Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm şimdiden bol şans sana rabbim yardımcın olsun. Bize kattığın herşey için teşekkürler. Arayı sen genede fazla açma ama

iyiyim cnm saol işteyim D bugun yarın regl olacağım egzerszler bölünecek sıkıntıdayım keşke yapabilseydm regl olmadan ama olmadı. sen nasılsın cnm keyifler yerindedir

ıyı canım bende ısteyım.olsun tatlım takma herseyde vardır bı hayır hem reglden sora kaslar daha gevsek oluyo daha rahat yaparsın egzersızlerını araya soğutma yeter

sağol canım bide ondan deneyelim bakalım

ıyı canım bende ısteyım.olsun tatlım takma herseyde vardır bı hayır hem reglden sora kaslar daha gevsek oluyo daha rahat yaparsın egzersızlerını araya soğutma yeter

haklıısn cnm çok fena hırs yaptım bir önce biitsn istiorm şu regl
wala hepinizi öle merak ediormki aslnda :):):)

haklıısn cnm çok fena hırs yaptım bir önce biitsn istiorm şu regl
wala hepinizi öle merak ediormki aslnda :):):)

bıter bıter bıtınce hıc yılma kafanda belırle kısmetse onumuzdekı reglıne kadar bu ısı halledıcez zaten sen hıc korkma her gun egzersız yaparsın ara ara korkunud aıyıce yendınmı bı es denemesı oooooooo bı bakmısın olmus:):) bende cnm cok merak edıorum sızı cunku hayatlarımız aynı aynı selerı yasadıkkk

YaseminA canım ne sınavı özel değilse benimde sınavlarımda var :)

aynen cnm hergün yapcam egzerszlermi allahın izniyle bir sonraki regl e kdr bitsn istiorm bende. ilk başarısız denemeden sonra anca topladım

ama ben hiç aparat denemedim belki önceden hani yağdan önce orası tahriş olmuştur tam yeterli değil çünkü o söylediklerin seninde bildiğin gibi o yüzden mutlaka tahriş olmuştur yanma hissi ondandır diye düşünüyorum ama ben yağ ile egzersiz yapın demiyorum çünkü herşeyin fazlası zararlı olabilir mantığı ile sadece eş denemesinde öneriyorum ben,siz bilirsiniz yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama deneyenlerden sadece ezoom tam olmadı dedi oda kendisi vajina içine sürmüş ve eşine sürmemiş ama oda inşallah yakında aşacak ben inanıyorum çünkü içine almış zaten daha ne olsun.

Son düzenleme:

eğer deneme şansın varsa yağ ile anlattığım gibi bir eş denemesi yap istersen sonra memnun kalmadın sonuç yok mu jel alırsın,çünkü bahsettiğiniz jeli aldım ben benim işime yaramadı bilmiyorum, eş denemesinden korkmayın kaybedeceğiniz hiçbirşey yok, ama kuru kuru da deneyin demiyorum çünkü ben yağ sürmesem daha bir ömür boyu aşamazdım.

iyiyim cnm saol işteyim D bugun yarın regl olacağım egzerszler bölünecek sıkıntıdayım keşke yapabilseydm regl olmadan ama olmadı. sen nasılsın cnm keyifler yerindedir

canım yanlış hatırlamıyorsam yağ ile eş denemesi yapacaktın ne oldu merak ettim, yağ işe yaramadı mı yoksa denemediniz mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…