Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnancını kaybetme lütfen çabala egzersizleri yap ben z.yağıyla yendim ben ilk kanı görünce bayıldım düşün o kadar kötü durumdayım...

Ya nansıl baslasam parmak yapamadım ne ile baslıyım zeytinyagını nasıl kullanayım.orayı inceledim ıkınınca acılıyo ama cok deil .bilmiorum yaa nasıl olcak nasılll(((

bide reglime az kaldı die de kasılmamayım daha çok sen kaç cm de yenmiştin cnm

bide reglime az kaldı die de kasılmamayım daha çok sen kaç cm de yenmiştin cnm

regl bıtıkten sora vajına bıraz acık oluyomus dıolardı bende regl bıtığınde denedım.canım ben aparatla yapamıodum zaten egzersızlrı pamağımla yapıodum 4 gun calıstım serce parmağımı aldım ılk gun ıkıncı gun ısaret sora orta parmağımı aldım en sonda 2 parmakla denedım sora nerdeyse 1 ay ara verdım 2 gun oncede ole deneyelım derken zeytınyağı surdum oldu.oyle dusunme bence reglım gelcek kasarım dıye kasarız dedımız ıcın kasıoruz zaten kafanda tamamen bıtır.ınan parmağımızla yada aparatla hıc bı ılgısıı yok o yumusak bısey parmaktan bıle cok kolay gırıyo cnm kafanda bıtırmen cok onemlı yapıcam de yaparsın yılmak yok

ya daha cok yeniyim orayı inceledim parmak la yapamdım daha sonra orann acık bi yer oldugunu görünce biraz cesaret geldi eşim denemek istedi canım yandı gene.şimdi nereden nasıl baslıcam bilemiyorum

canım ılk once guzelce ıncele orayı ıkındığın zaman genısledığını gorceksın zaten.sonra banyo yap guzelce rahatla
nasıl rahat edebılıosan o pozısyonda serce parmağını sokmaya calıs parmakla yapamıosan kulak copunu peceteye sar strecle okeyı gecır ustune jelle dene ıkınarak ve oraya bakma bakarsan yapamazsın ben yerlestırıken bakıodum sora baska selerle ılgılenıodum kafan orda olmayınca gırıyor yaparsın cnm hemen bıanonce basla

ya daha cok yeniyim orayı inceledim parmak la yapamdım daha sonra orann acık bi yer oldugunu görünce biraz cesaret geldi eşim denemek istedi canım yandı gene.şimdi nereden nasıl baslıcam bilemiyorum

canım parmakla yapamıyosan, aparatla yapabilirsin
Kulak çubuğundan ya da ince bi kalemden olabilir bu aparat başlangıç için.Aparatını güzelce peçeteye sarıp streçle, daha sonra jelleyip vajina girişine yerleştir, yavaş yavaş almaya çalış, biraz geçtikten sonra, yönü popona doğru kaydır yani dikine değil, popoya doğru eğim vererek

canım, hiç üzülme
Benim de reglime az vardı egzersizde 7 cme geçtiğimde. Sıkıldım, yapamıcam diye bunaldım strese soktum kendimi. Adetim bitti daha sonra biraz egzersiz yapıp hemen eş denemesine geçtim:13: Ve başardım.
adetten sonra vajina kasların daha gevşek oluyor, hiç canını sıkma. Ama adet olana kadar egzersize devam et:13:

Ne güzel haber bu daya Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Görüyo musun bak, vajiyi yenicez mi diye az ağlamadık, ama bebek bile yapıyoruz artık
Canım inşallah gebeliğin çok güzel geçer.

tebrikler canım.rabbim tamamına erdirsin inşallah.sağlıcakla kucağına al yavrunu.

merhaba arkadaslar ya ben 15 gündür evliyim ama eşimle ilişkiye doğru düzgün giremedik hala çünkü p. ucu girdikten sonra çok ağrım oluyor ucundan sonrası girmiyor. jel felan kullanıyorum ama çok ağrım oluyor ağrım oluncada eşim geri çekiliyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım p. ucu giriyor gerisi olmuyor ve çok ağrım oluyor yanmada oluyor

Son düzenleme:

Canım penis ucu giriyosa, o ucu girdikten sonra penisin yöünü popona doğru yönelt. Yani vajinamız dik değil popya doğru eğimlidir. Resim paylaşıyorum incele iyice olur mu? Eki Görüntüle 742245

Bi de deneme yaparken üst pozisyonda olmaya gayret et eşine sırtın dönük veya yüzün dönük bi şekilde üstte ol, bu kontrolün sende olmasını sağlar Bi de bol jel sür.

Eğer bunlara rağmen olmazsa egzersizlere başlaman gerekicek. Kendini çok fazla kasıyosun demektir. Egzersizlerle vajina kaslarına kasılmamayı öğreticez Serçe parmakla başlıyoruz eğer yapamazsan kulak çubuğundan bile aparat yapabilir ve onla başlayabilirsin egzersize

merhaba arkadaşlar. ben yeneli daha doğrusu yendim sanalı tam 2 ay oldu ama hala bi ilerleme yok. sadece ben üstteyken içeri alabiliyorum ama o kadar. ne uzun süre tutabiliyorum nede git gel yapabiliyorum. yendim sanarken birde bu dert çıktı şimdi. doktora mı gitmem lazım acaba. önerisi olan var mı bu konuda

merhaba,zamanla hersey duzelecek inşallah.ben 4 yıllık evıyım 3 yıl once zorda olsa bı denemızde zarım yırtıldı ve kan geldı cok az . sonrasında olmadı ılıskı gecen yıl yarım yamalak bırkez daha oldu ama kanam gelmedı cok uzun aralıklarla oldugu ıcınmı bılmıyorum
egzersizlerden sonragercek olanlarda olmadı kanama bende.cok az gelıyorsa endıslenecek bırsey yok sanırım ama kafana cok takılıyorsa dr gıt bence

Evetttttttt :)2 parmak da bitti.Çok şükür rabbime hala inanamıyorum...Eşimin 2 parmağının tamamını aldım.Ama çok yanma oldu sonra hafifledi tabi.Bu normal mi sizce? Sanırım cumartesi doktor penise geçircek.Çok mutluyum....

Süpersin canım, ben eşimin 2 parmağındayken yendim:13: Eş parmağı alabilmek gerçekten çok büyük bişey, eminim ki en kısa zamanda, ama tahminimce bu hafta içi gelin olcaksın Allahın izniyle
Yanmalar gözünü korkutmasın, onlar yaşayacağın mutluluk karşısında hiç kalır inan bana

nolursunuz yalvaririm yardima ihtiyacim var 1yillik evliyim severek evlendik ama birlikte olamiyoruz esimi cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum hayatim kabusa dondu

Hoşgeldin canım öncelikle İnşallah bu kabustan hep beraber kurtarırız seni elbirliğiyle, tabi önce Allahın dilemesiyle
Hiç doktora gittin mi, fiziksel bi sorunun var mı, ve egzersizler hakkında hiç bilgin var mı canım?

Canımcım sen yendin , bitti gitti Sana tavsiyem pozisyon denemekten korkma ve zorlansan da haftada 3 4 kez yapın, alışman için bu çok önemli
Eşimin git gel yapmasına izin vermek benim de çok zamanımı aldı, inan bana. Ama sonra dedim ki kendi kendime sık dişiniacısa da sık dişini. Ama gitgel meğersem daha rahatmış Yani eşin gitgel yaptıkça aldığın zevk oranında gevşiyosun, o kasılı halinden eser kalmıyor:13:
Korkma, sen zoru başardın bunun mu üstesinden gelemiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…