Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır canım o kızlık zarı değil O sadece vajina girişini örten bi parça. Kızlık zarını geçmiş oluyosun sen 2 parmak aldığında. Zar tam vajinadan 2 3 cm ilerde Girişte sayılır yani
Zarın yüksek kenarlı, veya kalın da değil ayrıca, kendi kendine evham yapma tatlım Yanmalar sızlamalar çok normal, kendini kastığın için zorlanıcaksın tabi. Ama egzersizlerle kasların kasılmamayı öğrenicekParmağını ittirmekten korkma tamam mı?

o et parçasını bende hissetmıştim anestol pomad kullandım ama pek faydasını görmedim onu sürerken parmagımı içeri doğrum ittrdim orası kızlık zarımı oluyo yoksa dha geridemi kızlık zarı...?

tamam söz inşallah ittiricem bugün hepsini alıcam parmağımın :))))

doğru söylüyosun bak hala erteliyorum dimi ne kadar korkak ve cesaretsizim işte sen anla halimi...

hepımız korkaktık sen benı gorcektın su gun gelsın yaparı ogune kadar hallederım dıye dıye buzamana kadar gelmısın zaten bu erteleme hastalığı canım bazı seyleırn ustune dusup korkunu yenersen haledersın.bız sırf korkudan ve ertelemeden kaybettık.hep dusunuodum bu ınsanlar naısl yapıo bız nıye yapamıoruz dıye.bızım bı eksığımız yokkııı kımıne gore fazlamız bıle vardır oyuzden beyınde bıtırırsek hersey olucak

Kızlar ben çıkmak zorundayım, kursum var bugün. Hepiniz Allah'a emanet olun, egzersizciler sizlere de kolay gelsin:129::87::87:

Son düzenleme:

YaseminA canım çok teşekkürler bugünde öle deneyeyim...Ayrıca ilgin alakan için çok teşekkürler...konudaki herkese cevap veriyon :)

canım jelle uğraşma zeytin yağı sür eş denemsinde ama anlattığım gibi sürün ki canınız hiç yanmasın.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html bunu bir inceleyin derim.

anestol sürdüğünüzde yanma hissi çok rahatsız edici oluyor ısrarla yağ denemenizi tavsiye ederim.ne ağrı ne sızı sayfada anlattığım gibi yaparsanızda beklemeden birkaç gün bile sürmeden bir gecede aşabilirsiniz. biraz üstüne düşün yeter ki.

melisacım sen beni geçtin şekerim adet dönemin bitince eşli denemeye geç bence de başarırsın sen :))

ah cnm bnm geçtim belki ama bugun moralim çok bozuk . kızlar dün akşam 7.5 cm i aldm içime ama ne zorlandm anlatamam acıya acıya hem ağladım hem zorladım. neden böle oldu bilmiorm.gittikçe zorlaşıo sanki. eş denemesi yapcaktm ama dün akşamdan sonra adet sonrasına erteledm. adet olcam diemi böle zorlandm acaba bilmiorm. canım çok sıkıldı
devamı gelmeyecekmiş gibi gelio

canım yılmak yok acıyabılır sen olayı bıtırdın nerdeyse bıraz daha gayret

melisacım sen beni geçtin şekerim adet dönemin bitince eşli denemeye geç bence de başarırsın sen :))

hadi sende melisayı geç bugün yağ ile bitir bu işi :)) gaza getireyim seni:) melisa sende ertesi gün onu geç :)arkadaşlar zihninizde bitireceğim deyin ama oranın en iyi şekilde kayganlaşmasını sağlayın bir günde aşarsınız Allahın izniyle. kayganlaştığı için acı zaten olmayacak.

maşallah diyorum sana ben hiç aparat alamıyorum parmakla ancak cesaret edebiliyorum sıkma canını sen bana öncü olcaksın bence inanıyorum başarırsın sen :)))))

avesra gelincik41 kkaderim kızlar 100ü geçmediğim için msjlarınıza cvp veremiyorum .çokçokkk teşekkür ederim size iyiki varsınızz

çok pis gaza geldim yine :))

maşallah diyorum sana ben hiç aparat alamıyorum parmakla ancak cesaret edebiliyorum sıkma canını sen bana öncü olcaksın bence inanıyorum başarırsın sen :)))))

bende parmakla hiç yapamıorm cnm 2 parmağı yapsam olur gbi gelio ama parmakla hiç deneyemedm ben. offf allahım yardım et sen bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…