Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes nasıl bakarsa öyle görürmüş ya o senin kalbinin güzelliği,sen bıraksanda ben senin peşini bırakmam zaten :) inşallah bir aşda sen.

avesra sen ne yaptın canım son durum nedir?

canım dun aksam 2. denemızı yaptık yıne cok kolay gırdı ama yağı kulandım yıne alısmak ıcın.busefer bayada alabıldım ıcıme.ama pek hareket edemıorum yınede zamanla olucak sanırım.bıdahakıne yağ kulanmadan yapmayı denıcez guzel gıdıyo sımdılık mutluyum anlıcağın

ah keşke öyle olsaydı ama tek parmak yaptım 2 parmak değil oda sonuna kadar alamıyorum henüz ama yapıcam inşallah hatta adak adadım dün eşime söyledim yaparsak kurban keselim dedim

ah keşke öyle olsaydı ama tek parmak yaptım 2 parmak değil oda sonuna kadar alamıyorum henüz ama yapıcam inşallah hatta adak adadım dün eşime söyledim yaparsak kurban keselim dedim

ıns canım:):)anladım cnaım tek parmak yaptığını zaten dedım gıbı yonunu deıstırr gırıcek ıllakı uras basarıcaksın bol jel kulllan olur bugun yenıden dene yaırn yıne yaz buraya

ıns canım:):)anladım cnaım tek parmak yaptığını zaten dedım gıbı yonunu deıstırr gırıcek ıllakı uras basarıcaksın bol jel kulllan olur bugun yenıden dene yaırn yıne yaz buraya

bugün yapamicam canım çok yanıyo hala ağrım var orası yanıyo geçince tekrar başlicam inşallah :'( çok sağol canım destek olduğun için

bu sorunun bu denli yaygın olduğunu taaki başıma gelip araştırmaya başladıktan sonra anladım meğer ne çok kişi benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyormuş... çok zor bi durum ya evliliğimizin en güzel anları bu dertle uğraşmakla geçiyo ağlamalar sızlamalarda cabası hergece hepimiz için dua ediyorum artık müjdeli haberi burada sizlerle paylaşıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum... ama ben parmak egzersızını yapamıyorum ya tuhaf gelıyo bana itici ne bilimm eşimle ancak halledebilirim gibime geliyo inş. artık olana kadra her gece denemeye devam eşimle artık gülüyoruz halimize ...:)))

canım bı yandan deneme yap bı yandanda egzersıze baslasan daha ıyı olur aslında parmağın ıtıcı gelıyorsa aparat yap kendıne.ınan banada ıtıcı gelıodu ama enazından bı kac egzersız yaptıktan sora oraya bıseyın gırebılceını kafama sokmus oldum kendıme kanıtlamıs oldum.artık son zamanlar bende ağlancak halıme gulmeye baslamıstım .bende cok cektımcnm ama sole dusunuorum yasıcağımız varmıs vardır bundada bı hayır

Anlaşılan eski arkadaşlardan pek bi kimseler kalmamış. Herkes bir bir yenip gitmiş demekki ne güzel :)
Bende 1 sene önce bu zamanları yenmiştim. Şu an 7 aylık hamileyim. Yavrumu kucağıma almak için gün sayıyorum. Yaradan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..

allah kucağına almayı nasıp etsın darısı basımıza cnm ınsss

desteğin için çok çok saol cnm . dün akşm moralm bozuktu ama şuan sayenizde iyiyim egzersizlere devam. dün moralim bozuktu eskiden eş denemesinden çekinirdm ama akşam başarısız olsam bile sayenizde gene denemek istiyorum

Canım her gece deneme yapsanda kafanda bitmediği sürece başarısız olman kaçınılmaz
O yüzden diyorum ki, kendine kulak çubuğundan ya da ince bişeyden aparat hazırla. Dene canım, bi bildiğim var ki söylüyorum:13: Neden dinlemiyosun beni Oysa ki burda sana söylenenleri yapsan, hiç uğraşmıcaksın. Hadi cesaretini topla ve başla bi yerden. Bu hastalık zaten erteleme hastalığı, sen de erteleme. Daha 2 aylık evliydin sanırım:26: yeni evliyim yaparım elbet bi gün dersen erteleye erteleye bi bakmışsın yıllar olmuş

tabi canım zamanla zaten bende ikincide yağ kullandım 3 de gerek kalmadı şükür. seninde zamanla oturur inşallah

cnm bnm desteğin için saol inşlh öyledir. sabrımda kalmadı zaten ya olacak ya olacak öle iğrenç bi duyguki. rabbim yardımcımız olsun:18:

moralini bozma tabi bir iki deneme de aşabilirsin inşallah. canım sende sağol ve yeterli zemini hazırlarsan eş denemesinde korkacak birşey yok.

13.ay bitiyor ve olmuyor. Vajinanın yerini bulabildik mi onu bile bilmiyoruz,ilk başlarda eşimi şakayla karışık muhallebi çocuğu olmakla suçlardım:) ama eşimin penisinin kemiğini hissediyorum üzerimde girmeye çalışırken yine de olmuyor.

eve gelir gelmez denemek istedik. duvar gibi orası. kadın doğum doktoruna mı gözüksek psikologa mı bilmiyoruz bile. bunaltıcı...

canım ben burda okumustum bsını yastıga popoyu havaya dıkrk daha koly oldugunu yazmıslardı ben onu denedım olmadı sonra eş üstte denedk braz oldu sonra ben ustte oldum oylede oldu aa gt gel olmadı cok kayıo tekrar denicem canım vazgecmicem ne kadar şevkim kırılsada devam edicem kurtulucam bu illetten evliliğimi törpülemesine izin vermicem!

öncelikle vajinal muayene olmalısın vajinanın yapısında bir problem olup olmadığını öğrenmen gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…