Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm çok çok geçmiş olsuuun sizleri görünce öle mutlu olurom içim öle umut doluokii :)eş denemesini bende zeytinyağı ile yapacağımm.
rabbim başka dert vermesin darısı başımııızaaa :13::13::13::13:

senin adına çok skevindim canımm darısı artık yapamayanların içinde de benim başıma inşaallah bende bugün burdan duydum zeytinyağı formülünü bu akşam denicem allahım inş. olur ve bende kurtulurum artık bu dertten...

kızlar ben evleneli 1 yıl olacak nerdeyse ilk 3,5 ay ne çektim bu hastalıktan sonra burdaki arkadaşlar sagolsun aazimle atlattım ama kabus gibiydi simdi hamileyim bebiş bekliyorum:) inşallah sizde aşacaksınız

kızlarrr yaaa bugünnn bi adım attım inanın ki egsersiz yaparken hep başaranların sözlerini getirdim aklıma gerçekten doğru.bu gün önce kulak çöpü ile denedim onu aldım alınca serçe parmağıı denedim onuda aldım daha sonra serçe parmagın yanındaki parmagı da adenendim ve oda olduuuuuuuuuu:))))şimdi napıcam sizden cevap bekliyırmm yaseminA ve kkkaderim ve basaran arkadaslar simdi napıcam birde orayı hissetmeyie çalıstım sanki böle sokunca orda bişi varmıs gibi set parmagın altında hiç yasayan var mı normal bi yani bu ne baskı mı ne lütfen paylasın cesaretim acayip geldi destek bekliyorummm

aylardır sürekli ısrarla yağ kullanın diyorum, sonunda deneyipte mutlu sona ulaşanların sayısı arttıkça o kadar mutlu oluyorum ki. ve yeni yenenler diğerlerinin cesaretini toplamasına da yardımcı oluyor.deneyipte yenen arkadaşlar şu memur atamalarında hayırlısıyla yerleşmem için dua etsinler noluuurr :)

güzelim tebrik ederim.sen önce şu sayfamı incelemiş miydin incelemeyenler burdan baksınlar
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
onun dışında özel msj atıyorum bekle canım çıkma

herkes ne yaparsa kendine yapar diye bir laf varya hala denemeye korkan arkadaşlara söylüyorum şükürler olsun bir iki üç derken sonunda deneyenlerin sayısı arttı, çok şükür diyorum. ama arkadaşlar benim size verdiğim öneri hiç zor değil günlerce uğraşmayacak hiç acı çekmeyeceksiniz, http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html burayı inceleyen sorunuz varsa sorun, egzersiz isteyen yine yapsın ama hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz, ben olma ihtimali belkide üstüne düşerseniz 100 de 100 aşacağınız birşey söylüyorum neden bu kadar güveniyorum, çünkü mantıklı olan şu kayganlık sağlandığında acı yok, acı olmadığı için kayıp gittiği için cesaretiniz denediğiniz an artacak kayganlığı en iyi sağlayacak şeylerin başında zeytinyağı hakiki olacak ama, belki üstüne düşmezseniz yine ilerlersiniz de, ilk gün değilde ikinci gün başarırsınız, güzel bacılarım :) nolur ya korkmayın deneyin günlerinize gözyaşlarınıza, eşlerinize,evliliğinize kendinizi yıprattığınıza yazık değmiyor, en zorunu görmüş, en korkak bir insan söylüyor size bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım özel msj ına bak

evet arkadasım zaten zeytinyağı ile denedim kolay oldu gerçektenn bende tavsiye ediyorumm

mailine attım canım cevabına bekliyorum

Yeni gelinnn varr Canım çok tebrik ederim, Allah başka dert vermesin:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123:
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsima nasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et

ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(

ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(

sakın sakın. pes etmek yok. hepimiz zaman zaman karamsarlığa kapıldık ama bak şimdi her şey çok güzel... sen de atlatacaksın ama bunu pes ederek, bıkarak başaramazsın... çok az girmesi bile bir gelişme... hangi aşamadasın bilmiyorum ama belli bir aşamaya gelene (mesela aparatta 10cm) kadar eşini rahat bırak :) sakın bırakma ben yıllarca çektim ama 1-1bucuk ayda yendim şimdi o kadar huzurluyum ki... kendin için bırakıyorsan eşin için devam et... sen de bu huzuru tat...

canım üzme kendini. demekki 7buçuk cm senin için az. genelde 10cm de geçilir eş denemesine. senin sadece 2buçuk cm in kalmış yenmek için. bir de şunu dene: yine üstte ol yüzün eşine dönük olsun. sanki tuvalete oturur gibi pozisyon al eşinin üstünde penisi sen tut ve vajina girişine yerleştir. yerleştirdikten sonra popo ya doğru ilerlet. yalnız penis çok afedersin ama dik olmasın azcık egimli olsun bak nasıl gidiyor... ağlama bu sana hırs katsın hüzün değil...

Son düzenleme:

tebrikler şerifecim, yapabildiğini görünce nasıl mutlu oluyor dimi insan :) yüzük parmağını da aldıysan orta parmak dene ve eger hazır hissediyorsan iki parmak dene. işaret parmağını orta parmağının üzerine koy küs işareti yapar gbi öyle almaya çalış canım ondan sonra 3 parmak. eğer iki ya da 3 parmağı yapamazsan ki yaparsın üzülme aparata geçersin... başladın ya yapabileceğini gördün ya artık bitti say :)

evleneli 2 ay oldu. ve bende böyle bir durum bekarken de söz konusuydu. ben asla kendi vajinama dokunamazken başkası nasıl dokunacak diye düşünürdüm. ve ayrıca belden aşağı seyler bana itici gelir. hatta lohusa hanımların yanında fenalaşır baygınlık geçirirdim . nişanlandım... ve hemen işe koyuldum bir psikoloğa gittim. nişanlıma da durumdan bahsetmiştim hatta beraber gittik. ama ilk seansa beni yalnız aldı doktor ve düğüne yakın doktor son seansı nişanlınla yapalım demişti. ben görücü usulü nişanlandım ama nişanlımı seviyordum. piskoloG beni biraz eleştirdi ve bana bazı ödevler verdi.. o sıralar annemin rahatsızlığı girdi araya ve ben mecburen kendimi ihmal ettim. düğüne 2 ay kala ben tekrar gittim. ama sonuç hüsran benden önceki bayanla benim hatta benden sonraki iki hastanın vaktini geçirmişti. ben odaya girdim ve durumu anlattım.. bana "sen kendini ihmal edersen benim sana yapacağım hiç bişey yok" dedi. elimde verdiği ödevlere dair olan kağıdı uzattım. peki bu ne olacak dedim. "onun artık hiç bir anlamı yok "deyip beni DAHA 2 DAKİKA OLMADAN odadan çıkardı. ondan sonra birdaha doktora gitmek istemedim. ve kendi beynimde rahatlatmaya calıstm. evlendim ve evlendiğim gün herkeste olduğu gibi bizde yorgunluğa verip denememizin basarız olmasını önemsemedik ama ikinci gün üçüncü gün benim ağlama krizlerim. eşimi itmelerim kendimi çekmem arttı. eşim çok anlayışlıydı. evlendiğimizin ertesi günü arayıp ailesi sordu eşim sorun olmadığını söyledi ve bende tabi bu durumu kimseyle paylaşamadm. uyuşturucu kremler sakinleştirici ilaçlar hiç biri fayda etmedi. ve ben tekrar bi psikoloğa gidip aynı tepkiyi görmekten korktum ... ve burayı buldum.. şimdi ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum... kendim bakamıyorum bile dokunamıyorum bile ama ne yapacamı inanın bilmiyorum... BEN BU SORUNU ASLA YENEMEM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…