- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.181
Canm peki wajinamdaki aci neyn belirtsi denemiyorz sadece kegel ve nsfes egzerszi yapiyorum bu acima hissi nedr biliomusun???♥
Canm peki wajinamdaki aci neyn belirtsi denemiyorz sadece kegel ve nsfes egzerszi yapiyorum bu acima hissi nedr biliomusun???♥
ya bişey sorcammmmmmmmmmm boyle şimdı uçuşuoz ya bı kaç yıl geçince sklma falan olmuyo dımııııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben daha 8 aylık evliyim vallaAblalara sormak lazım
Ama niye sıkılasın ki, sonuçta seviyosan değişmez bişey, he bi de bi evliliği yıkan 2 şey var: Aile ve maddiyat tabi benim gözlemlediğim kadarıyla. Evliliğe 3. kişi sokmamak lazım
ben de vajinismusum.bunu yenen biriyle,birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var kızlar.Yardımcı olur musunuz bana
uzunca bir cevap yazmıstım ama belli bir sure sonra sign out olmusum siteden.
Once bir doktora gidip muayene ol olmdıysan.
Daha sonra bir cinsel sağlık uzamanına gidebilirsin imkanın varsa.(Buyuk sehirlerde devlet hastanelerinin cinsel saglık bolumu oluyor)
Doktora gidemem diyosan ve de vajınısmus olmana sebep onemlı bır korkun kotu bır tecruben filan yoksa eczaneden EMla krem ve Bepanten al, bir de dilator seti alabilirsen iyi olur ama alamıyosan burdakı arkadaslar aparat yapıyorlar ellerındekı malzemelerle cesıtlı kalınlık ve boyutlarda sen de öğrenıp yapabılırsın.
Sonra dilator aldıgını varsayarsak en kucuk numaradan baslıyoruz. Ucuna emla krem nohut buyuklugunde, bolca bepanten suruyorsun. Aynı sekılde vajen girişine de suruyorsun masaj yaparak.Son ra derin bir nefe burunda, nefesi agızdan verirken dilatoru içine ittiriyorsun. Birden girmesini bekleme milim milim girer. Ağrı acı hissedersen itirmeyi bırak bekle nefes alıp vererek sonra devam et 1 milim ilerlese bu büyük bir ilerleme cidden. Dersen ki ohooooo milim milim bitmez.Hayır.İlk biraz zaman alır belki yarım saat belki bir belki bir kac ama ilkini basarınca devamı geliyor.
ben 1 buçuk yıl hiç bi şekılde ilişkiye gıremedım. sevişme fln herşey normaldi ilşki sırasnda kılitlenıyodum ağlıyodum. zorluyoduk canım yanıodu bırakıyodum. resmen işkence gibiydi. benım 4 günde yendım dediğim yenecem dıye kafama koyup, egzersızlere başladıktan sonra 4 gün içinde yendım. bu forumdakı yazıları takıp ederek... yoksa ben parmagımı ble dokunamıyodum vajınama. o derece gözümde büyütüyodum. pskolojım bozulmştu butun evli bebekli çiftlere bakıp ağlyodum...
ben de vajinismusum.bunu yenen biriyle,birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var kızlar.Yardımcı olur musunuz bana
14 yıllık evliyimm sıkılma olmuyor rahat olabilirsinn
gelincik41 canım bende devlette tedavi görüyorum 2 hafta oldu doktorun dediği egzersizleri yaptım yani parmak egzersizleriniz bana bu hafta eş denemesi dedi birde şurup verdi..eş denmesi iki kere yaptım ama olmadı tam olarak yani p...den 2-3 cm kadarından sonrasını alamadım zeytinyağı ile yaptım...moralim çok bozuldu şimdi cesaret edip eşime diyemiyorum bile ve bu yüzden 3 gündürde aramız bozuldu yani o başka sebeler diyor ama ben eminim bunun yüzünden....şuruplada sakinleşiyorum...
gelincik41 canım bende devlette tedavi görüyorum 2 hafta oldu doktorun dediği egzersizleri yaptım yani parmak egzersizleriniz bana bu hafta eş denemesi dedi birde şurup verdi..eş denmesi iki kere yaptım ama olmadı tam olarak yani p...den 2-3 cm kadarından sonrasını alamadım zeytinyağı ile yaptım...moralim çok bozuldu şimdi cesaret edip eşime diyemiyorum bile ve bu yüzden 3 gündürde aramız bozuldu yani o başka sebeler diyor ama ben eminim bunun yüzünden....şuruplada sakinleşiyorum...
merhaba ay_me aslında yazını gece gördüm ama bir türlü kısmet olup da yazamadım cnm ben bu dertten gece 1,30da kurtuldum tam olarak nerde takılıyorsun ne denedin tam bilmiyorum ama ben gece bu dertten zeytinyağı ile yendim kkaderim saolsun bana zeytinyağı kullanmamı söyledi ve bende yaptım canım ne olur yalvarırım kasma kendini benim gibi ödlek bir insan yendiyse inanıyorum sende yeneceksin bir kere ben bunu alt edeceğim de yapacağım de kkaderim saolsun her zaman benim yanımdaydı onun desteğiyle gece bu illetten kurtuldum canım yemin ederim içinde olduğunu bile hissetmiyorsun p.e bolca z.yağı sür üste geç ve öyle dene derin derin nefes al ve eminim yapacaksın ilk başta baskı gibi bişey hissedeceksin ben öyle hissettim ama eşin seni yönlendirsin mutlaka bunun gerçekten çok faydası oluyor ve ben yendiğimde bumuymuş seni aylarca bunun için mi beklettim dedim korkma cnm istersen mail adresimi de gönderebilirim sana yardımcı olmak istiyorum bu arada kkaderim herkesin önünde sana bir değil binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun cnm bnm eğer eşimin ve benim yüzümüz bugün gülüyorsa senin sayende ALlah razı olsun cnm bnm :=))
İyazdıklarınızı okudum arkadaşlar ama ben korku duymuyorum, ilk aylarda p..s v...a'ya nasıl girer diye endişe ediyordum ama şimdi bir kaygım yok. olmuyor ama eşim her seferinde duvara çarpmış gibi oluyor. kısacası ben farkında olmadan vucudum böyle bir tepki verebilir mi? ön sevişme dediler yaptık, acele etmedik, pmsyi önemsedik engel olur diye... ama olmuyor yahu ön sevişmeden sonra tam birleşmeye sıra gelince kapı duvar moduna geçiyorum.
kocam arasıra ağzını açıyor tecrübesizlikten dediğim için. ne tecrübesi allahın dağında yaşayanlar bile ilk seferde yapabiliyor doğru yeri bulabiliyor diye... Ne demem gerek bilmiyorum, boğucu bişi.
merhaba ay_me aslında yazını gece gördüm ama bir türlü kısmet olup da yazamadım cnm ben bu dertten gece 1,30da kurtuldum tam olarak nerde takılıyorsun ne denedin tam bilmiyorum ama ben gece bu dertten zeytinyağı ile yendim kkaderim saolsun bana zeytinyağı kullanmamı söyledi ve bende yaptım canım ne olur yalvarırım kasma kendini benim gibi ödlek bir insan yendiyse inanıyorum sende yeneceksin bir kere ben bunu alt edeceğim de yapacağım de kkaderim saolsun her zaman benim yanımdaydı onun desteğiyle gece bu illetten kurtuldum canım yemin ederim içinde olduğunu bile hissetmiyorsun p.e bolca z.yağı sür üste geç ve öyle dene derin derin nefes al ve eminim yapacaksın ilk başta baskı gibi bişey hissedeceksin ben öyle hissettim ama eşin seni yönlendirsin mutlaka bunun gerçekten çok faydası oluyor ve ben yendiğimde bumuymuş seni aylarca bunun için mi beklettim dedim korkma cnm istersen mail adresimi de gönderebilirim sana yardımcı olmak istiyorum bu arada kkaderim herkesin önünde sana bir değil binlerce kez teşekkür ederim Allah razı olsun cnm bnm eğer eşimin ve benim yüzümüz bugün gülüyorsa senin sayende ALlah razı olsun cnm bnm :=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?