- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.081
Caanım benim suçlu değilsin, ben senin topiğini görmedim, topiğinde de egzersiz yaparak yapın demişsin hatta eş parmağıydı sanırım
Ben sadece z.yağı tavsiye ediyosun sandım, o yüzden kusuruma bakma olur mu? topiğine göz gezdirince kötü niyetin olmadığını gördüm, zaten ne kötü niyetin olcak ki
Ben suçluyum falan deme öyle, vajili arkadaşları elbirliğiyle tabi önce Allahın izniyle hep beraber kurtaralım, hepimiz kendi tecrübemizleYoksa sana karşı yazmadım ben onu, ben burdaki herkesi çok seviyorum hatta kırmamak için elimden ne geliyosa yaparım
Ben de iyiyim canım, bildiğin gibi. Sınavım var cumartesi günü. Ehliyet sınavıTemmuzda da direksiyon sınavı Kursa gidip geliyorum işte
Özledim seni bikaç gün göremeyince eşin niye şehir dışında bakim yalnız bırakmış yeni gelini
ohhh çok rahatladım neredeyse ağlayacaktımmoralim bozulmuştu. tabi ne art niyet olacak ki, sonuçta kegeli siz bulmadınız, zeytinyağının mucidi de ben değilim :) kimsenin bu işten kazancı yok, tabi en büyük kazanç birilerinin mutluluğunu paylaşmak ve duasını almak, evliliğini psikolojisini düzeltmek.sonuçta kimse kimsenin ekmeğine engel oluyor durumu yok :)
ohhh çok rahatladım neredeyse ağlayacaktımmoralim bozulmuştu. tabi ne art niyet olacak ki, sonuçta kegeli siz bulmadınız, zeytinyağının mucidi de ben değilim :) kimsenin bu işten kazancı yok, tabi en büyük kazanç birilerinin mutluluğunu paylaşmak ve duasını almak, evliliğini psikolojisini düzeltmek.sonuçta kimse kimsenin ekmeğine engel oluyor durumu yok :)
hadı bakalım inşaalahhhhhh kazanırsın. valla canım patronundan bu işi duyunca ben tutturdum gıt dıe iyi bir iş baya. ıhale varmış. 3 gün kalıp gelecekler zaten. ben de kül kedisi gibi bı eve bı anneme yetişiom kocam gelıo gerçi bugun eve geçıomama harbı ben de alştm ya buraya özlüyorum yaaaaaaaaa bıde sen tam kafadengisin aratıon
Ben annemlerde kalınca sanki kendi evim değilmiş gibi geliyor artık, hatta bi kere uyuyamamıştım düşünNe alışmışım evime
İyi evine geçiyosan girersin sık sık
kadercciiiiiiiiiiiiiik çıkmadan senı de sorıyım napıooooooooon balım nasılsın
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın? :))
ben de iyiyim şekerım aynı işte
sakın sakın. pes etmek yok. hepimiz zaman zaman karamsarlığa kapıldık ama bak şimdi her şey çok güzel... sen de atlatacaksın ama bunu pes ederek, bıkarak başaramazsın... çok az girmesi bile bir gelişme... hangi aşamadasın bilmiyorum ama belli bir aşamaya gelene (mesela aparatta 10cm) kadar eşini rahat bırak :) sakın bırakma ben yıllarca çektim ama 1-1bucuk ayda yendim şimdi o kadar huzurluyum ki... kendin için bırakıyorsan eşin için devam et... sen de bu huzuru tat...
Sakin ol arkadaşım, kurtulacaksın inan kurtulmaman imkansız gibi bişey
Egzersizlere başladın mı bilmiyorum ama ya parmak ya aparat seç birini başla. Ya da egzersiz yapıyosan devam et. Hazırla beynini iyice. Yapıcaksın, çünkü o kadar zor bişey değil
gülüm diğer sayfada da yazdım tekrar oku istersen öz.el msj attım mutlaka mail at bana konuşacağız
kızlar ben daha once yenmıstım ama dogumdan sonra gene aynı oldum sorun şu ki eşim istemior yani gene egzersizlerle yapmamı istiyor bense bana destek olmasını birlikte yenmek istiyorum zaytin yağıyla denedik ondanmı tiksindi bilmiorum bebekte olunca artık ugrasmak istemior galiba istiyorki ben kendim yeniyim ama ben artık istemiorum ben bosuna yapmısım ugrasmısım demekki ben zaten eşim için yenmek istiyordum ama :'( :'(
kkaderim gibi birsürü arkadaşımız yanımızda olduktan sonra moral verdikten sonra yeneriz biz bu işi.ben hep diyorum moral önemli.insnaın kendisini iyi ve özgüvenli hissetmesi önemli.evet bende vajiyim nerdeyse 1 yıl olcak evleneli ama içimde garip bir umut var kkaderimde bilir bunu:))olcak bu iş ya pes etmek yok kızlar. #direnin kızlar :)
hadı bakalım inşaalahhhhhh kazanırsın. valla canım patronundan bu işi duyunca ben tutturdum gıt dıe iyi bir iş baya. ıhale varmış. 3 gün kalıp gelecekler zaten. ben de kül kedisi gibi bı eve bı anneme yetişiom kocam gelıo gerçi bugun eve geçıomama harbı ben de alştm ya buraya özlüyorum yaaaaaaaaa bıde sen tam kafadengisin aratıon
:) canım ya , çok istiyorum herkes gibi seninde aşmanı, dualarımda en baştasın ne yalan söyleyim. inşallah bu hafta sonu gülücüklere boğarsın beni :)
canım mesajın için teşekkür ederim ama ben özelden msj atamıyorum henüz kalınlık konusunu da biliyorum ama benim sormak istediğim şu ben 2. boğumdan ileri ittiremiyorum ya parmağımı acaba topiktekilerin parmak uzunluğu ne? yoksa benim parmağım mı uzun o yüzden mi gitmiyo canım acıyo diye merak ettim yoksa p. kalınlığı zaten malesef çok fazla biliyorum kalınlıktan bahsettiğinizi
hacico ne oldu egzersız durumu dun denıycektın sende
canım dün orta parmağımı denedim ama 2. boğumdan ileri gidemiyorum canım yanıyo ve parmağımın ucuna bi et parçası gibi bişey geliyo ve iteklemeye çalıştım acıyınca korktum yapamadımmoralim bozuldu yazmak istemedim doktora mı gitsem karar veremedim o et parçası sanki orayı kapatmış gibi açılmıyo o yüzden eş denemesi de yapmadım eşim de korktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?