- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.141
kızlar, ben bundan sonra daha az girebileceğim bu topiğeSınavım var maalesef
Fırsat bulduğumda her zaman yanınızda olacağım:13:
Egzersiz yapın arkadaşlar, egzersiz yapmadan yenmeniz çok zor çok
Umutsuzluğa da kapılmayın, ben yaptıysam herkes yapar. Benden bi eksiğiniz yok ki ya da bunu başaranlardan
Lütfen kendinize güvenin, burdaki arkadaşların önerilerine güvenin. Ama egzersizi unutmayın. Parmak yapamayanlar aparat hazırlasın kendine. Ama bi şekilde yapsın
Hepiniz allah'a emanet olun. Allah yardımcınız olsun
Ihtiyacınız olan tek şey kendinize güvenmek, sabır ve cesaret...
cnm şimdiden bol şans sana rabbim yardımcın olsun. Bize kattığın herşey için teşekkürler. Arayı sen genede fazla açma ama
melisa naber canım neler yapıosun
merhaba ben geldimm dün gece denememiz yine fiaskoydu ya off ben yapamıcamm ya yok olmuyoo.... nasıl zor bi işmiş bu yaa...
iyiyim cnm saol işteyimD bugun yarın regl olacağım egzerszler bölünecek sıkıntıdayım keşke yapabilseydm regl olmadan ama olmadı. sen nasılsın cnm keyifler yerindedir
merhaba ben geldimm dün gece denememiz yine fiaskoydu ya off ben yapamıcamm ya yok olmuyoo.... nasıl zor bi işmiş bu yaa...
cnm egzersz yapmışmıydın sen
canım hosgeldın anlkat bakayım ne oldu.zor tabı bak ben 2 senede anca astım:):):)halolcak merak etme bugun olmaz yarın olurrr ılla olcakkk bu ıs
cnm eş denemesi için kesinlikle zeytinyağı. ama egzerszlerde sürekli zeytinyağı kullanmak istemiorm diosan ben oky in çilekli kayganlaştırıcı jelini aldm. sıcak temasın yanma yaptığını gene burdan arkdşlar sölemişti sağolsunlar. ama çileklisi çok güzel ben memnunum tavsiye ederim :) :13:
ıyı canım bende ısteyım.olsun tatlım takma herseyde vardır bı hayır hem reglden sora kaslar daha gevsek oluyo daha rahat yaparsın egzersızlerını araya soğutma yeter
haklıısn cnm çok fena hırs yaptım bir önce biitsn istiorm şu regl
wala hepinizi öle merak ediormki aslnda :):):)
Kızlar, ben bundan sonra daha az girebileceğim bu topiğeSınavım var maalesef
Fırsat bulduğumda her zaman yanınızda olacağım:13:
Egzersiz yapın arkadaşlar, egzersiz yapmadan yenmeniz çok zor çok
Umutsuzluğa da kapılmayın, ben yaptıysam herkes yapar. Benden bi eksiğiniz yok ki ya da bunu başaranlardan
Lütfen kendinize güvenin, burdaki arkadaşların önerilerine güvenin. Ama egzersizi unutmayın. Parmak yapamayanlar aparat hazırlasın kendine. Ama bi şekilde yapsın
Hepiniz Allah'a emanet olun. Allah yardımcınız olsun
İhtiyacınız olan tek şey kendinize güvenmek, sabır ve cesaret...
bıter bıter bıtınce hıc yılma kafanda belırle kısmetse onumuzdekı reglıne kadar bu ısı halledıcez zaten sen hıc korkma her gun egzersız yaparsın ara ara korkunud aıyıce yendınmı bı es denemesı oooooooo bı bakmısın olmus:):) bende cnm cok merak edıorum sızı cunku hayatlarımız aynı aynı selerı yasadıkkk
cnm egzersz yapmışmıydın sen
hayır yapamıorum egzersileride ya itici geliyo eşimle deneyebiliyoruz sadece o da biyerden snra zorlaynca acıyo bırakıorum hemenn...
hayır yapamıorum egzersileride ya itici geliyo eşimle deneyebiliyoruz sadece o da biyerden snra zorlaynca acıyo bırakıorum hemenn...
canım egzersız yapmadan bu ıs olmaz ama bı yerdne baslaman lazım bu sekılde naısl cozmeyı dusunuosun.egzersız yaparken kımse can atmıyo emın ol ama mecburuz buna bıyerden basla lutfen
aynen cnm hergün yapcam egzerszlermi allahın izniyle bir sonraki regl e kdr bitsn istiorm bende. ilk başarısız denemeden sonra anca topladım
cnm inan banada öle gelio bende henüz yenmedm ama gözümü karattım başladım egzerszlere ama inan başladığmdan beri daha mutlu daha umutluyum:. 8 ay boyunca kendm denerim olur dedim ama boşuna 8 ayım geçti.anladmki 8 ay olmadıysa bi 8 ay daha olmayacak.... doktora gideyim dedim gitsem bile doktorunda yaptıracağı şeyler bunlar. herşey kafada bitio çünkü. çok küçükte olsa egzerszlere başla. başka şansımız yok çünkü inan bana
cnm inan banada öle gelio bende henüz yenmedm ama gözümü karattım başladım egzerszlere ama inan başladığmdan beri daha mutlu daha umutluyum:. 8 ay boyunca kendm denerim olur dedim ama boşuna 8 ayım geçti.anladmki 8 ay olmadıysa bi 8 ay daha olmayacak.... doktora gideyim dedim gitsem bile doktorunda yaptıracağı şeyler bunlar. herşey kafada bitio çünkü. çok küçükte olsa egzerszlere başla. başka şansımız yok çünkü inan bana
melisaaa tebrıkler canımmm baksana nekadar ılerlemısınde nurada destek verıosun kafanda bazı seyler belırmeye baslamıs.8 ay 9 ay derken gunler gecıo hem egzersız yaparka bısey kaybetmıceksınkı.hep bu nazımızdan buzaman kadar kaybettık zaten yok canım acır yok korkarım yok ağlarım yok o yok bu:):)ustune dusun kızlar bıgun bı parmak dığer gun bı parmakk hepsı gelıp gecıcek.bakın ben vajınama ılk defa son zamanlarda bakmıstımm bakmaya bıle korkuyodum parmak egzersızımı oda ne dıodummm yapamam dıodum yapmadığım surece hep oyle gectı yapmaya basladım ve ozamn anladımkı bısey gırebılıo oraya bende yaparım dıye ve oldu nur sende basla kendın ıcın deıl yuvan ıcın esın ıcın
bende hiç zeytinyağıyla p. denemesi yapmadım ama jelle yaptım ucuz olan jel (ultrason jeli) bir süre sonra kuruyor çok uzun gitmiyor okeyin sıcak temas diye bi jelini almış eşim o da çok yanma yapıyo ve yapış yapış oluyo .evelki gün de zeytinyağı ile parmak egzersizi yaptım dün ağrı ve yanmam vardı bugün de biraz kaşınmam var ne yapayım bilmiyorumdeneme yapmak için su bazlı iyi bir jel varmı tavsiye edebileceğiniz???
cnm eş denemesi için kesinlikle zeytinyağı. ama egzerszlerde sürekli zeytinyağı kullanmak istemiorm diosan ben oky in çilekli kayganlaştırıcı jelini aldm. sıcak temasın yanma yaptığını gene burdan arkdşlar sölemişti sağolsunlar. ama çileklisi çok güzel ben memnunum tavsiye ederim :) :13:
iyiyim cnm saol işteyimD bugun yarın regl olacağım egzerszler bölünecek sıkıntıdayım keşke yapabilseydm regl olmadan ama olmadı. sen nasılsın cnm keyifler yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?