- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.961
kizlarrrr ben gelin oldum galiba hala soktayimmmmmm. okadar mutluyumkii.esim oldu dedi ama ben hala inanamiorum.hersey kafamizda bitiyormus ne aci ne bisey hic bisey olmadi sadece niraz basinc oldu.ama kan gelmedi mormalmi acaba olduguna emin olamiorum.detaylari biara yazicam.zeytinyagini muhakak kulanin derim.herkese cok tsk. allah hepinizin yardimcisi olsun.
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.
tebrikler avesra maşallahh darısı başımıza diyelim canımm 9 ayı geçti bakalım ben nezaman yenicemm ah ahh her yenen aynı şeyi diyor ama bunu birde ben desemm öyle çok istiyorumkii artık yazmaktan bile usandımm buraya yaz yaz bişiy olmuyo yapamıyorum cidden zorr Allah yardımcımız olsun... inş. sorunsuz şekilde devam edersin canımm :)))
dayacımm canımmm hayırlı olsunnn Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmmbu arada pısırık korkak biriyim demişsin ya sanırım bende öyleyim öyle olmasa çoktan yenmiştim valla ço ksevindim adına Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh....
kızlar hamileyim gectiğimiz subat ayında vajinismus denen ılletten kurtuldum son 2-3 aydır bebek istiyorduk rabbım verdı umarım sorunsuz sekılde hamilelik geçirip kolay dogum yasarım ısteyen herkese versın guzel rabbım.ben vajinismıs sorunu yasarken yok yapamam olmaz derken sımdı hamıleyım ve sok ıcındeyım cok guzel bı duygu bu en kısa surede bu dertten muzdarip olanlar ıns yenerler.
sakın yılmayın ben bu sıteyle tanıstdıgım degil vajiyi yenmeyı oraya kulak cöpu bıl sokamıyorum rabbım yardımcı oluyo yeterkı ısteyın azmedın dua edın ınanın bana ben cok pısırık korkak ve canı az bırıyımdır ben bıle yendıysem oooo sz hayli yenersınız hem mubarek aydayız cok dua edın ınanın faydası olucaktır.
tamam cnm yarın senden haber beklıyorum.dedığım gıbı yapıcağına ınann.ölüm yokya sonunda. sakın korkma kendı kayıp gıdıcek.uste sen ol yerıne denk gelmezse elınle kendın oraya bastır ve gırıo zaten.dua edıcem cnm senın ıcın ıns guzel haberlerle gelırsın.kendı vajınana sur yağı cokta surme cok kayar.bunları unutma:):):)
bitanem parmak egzersizleri verdi.vajin girişine parmaklarınla masaj yapacaksın.kendini cok zorlama.günde 30 dk ayır.yavas yavas dairesel olarak ayna karsısına gec ve egzersiz yap.sonra küçük bir ayna al eline ve vajinini incele.onun içinden bir cocuk kafasının cıkabilecegi fikrini beynine kabul ettir.ama acı cektiğin an egzersizi bırak.
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum bende gerçekten çok güzel bir site benim sorunum 1,5 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik dün gece hıçkırıklara boguldum sınırımden yapamıorum elimde değil bi doktra gttım kızlık zarın çok kalın operasyonla almamız lazım dedi başka bi doktora gttım o da tam tersını soyledı bi sıkıntın yok psıkolojık tamamen dedi jel falan verdi ama kafam çok karışık lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkürler....
avesracım moralim çok bozuk dün işten yorgun argın eve gittim işaret parmağıma prezarvatifi geçirdim yine 2. boğumdan ileri gidemedim orada et parçası gibi bişey geliyo parmağımın ucuna korkuyorum ittirmeyeo ne ki acaba ? neyse gece oldu eşim eve geldi bi deneyelim dedik eşim üstte denemek istedi ben de öyle olunca korktum yine jel sürdü oda yapış yapış içimde hiç istek bırakmıyo içeri doğru kayınca sanki canım çok acıyacak diye düşünüyorum ve sonuç itekleme,kasılma ve ağlama krizleri ([/S
Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsınn aynı sorun bende de var ve uzadıkça hiç yapamıorum ikl zamanlar bıraz dha ıyıdımm ama sımdı hc ızın vermıorumm napıcam bılmıorumm hiç aklıma gelmezdı boyle bı sorunla karsılasacagım... eşim çok anlayışlı tamam olmasın sen hazr edınce kendını o zaman yaparz dıyo am ben boyle çok huzursuzum 2 kez doktorada gttık ilaçlarda jullandım yok faydasını goremedım kafanda bıtrceksın ama olmuyo yapamıorumm rabbim yardımcımız olsun hergece dua edıyorum ...
avesracım moralim çok bozuk dün işten yorgun argın eve gittim işaret parmağıma prezarvatifi geçirdim yine 2. boğumdan ileri gidemedim orada et parçası gibi bişey geliyo parmağımın ucuna korkuyorum ittirmeyeo ne ki acaba ? neyse gece oldu eşim eve geldi bi deneyelim dedik eşim üstte denemek istedi ben de öyle olunca korktum yine jel sürdü oda yapış yapış içimde hiç istek bırakmıyo içeri doğru kayınca sanki canım çok acıyacak diye düşünüyorum ve sonuç itekleme,kasılma ve ağlama krizleri (
Merhaba canım, hoşgeldin
Diğer doktor tam tersini söylediyse ona güven bence. Zaten vajinusmusun kızlık zarıyla uzaktan yakından alakası yok. vajina kaslarını istemsiz olarak kasmandan kaynaklanıyor
Bi an önce egzersizlere başlarsan bir haftadan daha kısa sürede kendi başına halledebilirsin:13:
Önce serçe parmakla başlıyoruz egzersizlere. Bi tane kayganlaştırıcı jel temin et ve serçe parmak tek boğum almaya çalış bugün mesela. Vajina girişine yerleştir parmağını, bol jel sür tabi parmağınaBir boğumuna kadar almaya çalış. Eğer parmak yapamam diyosan kulak çubuğundan, kurşun kalemden, mumdan aparat yapabilirsin. BUnları peçeteye sarıp iyice streçleyip prez. geçirerek egzersiz yapabilirsin
Kızlar dün akşam ilk eş denememi yaptım egzersizlerden sonra dünde zeytinyağı ile ilk eş denesi yaptım aldım içime ama iki 3-4 cm kadarını korktum alamadım başa döndüm sanırım napmalıyom tecrübeliler
3 cmi alıyosan gerisini alamaman imkansız canım
Yöne dikkat et eş denemesinde, bi de üst pozisyonda ol, mesela ben eşime sırtım dönük ve ben üstteyken yenmiştim, çok rahattı:13:
Tam o 3 cmi girdikten sonra kalçanı hafif oynatarak popona doğru yönlendir penisi olur mu? Kayıp gidecek sen farkına varmadan
parmakla egzersiz yaptgım sırada kızlık zarına zarar vermem ama dimi..:)) tamam deiklerini buakşam denicem sonrada uygulamaya geçelimmi hemen yoksa bikaç gun aramı verelım ben ara verınce iyice soguyorum ama 1 hafta hıc denemedık esım dokunmadı bana kasılıyorum dye rahatla önce bı dedi ama ben daha kotu oldum....
üstteyken bi kere denedım ve çok korktumm ama eşim üstteykende bacaklarımı ayırınca kramp gırıyo denk gelemıyo bı turlu yastıkla denedık tam olucaktı az bişey gırdı sonra gerı cektım kendımı ve itti eşimi ne şekilde durmam en dogrusu ve rahat..
Allah razı olsun canım benim eşim de aynen öyle diyo zamanla düzeleceğimize inanıyo .doktora falan gerek olmadığına inanıyo .ikna edemiyorum ama ben daha yeni yeni egzersiz yapıp çabalıyorum şimdilik işaret parmağımın tamamını almak hedefim. büyük bi umut doğacak içimde o zaman biliyorum bugün inşallah onu ikna edip senin gibi deneyeceğim ucunda ölüm yok dediğin gibi. biz eşimle daha yeni bir araya geldik ayrı şehirlerde çalışıyoduk ben tayinimi istanbula aldıralı 3buçuk ay oldu ama eylülde evlilik yıldönümümüz var o zamana kadar artık halletmek istiyorum ertelemek istemiyorum doktora tek başıma mı gitsem ? kimselere söyleyemiyorum çok yalnızım bu şehirde ama iyi ki varsınız burada tek ben değilmişim böyle olan...
canım o et parçasından sonra parmağını popo yönüne ilerlet, hani resim paylaşmıştım ya. Vajinanın içinde o et parçasına gelince parmağınla aralayıp, popona yönlendir parmağınıHiç korkma neden korkuyosun tatlım, o et parçasını geçince tamamen boşluk, hiçbişey yok, kocamann boşluk:13:
Bu arada egzersizlerini tamamlamadan ya da kafanda tamamen bitirmeden eş denemesine geçme, sonunda hayal kırıklığı yaşarsan moralin bozulur. Bunun yerine egzersizlerle motive et kendini.
avesracım moralim çok bozuk dün işten yorgun argın eve gittim işaret parmağıma prezarvatifi geçirdim yine 2. boğumdan ileri gidemedim orada et parçası gibi bişey geliyo parmağımın ucuna korkuyorum ittirmeyeo ne ki acaba ? neyse gece oldu eşim eve geldi bi deneyelim dedik eşim üstte denemek istedi ben de öyle olunca korktum yine jel sürdü oda yapış yapış içimde hiç istek bırakmıyo içeri doğru kayınca sanki canım çok acıyacak diye düşünüyorum ve sonuç itekleme,kasılma ve ağlama krizleri ([/S
Sanki benim yaşadıklarımı anlatmışsınn aynı sorun bende de var ve uzadıkça hiç yapamıorum ikl zamanlar bıraz dha ıyıdımm ama sımdı hc ızın vermıorumm napıcam bılmıorumm hiç aklıma gelmezdı boyle bı sorunla karsılasacagım... eşim çok anlayışlı tamam olmasın sen hazr edınce kendını o zaman yaparz dıyo am ben boyle çok huzursuzum 2 kez doktorada gttık ilaçlarda jullandım yok faydasını goremedım kafanda bıtrceksın ama olmuyo yapamıorumm rabbim yardımcımız olsun hergece dua edıyorum ...
kızlarrrr sakin olun olucak hepsı.hacico yalnıs yore ıtıosundur popoya doru ııttır ozman ılerlıcek neden korkuosunkı ınsan kendı parmağından korkarmı bı ılerlet bakalım acısın bıraz nevar cok acırsa gerı cekersın bısey yok onda.bolca jelı sur ıkınarak ıttır canım ole kolay olucak hem gunu gununu tutmaz bıgun parmak gırer ıkıncı gun gırmez bendede oyle cok oluyodu hemen pes etme.tatlım deneme yaptığın zamanda korkma korkunu at bısey yok olmazsa olmaz ama o senın esın canını acıtmıcakya onca ınsan nasıl yapıo bız nıye yapamayalımkı.bende senın gıbı cok ağlıodum ılk zamanlar ama uzerıne gıtıkce atlatım moral geldı yapamayınca artık guluodum yıne olmadı ya dıye.sora korkumda gıttı ustune dustum ve oldu sızde yapcaksınız yılmak yok
canımmmm doktora gerke yok burda herkes gıbı sende atlatıcaksın yeterkı ısı sıkı tutu bol bol egzersız yap hedefle kendını her aksam bı parmağını bıtır ısaret parmağını bugun bıtır yarın orta parmağa gec kendını kosullandır boyle yaparsan daha kısa surede yenersın.eylule kadar halletmek ıstıyorum dıye bısey yok eylule daha 3 ay erteleme kesınlıkle kosulandır kendını bu ay bu ısı bıtırıcem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?