- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.101
ah canım benim sağolasın.nekadar temiz kalpli nekadar yardımseversin.gerçekten psikoloijik anlamda senin bana faydan büyük.hep sölüyorum bunu sna zaten.yenersemde zaten peşini bırakmam onagöre:) inşalah ogün gelsin bir deneyelim.hayırlısıyal olcak diye düşünüyorum.kafamda yeni yeni startejiler var çünkü :))
avesra sen ne yaptın canım son durum nedir?
canımdoktora gıtsende doktor bısye yapamıcakkkı.sen parmaı bellı bıyerdne sora yalnıs yonlendırıosundur.popoya doru ııtırceksın bazı gunler acıyabılır normalll.gunu gununu tutmaz.bugun yıne dene jelı bolca surr o et parcasına gelınce ıtıtırmeye calıs acıdı yerde yalnıs yondur ağımlı olarak parmağını ıttır olur.ıkı parmağı falanda hallet oyle gecersın es denemesıne.hemen sıkma canını sen basladın bıle yapmaya baksana 2 parmağı halettın sımdı sıra ucuncu parmakta cnm bunud ayapıcam bugun yıne dene yarın yıne dene ama olucak ıllakı
ah keşke öyle olsaydı ama tek parmak yaptım 2 parmak değiloda sonuna kadar alamıyorum henüz ama yapıcam inşallah hatta adak adadım dün eşime söyledim yaparsak kurban keselim dedim
ıns canım:):)anladım cnaım tek parmak yaptığını zaten dedım gıbı yonunu deıstırr gırıcek ıllakı uras basarıcaksın bol jel kulllan olur bugun yenıden dene yaırn yıne yaz buraya
bugün yapamicam canım çok yanıyo hala ağrım var orası yanıyo geçince tekrar başlicam inşallah :'( çok sağol canım destek olduğun için
canımdoktora gıtsende doktor bısye yapamıcakkkı.sen parmaı bellı bıyerdne sora yalnıs yonlendırıosundur.popoya doru ııtırceksın bazı gunler acıyabılır normalll.gunu gununu tutmaz.bugun yıne dene jelı bolca surr o et parcasına gelınce ıtıtırmeye calıs acıdı yerde yalnıs yondur ağımlı olarak parmağını ıttır olur.ıkı parmağı falanda hallet oyle gecersın es denemesıne.hemen sıkma canını sen basladın bıle yapmaya baksana 2 parmağı halettın sımdı sıra ucuncu parmakta cnm bunud ayapıcam bugun yıne dene yarın yıne dene ama olucak ıllakı
bu sorunun bu denli yaygın olduğunu taaki başıma gelip araştırmaya başladıktan sonra anladım meğer ne çok kişi benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyormuş...çok zor bi durum ya evliliğimizin en güzel anları bu dertle uğraşmakla geçiyo ağlamalar sızlamalarda cabası hergece hepimiz için dua ediyorum artık müjdeli haberi burada sizlerle paylaşıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum... ama ben parmak egzersızını yapamıyorum ya tuhaf gelıyo bana itici ne bilimm eşimle ancak halledebilirim gibime geliyo inş. artık olana kadra her gece denemeye devam eşimle artık gülüyoruz halimize ...:)))
Anlaşılan eski arkadaşlardan pek bi kimseler kalmamış. Herkes bir bir yenip gitmiş demekki ne güzel :)
Bende 1 sene önce bu zamanları yenmiştim. Şu an 7 aylık hamileyim. Yavrumu kucağıma almak için gün sayıyorum. Yaradan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..
işte gülüm iki aşama var giriş ilk engel sonra ikinci engelde o duvar, tabi ikiside beynimizin oyunu.bakın bu arada herkese söylüyorum ilişki sırasında konuşmayın yağ yada kayganlaştırıcı kullanırken bu önemli değil belki ama normalde hem alacağınız zevki alamazsınız dikkatiniz dağıldığı için kuruyosunuz.konumuza dönersek güzelim bak şimdi yağı vajina içine iyi sürersen ki eşinin parmağı yağlıyken söylemiştim ya vajina içine parmağın girişini sağladıktan sonra parmakla şöyle giriş çıkış yapsın ve sonuna kadar parmak girsin mutlaka mümkünse orta parmağı ve işaret parmağı, orta parmak uzun olduğu için daha ileriye doğru yağlanma sağlanır, ve hemen girdiği an zorlamayın yavaş yavaş gelgit yaparak p nin kaymasını sağlayın, o duvara geldiğinde zaten iyi yağlanmışsa hiç acı çekmezsinin inanın bana, orda duvara geldiğinde ıkın mutlaka ama ben de orda bir durdum acıyacak sandım, ama baktım acı yok ıkındım ve aynı anda içe doğru ittim, iyi yağlandığı için kaydı gitti. baktın orda kaldınız mı zaten çıkarın p ye tekrar yağ sürün demiştim, bolca sürün korkmayın yağdan. eşinede söyle bu sefer yada birdahaki sefere olacak inşallah bana biraz destek ol deyin.bu arada sende sorun falan yok moralini bozma, burda binlerce kişi aynı sıkıntıda u bir sorun değil, bu toplumun ayıbı anladınız mı moral bozmak yok, yağıda az sürelim demeyin bol sürün korkmayın canım fazlası zaten dışarda kalacak :)
bu sorunun bu denli yaygın olduğunu taaki başıma gelip araştırmaya başladıktan sonra anladım meğer ne çok kişi benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyormuş...çok zor bi durum ya evliliğimizin en güzel anları bu dertle uğraşmakla geçiyo ağlamalar sızlamalarda cabası hergece hepimiz için dua ediyorum artık müjdeli haberi burada sizlerle paylaşıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum... ama ben parmak egzersızını yapamıyorum ya tuhaf gelıyo bana itici ne bilimm eşimle ancak halledebilirim gibime geliyo inş. artık olana kadra her gece denemeye devam eşimle artık gülüyoruz halimize ...:)))
canım dun aksam 2. denemızı yaptık yıne cok kolay gırdı ama yağı kulandım yıne alısmak ıcın.busefer bayada alabıldım ıcıme.ama pek hareket edemıorum yınede zamanla olucak sanırım.bıdahakıne yağ kulanmadan yapmayı denıcez guzel gıdıyo sımdılık mutluyum anlıcağın
bebeğiiiiiiiiiim bunu mu dert edıyosun yaaaaa yemın ederım 7 cmde ben de cesaret edıp es denemesıne geçmemstm belkı geçseydım yapamayacaktım. tam olarak hazır olmadan başlanılmaz. kı kaldıkı sen 7 cmye gelmşssn çok az bı yolun kaldı. 9 cmye geç. yahu en azndan uğraşarak esnet. valla bak az kaldı yenmene. bız de bunların tıpksından geçtık. bana ınan tatlım çok kısa bı zaman kaldı yenmene
desteğin için çok çok saol cnm . dün akşm moralm bozuktu ama şuan sayenizde iyiyim egzersizlere devam. dün moralim bozuktu eskiden eş denemesinden çekinirdm ama akşam başarısız olsam bile sayenizde gene denemek istiyorum
güzelim ilk girişte kalmamışsın ki sen biraz girdi diyosun belki geride kaldın belki öne doğru eğilmedin tam olarak nasıl yaptığını anlat ki belki bir küçük ayrıntıdır senin tam sonuca ulaşmana engel olan. ya olmayınca belki biran öyle söyledi ama sen arayı soğutmadan tekrar dene derim ama tercih senin bir gecede bu kadar ilerlemişsin daha ne olsun yani boşuna üzüyosun kendini. biz yaşamadık mı sanıyosun eşimiz itiraz etmedi mi birşeylere anestol sürdüğümde eşim sürme benide olumsuz etkiliyor dedi, belki işe yarar diye gizlice tekrar sürdüm, git gizlice yağ sür vajinana olunca zaten sesi çıkmayacak ki.aşmak istiyorsan bazı şeyleri göze almak zorundasın. ben burda birşeyler yazabilmek için mesela eşim ne kadar kızsada onunla kavga etsekte gelip yine yazıyorum elimden geldiğince, valla 2 gün önce bir kavga etti benimle ağlamaktan hala gözlerim şiş,yanlış anlamayın bunu neden söylüyorum biliyor musunuz? sizi hiç tanımayan bir insan bu kadar şeyi göze alıyorsa sırf siz bu sorunu aşın diye, siz kendiniz için bu kadarını göze alamaz mısınız?
öncelikle vajinal muayene olmalısın vajinanın yapısında bir problem olup olmadığını öğrenmen gerek...13.ay bitiyor ve olmuyor. Vajinanın yerini bulabildik mi onu bile bilmiyoruz,ilk başlarda eşimi şakayla karışık muhallebi çocuğu olmakla suçlardım:) ama eşimin penisinin kemiğini hissediyorum üzerimde girmeye çalışırken yine de olmuyor.
eve gelir gelmez denemek istedik. duvar gibi orası. kadın doğum doktoruna mı gözüksek psikologa mı bilmiyoruz bile. bunaltıcı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?