- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.021
merhaba kızceler beni artık biliyorsunuz dur ben 12 hazıranda yendım dün 5. birleşmede zevk almaya başladım ılk gırdıkten yaklasık 2-3 dk yanmayla karısık tuhaf bı hıs hıssettım sonra kendımı rahat bıraktım ve mutlu sona ulaştım rabbime çokk şükür ramazana girmeden yenecekmıyım derdım nerdeyse 1 ay bıle surmeden bıttı hersey size şiddetle zeytinyağını tavsıye edıyorum sankı hıc yokmus gıbı ole bı kayıyo kı anestolmus emlaymıs yok jelmıs 5 para etmedıgını kendımce anladım zeytınyagını tek gecerım bende burdan bı arkadasın tavsıyesıyle bı umut denedım daha oncelerı ultrasyon jelı kullandım hemen kuruyo yapıs yapıs oluyodu ama yağ öle değill
cnmmm çok çok geçmiş olsuuun sizleri görünce öle mutlu olurom içim öle umut doluokii :)eş denemesini bende zeytinyağı ile yapacağımm.
rabbim başka dert vermesin darısı başımııızaaa :13::13::13::13:
cnmmm çok çok geçmiş olsuuun sizleri görünce öle mutlu olurom içim öle umut doluokii :)eş denemesini bende zeytinyağı ile yapacağımm.
rabbim başka dert vermesin darısı başımııızaaa :13::13::13::13:[/Q
melisa canım cok teşekkür ederim inan pişman olmazsın mesela tahrıs te etmez o enazından cunku bebekler pişik olunca poposuna surerler gecer dimi amin canım hıc bı zaman umıdını yıtırme ustune dus hırslan rabbımın ıznıyle ıns yenıceksın canımm buraya gelen yenmeden gıtmıyor bu bır gercek ama zeytınyagını ole cok surme ben es denemesınde altta bendım bacaklarımı actım cok afedersın ısaret parmagına azcık yag surdum ve vajınama surdum ıcıne daha sonra esıme cok az surdum kendım yerlestırdım ıkınırken ıttırdım popoya dogru luk dıye gırdı cok sukur
rabbim başka dert vermesin darısı başımııızaaa :13::13::13::13:[/Q
melisa canım cok teşekkür ederim inan pişman olmazsın mesela tahrıs te etmez o enazından cunku bebekler pişik olunca poposuna surerler gecer dimi amin canım hıc bı zaman umıdını yıtırme ustune dus hırslan rabbımın ıznıyle ıns yenıceksın canımm buraya gelen yenmeden gıtmıyor bu bır gercek ama zeytınyagını ole cok surme ben es denemesınde altta bendım bacaklarımı actım cok afedersın ısaret parmagına azcık yag surdum ve vajınama surdum ıcıne daha sonra esıme cok az surdum kendım yerlestırdım ıkınırken ıttırdım popoya dogru luk dıye gırdı cok sukur
peki sen parmak yada aparatla egzersiz yapmışmıydın cnm en son hangi durumdan eş denemesine geçtin.
merhaba kızceler beni artık biliyorsunuz dur ben 12 hazıranda yendım dün 5. birleşmede zevk almaya başladım ılk gırdıkten yaklasık 2-3 dk yanmayla karısık tuhaf bı hıs hıssettım sonra kendımı rahat bıraktım ve mutlu sona ulaştım rabbime çokk şükür ramazana girmeden yenecekmıyım derdım nerdeyse 1 ay bıle surmeden bıttı hersey size şiddetle zeytinyağını tavsıye edıyorum sankı hıc yokmus gıbı ole bı kayıyo kı anestolmus emlaymıs yok jelmıs 5 para etmedıgını kendımce anladım zeytınyagını tek gecerım bende burdan bı arkadasın tavsıyesıyle bı umut denedım daha oncelerı ultrasyon jelı kullandım hemen kuruyo yapıs yapıs oluyodu ama yağ öle değill
kızlarrr yaaa bugünnn bi adım attım inanın ki egsersiz yaparken hep başaranların sözlerini getirdim aklıma gerçekten doğru.bu gün önce kulak çöpü ile denedim onu aldım alınca serçe parmağıı denedim onuda aldım daha sonra serçe parmagın yanındaki parmagı da adenendim ve oda olduuuuuuuuuu:))))şimdi napıcam sizden cevap bekliyırmm yaseminA ve kkkaderim ve basaran arkadaslar simdi napıcam birde orayı hissetmeyie çalıstım sanki böle sokunca orda bişi varmıs gibi set parmagın altında hiç yasayan var mı normal bi yani bu ne baskı mı ne lütfen paylasın cesaretim acayip geldi destek bekliyorummm
kızlarrr yaaa bugünnn bi adım attım inanın ki egsersiz yaparken hep başaranların sözlerini getirdim aklıma gerçekten doğru.bu gün önce kulak çöpü ile denedim onu aldım alınca serçe parmağıı denedim onuda aldım daha sonra serçe parmagın yanındaki parmagı da adenendim ve oda olduuuuuuuuuu:))))şimdi napıcam sizden cevap bekliyırmm yaseminA ve kkkaderim ve basaran arkadaslar simdi napıcam birde orayı hissetmeyie çalıstım sanki böle sokunca orda bişi varmıs gibi set parmagın altında hiç yasayan var mı normal bi yani bu ne baskı mı ne lütfen paylasın cesaretim acayip geldi destek bekliyorummm
herkes ne yaparsa kendine yapar diye bir laf varya hala denemeye korkan arkadaşlara söylüyorum şükürler olsun bir iki üç derken sonunda deneyenlerin sayısı arttı, çok şükür diyorum. ama arkadaşlar benim size verdiğim öneri hiç zor değil günlerce uğraşmayacak hiç acı çekmeyeceksiniz, http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html burayı inceleyen sorunuz varsa sorun, egzersiz isteyen yine yapsın ama hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz, ben olma ihtimali belkide üstüne düşerseniz 100 de 100 aşacağınız birşey söylüyorum neden bu kadar güveniyorum, çünkü mantıklı olan şu kayganlık sağlandığında acı yok, acı olmadığı için kayıp gittiği için cesaretiniz denediğiniz an artacak kayganlığı en iyi sağlayacak şeylerin başında zeytinyağı hakiki olacak ama, belki üstüne düşmezseniz yine ilerlersiniz de, ilk gün değilde ikinci gün başarırsınız, güzel bacılarım :) nolur ya korkmayın deneyin günlerinize gözyaşlarınıza, eşlerinize,evliliğinize kendinizi yıprattığınıza yazık değmiyor, en zorunu görmüş, en korkak bir insan söylüyor size bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkes ne yaparsa kendine yapar diye bir laf varya hala denemeye korkan arkadaşlara söylüyorum şükürler olsun bir iki üç derken sonunda deneyenlerin sayısı arttı, çok şükür diyorum. ama arkadaşlar benim size verdiğim öneri hiç zor değil günlerce uğraşmayacak hiç acı çekmeyeceksiniz, http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html burayı inceleyen sorunuz varsa sorun, egzersiz isteyen yine yapsın ama hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz, ben olma ihtimali belkide üstüne düşerseniz 100 de 100 aşacağınız birşey söylüyorum neden bu kadar güveniyorum, çünkü mantıklı olan şu kayganlık sağlandığında acı yok, acı olmadığı için kayıp gittiği için cesaretiniz denediğiniz an artacak kayganlığı en iyi sağlayacak şeylerin başında zeytinyağı hakiki olacak ama, belki üstüne düşmezseniz yine ilerlersiniz de, ilk gün değilde ikinci gün başarırsınız, güzel bacılarım :) nolur ya korkmayın deneyin günlerinize gözyaşlarınıza, eşlerinize,evliliğinize kendinizi yıprattığınıza yazık değmiyor, en zorunu görmüş, en korkak bir insan söylüyor size bunu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimaYeni gelinnn varrCanım çok tebrik ederim, Allah başka dert vermesin :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::123:
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et[/QUOTE
melisa güzelim değermi o göz yaşlarına ağlama sakın ağlamak çözüm değil olumsuz düşünerek kaybediyorsun inancını kaybetmemen lazım ılk zamanlar alısşma surecı sen yonunu sasırmısındır ondan takılmısındır basını almıssın ne guzel maşallah sana yolun yarısına gelmısın sen aglıyosun yapma canım yapma o duvara geldıgınde popona dogru ındır asagı bak ben ılk gunler es denemesın de cok zorlandım basını alabılıyodum ama gerısı gelmıyodu sonra rahat bıraktım kendımı azıcık zeytınyagını surdum vajınaya azıcık ta esıme surdum ıkındım ama o ıkınmayı suan yap desen yapamam o derece kendımı kasarak yaptım basını aldıktan sonra tekrar ıkınarak popoya dogru ıttım varya ben 2 yıllık evlıyım esıme dokundurtmayı bırak bacaklarımı bıle acamıyodum
peki sen parmak yada aparatla egzersiz yapmışmıydın cnm en son hangi durumdan eş denemesine geçtin.
yapmaz olurmuyum hepsını denedım ılk once ısaret parmagıyla yaptım sonra ısaret ıle orta parmagı bırlestırıp yaptım , küs işareti yaparak yaptım en son da 3 parmagı aldıktan sonra parmak egzersızını gectım buyuk an eş denemesınde gecmek ıstedım fakat basını alıyordum ama gıtmıyodu orda kalıyodu bırde eşimde sertlesme sorunu yasadı bı kac gun ara verdım beyın olarak hazır degılım dıye baktım beklemeyle ben uzuluyorum kendı derdımı kendım basetmelıyım bakkal mumunu bı kat pecete ve strecledıkten sonra aparat denemsı yaptım kac cm oluyor hıc bılmıyorum 2-3 gun es denemesı yapamamıstım esım gece vardıyasındaydı dıye bende bu sekılde calıstım 12 hazıran gunu esıme kendıme jel surdum bolcana ve o gun gıtgel bıle yaparak bırlesme olmustu ama jelı hıc tavsıye etmem zeytınyagını tek gecerım artık bole canım
ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?