Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım harikasın, şimdi orta parmağına geldi sıra, onu da alırsan orta ve işaret parmağını küs şekilden getirerek almaya çalışcaksın. Valla süpersin ne diyeyim:)

Faydasını gördüysen söyle canımın içi, ama en sonunda bana da kullandırtcaksınız şunu sırf meraktan

Son düzenleme:
Kızlar ya ben kafayı yiyeceğim.....Ben egzersizleri geçtim eş denemesindeyim ama iki kez denedim ikincisinde bayağı aldım içime ama 2-3 cm kaldı orda birşeye baskı yaptı korktum alamadım...ve yarın randevum var napcam bilmiyorum..ikinciyi zeytinyağı ile denedim bu arada acil destek istiyorum kafayı yiyeceğim yoksa

ahsengül bende evleneli 2 ay oldu... Cesaretini topla korkma ben parmak denemesi yaptım eşli parmak denemesi de yaptım ilaç her defasında bacaklarım makas oluyordu ilaç kullandım olmadı ama en son z.yağıyla denedim çok rahat oldu. parmak denemelerini yapabilirsen çok iyi olur. yavaş yavaş yap canım ben mesela direk işe işaret p. başlamıştım banyodan denemiştim şirketteyken bile denemiştim ama yanlış :) yaptım sakın eldivensiz deneme mikrop kapar ben yapamıcam olmayacak diye çok korktum psikologa bile gitmek istedim, eşim izin vermedi bizde sorun yok dedi. Düşün ki benim zorlamamla biz ilk kan olayını 4.gün hallettik hemen sonrasında bayıldım :) o kadar kasmışım ama kasılacak bi şey yok canım ben aparat hiç kullanmadım ama parmak denemesiyle başlayabilirsin jel veya z.yapıyla da dene canım rahatlığını anlayacaksın

Üst pozisyonda mıydın canım? Keşke cesaret edip alsaydın kalanını da. Baskı çok normal bişey çünkü. Zamanla alışcaksın. İlk yendiğin zaman da her ilişkinde o baskı olacak, ama bitcek alıştıktan sonra 2 3 cm kaldıysa sen başarmışsın, yani başarmana çok çok çok az var. Bu gece de dene istersen. Üst pozisyonda ol, eşine sırtın dönük yüzün dönük deneyebilirsin. Ve üstteyken penisi pop yönüne ilerlet Dik bi şekilde değil, tamamen popoya

yasemina cım bende popoya doğru ittim ama ordan sonrasını alamadım bugün deneyeceğim inşallah olur akşama kadar bu konuyu okuyorum artık bebişle ilgili olan topiklere bakmam istiyorum inşallah rabbiminde izni ile

Hahaha kriz ya alemsin Ben burda takılmaktan diğer topiklere sohbete bile gidemiyorum ki
Düşün durumumu

tabi hayır işlemenin kolay yolunu buldun hem bir şey öğretip kendini iyi hissediyorsun yardımcı olmanın verdiği mutlulukla; hem kkda boş vakit geçirmiyorsun, canın sıkılmıyor; hem de hayırlı işlere vesile oluyorsun. bir taşla üç kuş. Ramazan da geliyor, hayırlar katlanacak

niye başka yerlere takılasın ki

yasemina cım bende popoya doğru ittim ama ordan sonrasını alamadım bugün deneyeceğim inşallah olur akşama kadar bu konuyu okuyorum artık bebişle ilgili olan topiklere bakmam istiyorum inşallah rabbiminde izni ile

Zaten almışsın sen tamamına yakınını, hepsini almaman çok zor ya Dene bak bugün başarcaksın. O yanmalara aldırma, veya baskıya. Sonunda yaşayacağın mutluluk karşısında hiç kalırlar inan bana:13:
Dediklerimi yap, ister jel ister z.yağı. Bence zaten yapmışsın ama bakalım bu gece tamamen yap da şenlendir topiği

işte gülüm iki aşama var giriş ilk engel sonra ikinci engelde o duvar, tabi ikiside beynimizin oyunu.bakın bu arada herkese söylüyorum ilişki sırasında konuşmayın yağ yada kayganlaştırıcı kullanırken bu önemli değil belki ama normalde hem alacağınız zevki alamazsınız dikkatiniz dağıldığı için kuruyosunuz.konumuza dönersek güzelim bak şimdi yağı vajina içine iyi sürersen ki eşinin parmağı yağlıyken söylemiştim ya vajina içine parmağın girişini sağladıktan sonra parmakla şöyle giriş çıkış yapsın ve sonuna kadar parmak girsin mutlaka mümkünse orta parmağı ve işaret parmağı, orta parmak uzun olduğu için daha ileriye doğru yağlanma sağlanır, ve hemen girdiği an zorlamayın yavaş yavaş gelgit yaparak p nin kaymasını sağlayın, o duvara geldiğinde zaten iyi yağlanmışsa hiç acı çekmezsinin inanın bana, orda duvara geldiğinde ıkın mutlaka ama ben de orda bir durdum acıyacak sandım, ama baktım acı yok ıkındım ve aynı anda içe doğru ittim, iyi yağlandığı için kaydı gitti. baktın orda kaldınız mı zaten çıkarın p ye tekrar yağ sürün demiştim, bolca sürün korkmayın yağdan. eşinede söyle bu sefer yada birdahaki sefere olacak inşallah bana biraz destek ol deyin.bu arada sende sorun falan yok moralini bozma, burda binlerce kişi aynı sıkıntıda u bir sorun değil, bu toplumun ayıbı anladınız mı moral bozmak yok, yağıda az sürelim demeyin bol sürün korkmayın canım fazlası zaten dışarda kalacak :)

Son düzenleme:

gülüm sırtım dönük ilk zamnalarda bana zor geldi üstte ve yüzüm dönük eşinin göğüs ve omuz arasına dayan elinle işte o eğim o şekilde ama bazen fazla arkadakalıyorsun girmiyorsa afedersin ama nedir fazla arkadasın kısa kalıyordur bunu aman Allahım olmadı bende sorun var böyle kendinize eziyet edeceğinize moral verin aferin bak deyin acımadı demek ki oluyor biraz üstüne düşünce birdaha ki sefer olmaması için hiçbir neden yok

ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(

gülüm diğer sayfada da yazdım tekrar oku istersen öz.el msj attım mutlaka mail at bana konuşacağız

bu bizim de korkumuzdu güzelim ömür boyu gider, eşim beni bırakır falaaannn filan.... burda herkesin korkuları aynı, hepimiz vajinaya bakamıyor dokunamıyor eşimizi itiyor bacaklarımızı dahi açamıyorduk, ben burda konuşamıyordum utanıyordum mesela ama şimdi açık açık yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce yani utangaçlık aşılınca arkası geliyor. şimdi güzelim burda egzersiz yapan arkadaşlar var ama ben hiç yapmadım belki yağ işime yaramasa bu sayfayı bulur muydum doktora mı giderdim ömür boyu çeker miydim bilmiyorum. şanslısın önce bunu söyleyim ben yendikten sonra buldum bu sayfayı çünkü, burası çok bilgili ve çok tatlı hassas arkadaşlarla dolu kendi dertleriymiş gibi sana destek olacak herkes, sende şuna inan sende başaracaksın. önce benim yöntemimi incele derim sonra arkadaşların egzersiz tavsiyelerini oku. benimki üstüne düşersen bir gecede yada 2, 3 gece senin üstüne düşmenle pes etmemene bağlı olarak aşabileceğin bir yöntem, egzersizde sabır isteyen doktorlarında sana seans olarak verip bir dünya para aldığı bir yöntem yapabilenler için çok güzel bir alternatif.alternatif diyorum çünkü daha kısa sürdüğü için önce yağ dene derim ben sonra aynı zamanda egzersize başla.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html burayı incelemekle başla canım kolay gelsin.

canım ilk başlarda hareket ettirmek zor geliyor ama sana şunu söyleyim ilişki sırasında girdikten sonra gelgit yapıp tekrar çıkar korkma çıkarmaktan sonra tekrar girişi sağla hem korkunda geçiyor alışıyorsun ikincide daha kolay giriyor zaten.

canım sanırım suçlu benim önceleri tepki alıcam diye korkarak yazıyordum, amacım egzersizleri geri plana itmek değil hep okudunuz bilirsiniz bende hiç egzersiz yapmayın dememişimdir, ordaki kaslarda sorun olduğu için değil gülüm korkudan dolayı kasıyoruz biz o kasları acıyacak korkusundan, o acıda sadece oranın kuruluğundan kaynaklanıyor ve yağda kayganlığı iyi sağladığı ve kolay kolay jel gibi etkisi çabuk gitmediği için şiddetle öneriyorum,kaslarda sorun olsa biz problem yaşardık yendiğimiz halde hamdolsun herşey yolunda ama amacımız burda egzersizi yada yağı ön plana çıkarmak değil tek amacımız herkesin vajiyi yıpranmadan yenmesini sağlamak, sadece yağ kestirme yol olduğu için hep diyorum önce deneyin olmadı mı yine devam edin egzersizlere diye.ama rahatsızlık verdimse buraya birdaha yazmam afedersiniz, bu sayfadada benim sayfamda da tek amaç yardımcı olmak özür dilerim.bu arada sizi yanlış anlamadım tek suçlu benim afedersiniz.

Son düzenleme:

Caanım benim suçlu değilsin, ben senin topiğini görmedim, topiğinde de egzersiz yaparak yapın demişsin hatta eş parmağıydı sanırım
Ben sadece z.yağı tavsiye ediyosun sandım, o yüzden kusuruma bakma olur mu? topiğine göz gezdirince kötü niyetin olmadığını gördüm, zaten ne kötü niyetin olcak ki
Ben suçluyum falan deme öyle, vajili arkadaşları elbirliğiyle tabi önce Allahın izniyle hep beraber kurtaralım, hepimiz kendi tecrübemizle Yoksa sana karşı yazmadım ben onu, ben burdaki herkesi çok seviyorum hatta kırmamak için elimden ne geliyosa yaparım

bebeğiiiiiiiiiim bunu mu dert edıyosun yaaaaa yemın ederım 7 cmde ben de cesaret edıp es denemesıne geçmemstm belkı geçseydım yapamayacaktım. tam olarak hazır olmadan başlanılmaz. kı kaldıkı sen 7 cmye gelmşssn çok az bı yolun kaldı. 9 cmye geç. yahu en azndan uğraşarak esnet. valla bak az kaldı yenmene. bız de bunların tıpksından geçtık. bana ınan tatlım çok kısa bı zaman kaldı yenmene

Son düzenleme:
Nasılsın tatlım, internet bağlattın ama gene yoksun

çünküüüüüüüüü kocam burda değillllllllllll iş için şehır dşına çktılar ben de annemlerdeyım. onun bahar işlerını bıtırıomm kız :) artık işlerım bı tane değil ıkı tane. annem de çalşıo ya.. eee sen napıosun bıde annemlerde rahat gıremıom buraya

Son düzenleme:

Ben de iyiyim canım, bildiğin gibi. Sınavım var cumartesi günü. Ehliyet sınavı Temmuzda da direksiyon sınavı Kursa gidip geliyorum işte
Özledim seni bikaç gün göremeyince eşin niye şehir dışında bakim yalnız bırakmış yeni gelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…