- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.061
Canım harikasın, şimdi orta parmağına geldi sıra, onu da alırsan orta ve işaret parmağını küs şekilden getirerek almaya çalışcaksın. Valla süpersin ne diyeyim:)kızlarrr yaaa bugünnn bi adım attım inanın ki egsersiz yaparken hep başaranların sözlerini getirdim aklıma gerçekten doğru.bu gün önce kulak çöpü ile denedim onu aldım alınca serçe parmağıı denedim onuda aldım daha sonra serçe parmagın yanındaki parmagı da adenendim ve oda olduuuuuuuuuu:))))şimdi napıcam sizden cevap bekliyırmm yaseminA ve kkkaderim ve basaran arkadaslar simdi napıcam birde orayı hissetmeyie çalıstım sanki böle sokunca orda bişi varmıs gibi set parmagın altında hiç yasayan var mı normal bi yani bu ne baskı mı ne lütfen paylasın cesaretim acayip geldi destek bekliyorummm
anlasılmcak bısey yokcanım.bende bundan sora zeytınyağı konusunu cok on plana cıkarmam egzersızlerı on plana cıkarırız olur bıter:):)sorun yok yanı senın bunları söylemen cok normal zaten.uzatmanında anlamı yok..arkadaslarımıza yardıma devam:):)
Kızlar ya ben kafayı yiyeceğim.....Ben egzersizleri geçtim eş denemesindeyim ama iki kez denedim ikincisinde bayağı aldım içime ama 2-3 cm kaldı orda birşeye baskı yaptı korktum alamadım...ve yarın randevum var napcam bilmiyorum..ikinciyi zeytinyağı ile denedim bu aradaacil destek istiyorum kafayı yiyeceğim yoksa
yasemin, seni uzman ilan ediyorum
diğer kızlara da iyi çalışmalar
yasemina cım bende popoya doğru ittim ama ordan sonrasını alamadım bugün deneyeceğim inşallah olur akşama kadar bu konuyu okuyorumÜst pozisyonda mıydın canım? Keşke cesaret edip alsaydın kalanını da. Baskı çok normal bişey çünkü. Zamanla alışcaksın. İlk yendiğin zaman da her ilişkinde o baskı olacak, ama bitcek alıştıktan sonra2 3 cm kaldıysa sen başarmışsın, yani başarmana çok çok çok az var. Bu gece de dene istersen. Üst pozisyonda ol, eşine sırtın dönük yüzün dönük deneyebilirsin. Ve üstteyken penisi pop yönüne ilerlet Dik bi şekilde değil, tamamen popoya
Hahaha kriz ya alemsinBen burda takılmaktan diğer topiklere sohbete bile gidemiyorum ki
Düşün durumumu
yasemina cım bende popoya doğru ittim ama ordan sonrasını alamadım bugün deneyeceğim inşallah olur akşama kadar bu konuyu okuyorumartık bebişle ilgili olan topiklere bakmam istiyorum inşallah rabbiminde izni ile
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et
Kizlar 7bucuk santindem es denemesine gectim sonuc husran nasi moralm bozuk anlatamam zeytinyagi super kaydirio ancak sorun bende sanci ile o asilmaz duvar cikti yine karsimanasil duracagimi nasil pozisyon alacagimi bile bilemedim ren rahat ustteyken sirtm donuk geldi ama onuda beceremedim kkaderim gelincik yasemina avesra diger kizlar simdi tanimadgm halde sizi gorsem omzunuzda hunhur hungur aglardim herald ki zor duruorm. Rabbim sen yardim et
ben bu illetten hiç kurtulamıycam :'( zeytin yağıyla denedik ama cok az girdi ve eşim artık denemek istemior benimde artık bütün hevesim bitti hiç bişey yapmak istemiorum :'(
evleneli 2 ay oldu. ve bende böyle bir durum bekarken de söz konusuydu. ben asla kendi vajinama dokunamazken başkası nasıl dokunacak diye düşünürdüm. ve ayrıca belden aşağı seyler bana itici gelir. hatta lohusa hanımların yanında fenalaşır baygınlık geçirirdim . nişanlandım... ve hemen işe koyuldum bir psikoloğa gittim. nişanlıma da durumdan bahsetmiştim hatta beraber gittik. ama ilk seansa beni yalnız aldı doktor ve düğüne yakın doktor son seansı nişanlınla yapalım demişti. ben görücü usulü nişanlandım ama nişanlımı seviyordum. piskoloG beni biraz eleştirdi ve bana bazı ödevler verdi.. o sıralar annemin rahatsızlığı girdi araya ve ben mecburen kendimi ihmal ettim. düğüne 2 ay kala ben tekrar gittim. ama sonuç hüsran benden önceki bayanla benim hatta benden sonraki iki hastanın vaktini geçirmişti. ben odaya girdim ve durumu anlattım.. bana "sen kendini ihmal edersen benim sana yapacağım hiç bişey yok" dedi. elimde verdiği ödevlere dair olan kağıdı uzattım. peki bu ne olacak dedim. "onun artık hiç bir anlamı yok "deyip beni DAHA 2 DAKİKA OLMADAN odadan çıkardı. ondan sonra birdaha doktora gitmek istemedim. ve kendi beynimde rahatlatmaya calıstm. evlendim ve evlendiğim gün herkeste olduğu gibi bizde yorgunluğa verip denememizin basarız olmasını önemsemedik ama ikinci gün üçüncü gün benim ağlama krizlerim. eşimi itmelerim kendimi çekmem arttı. eşim çok anlayışlıydı. evlendiğimizin ertesi günü arayıp ailesi sordu eşim sorun olmadığını söyledi ve bende tabi bu durumu kimseyle paylaşamadm. uyuşturucu kremler sakinleştirici ilaçlar hiç biri fayda etmedi. ve ben tekrar bi psikoloğa gidip aynı tepkiyi görmekten korktum ... ve burayı buldum.. şimdi ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum... kendim bakamıyorum bile dokunamıyorum bile ama ne yapacamı inanın bilmiyorum... BEN BU SORUNU ASLA YENEMEM...
kızlar dün gece bizde ıkıncıye bırlıkte olduk.busefer daha fazla aldım ıcıme. yine kaydı gıttı:)gercektende cok kolaymıs sımdılık pek hareket ettıremıoruz normal heralde.
zamanla duzelıceğını umuyorum
Canım parmak yapamıyosan, aparat hazırla kendine. Eskiden bu topiğe gelenler egzersiz yaparlardı, burdaki arkadaşlar da egzersiz için telkinde bulunurlardı gaz verirlerdiAma artık kimse egzersiz yap demiyor, benim bu işe canım sıkılmaya başladı
Tamam zeytinyağı etkili olabilir ama sen vajinusmuslusun ve kasların istemsiz bi şekilde kasılı. Egzersizlerle, ilk ilişkide yaşayacağın acıyı, korkuyu ve kasılmayı en aza indirmek istiyoruz, yani istiyoduk bi zamanlarKarar senin, bu topikte egzersiz için öneride bulunmalıyız arkadaşlar. Tamam ek kaynakları da sunmalısınız ama tek o kaynaklarla olmuyor. Sonu hüsran olursa nolcak Yani diyoruz ki egzersiz yapma, hüsrana uğradıkça eş denemesi yap. Ben egzersizin tek çare olduğuna inananlardanım.Tatlı dille yazdım, polemik çıkarmak değil amacım. Beni tanıdınız zaten az çok
canım sanırım suçlu benim önceleri tepki alıcam diye korkarak yazıyordum, amacım egzersizleri geri plana itmek değil hep okudunuz bilirsiniz bende hiç egzersiz yapmayın dememişimdir, ordaki kaslarda sorun olduğu için değil gülüm korkudan dolayı kasıyoruz biz o kasları acıyacak korkusundan, o acıda sadece oranın kuruluğundan kaynaklanıyor ve yağda kayganlığı iyi sağladığı ve kolay kolay jel gibi etkisi çabuk gitmediği için şiddetle öneriyorum,kaslarda sorun olsa biz problem yaşardık yendiğimiz halde hamdolsun herşey yolunda ama amacımız burda egzersizi yada yağı ön plana çıkarmak değil tek amacımız herkesin vajiyi yıpranmadan yenmesini sağlamak, sadece yağ kestirme yol olduğu için hep diyorum önce deneyin olmadı mı yine devam edin egzersizlere diye.ama rahatsızlık verdimse buraya birdaha yazmam afedersiniz, bu sayfadada benim sayfamda da tek amaç yardımcı olmak özür dilerim.bu arada sizi yanlış anlamadım tek suçlu benim afedersiniz.
Nasılsın tatlım, internet bağlattın ama gene yoksun
çünküüüüüüüüü kocam burda değillllllllllll iş için şehır dşına çktılarben de annemlerdeyım. onun bahar işlerını bıtırıomm kız :) artık işlerım bı tane değil ıkı tane. annem de çalşıo ya.. eee sen napıosun bıde annemlerde rahat gıremıom buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?