- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.941
İnancını kaybetme lütfen çabala egzersizleri yap ben z.yağıyla yendim ben ilk kanı görünce bayıldım düşün o kadar kötü durumdayım...
merhaba canım ne oldu denememı yaptın olmadı egzersızdemısın yardımcı olalım
canım olmazsa nıye moralını bozucaksınkı sen zaten yolu tamamlamıssın bugun olmazsa yarın muhakak olucak canım.ayrıca daha denemeden negatıf dusunme neden yapamayasınkı olur .ben sneın yerınde olsam bı denerdım zeytınyağını baktınkı olmuyo zorlama egzersızlerınde sonuna gelmısın onları bıtırp ole yaparsın kesın olur cnm allahın ıznıyle.sen baya ılerleme katetmısın bak ben oraya kadar bıle gelememıstım daha
bide reglime az kaldı die de kasılmamayım daha çoksen kaç cm de yenmiştin cnm
ya daha cok yeniyim orayı inceledim parmak la yapamdım daha sonra orann acık bi yer oldugunu görünce biraz cesaret geldi eşim denemek istedi canım yandı gene.şimdi nereden nasıl baslıcam bilemiyorum
ya daha cok yeniyim orayı inceledim parmak la yapamdım daha sonra orann acık bi yer oldugunu görünce biraz cesaret geldi eşim denemek istedi canım yandı gene.şimdi nereden nasıl baslıcam bilemiyorum
kızlar merhaba yardımcı olan arkadaişar saolsunlar bilir ben en son 7cm egzersizini yapabildm ama 1 kaç güne regl olacağım. 7 cm ide çok zor aldm içime çok zor girdi. ama 7 cm den zeytinyağı ile eş denemesine geçmek istiorm. ama olmazsada çok moralm bozulcak biliormama bi sabırsızlık belirdi içimde artık olsun istiorm napim bilemedm
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
burayı inceleyin yardımcı olur inşallah.kolay gelsin
merhaba arkadaslar ya ben 15 gündür evliyim ama eşimle ilişkiye doğru düzgün giremedik hala çünkü p. ucu girdikten sonra çok ağrım oluyor ucundan sonrası girmiyor. jel felan kullanıyorum ama çok ağrım oluyor ağrım oluncada eşim geri çekiliyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım p. ucu giriyor gerisi olmuyor ve çok ağrım oluyor
tabi çok şükür bu bile yeterli oluyor ama birazda hemen olsun bitsin istiyoruz sanırım ondan inşallah düzene girer peki senin ilk ilişkinde ve sonrakilerde kanaman oldu mu ?benim 3. kez denediğimizde de olduda biraz endişelendim açıkcası...
Evetttttttt :)2 parmak da bitti.Çok şükür rabbime hala inanamıyorum...Eşimin 2 parmağının tamamını aldım.Ama çok yanma oldu sonra hafifledi tabi.Bu normal mi sizce? Sanırım cumartesi doktor penise geçircek.Çok mutluyum....
nolursunuz yalvaririm yardima ihtiyacim var 1yillik evliyim severek evlendik ama birlikte olamiyoruz esimi cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum hayatim kabusa dondu
merhaba arkadaşlar. ben yeneli daha doğrusu yendim sanalı tam 2 ay oldu ama hala bi ilerleme yok. sadece ben üstteyken içeri alabiliyorum ama o kadar. ne uzun süre tutabiliyorum nede git gel yapabiliyorum. yendim sanarken birde bu dert çıktı şimdi. doktora mı gitmem lazım acaba. önerisi olan var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?