Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biraz alıştıktan sonra pozisyon değiştir canım korkma

ay inşallah canım ya artık eskisi gibi korkum çok kalmadı çok şükür önceleri hiç dokundurtmuyodum mesela artık bende dediğin gibi eşli deneme yapayım olmazsa egzersize devam edeyim diyorum dualarınızı eksik etmeyin :)

evet cnm bı dene ama kontrolu kendıne al herseyı sen yap esıne bırakma ozaman korkmuyosunda.hıc bısye yok ınan bana sende yaparsın ben ınanıorum.bı dene bakalım olmazsa egzersıze devam edersın egzersız zaten kesın cozum.ama bı yağıda dene sen.dualarım senle cnm dene bıanonce sonucu gorelım

tamam canım bugün bi deneyeyim inşallah yarın haber veririm oldu diye Allah söyletti galiba

tamam canım bugün bi deneyeyim inşallah yarın haber veririm oldu diye Allah söyletti galiba

tamam cnm yarın senden haber beklıyorum.dedığım gıbı yapıcağına ınann.ölüm yokya sonunda. sakın korkma kendı kayıp gıdıcek.uste sen ol yerıne denk gelmezse elınle kendın oraya bastır ve gırıo zaten.dua edıcem cnm senın ıcın ıns guzel haberlerle gelırsın.kendı vajınana sur yağı cokta surme cok kayar.bunları unutma:):):)

avesraaa tebrık ederım canım yaaaaa :) bak dediğimiz kadar kolayymış dimiiiiiiii

arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bir ay oldu evleneli ama hala tık yok. çok korkuyorum bunu nasıl yenebilirim (

Canım bu psikolojik bi olay. Ben 3 ay yaşadım. Hatta çok ilginç kızlık zarım yırtılmadan hamile bile kaldım vajinüsmüsle... ama sonraaa dayanılmaz bi işkence bu eşimi ve kendimi tatmin edememe.. sonra rahim yapısıyla ilgili bi resim inceledim. rahmin esnek olduğunu ben kasmayınca rahatça alabileceğini vs... sonra benim diğerlerinden ne farkım var. içimdeyken eşimin mutluluğunu kendimi vs... düşündüm.. çok zevk alacağımdan emindim.. yani anlıycagın kendi derdime dermen reçeteler yazdım

ve karar verip.... mutlu son.. o gece dedim kiiiii bu muymuş... bunun için mi bu kadar bekledim ağladım..
mutluluk gözyaşları..

ve bu da eşim ne snmıştın kii :)

kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.

sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.

canım tebrık ederım rabbım kucaına almayı nasıp etsın ıns darısı basıma bende 2 gun once yendım ıns darısı basıma bebek konusunda

kızlar merhaba yardımcı olan arkadaişar saolsunlar bilir ben en son 7cm egzersizini yapabildm ama 1 kaç güne regl olacağım. 7 cm ide çok zor aldm içime çok zor girdi. ama 7 cm den zeytinyağı ile eş denemesine geçmek istiorm. ama olmazsada çok moralm bozulcak biliorm ama bi sabırsızlık belirdi içimde artık olsun istiorm napim bilemedm

canım olmazsa nıye moralını bozucaksınkı sen zaten yolu tamamlamıssın bugun olmazsa yarın muhakak olucak canım.ayrıca daha denemeden negatıf dusunme neden yapamayasınkı olur .ben sneın yerınde olsam bı denerdım zeytınyağını baktınkı olmuyo zorlama egzersızlerınde sonuna gelmısın onları bıtırp ole yaparsın kesın olur cnm allahın ıznıyle.sen baya ılerleme katetmısın bak ben oraya kadar bıle gelememıstım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…