- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.001
çok pis gaza geldim yine :))
bende parmakla hiç yapamıorm cnm 2 parmağı yapsam olur gbi gelio ama parmakla hiç deneyemedm ben. offf allahım yardım et sen bize
parmakla daha kolay bana göre çünkü orayı hissedebiliyorum o zaman. aparatla deneyince çok acıyo 2 gün yanmam geçmiyo sonrasında .ama ben sonuna kadar alamadım henüz tek parmak 2. boğumda kaldım ama yasemina ya söz verdim bugün sonuna kadar almaya :) bide benim parmaklarım biraz uzun işaret parmağım 8 orta parmağım 8,5 cm mesela sonuna kadar almaya vajına o kadar uzun mu ki onu da düşünüyorum bide biraz çok olacak ama yenen arkadaşlar p..s vajinaya sonuna kadar girebiliyo mu kaç cm alabiliyosunuz mesela hep böyle şeyler kafama takılıyo benim ?????????????
kuzucm gırer oda sen merak etme.bak eğer 2. boğumda kaldıysan orta parmaını bı dene bakalım onu alabılcenmı .tek tek parmaklarınla calıs ha gayret yarın guzel haberlerle ssenı burda beklıoruz
:) gaza ihtiyacın yok sadece biraz hakiki z. yağı :)
parmakla daha kolay bana göre çünkü orayı hissedebiliyorum o zaman. aparatla deneyince çok acıyo 2 gün yanmam geçmiyo sonrasında .ama ben sonuna kadar alamadım henüz tek parmak 2. boğumda kaldım ama yasemina ya söz verdim bugün sonuna kadar almaya :) bide benim parmaklarım biraz uzun işaret parmağım 8 orta parmağım 8,5 cm mesela sonuna kadar almaya vajına o kadar uzun mu ki onu da düşünüyorum bide biraz çok olacak ama yenen arkadaşlar p..s vajinaya sonuna kadar girebiliyo mu kaç cm alabiliyosunuz mesela hep böyle şeyler kafama takılıyo benim ?????????????
hakiki zeytin yağını ilk kez duydum denicem bu akşam :)) denemediğim şey kalmadı zaten bide emla kremi kullananlar varmı ya ben anestol pomad kullandım etrafını uyustrdu ama içine girmeye çalışınca yıne canım acıdı çokk...
içine aldıktan sonra devamı boşluk cnm inan ittikçe gidio. vajinada penis büyüklüğüne göre uzuyo emin ol kafana o takılmasın bence.ucu girince devamı gelio. uzunluktan ziyade genişlik zorluo beni
canım ben buzamana kadar ne jel kulandım nede baska bıseyy zeytınyağıyla bıkere denedım ılıskıyı ve gelın oldum:)zeytınyağını tavsıye edıorum dığerlerıde ıyı olabılır ama kulanmadım ıcın bısey dıyemıcem
ayy ne güzel ya bende yaşamak istiyorum o duyguyu artık eşimin gerçekten karısı olmak gelin olmak istiyorum ama her denememiz tam bi fiaskoya dönüşüyo...
ayy ne güzel ya bende yaşamak istiyorum o duyguyu artık eşimin gerçekten karısı olmak gelin olmak istiyorum ama her denememiz tam bi fiaskoya dönüşüyo...
canımm msjın içinn çokk teşekkür ederimm sanki beni anlatmışsınn benım yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın sende senin adına çok sevindim başarmışsın umarım bende en kısa zamanda başarıcam buna inanıyorum başarmam lazım çünkü evliliğimin en güzel günlerini bu saçma sapan şey yüzünden mahvediyorum buakşamdan itibaren dediklerini uygulıcam ve müjdeli haberi vericem allahın izniylee...:)
ertlemek yok adım adım ılerle allahın ıznıyle atlatıcaksın olmadığı zamanda sakın pes etme canımmhaberlerini beklıyoruz
olmadığı zaman çok kötü oluyorum işte dün gece ağlama krizine girdim yapamıorum olmuyo dedim ve bıraktım eşimi ben zorlamıştım halbukı hadi hazırım yapalım dıye eşimde hazr olmadan dokunmıcam dedi abartıyosun artık çocukmusun sen ya falan dedi çok zoruma gitti o da streste farkndayım ama tam olarak beni anlamıyo sonra geldi özur diledi barıştık sarılıp uyuduk ama ben çok rahatsızım annem artık hergun soruyo oldumu oldumu dıye iice sinir oluyorum kendime ama aşıcam acayip hırs yaptımm yenicemm...:)
adamada napsın dayan dayan bazen ole seler soluyebılıolar canım altan alcaksın alınmıcaksın.keske aılene solemeseydın onlar daha cok baskı yapar sana ben kımseye bağsetmemıstım bundan.neyse canım halledıcez hırsın ıse yarar ıns yarın haber verırısın
hakiki zeytin yağını ilk kez duydum denicem bu akşam :)) denemediğim şey kalmadı zaten bide emla kremi kullananlar varmı ya ben anestol pomad kullandım etrafını uyustrdu ama içine girmeye çalışınca yıne canım acıdı çokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?