Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohhh çok rahatladım neredeyse ağlayacaktım moralim bozulmuştu. tabi ne art niyet olacak ki, sonuçta kegeli siz bulmadınız, zeytinyağının mucidi de ben değilim :) kimsenin bu işten kazancı yok, tabi en büyük kazanç birilerinin mutluluğunu paylaşmak ve duasını almak, evliliğini psikolojisini düzeltmek.sonuçta kimse kimsenin ekmeğine engel oluyor durumu yok :)

hadı bakalım inşaalahhhhhh kazanırsın. valla canım patronundan bu işi duyunca ben tutturdum gıt dıe iyi bir iş baya. ıhale varmış. 3 gün kalıp gelecekler zaten. ben de kül kedisi gibi bı eve bı anneme yetişiom kocam gelıo gerçi bugun eve geçıom ama harbı ben de alştm ya buraya özlüyorum yaaaaaaaaa bıde sen tam kafadengisin aratıon

Son düzenleme:

Aynen canım, katılıyorum

kadercciiiiiiiiiiiiiik çıkmadan senı de sorıyım napıooooooooon balım nasılsın

Ben annemlerde kalınca sanki kendi evim değilmiş gibi geliyor artık, hatta bi kere uyuyamamıştım düşün Ne alışmışım evime
İyi evine geçiyosan girersin sık sık

Ben annemlerde kalınca sanki kendi evim değilmiş gibi geliyor artık, hatta bi kere uyuyamamıştım düşün Ne alışmışım evime
İyi evine geçiyosan girersin sık sık

aynennnnnnnnn kızzzzz valla oyle uykusuzum kıııııııııı. evıme geçince gırerım tabı ama bıde evde işlerım var kayınvalıdemler gelecek gerçi eşyalar temız yeni ama bı halıları sil dıo yne annem hayrlı olsuna gelen giden bıtmıo la bıde camları sılcem okdar gel de yardım ettt

bu arada yağ sürdüm bir yerden sonra devam etmedi mi diyorsunuz çıkarın p yi tekrar yağ sürün tekrar deneyin çıkarmaktan korkmayın, eşim çıkarma tekrar zor olur demişti ben alışsın dedim ne olacak bir kere girdiyse tekrar girer.

gülüm diğer sayfada da yazdım tekrar oku istersen öz.el msj attım mutlaka mail at bana konuşacağız

kızlar ben daha once yenmıstım ama dogumdan sonra gene aynı oldum sorun şu ki eşim istemior yani gene egzersizlerle yapmamı istiyor bense bana destek olmasını birlikte yenmek istiyorum zaytin yağıyla denedik ondanmı tiksindi bilmiorum bebekte olunca artık ugrasmak istemior galiba istiyorki ben kendim yeniyim ama ben artık istemiorum ben bosuna yapmısım ugrasmısım demekki ben zaten eşim için yenmek istiyordum ama :'( :'(

güzelim ilk girişte kalmamışsın ki sen biraz girdi diyosun belki geride kaldın belki öne doğru eğilmedin tam olarak nasıl yaptığını anlat ki belki bir küçük ayrıntıdır senin tam sonuca ulaşmana engel olan. ya olmayınca belki biran öyle söyledi ama sen arayı soğutmadan tekrar dene derim ama tercih senin bir gecede bu kadar ilerlemişsin daha ne olsun yani boşuna üzüyosun kendini. biz yaşamadık mı sanıyosun eşimiz itiraz etmedi mi birşeylere anestol sürdüğümde eşim sürme benide olumsuz etkiliyor dedi, belki işe yarar diye gizlice tekrar sürdüm, git gizlice yağ sür vajinana olunca zaten sesi çıkmayacak ki.aşmak istiyorsan bazı şeyleri göze almak zorundasın. ben burda birşeyler yazabilmek için mesela eşim ne kadar kızsada onunla kavga etsekte gelip yine yazıyorum elimden geldiğince, valla 2 gün önce bir kavga etti benimle ağlamaktan hala gözlerim şiş,yanlış anlamayın bunu neden söylüyorum biliyor musunuz? sizi hiç tanımayan bir insan bu kadar şeyi göze alıyorsa sırf siz bu sorunu aşın diye, siz kendiniz için bu kadarını göze alamaz mısınız?

kkaderim gibi birsürü arkadaşımız yanımızda olduktan sonra moral verdikten sonra yeneriz biz bu işi.ben hep diyorum moral önemli.insnaın kendisini iyi ve özgüvenli hissetmesi önemli.evet bende vajiyim nerdeyse 1 yıl olcak evleneli ama içimde garip bir umut var kkaderimde bilir bunu:))olcak bu iş ya pes etmek yok kızlar. #direnin kızlar :)

:) canım ya , çok istiyorum herkes gibi seninde aşmanı, dualarımda en baştasın ne yalan söyleyim. inşallah bu hafta sonu gülücüklere boğarsın beni :)

canım mesajın için teşekkür ederim ama ben özelden msj atamıyorum henüz kalınlık konusunu da biliyorum ama benim sormak istediğim şu ben 2. boğumdan ileri ittiremiyorum ya parmağımı acaba topiktekilerin parmak uzunluğu ne? yoksa benim parmağım mı uzun o yüzden mi gitmiyo canım acıyo diye merak ettim yoksa p. kalınlığı zaten malesef çok fazla biliyorum kalınlıktan bahsettiğinizi

:) canım ya , çok istiyorum herkes gibi seninde aşmanı, dualarımda en baştasın ne yalan söyleyim. inşallah bu hafta sonu gülücüklere boğarsın beni :)

ah canım benim sağolasın.nekadar temiz kalpli nekadar yardımseversin.gerçekten psikoloijik anlamda senin bana faydan büyük.hep sölüyorum bunu sna zaten.yenersemde zaten peşini bırakmam onagöre:) inşalah ogün gelsin bir deneyelim.hayırlısıyal olcak diye düşünüyorum.kafamda yeni yeni startejiler var çünkü :))

yok canım parmak uzunluğundan değil tam kasların olduğu yer varya oraya dokunuyor gitmiyordur, hani şu istemsiz kastığımız yer.p nin kalınlığına aldırma başı giripte o duvara yaklaşınca yeteri kadar kayganlık oluştuysa ıkın ve p yi it orayı atlatırsın zaten .parmak içinde aynısı oraya gelince ıkın ve parmağını it.

hacico ne oldu egzersız durumu dun denıycektın sende

canım dün orta parmağımı denedim ama 2. boğumdan ileri gidemiyorum canım yanıyo ve parmağımın ucuna bi et parçası gibi bişey geliyo ve iteklemeye çalıştım acıyınca korktum yapamadım moralim bozuldu yazmak istemedim doktora mı gitsem karar veremedim o et parçası sanki orayı kapatmış gibi açılmıyo o yüzden eş denemesi de yapmadım eşim de korktu...

canımdoktora gıtsende doktor bısye yapamıcakkkı.sen parmaı bellı bıyerdne sora yalnıs yonlendırıosundur.popoya doru ııtırceksın bazı gunler acıyabılır normalll.gunu gununu tutmaz.bugun yıne dene jelı bolca surr o et parcasına gelınce ıtıtırmeye calıs acıdı yerde yalnıs yondur ağımlı olarak parmağını ıttır olur.ıkı parmağı falanda hallet oyle gecersın es denemesıne.hemen sıkma canını sen basladın bıle yapmaya baksana 2 parmağı halettın sımdı sıra ucuncu parmakta cnm bunud ayapıcam bugun yıne dene yarın yıne dene ama olucak ıllakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…