- 19 Nisan 2012
- 1.195
- 69
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.041
canımm..evleneli 2 ay oldu. ve bende böyle bir durum bekarken de söz konusuydu. ben asla kendi vajinama dokunamazken başkası nasıl dokunacak diye düşünürdüm. ve ayrıca belden aşağı seyler bana itici gelir. hatta lohusa hanımların yanında fenalaşır baygınlık geçirirdim . nişanlandım... ve hemen işe koyuldum bir psikoloğa gittim. nişanlıma da durumdan bahsetmiştim hatta beraber gittik. ama ilk seansa beni yalnız aldı doktor ve düğüne yakın doktor son seansı nişanlınla yapalım demişti. ben görücü usulü nişanlandım ama nişanlımı seviyordum. piskoloG beni biraz eleştirdi ve bana bazı ödevler verdi.. o sıralar annemin rahatsızlığı girdi araya ve ben mecburen kendimi ihmal ettim. düğüne 2 ay kala ben tekrar gittim. ama sonuç hüsran benden önceki bayanla benim hatta benden sonraki iki hastanın vaktini geçirmişti. ben odaya girdim ve durumu anlattım.. bana "sen kendini ihmal edersen benim sana yapacağım hiç bişey yok" dedi. elimde verdiği ödevlere dair olan kağıdı uzattım. peki bu ne olacak dedim. "onun artık hiç bir anlamı yok "deyip beni DAHA 2 DAKİKA OLMADAN odadan çıkardı. ondan sonra birdaha doktora gitmek istemedim. ve kendi beynimde rahatlatmaya calıstm. evlendim ve evlendiğim gün herkeste olduğu gibi bizde yorgunluğa verip denememizin basarız olmasını önemsemedik ama ikinci gün üçüncü gün benim ağlama krizlerim. eşimi itmelerim kendimi çekmem arttı. eşim çok anlayışlıydı. evlendiğimizin ertesi günü arayıp ailesi sordu eşim sorun olmadığını söyledi ve bende tabi bu durumu kimseyle paylaşamadm. uyuşturucu kremler sakinleştirici ilaçlar hiç biri fayda etmedi. ve ben tekrar bi psikoloğa gidip aynı tepkiyi görmekten korktum ... ve burayı buldum.. şimdi ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum... kendim bakamıyorum bile dokunamıyorum bile ama ne yapacamı inanın bilmiyorum... BEN BU SORUNU ASLA YENEMEM...
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et
kızlarrr yaaa bugünnn bi adım attım inanın ki egsersiz yaparken hep başaranların sözlerini getirdim aklıma gerçekten doğru.bu gün önce kulak çöpü ile denedim onu aldım alınca serçe parmağıı denedim onuda aldım daha sonra serçe parmagın yanındaki parmagı da adenendim ve oda olduuuuuuuuuu:))))şimdi napıcam sizden cevap bekliyırmm yaseminA ve kkkaderim ve basaran arkadaslar simdi napıcam birde orayı hissetmeyie çalıstım sanki böle sokunca orda bişi varmıs gibi set parmagın altında hiç yasayan var mı normal bi yani bu ne baskı mı ne lütfen paylasın cesaretim acayip geldi destek bekliyorummm
evleneli 2 ay oldu. ve bende böyle bir durum bekarken de söz konusuydu. ben asla kendi vajinama dokunamazken başkası nasıl dokunacak diye düşünürdüm. ve ayrıca belden aşağı seyler bana itici gelir. hatta lohusa hanımların yanında fenalaşır baygınlık geçirirdim . nişanlandım... ve hemen işe koyuldum bir psikoloğa gittim. nişanlıma da durumdan bahsetmiştim hatta beraber gittik. ama ilk seansa beni yalnız aldı doktor ve düğüne yakın doktor son seansı nişanlınla yapalım demişti. ben görücü usulü nişanlandım ama nişanlımı seviyordum. piskoloG beni biraz eleştirdi ve bana bazı ödevler verdi.. o sıralar annemin rahatsızlığı girdi araya ve ben mecburen kendimi ihmal ettim. düğüne 2 ay kala ben tekrar gittim. ama sonuç hüsran benden önceki bayanla benim hatta benden sonraki iki hastanın vaktini geçirmişti. ben odaya girdim ve durumu anlattım.. bana "sen kendini ihmal edersen benim sana yapacağım hiç bişey yok" dedi. elimde verdiği ödevlere dair olan kağıdı uzattım. peki bu ne olacak dedim. "onun artık hiç bir anlamı yok "deyip beni DAHA 2 DAKİKA OLMADAN odadan çıkardı. ondan sonra birdaha doktora gitmek istemedim. ve kendi beynimde rahatlatmaya calıstm. evlendim ve evlendiğim gün herkeste olduğu gibi bizde yorgunluğa verip denememizin basarız olmasını önemsemedik ama ikinci gün üçüncü gün benim ağlama krizlerim. eşimi itmelerim kendimi çekmem arttı. eşim çok anlayışlıydı. evlendiğimizin ertesi günü arayıp ailesi sordu eşim sorun olmadığını söyledi ve bende tabi bu durumu kimseyle paylaşamadm. uyuşturucu kremler sakinleştirici ilaçlar hiç biri fayda etmedi. ve ben tekrar bi psikoloğa gidip aynı tepkiyi görmekten korktum ... ve burayı buldum.. şimdi ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum... kendim bakamıyorum bile dokunamıyorum bile ama ne yapacamı inanın bilmiyorum... BEN BU SORUNU ASLA YENEMEM...
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et
senin adına çok skevindim canımm darısı artık yapamayanların içinde de benim başıma inşaallah bende bugün burdan duydum zeytinyağı formülünü bu akşam denicem allahım inş. olur ve bende kurtulurum artık bu dertten...
günaydın arkadaşlar hepinize...:) ben parmak egzersizini yapamıyorum ya beceremiyorum direk zeytinyağıyla eş denemesine geçicem umarım sonu hüsran olmaz zeytinyağını ilk kez denicem hatta dün akşam denicektik ama benim nedense birden çok uuykum geldi ve istemedim sarılıp uyuduk böylesi daha güzell eşimm her sarılışında bana işte aşk bu dıyo o bana yetıyo:):) ama yok bu akşam denicem öncelerde jelle denıyorduk çok az grmesıne izin verıodum zorlayınca bırakıodum inş. yine aynısı olmaz...
günaydın arkadaşlar hepinize...:) ben parmak egzersizini yapamıyorum ya beceremiyorum direk zeytinyağıyla eş denemesine geçicem umarım sonu hüsran olmaz zeytinyağını ilk kez denicem hatta dün akşam denicektik ama benim nedense birden çok uuykum geldi ve istemedim sarılıp uyuduk böylesi daha güzell eşimm her sarılışında bana işte aşk bu dıyo o bana yetıyo:):) ama yok bu akşam denicem öncelerde jelle denıyorduk çok az grmesıne izin verıodum zorlayınca bırakıodum inş. yine aynısı olmaz...
kızlar dün gece bizde ıkıncıye bırlıkte olduk.busefer daha fazla aldım ıcıme. yine kaydı gıttı:)gercektende cok kolaymıs sımdılık pek hareket ettıremıoruz normal heralde.
zamanla duzelıceğını umuyorum
Canım zamanla düzelicek dediğin gibi, ama hafiften gitgele başla, 3 yap 5 yap, farketmez, yapınca görceksin ki daha da rahatlıyor vajina kasların:13:
tesekkur ederım canım bıdahakıne baslıcam gıt gele.buarada ben zeytınyağında ısrar etmıyorum arkdaslarıma egzersızde yapmalarını soyluyorum.eğer yalnıs yaptığım bı durum varsa söylersen bende ona gore davranırım kımseyı yalnıs veya olduğundan farklı yonlendırmek ıstemem
ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(
Yok canım, kimse yanlış yönlendirmiyor kimseyi. Ben öyle bişey görmedim. Ama buraya gelen insanlar vajili, Yani vajina kaslarında anormallik var. Öncelik kayganlık değil bana göre, öncelik o kasları oraya bişey girebileceğine ikna etmekTabi etkisini gördüysen yazmazsan olmaz, ama bunu egzersizi birinci sıraya koyarak telkin etsek daha iyi olur bence. Çünkü vajinusmus hakkında bilgisi olmayan ve vaji olan arkadaşlar egzersiz yapmayı bırakıp direk sorun kayganlıkta diyebilirler. Tıpkı sırf yenmek için alkol almak, anestezi uygulatmak gibi bişey. Ama sen egzersiz yapmazsan çok zor Lafım kimseye değil, inşallah bi tartışmanın ortasında kalmam. sadece yazmak istedim.
evleneli 2 ay oldu. ve bende böyle bir durum bekarken de söz konusuydu. ben asla kendi vajinama dokunamazken başkası nasıl dokunacak diye düşünürdüm. ve ayrıca belden aşağı seyler bana itici gelir. hatta lohusa hanımların yanında fenalaşır baygınlık geçirirdim . nişanlandım... ve hemen işe koyuldum bir psikoloğa gittim. nişanlıma da durumdan bahsetmiştim hatta beraber gittik. ama ilk seansa beni yalnız aldı doktor ve düğüne yakın doktor son seansı nişanlınla yapalım demişti. ben görücü usulü nişanlandım ama nişanlımı seviyordum. piskoloG beni biraz eleştirdi ve bana bazı ödevler verdi.. o sıralar annemin rahatsızlığı girdi araya ve ben mecburen kendimi ihmal ettim. düğüne 2 ay kala ben tekrar gittim. ama sonuç hüsran benden önceki bayanla benim hatta benden sonraki iki hastanın vaktini geçirmişti. ben odaya girdim ve durumu anlattım.. bana "sen kendini ihmal edersen benim sana yapacağım hiç bişey yok" dedi. elimde verdiği ödevlere dair olan kağıdı uzattım. peki bu ne olacak dedim. "onun artık hiç bir anlamı yok "deyip beni DAHA 2 DAKİKA OLMADAN odadan çıkardı. ondan sonra birdaha doktora gitmek istemedim. ve kendi beynimde rahatlatmaya calıstm. evlendim ve evlendiğim gün herkeste olduğu gibi bizde yorgunluğa verip denememizin basarız olmasını önemsemedik ama ikinci gün üçüncü gün benim ağlama krizlerim. eşimi itmelerim kendimi çekmem arttı. eşim çok anlayışlıydı. evlendiğimizin ertesi günü arayıp ailesi sordu eşim sorun olmadığını söyledi ve bende tabi bu durumu kimseyle paylaşamadm. uyuşturucu kremler sakinleştirici ilaçlar hiç biri fayda etmedi. ve ben tekrar bi psikoloğa gidip aynı tepkiyi görmekten korktum ... ve burayı buldum.. şimdi ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum... kendim bakamıyorum bile dokunamıyorum bile ama ne yapacamı inanın bilmiyorum... BEN BU SORUNU ASLA YENEMEM...
tartısmak değıl ben sadece dıle getırmek ıstedım.ben zeytınyağıyla yendım ama herzamnda ustune basarak soyledım egzersızde yaptığımı ve her yazdığım yorumda egzersızde yapmalarını soyluyorum.benım yaptığım farklı bısey yok kendımı acığa vuurmak ıstedım sadece.senınde soyledığın yalnıs bısey yok bunları solemen gerekıyor zaten normal seler bunlar.tartısılcakta bısey yok zaten hepımız burd ayardım ıcın beraberız destek ıcın beraberız onemlı olanda budur
Yanlış anlaşılmadığıma sevindim canımLafım zaten kimseye değil. Egzersizler konusunda senin yazdıklarını biliyorum zaten:13:
Şimdi ben burdan jel önericem artık onu bile söyleyemiyorum. Eskiden jel kullanın derdim kayganlık için. Zeytinyağı kullanmadım, etkisini bilmiyorum, bilmediğim bişey için yorum yapmam. Sadece egzersizlerde kullananlar ve faydasını görenlerden duydum. Ama mesela siz zeytinyağı kullandınız ben kullanmadım. ben öneremiyorum kimseye bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?