hep öle devam ediyoruz. Zaten onu zor yapıyoruz. Bi kere ben üste geçeyim dedim ve olmadı. Sonra da zaten ben başka pozisyon denemeye cesaret edemedim. Böle yani. Umarım düzelir.Tekrar teşekkürler tavsiyelerin için.

Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar ,rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin herkesin gönlüne göre versin...hayırlı geceler....

ne kadar süre egzersiz yaptıktan sonra başarılı oldun peki?yani hazır olduğunu nasıl anlıyosun ?

canım ben 20 gün civarı egzersiz yaptım, 2 parmak alıyodum en son. Araya adetim girdi, adetim biter birmez eş denemesi yaptım ve başarılı oldum. Yılbaşına bi gün kala yendim. Yaklaşık 7 ay olacak nerdeyse
Hazır olup olmadığını anlaman için ilk adım egzersizdir, beynini hazırla. Sen içten inanırsan beynini de hazırlarsın bu duruma.
Bu topikte egzersiz sırasında bayılanlar bile vardı düşün, ama artık hepsi yendi Allahın izniyle. Kendini o ilk adım için zorlayacaksın canım başka çare yok Ama yaparsın ben inanıyorum, sadece cesaret lazım:13:

bende iyiyim çok şükür çok sevindim bizim de hayalimiz duamız bu bi bitseydi.. senin için vaji konusu kapanmıştır artık, inşallah daha da mutlu bir aile olursunuz tatlım güzel güzel şeyler düşün artık :)

evet canım sonrasındada bir alışma süreci oluyor onu aşmaya çalışıyorum şimdide inşallah bende bebek istiyorum sende egzersizleri bırakma devam et:)

artık uzun ara veriyorum mecburen canım bugün regl oldum eşim izin aldı memlekete gidiyoruz galiba öyle diyo bu iş bitmeden istemiyordum gitmeyi oysa ki ramazanda geliyor.dönünce artık iki üç hafta yokum burada da..sağlık olsun napalım:)

çok sevindim canım senin adına darısı bize olsun inşallah ama bişey merak ettim kan gelmedi mi ağrı acı yanma vs. olmadı mı?ben daha hiç alamadım ama parmak egzersizinde yağla 1 2 deneme yaptım en fazla serçe parmağımın 2. boğumuna kadar alabiliyorum direk eş denemesine geçsem zeytinyağı ile başarabilir miyim bi umut doğdu içimde :)

canım merhaba.ben pek egzersız yapamadım serce parmağımı ısaret parmağımı ve en son ıkı parmakla deneme yapmıstım.bıdaha ara vermıstım.gecen aksam oyle sevısırken deneme yapalım dedım zeytınyağı aklıma geldı surdum ve sana yemın ederım gırmedı sandım bılıomusun hıc bısey hısetmedım ne acı ne baska bıseyyy kayıp gıttı dırek .cekıldım sora yenıden denedım ınanamadım cunku elımle yokladım gırmıstı esımde gırdı dedı ama ben acıycak dıye beklıodum en kucuk bı acı bıle hısetmedım.bosuna onca zamanı mahvetmısım.bence bı dene zeytınyağı ıle olmazsa egzersılzere yıne devam et egzersızle muhakak yenersın canım.kan gelmedı benden .sadece basınc olustu ıcıme.ama cok guzel bı duyguymus 2 dakkalık bı ısı bunca zaman uzattıma cok uzuluorum yapcaına ınan cnm sende yaparsın.yeterkı kafanda bıtırı ve cabala.ölüm yokya sonunda.sende yaparsın ınan herkes yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…