- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #154.981
tamam canım haklısın en iyisi ben önce parmak egzersizlerini halledeyim aslında popo yönüne doğru yapıyorum ama yanlış yapıyorum sanırım ama hala merak ediyorum o et parçası zar mı acaba benim zarım o yüksek kenarlı olan cinsinden mi diye o yüzden mi sızlıyo yanıyo ?
kızlarrrr sakin olun olucak hepsı.hacico yalnıs yore ıtıosundur popoya doru ııttır ozman ılerlıcek neden korkuosunkı ınsan kendı parmağından korkarmı bı ılerlet bakalım acısın bıraz nevar cok acırsa gerı cekersın bısey yok onda.bolca jelı sur ıkınarak ıttır canım ole kolay olucak hem gunu gununu tutmaz bıgun parmak gırer ıkıncı gun gırmez bendede oyle cok oluyodu hemen pes etme.tatlım deneme yaptığın zamanda korkma korkunu at bısey yok olmazsa olmaz ama o senın esın canını acıtmıcakya onca ınsan nasıl yapıo bız nıye yapamayalımkı.bende senın gıbı cok ağlıodum ılk zamanlar ama uzerıne gıtıkce atlatım moral geldı yapamayınca artık guluodum yıne olmadı ya dıye.sora korkumda gıttı ustune dustum ve oldu sızde yapcaksınız yılmak yok
inşallah canım burada o kadar cesaretleniyorum ki akşam eve gidince bi hevesle deneme yapıyorum olmayınca üzülüyorum Allah sonumuzu hayreylesin ...
canım o et parçasından sonra parmağını popo yönüne ilerlet, hani resim paylaşmıştım ya. Vajinanın içinde o et parçasına gelince parmağınla aralayıp, popona yönlendir parmağınıHiç korkma neden korkuyosun tatlım, o et parçasını geçince tamamen boşluk, hiçbişey yok, kocamann boşluk:13:
Bu arada egzersizlerini tamamlamadan ya da kafanda tamamen bitirmeden eş denemesine geçme, sonunda hayal kırıklığı yaşarsan moralin bozulur. Bunun yerine egzersizlerle motive et kendini.
Hayır canım o kızlık zarı değilO sadece vajina girişini örten bi parça. Kızlık zarını geçmiş oluyosun sen 2 parmak aldığında. Zar tam vajinadan 2 3 cm ilerde Girişte sayılır yani
Zarın yüksek kenarlı, veya kalın da değil ayrıca, kendi kendine evham yapma tatlımYanmalar sızlamalar çok normal, kendini kastığın için zorlanıcaksın tabi. Ama egzersizlerle kasların kasılmamayı öğrenicek Parmağını ittirmekten korkma tamam mı?
doğru söylüyosun bak hala erteliyorum dimi ne kadar korkak ve cesaretsizim işte sen anla halimi...
3 cmi alıyosan gerisini alamaman imkansız canım
Yöne dikkat et eş denemesinde, bi de üst pozisyonda ol, mesela ben eşime sırtım dönük ve ben üstteyken yenmiştim, çok rahattı:13:
Tam o 3 cmi girdikten sonra kalçanı hafif oynatarak popona doğru yönlendir penisi olur mu? Kayıp gidecek sen farkına varmadan
avesracım moralim çok bozuk dün işten yorgun argın eve gittim işaret parmağıma prezarvatifi geçirdim yine 2. boğumdan ileri gidemedim orada et parçası gibi bişey geliyo parmağımın ucuna korkuyorum ittirmeyeo ne ki acaba ? neyse gece oldu eşim eve geldi bi deneyelim dedik eşim üstte denemek istedi ben de öyle olunca korktum yine jel sürdü oda yapış yapış içimde hiç istek bırakmıyo içeri doğru kayınca sanki canım çok acıyacak diye düşünüyorum ve sonuç itekleme,kasılma ve ağlama krizleri (
Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum bende gerçekten çok güzel bir site benim sorunum 1,5 aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik dün gece hıçkırıklara boguldum sınırımden yapamıorum elimde değil bi doktra gttım kızlık zarın çok kalın operasyonla almamız lazım dedi başka bi doktora gttım o da tam tersını soyledı bi sıkıntın yok psıkolojık tamamen dedi jel falan verdi ama kafam çok karışık lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkürler....
o et parçasını bende hissetmıştim anestol pomad kullandım ama pek faydasını görmedim onu sürerken parmagımı içeri doğrum ittrdim orası kızlık zarımı oluyo yoksa dha geridemi kızlık zarı...?
bide reglime az kaldı die de kasılmamayım daha çoksen kaç cm de yenmiştin cnm
melisacım sen beni geçtin şekerim adet dönemin bitince eşli denemeye geç bence de başarırsın sen :))
ah cnm bnm geçtim belki ama bugun moralim çok bozuk . kızlar dün akşam 7.5 cm i aldm içime ama ne zorlandm anlatamam acıya acıya hem ağladım hem zorladım. neden böle oldu bilmiorm.gittikçe zorlaşıo sanki. eş denemesi yapcaktm ama dün akşamdan sonra adet sonrasına erteledm. adet olcam diemi böle zorlandm acaba bilmiorm. canım çok sıkıldı
devamı gelmeyecekmiş gibi gelio
melisacım sen beni geçtin şekerim adet dönemin bitince eşli denemeye geç bence de başarırsın sen :))
ah cnm bnm geçtim belki ama bugun moralim çok bozuk . kızlar dün akşam 7.5 cm i aldm içime ama ne zorlandm anlatamam acıya acıya hem ağladım hem zorladım. neden böle oldu bilmiorm.gittikçe zorlaşıo sanki. eş denemesi yapcaktm ama dün akşamdan sonra adet sonrasına erteledm. adet olcam diemi böle zorlandm acaba bilmiorm. canım çok sıkıldı
devamı gelmeyecekmiş gibi gelio
hadi sende melisayı geç bugün yağ ile bitir bu işi :)) gaza getireyim seni:) melisa sende ertesi gün onu geç :)arkadaşlar zihninizde bitireceğim deyin ama oranın en iyi şekilde kayganlaşmasını sağlayın bir günde aşarsınız Allahın izniyle. kayganlaştığı için acı zaten olmayacak.
maşallah diyorum sana ben hiç aparat alamıyorum parmakla ancak cesaret edebiliyorum sıkma canını sen bana öncü olcaksın bence inanıyorum başarırsın sen :)))))
avesra gelincik41 kkaderim kızlar 100ü geçmediğim için msjlarınıza cvp veremiyorum .çokçokkk teşekkür ederim size iyiki varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?