Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yanlış hatırlamıyorsam yağ ile eş denemesi yapacaktın ne oldu merak ettim, yağ işe yaramadı mı yoksa denemediniz mi

ben yazdm buraya tatlm görmedin sanırım. denemyi yaptk cnm yağ müthiş kayıo ama ben pozisyonu bulamamdm beceremedm bide regl olacagm çok kasıldm olmadı regl den sonra yağ ile denemeye devam

ben yazdm buraya tatlm görmedin sanırım. denemyi yaptk cnm yağ müthiş kayıo ama ben pozisyonu bulamamdm beceremedm bide regl olacagm çok kasıldm olmadı regl den sonra yağ ile denemeye devam

dikkatimden mi kaçmış afedersin canım, belki cvp bile yazmışımdır şimdi hatırlayamadım, regl den kaynaklanan bir hassasiyet vardır tabi şişkinlik falan rahat olman daha iyi olur, ama kaymasına gelince sayfada da yazmıştım ya kayıyor illaki ama amaç o zaten :) içte iyi kaysın diye bol yağ.dıştada da ilk defada olmadı iki oldu kaydı falan inad ettim ben ama gerçekten işe yarayacağını bilmiyordum tabi. sadece yerine denk getirip afedersin biraz elinle azıcık girmesini sağla tutarak sonra yavaşça otur ki iterek ve ıkınarak canın yanmaz inşallah. hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini . ben link yollamıştım sana değil mi resimleri tekrar inceleyip denersen inşallah olur.

Son düzenleme:
ocak ayında da yazmıştım buraya bi çare olur diye sonra yine erteledim korkularım yüzünden daha girmedim ama evlilik yıl donumtn geliyor ve ben halen ayniyim kurtulmak istiyorum kızlar lütfen bu sefer korkumun üstüne gitmek için emla aldım etkisi olur mu yardım edin olur

ayy canım tamam afedersin konuşmuştuk biz uykusuzluk başıma vurdu dalgınlığıma geldi, şimdi hatırladım birden.

ben özel msj yazdım bakar mısınız?

Arkadaslarim lutfen yardimci olun ben umudumu kaybettim yenemiycek gibiyim 2,5 aydir ewliyim wajinismus tedavisi oluyorum 7.seyansim bitti ama yenemezmisim gibime geliyo napicam parmak egzersizine gecicem artik serce parmagimi nasil sokarimki ben parmaktan irkiliyorum cok xaeesizim mutsuzum napmam lazim?

İki buçuk ay bende çektim ve kocama 3 ay dolamdan bu ısı bitircem dedim, doktora gitmeden burası sayesinde yendim, 2 buçuk ay kısa gelebilir ama yasaması cok zor. Canım ilk basta kararlı ol, su düşünceyi akklinda bi çıkar bakimmmm: "yenemiycek gibiyim" sakın ol ve rahat ettigin bir position al. snra gözlerini kapat, derin nefes al ver, orta parmağına gel sür ve yavaş yavaş ikinarak sokmaya çalış. Cesaret ve inanç cok onemli. Kocanı seviyorsan deyer biraz yanma, .. Yeneli 10 gun oldu ben ve esimle daha cok mutluyuz, üstümüzden bi yük gitmiş gibi oldu, inan hic bir acı yookkkkkk, biraz yanmalar o da deyer bu sıkıntıları cekmektense.

Buraya yazman yarı başardın sayılır, buraya giren mutlaka positiff sonuc alıyor :)) bol şanslar sana ve sakın sakın egzersize başlarsan bi gun bile aksatma, ne kadar aksatirsan, o kadar uzun sürer canım.

sen o korkaklıgınla vajınusmusu yenen kadın; ehlıyet sınavını mı veremıcennn güzel çalış, kendıne güven sıkma kendını dıreksıyonda tamam mı kardeşimmm Allah yardımcın olsun bol cesaret ve zihin açıklıkları dılıyorum

cnm ben tam 2 sene sonra yenmiştim ama hala kendime kızıyorum o kadar uzattığım için.2,5 ay çok normal hiç moralini bozma.ben de bu site sayesinde yendim.ve ne kayganlaştırıcı sürdüm ne emla kullandım.sadece parmak egzersizlerini yaparken çok az bebeyağı sürüyodum.ama parmak egzersizi bu işin tek çözüm yolu.doktora da gitmemiştim ben ama sabrettim.serçe parmakla başladım.ve en sonunda 5 parmağımın ucunu biraraya getirip öyle denedim ama tabi zamanla oldu bir anda değil.ve gördüm ki 5 parmağımla yaptığım yumru bile giriyo.oranın ne kadar esnek olduğunu gördüm.hemen arkasından giremedim tabi eşimle ilişkiye ama her olumsuzluktan sonra yılmadım devam ettim denemeye.ve allah nasip etti oldu.ama ilişki sırasındaki pozisyonda önemli ilk ilişki için.birazcık sabret tatlım.ameliyat(boya) eldivenlerinden al marketten.o şekilde başla egzersizlere tabi yaparken arkanı bi duvara yasla otur bi koltuk yada yatağın üzerine karşına da rahat görebileceğin bir ayna al.gözünle gör ki korkacak bişe olmadığını anla.ben bisüre sonra eldivenin içine pamuk koyum şişiriyodum biraz yumuşak oluyo diye mum da koyup onu sokabiliyodum.bütün bu yollardan geçip öyle başardım.eğer inanırsan en geç 1 aya kadar yenersin.ama bolca egzersiz yap.bu şu anda birçok insanın yaşadığı bişey.içini karartma.yüzde yüz yenilebilecek bişey.pes etmeden devam et bitanem.

Canum yenmene cok sewindim yaaa keske yenebilsem acisindan korkmuyorumki ben tuhafbisey yikleniyorum bskamiyorum oraya dilimden aci duyuyo gibiyim her hafta terapiye 300tl veriyoruz esim artik pes edicek diye korkuyorum.ve sanki beraber yaptgimiz egzersizlerde pek yapasi yok gibi alinganlik cok war ustumde oluyomu??ayrica cinsel haz alamiyorum kesinlikle vajinisnus tanmi bu?

Cinsel istek ve haz duymuyorum normalmo

Cinsel istek ve haz duymuyorum normalmo

merhaba cnaım tabıkı normal duymaman cunku her basarısız deneme ınsanı cınsellıkten soğutuyo.bu zamanla dahada doğumana neden oluyo.hemen yılma yenceksın mecbur.doktora bıle gerke yoktu bence burasıda aynı doktor gıbı egzersız yaptırıo ıns basarılı olursun tatlım.ama kafanda bıtırman lazım bunu ılk once

tüm vajinusmus hastalarına seslenıyorum arkadaşlar bakın bu forumda sizin gibi bir çok hasta en kötü vakalı olmalarına rağmen burdakı tavsıyelerle bi şekılde yendi. kimi 2 gün kimi 1 hafta kimi 2 ay oyle yada böyle yendi... ama adım adım dedıklerımızi takıp ettıler... aynı şekılde ben de kötü vakalı vajınusmus hastasıydım ve ben de bu forumdakılerle yendım... ben ve benım gıbı hastalar ılıskıye yarım yamalak gırenler, veya bı başarıp bi başaramayanlar değiliz. ben de sizin gibi tek parmagımı bıle almaya çekınenlerdendım başta. ama öncelıkle bu iş olacak dedım. sonra teker teker denılenlerı yaptım. bızım gıbı hastalar ne yanlızca zeytınyağıyla yenebılırler ne de yanlızca egzersızlerle.. bı kere once beyınde bitireceksınız. doktora gıtmmış olsanız ble doktor sıze şu şu yöntemlerı yap dıyecek sonuç olarak yıne siz yapacaksınız. o yuzden 1. aşama olarak beyınde bıtıreceksınız. 2. aşamada egzersızlere başlayacaksınız. ve oradan kocaman bır bebegın çıktıgını bıleceksınız bunları yaparken... 3. aşamada da (dilerseniz) ilişkiyi kolay hale getırmek amacıyla çeşitli kayganlaştırıcılar veya zeytınyağı kullanacaksınız... bu yöntemlerı bırbırınden ayırdıgınız zaman bu iş bıter... hepsi bütündür.. sadece egzersızle veya sadece kayganlaştırıcıları anlatmaya çalışsak bu forumda haftada 5 kişi yenıyosa ınanın 1 kişiye düşer.. o yuzden öncelıkle beyınde yapacam dıye kabullenın sonra parmak egzersızlerıyle başlayın. parmak egzersızlerınde zorlanıyorsanız zeytınyağı veya çeştlı kayganlaştırıcılarla deneyın. yeterkı deneyın... yahu hep soyluyorum cm yükseltemıyor olablrsınız ama yılmayın. çünkü her deneyısınızde vajınanız esnıyo bunun canlı örneğiyim ya tek parmaktan 2 parmaga ılk çıkarrttıgım zaman yapamadım ımkansızdı resmen 2 parmagın bı arada gırmesı. yapa yapa zorlaya zorlaya 3 parmagı alacak kadar esnetmıstım vajınamı. cesaretle yenemıyosanız bıle esneterek yenin bitirin bu işi... ama vallahı ne dıyeyım bılmıyorum o kdar göznde büyüten biri olarak bu işi yendıgımde bu muydu ya dedım... şuan o parmagımı bıle sokamadıgım yere p..s gırerken anlamıyorum bıleç okdr esnedi...hadi şimdi durmak yok. başlayın adım adım tavsiyelere.. ben 5 cmden 6 cmye 6dan 9 hatta 10cmye hepsıne 1 günde geçtım vajınanın içine neyi yerleştırırsen onun şeklını alıyor... ama parmak egzersızım 2 gün sürmüştü. o 2 günde oyle bır esnetmişim ki 4. güne kdr bekledım. 4 gün yenmiştim.... Darısı sizlerin başına... soru sormak ısteyenler ıstedıgı gıbı soru ssoralbır.. yeterkı bişeler yapın başlayın artık bu iş olacak dıyın ve oluversin (İNŞŞALLAH).

Son düzenleme:

Selam canm yazina baktimda sen vajinismus hastasi oldugundan eminmiydin peki sadece basit bi korku olmasin bikadar basit bulman cok sasrticida vajinismus hastaligi umutszluk ve depresyon yaratr cunku

gelincik41 canım bende devlette tedavi görüyorum 2 hafta oldu doktorun dediği egzersizleri yaptım yani parmak egzersizleriniz bana bu hafta eş denemesi dedi birde şurup verdi..eş denmesi iki kere yaptım ama olmadı tam olarak yani p...den 2-3 cm kadarından sonrasını alamadım zeytinyağı ile yaptım...moralim çok bozuldu şimdi cesaret edip eşime diyemiyorum bile ve bu yüzden 3 gündürde aramız bozuldu yani o başka sebeler diyor ama ben eminim bunun yüzünden....şuruplada sakinleşiyorum...

Selam canm yazina baktimda sen vajinismus hastasi oldugundan eminmiydin peki sadece basit bi korku olmasin bikadar basit bulman cok sasrticida vajinismus hastaligi umutszluk ve depresyon yaratr cunku

ben 1 buçuk yıl hiç bi şekılde ilişkiye gıremedım. sevişme fln herşey normaldi ilşki sırasnda kılitlenıyodum ağlıyodum. zorluyoduk canım yanıodu bırakıyodum. resmen işkence gibiydi. benım 4 günde yendım dediğim yenecem dıye kafama koyup, egzersızlere başladıktan sonra 4 gün içinde yendım. bu forumdakı yazıları takıp ederek... yoksa ben parmagımı ble dokunamıyodum vajınama. o derece gözümde büyütüyodum. pskolojım bozulmştu butun evli bebekli çiftlere bakıp ağlyodum...

Canm peki wajinamdaki aci neyn belirtsi denemiyorz sadece kegel ve nsfes egzerszi yapiyorum bu acima hissi nedr biliomusun???♥

eşine senın gibi bi çok kişinin oyle oldugunnu soyle. erkekler bılmezler çünkü. başlarda faklı dusuneblr. erkekler bızım gıbı bırlbrlerıne herşeylerını anlatmıyolar bıde. ılk başta tuhaf karşılaması aklndan başka şeler geçmesı normal... ama benden tavsıye hemen eş denemesıne geçmeyin. kendını hazır hısstmeyene kadar asla geçme... aparatlara falan başla...veya parmak egzersızlerıyle 3 parmaga kadar içine almaya çalş...oraya kalın bişelerın gırdıgını gordukten snra kazandıgın cesaretle yeneblrsn ancak. çünkü bu tam anlamıyla bı hastalk değil beyınde bıten bişşey.. beyın kasları dıye tabır edılen laf çok doğru bı laf. ama bı tavsıye daha parmaktansa aparatları tercıh ederım... çünkü aparatta senden başka bı cısım vajınana gırıo.. onun verdıgı cesaret bambaşka. ve cıddı anlamda esnetıo bu egzerszler

canım yağı nasıl denedin aynen anlattığım gibi miydi acı hissettiğin için mi alamadın pozisyondan olabilir bana özelden bir yazar mısın yada msn bende kayıtlıydı galiba bana mail atar mısın nasıl denediğinizi ayrıntılı neden olmadığını anlayıp yönlendirme yapabilirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…