- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.921
BU zeytinyag gercekten cokmu iyi kayıyo ?
ben 2 parmak denemesi icin kulanabilirmiyim ?
hakiki zeytinyag mı ?
yağı egzersizde mi sürüyordunuz yoksa ilişki için mi anlamadım kızlar?
cnm sağol tavsiyelerin için. Biz bişileri yanlış yapıyoruz ama neyi bilmiyorum?? Zaten pozisyon değiştirmeyi de hiç deneyemedik.
Ben alttayken yenmiştim. Hep öle devam ediyoruz. Zaten onu zor yapıyoruz. Bi kere ben üste geçeyim dedim ve olmadı. Sonra da zaten ben başka pozisyon denemeye cesaret edemedim. Böle yani. Umarım düzelir.Tekrar teşekkürler tavsiyelerin için.
BU zeytinyag gercekten cokmu iyi kayıyo ?
ben 2 parmak denemesi icin kulanabilirmiyim ?
hakiki zeytinyag mı ?
canım merhaba.ben pek egzersız yapamadım serce parmağımı ısaret parmağımı ve en son ıkı parmakla deneme yapmıstım.bıdaha ara vermıstım.gecen aksam oyle sevısırken deneme yapalım dedım zeytınyağı aklıma geldı surdum ve sana yemın ederım gırmedı sandım bılıomusun hıc bısey hısetmedım ne acı ne baska bıseyyy kayıp gıttı dırek .cekıldım sora yenıden denedım ınanamadım cunku elımle yokladım gırmıstı esımde gırdı dedı ama ben acıycak dıye beklıodum en kucuk bı acı bıle hısetmedım.bosuna onca zamanı mahvetmısım.bence bı dene zeytınyağı ıle olmazsa egzersılzere yıne devam et egzersızle muhakak yenersın canım.kan gelmedı benden .sadece basınc olustu ıcıme.ama cok guzel bı duyguymus 2 dakkalık bı ısı bunca zaman uzattıma cok uzuluorum yapcaına ınan cnm sende yaparsın.yeterkı kafanda bıtırı ve cabala.ölüm yokya sonunda.sende yaparsın ınan herkes yapar.
ay inşallah canım ya artık eskisi gibi korkum çok kalmadı çok şükür önceleri hiç dokundurtmuyodum mesela artık bende dediğin gibi eşli deneme yapayım olmazsa egzersize devam edeyim diyorum dualarınızı eksik etmeyin :)
evet cnm bı dene ama kontrolu kendıne al herseyı sen yap esıne bırakma ozaman korkmuyosunda.hıc bısye yok ınan bana sende yaparsın ben ınanıorum.bı dene bakalım olmazsa egzersıze devam edersın egzersız zaten kesın cozum.ama bı yağıda dene sen.dualarım senle cnm dene bıanonce sonucu gorelım
tamam canım bugün bi deneyeyim inşallah yarın haber veririm oldu diye Allah söyletti galiba
evet cnm bı dene ama kontrolu kendıne al herseyı sen yap esıne bırakma ozaman korkmuyosunda.hıc bısye yok ınan bana sende yaparsın ben ınanıorum.bı dene bakalım olmazsa egzersıze devam edersın egzersız zaten kesın cozum.ama bı yağıda dene sen.dualarım senle cnm dene bıanonce sonucu gorelım
arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim(
avesraaatebrık ederım canım yaaaaa :) bak dediğimiz kadar kolayymış dimiiiiiiii
yardım edinnn inancım gitti
yardım edinnn inancım gitti
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.
kızlar merhaba yardımcı olan arkadaişar saolsunlar bilir ben en son 7cm egzersizini yapabildm ama 1 kaç güne regl olacağım. 7 cm ide çok zor aldm içime çok zor girdi. ama 7 cm den zeytinyağı ile eş denemesine geçmek istiorm. ama olmazsada çok moralm bozulcak biliormama bi sabırsızlık belirdi içimde artık olsun istiorm napim bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?