Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler avesra maşallahh darısı başımıza diyelim canımm 9 ayı geçti bakalım ben nezaman yenicemm ah ahh her yenen aynı şeyi diyor ama bunu birde ben desemm öyle çok istiyorumkii artık yazmaktan bile usandımm buraya yaz yaz bişiy olmuyo yapamıyorum cidden zorr Allah yardımcımız olsun... inş. sorunsuz şekilde devam edersin canımm :)))

dayacımm canımmm hayırlı olsunnn Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmm bu arada pısırık korkak biriyim demişsin ya sanırım bende öyleyim öyle olmasa çoktan yenmiştim valla ço ksevindim adına Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh....

teşekkür ederim cecem sende bırseyle ryapmalısın bence artık.kafanda bıtırmen lazım herseyı allah yardımcın olsun ıns.

Kızlar dün akşam ilk eş denememi yaptım egzersizlerden sonra dünde zeytinyağı ile ilk eş denesi yaptım aldım içime ama iki 3-4 cm kadarını korktum alamadım başa döndüm sanırım napmalıyom tecrübeliler

dayacım canım gözün aydın Allah sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

avesracım moralim çok bozuk dün işten yorgun argın eve gittim işaret parmağıma prezarvatifi geçirdim yine 2. boğumdan ileri gidemedim orada et parçası gibi bişey geliyo parmağımın ucuna korkuyorum ittirmeye o ne ki acaba ? neyse gece oldu eşim eve geldi bi deneyelim dedik eşim üstte denemek istedi ben de öyle olunca korktum yine jel sürdü oda yapış yapış içimde hiç istek bırakmıyo içeri doğru kayınca sanki canım çok acıyacak diye düşünüyorum ve sonuç itekleme,kasılma ve ağlama krizleri (

Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum bende gerçekten çok güzel bir site benim sorunum 1,5 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik dün gece hıçkırıklara boguldum sınırımden yapamıorum elimde değil bi doktra gttım kızlık zarın çok kalın operasyonla almamız lazım dedi başka bi doktora gttım o da tam tersını soyledı bi sıkıntın yok psıkolojık tamamen dedi jel falan verdi ama kafam çok karışık lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkürler....

Merhaba canım, hoşgeldin
Diğer doktor tam tersini söylediyse ona güven bence. Zaten vajinusmusun kızlık zarıyla uzaktan yakından alakası yok. vajina kaslarını istemsiz olarak kasmandan kaynaklanıyor
Bi an önce egzersizlere başlarsan bir haftadan daha kısa sürede kendi başına halledebilirsin:13:
Önce serçe parmakla başlıyoruz egzersizlere. Bi tane kayganlaştırıcı jel temin et ve serçe parmak tek boğum almaya çalış bugün mesela. Vajina girişine yerleştir parmağını, bol jel sür tabi parmağına Bir boğumuna kadar almaya çalış. Eğer parmak yapamam diyosan kulak çubuğundan, kurşun kalemden, mumdan aparat yapabilirsin. BUnları peçeteye sarıp iyice streçleyip prez. geçirerek egzersiz yapabilirsin

canım o et parçasından sonra parmağını popo yönüne ilerlet, hani resim paylaşmıştım ya. Vajinanın içinde o et parçasına gelince parmağınla aralayıp, popona yönlendir parmağını Hiç korkma neden korkuyosun tatlım, o et parçasını geçince tamamen boşluk, hiçbişey yok, kocamann boşluk:13:
Bu arada egzersizlerini tamamlamadan ya da kafanda tamamen bitirmeden eş denemesine geçme, sonunda hayal kırıklığı yaşarsan moralin bozulur. Bunun yerine egzersizlerle motive et kendini.

parmakla egzersiz yaptgım sırada kızlık zarına zarar vermem ama dimi..:)) tamam deiklerini buakşam denicem sonrada uygulamaya geçelimmi hemen yoksa bikaç gun aramı verelım ben ara verınce iyice soguyorum ama 1 hafta hıc denemedık esım dokunmadı bana kasılıyorum dye rahatla önce bı dedi ama ben daha kotu oldum....

3 cmi alıyosan gerisini alamaman imkansız canım
Yöne dikkat et eş denemesinde, bi de üst pozisyonda ol, mesela ben eşime sırtım dönük ve ben üstteyken yenmiştim, çok rahattı:13:
Tam o 3 cmi girdikten sonra kalçanı hafif oynatarak popona doğru yönlendir penisi olur mu? Kayıp gidecek sen farkına varmadan

üstteyken bi kere denedım ve çok korktumm ama eşim üstteykende bacaklarımı ayırınca kramp gırıyo denk gelemıyo bı turlu yastıkla denedık tam olucaktı az bişey gırdı sonra gerı cektım kendımı ve itti eşimi ne şekilde durmam en dogrusu ve rahat..

Canım kızlık zarını düşünme, önceliğin hastalığından kurtulmak olsun:13: Senelerce bu halde bekleyip evliliğinin kötüye gitmesini izlemek istemezsin di mi? O yüzden eşine de anlat durumu ben bu egzersizlere başlıyorum ama kan gelmeyebilir, ona göre hazırlayın kendinizi. Biçok arkadaştan gelmedi ama benden gelmişti onu da söyleyeyim
Şimdi canımcık sen serçe parmak tek boğum aldıktan sonra, tamamını almaya çalışcaksın Sonra egzersziler bunla bitmiyor, her parmağında deneyeceksin bunu. Daha sonra 2 parmak daha sonra 3 parmak Ben 2 parmak aldığımda yenmiştim:13:

Allah razı olsun canım benim eşim de aynen öyle diyo zamanla düzeleceğimize inanıyo .doktora falan gerek olmadığına inanıyo .ikna edemiyorum ama ben daha yeni yeni egzersiz yapıp çabalıyorum şimdilik işaret parmağımın tamamını almak hedefim. büyük bi umut doğacak içimde o zaman biliyorum bugün inşallah onu ikna edip senin gibi deneyeceğim ucunda ölüm yok dediğin gibi. biz eşimle daha yeni bir araya geldik ayrı şehirlerde çalışıyoduk ben tayinimi istanbula aldıralı 3buçuk ay oldu ama eylülde evlilik yıldönümümüz var o zamana kadar artık halletmek istiyorum ertelemek istemiyorum doktora tek başıma mı gitsem ? kimselere söyleyemiyorum çok yalnızım bu şehirde ama iyi ki varsınız burada tek ben değilmişim böyle olan...

Yenmek için en ideal pozisyonlar kadının üstte oldukları canım
Bacaklarını ayırınca kramp girmesi normal çünkü kendini kasıyosunBu kasmaları da egzersizlerle yok edeceksin. İstersen ilk egzersizini eşinin parmağıyla yap:13:

canımmmm doktora gerke yok burda herkes gıbı sende atlatıcaksın yeterkı ısı sıkı tutu bol bol egzersız yap hedefle kendını her aksam bı parmağını bıtır ısaret parmağını bugun bıtır yarın orta parmağa gec kendını kosullandır boyle yaparsan daha kısa surede yenersın.eylule kadar halletmek ıstıyorum dıye bısey yok eylule daha 3 ay erteleme kesınlıkle kosulandır kendını bu ay bu ısı bıtırıcem de.

tamam canım haklısın en iyisi ben önce parmak egzersizlerini halledeyim aslında popo yönüne doğru yapıyorum ama yanlış yapıyorum sanırım ama hala merak ediyorum o et parçası zar mı acaba benim zarım o yüksek kenarlı olan cinsinden mi diye o yüzden mi sızlıyo yanıyo ?

doğru söylüyosun bak hala erteliyorum dimi ne kadar korkak ve cesaretsizim işte sen anla halimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…