Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım doktor söylemişti de vajına uzunluk olarak 10 cm en fzla da 10 - 12 cm uzunluğa kadar alablır. senın dediğin noktada ben de sıkıntı yaşamıştım ama orada pes etmeyıp ''aşağı eğimli'' olarak ittireceksın. bak özellıkle soyluyorum eğimli... eğer dik ittirirsen daha çok canın acır. ayrıca o dediğin noktada kaslar var ve oldukça sıkı. sen orayı ittire ittire esneetecen. oyle gözünü korkutmuyayım da ittire ittire derken en fzla 2 günde esnıyo sıkça egzersızz yaparsan. penıs kalınlıgı da en fzla 14 cm falan. yanı gozunu korkutmasın sakın yemınlen bak 14 cmlık penis 8- 9 cmlık hattaaaaa 6 -7 cmlık aparattan bıle kolay giriyo yaratılış gereği

eskilerden vasıfsız bir insan evladı bakiremiyim değilmiyim kontrol için parmağını sokmuştu o an acıdan ağlayamadım bile ellettiremiyorum bile ama penisten okadar tırsmıyorum bakıyorumda suan hep parmak egzersizleri içim tuaf oluyor düşününce tansiyonum düşüyor fenalık basıyor parmaksız bir yöntem var mıdır ?

Kpu canım parmaksız yötem z.yağı penisten korkmuyorsan çok şanslısın, z.yağını sürün gerisi gelir detaylı bilgiyi zeytinyağıyla yendim formundan öğrenebilirsin...

kızlar gunaydın ne durumdasınız bakalım.buarada ben gecen gunlerde yenmıstımya .ıkı gundur sol kasığımda cok sancı gırıyor ve akıntım cok fazla neden olabılır acaba.

kızlar gunaydın ne durumdasınız bakalım.buarada ben gecen gunlerde yenmıstımya .ıkı gundur sol kasığımda cok sancı gırıyor ve akıntım cok fazla neden olabılır acaba.

geçmiş olsun canım benim bi arkadaşım da yeni evlendi onun da öyle sıkıntıları varmış genelde olan bişey bu sanırım...

ayy inşallah öyle olur benimde zaten ilk gece yapabilenler nasıl başarıyo diye düşünüyoruz eşimle demek ki bu yüzdenmiş

Kpu canım parmaksız yötem z.yağı penisten korkmuyorsan çok şanslısın, z.yağını sürün gerisi gelir detaylı bilgiyi zeytinyağıyla yendim formundan öğrenebilirsin...

teşekkür ederim okudum onuda parmak görünce dayanamadım ciddiyim parmaktan ödüm patlıyor zeytin yağının kayganlaştırıcı dan farkı varmıdır ?

zaten hemen git gel zor olur canım yağlı olduğundan pıt diye atar, korkma vazgeçme doğru yoldasın ve aştın sen çoğunu başardın, hadi bir cesaret et şevkinde eşinin heveside gelecek olduğunu görünce.

oluyor güzelim bende de olmuştu tabi başka bir sıkıntıda denk gelmiş olabilir. üşütmüş olabilirsin mesela yada afedersin haz alıpta rahatlayamadığın zaman da kasıkta basınç hissedebilirsin diye duymuştum.

teşekkür ederim okudum onuda parmak görünce dayanamadım ciddiyim parmaktan ödüm patlıyor zeytin yağının kayganlaştırıcı dan farkı varmıdır ?

canım kendi açımdan söyleyim kayganlaştırıcı etkisini kaybediyor ve yapış yapış oluyor bana göre , ama yağ sen duşa girdiğin zaman bile hala orda, parmaktan bende korkuyordum ama duş alıp rahatla sonra sırt üstü uzan ve sayfada anlattığım gibi sen başka yere bak eşinin parmağı yağlı olduğu için acı falan hissetmiyosun sadece ilk anda ıkın parmak girsin diye sonra kaslarını sıkıyosun korkudan tekrar ıkın o arada eşin orta parmağını özellikle (daha uzun ve kalın çünkü) içinde çıkarmadan şöyle bir gelgit yapsın iyice yağlanmasını sağlamış olsun oranın sonra parmağını çıkarıp tekrar yağ alsın sonra tekrar bir parmağıyla sonra çıkarıp iki parmağıyla gelgit yaparak yağlamış olsun ve ilk girişten sonra yağlandığından sonrası daha kolay oluyor. bu anlattıklarım beş dakika sürmüyor zaten sonra eşinede yağ sür ve ilişki sırasında girmediği engelle karşılaştığın yerlerde ıkınarak içeri it p yi.

pes etmeyin cesaret edin benimde evliliğimin ilk ayında olmuyodu ağlıyodum ve başardım korkularınızı yenmeniz gerek inşalllah başarırsınız

merhaba
sürekli takibinizdeydim artık yazmak istedim.bende 3 yıldır bu sorunla boğuşuyorum,terapiye başladık 2 seans oldu inşallah hallolour,yine sizin moraliniz ve deneyimleirniz çok etkiliyor.

merhaba
sürekli takibinizdeydim artık yazmak istedim.bende 3 yıldır bu sorunla boğuşuyorum,terapiye başladık 2 seans oldu inşallah hallolour,yine sizin moraliniz ve deneyimleirniz çok etkiliyor.

merhaba canım hosgeldın..ıykı yazdın buraya cok sevındım.3 yıl baya olmus ALLAH bı anonce kurtulmanı nasıp etsın ıns cnm.ne durumdasın egzersız falan yapıomusun

evet baya oldu çocuk istiyoruz artık çok halllolması lazım bu durumun.yokk egzersiz en kaçındığım şey zaten ama kaçınılmaz bir durum sanırım daha egzersiz yok şu aşamada işte idrar tutma bırakma gbi ufak şeyler var.10 seansmış ilerleyen dönemde neler olacak paylaşırım tabıkı.

Hanımlar Z.yağı kayganlaştırıyor canım, parmaktan korkuyorsan gerçekten z.yağını denemelisin kayganlaştırıyor farketmiyorsun bile... Ben üstte yapamadım hep kaydırdım, başım yastıkta popom havada dik daha iyi oldu. Eşim özellikle böyle daha güzel dedi. Ben sürekli deneme yapmaktan sıkılmıştım sağolsun KKaderim bu yöntemi söyledi denedim rahat oldu. Ben duş aldım kasgevşetici içtim ve oldu... Eşmiin parmak denemesini de z.yağıyla yaptık. Hadi kolay gelsin.

olsun canım halledersın 10 seanasta ınanadığın surece olur kendını sık.bızımde 2 sene oldu.ben yenı yendım bakalım bızde cocuk ıstıyoruz allah hıcbırmıze aratmasın tez vakıtte versın ıns

bende hiç zeytinyağıyla p. denemesi yapmadım ama jelle yaptım ucuz olan jel (ultrason jeli) bir süre sonra kuruyor çok uzun gitmiyor okeyin sıcak temas diye bi jelini almış eşim o da çok yanma yapıyo ve yapış yapış oluyo .evelki gün de zeytinyağı ile parmak egzersizi yaptım dün ağrı ve yanmam vardı bugün de biraz kaşınmam var ne yapayım bilmiyorum deneme yapmak için su bazlı iyi bir jel varmı tavsiye edebileceğiniz???

cnm eş denemesi için kesinlikle zeytinyağı. ama egzerszlerde sürekli zeytinyağı kullanmak istemiorm diosan ben oky in çilekli kayganlaştırıcı jelini aldm. sıcak temasın yanma yaptığını gene burdan arkdşlar sölemişti sağolsunlar. ama çileklisi çok güzel ben memnunum tavsiye ederim :) :13:

Kızlar, ben bundan sonra daha az girebileceğim bu topiğe Sınavım var maalesef
Fırsat bulduğumda her zaman yanınızda olacağım:13:
Egzersiz yapın arkadaşlar, egzersiz yapmadan yenmeniz çok zor çok
Umutsuzluğa da kapılmayın, ben yaptıysam herkes yapar. Benden bi eksiğiniz yok ki ya da bunu başaranlardan
Lütfen kendinize güvenin, burdaki arkadaşların önerilerine güvenin. Ama egzersizi unutmayın. Parmak yapamayanlar aparat hazırlasın kendine. Ama bi şekilde yapsın
Hepiniz Allah'a emanet olun. Allah yardımcınız olsun
İhtiyacınız olan tek şey kendinize güvenmek, sabır ve cesaret...

kendıne ıyı bak canım sınavında basarılar allah yarcımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…