Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm peki wajinamdaki aci neyn belirtsi denemiyorz sadece kegel ve nsfes egzerszi yapiyorum bu acima hissi nedr biliomusun???♥

canım bnm sadce yanma değil resmen eş dnemsnde sızlıyodu ya. o yuzden geri çekıyodum her seferınde. 1 bucuk yıl hep dene dene olmuyodu. 1 bucuk yıldan snra bu egzersızlerı flan ogrendım . bu foruma gırdım. süreklı doktor sıtesıne sorular sordum doktorlara. derken egzersızlerle yendım. ama acı normalde olmaması gerekıo cunku vajınada sinir falan geçmıo bız kastıgımız ıcın acıomuş. yani vajınanın darlıgıyla ble alakası yokmuş ilişkiyye gırmenın. çucku vajına nkdr dar olursa olsun ilşkiye ızın verecek kdr esnıo. sadece ılk başşlarda daha bi basınç hissderiz darken. yanı ben yenelı 1 ay oldu ılk denememızle ble bir değil şimdikiler. ilk denemede bi basınc oluodu ama kesınlkle acı yoktu . ben sanırım egzerszlerle yeterınce esnetmiştim.

Canm peki wajinamdaki aci neyn belirtsi denemiyorz sadece kegel ve nsfes egzerszi yapiyorum bu acima hissi nedr biliomusun???♥

cnm o yanma tamamen kasmadan kaynaklanıyo.ilişkiye girerken de göreceksin tam giriş anında kastığın için acıyo biraz ama tam girince o an o kadar rahatlıyosun ki başardım diye ve ağrı da zaten tam girme olduktan sonra olmuyo. belki 2 yılın psikolojisini atamadığım için hala ilk giriş anında hafif kasıyorum ama giriş olduktan sonra içindeyken hiç ama hiç acı olmuyo.sen şu anda sadece şunu düşün:çok normal bi süreçten geçiyorum herkes bunu yaşıyo bu insanların zevk için yaptığı bişe demekki basit bişe de.parmak egzersizlerini hergün 1 saat yap.aynanın karşısında yap ve gör oranın nası açıldığını.eminim yeneceksin.soğuman çok normal çünkü hedefe ulaşamadığın için psikolojin bozuluyo bu da isteksizlik yapıyo.ben de yaşadım.ama yendiğinde yavaş yavaş zevk almaya başlicaksın.ama hergün egzersiz yap mutlaka aksatma.herşey yoluna girecek emin ol.

14 yıllık evliyimm sıkılma olmuyor rahat olabilirsinn

ben de vajinismusum.bunu yenen biriyle,birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var kızlar.Yardımcı olur musunuz bana

uzunca bir cevap yazmıstım ama belli bir sure sonra sign out olmusum siteden.
Once bir doktora gidip muayene ol olmdıysan.
Daha sonra bir cinsel sağlık uzamanına gidebilirsin imkanın varsa.(Buyuk sehirlerde devlet hastanelerinin cinsel saglık bolumu oluyor)
Doktora gidemem diyosan ve de vajınısmus olmana sebep onemlı bır korkun kotu bır tecruben filan yoksa eczaneden EMla krem ve Bepanten al, bir de dilator seti alabilirsen iyi olur ama alamıyosan burdakı arkadaslar aparat yapıyorlar ellerındekı malzemelerle cesıtlı kalınlık ve boyutlarda sen de öğrenıp yapabılırsın.

Sonra dilator aldıgını varsayarsak en kucuk numaradan baslıyoruz. Ucuna emla krem nohut buyuklugunde, bolca bepanten suruyorsun. Aynı sekılde vajen girişine de suruyorsun masaj yaparak.Son ra derin bir nefe burunda, nefesi agızdan verirken dilatoru içine ittiriyorsun. Birden girmesini bekleme milim milim girer. Ağrı acı hissedersen itirmeyi bırak bekle nefes alıp vererek sonra devam et 1 milim ilerlese bu büyük bir ilerleme cidden. Dersen ki ohooooo milim milim bitmez.Hayır.İlk biraz zaman alır belki yarım saat belki bir belki bir kac ama ilkini basarınca devamı geliyor.

Bu arada ben de 3 yıldır evliyim. Bir hafta once yendim doktor yardımıyla. benim yenmem 3 gun surdu ama hala egzersizlere devam ediyorum. Dokttorun uyguladıgı yontem bu sekıl. Ama gözun korkmasın gercekten cok kolay. Sorun olursa yazabilirsin.

Canim.peki cinsel istegin oluyomuydu yenmeden once hosuna gidiyomuydu sewismek ?

Canim gecmis olsun ben cok pahaliya tedaei oluyorum dewlette para odemiyomuyuz nerde tedavi oluyosun banada soylermisin .. ve esinle berabermi gidiyorsun doktora tek mi bakiyolar yoksa ?

canım sadece eşine sürdüğün için yarım kaldı söylediğim gibi vajina içine de sürseydin tam anlamıyla olacaktı.lütfen konuştuğumuz gibi yapmayı dene.moralini bozma giriş olduktan sonra zaten arkası geliyor.

ben de vajinismusum.bunu yenen biriyle,birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var kızlar.Yardımcı olur musunuz bana

merhaba ay_me aslında yazını gece gördüm ama bir türlü kısmet olup da yazamadım cnm ben bu dertten gece 1,30da kurtuldum tam olarak nerde takılıyorsun ne denedin tam bilmiyorum ama ben gece bu dertten zeytinyağı ile yendim kkaderim saolsun bana zeytinyağı kullanmamı söyledi ve bende yaptım canım ne olur yalvarırım kasma kendini benim gibi ödlek bir insan yendiyse inanıyorum sende yeneceksin bir kere ben bunu alt edeceğim de yapacağım de kkaderim saolsun her zaman benim yanımdaydı onun desteğiyle gece bu illetten kurtuldum canım yemin ederim içinde olduğunu bile hissetmiyorsun p.e bolca z.yağı sür üste geç ve öyle dene derin derin nefes al ve eminim yapacaksın ilk başta baskı gibi bişey hissedeceksin ben öyle hissettim ama eşin seni yönlendirsin mutlaka bunun gerçekten çok faydası oluyor ve ben yendiğimde bumuymuş seni aylarca bunun için mi beklettim dedim korkma cnm istersen mail adresimi de gönderebilirim sana yardımcı olmak istiyorum bu arada kkaderim herkesin önünde sana bir değil binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun cnm bnm eğer eşimin ve benim yüzümüz bugün gülüyorsa senin sayende ALlah razı olsun cnm bnm :=))

herşeyden önce kendin inandın, istedin ve üstüne düştün bu çok önemliydi , bana inandığın içinde ayrıca teşekkür ederim, Allah senden de razı olsun ve başka dert, keder göstermesin inşallah.ama p ye sadece sürdüğünüzde baskı belki hissetmiş olabilirsin sen çok şükür aştın ama yeni deneyeceklere söylüyorum bir kerede kurtulmak istiyorsanız hem p ye hemde vajina içine sürmelisiniz. ilk parmak girerken kendinizi kasabilirsiniz bu normal ama acı hissi değilde belki rahatsız edici bir his yani oraya birşey giriyor sonuçta ama yağlanmaya başlayıp içinde parmağı ileri geri yapınca eşiniz daha rahat hissedeceksiniz. ama p parmak gibi değil onun girdiğini hissetmeyeceksiniz bile belki :)

İyazdıklarınızı okudum arkadaşlar ama ben korku duymuyorum, ilk aylarda p..s v...a'ya nasıl girer diye endişe ediyordum ama şimdi bir kaygım yok. olmuyor ama eşim her seferinde duvara çarpmış gibi oluyor. kısacası ben farkında olmadan vucudum böyle bir tepki verebilir mi? ön sevişme dediler yaptık, acele etmedik, pmsyi önemsedik engel olur diye... ama olmuyor yahu ön sevişmeden sonra tam birleşmeye sıra gelince kapı duvar moduna geçiyorum.

kocam arasıra ağzını açıyor tecrübesizlikten dediğim için. ne tecrübesi allahın dağında yaşayanlar bile ilk seferde yapabiliyor doğru yeri bulabiliyor diye... Ne demem gerek bilmiyorum, boğucu bişi.

Canım ben de senin gibiydim. Korkum yoktu ama işte tam o ana gelince olmuyodu
Sonra egzersizlere başladım, ilk serçe parmakla, bol kayganlaştırıcı sürdüm parmağıma yavaş yavaş almaya çalıştım Ve oldu hem de ilk denememde:13: Kesinlikle egzersizlere başlamalısın, başlayıp yaparsan bişey kaybetmezsin ama başlamazsan çok şey kaybedersin, yani her şey senin elinde anlayacağın

Bakınj kızlar bu vajina girişi, gördüğünüz gibi orası ne kadar açık, duvar gibi falan değil
Eki Görüntüle 744794
Burda da birinci resimde vajina kaslarımız kasılıyken parmak içerde nasıl da sıkışmış, ama ikinci resimde gevşemiş bi vajinada parmağımızı her yöne oynatabiliyoruz
yani demem o ki, oraya ne sokarsan onun şeklini alıyor zaten, korkacak bişey yok

Bu mesajı canım arkadaşım ecrinx den kopyala yapıştır yapıyorum

1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(çarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rhatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...

Aparat yerine serçe parmak da olur. Ama egzersizlerde hep alternatifiniz olduğunu bilin. Neyle yaparsanız yapın, ama yeter ki başlayın

mail adresinizi yazarsanız bana sevinirim..

yasemin peki tüm bu egzersizleri penis ile yapınca geri mi tepiyor? Ben bu sorunu eşim ile çözmek istiyorum. Cem İncesu diye bir doktor varmış tek randevusu 330 tl. eşim ona gidelim cinsel birleşme kadar psikolojikte destek almanı istiyorum diyor bu süreçte. Bu kadar aciz miyim ki ben bilmiyorum. Alkol aldım olmadı, kendimi motive ettim olmadı; kocam anlayış gösterdikçe ben "neden beni 13 ay bekliyor" diye kendimi suçlamaya başladım. Olmadıysa olmadı gel sarılayım diyor kaktüs gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…