- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.201
yasemin peki tüm bu egzersizleri penis ile yapınca geri mi tepiyor? Ben bu sorunu eşim ile çözmek istiyorum. Cem İncesu diye bir doktor varmış tek randevusu 330 tl. eşim ona gidelim cinsel birleşme kadar psikolojikte destek almanı istiyorum diyor bu süreçte. Bu kadar aciz miyim ki ben bilmiyorum. Alkol aldım olmadı, kendimi motive ettim olmadı; kocam anlayış gösterdikçe ben "neden beni 13 ay bekliyor" diye kendimi suçlamaya başladım. Olmadıysa olmadı gel sarılayım diyor kaktüs gibi geliyor bana.
yasemin peki tüm bu egzersizleri penis ile yapınca geri mi tepiyor? Ben bu sorunu eşim ile çözmek istiyorum. Cem İncesu diye bir doktor varmış tek randevusu 330 tl. eşim ona gidelim cinsel birleşme kadar psikolojikte destek almanı istiyorum diyor bu süreçte. Bu kadar aciz miyim ki ben bilmiyorum. Alkol aldım olmadı, kendimi motive ettim olmadı; kocam anlayış gösterdikçe ben "neden beni 13 ay bekliyor" diye kendimi suçlamaya başladım. Olmadıysa olmadı gel sarılayım diyor kaktüs gibi geliyor bana.
merhaba geçmiş olsun öncelikle özel msj yolladım bakabilir misiniz?
bakıyorum da daha ben 100 mesajı bile olmayan bir çapulcuyum:)
ayrıca benim msnim bile yok öyle teknoloji düşmanıyım:) facebook chatim var ama:) bir o var zaten dahası yok...
kızlarr çok şükür vajınısmusu atladım ama şimdi bi sornm var eşimn isdegi üzrene baydr devmlı ustte ilşkı oluyo şimsi altta geçme korkusu var geçemıyorm ne yapcm ben ya:26::26::26:
Canim.peki cinsel istegin oluyomuydu yenmeden once hosuna gidiyomuydu sewismek ?
Bu mesajı canım arkadaşım ecrinx den kopyala yapıştır yapıyorum
1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(çarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rhatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...
Aparat yerine serçe parmak da olur. Ama egzersizlerde hep alternatifiniz olduğunu bilin. Neyle yaparsanız yapın, ama yeter ki başlayın
Üstte yapan altta daha rahat yapar canım
Altta hem yorulmazsın da
Korkma canım, sen en zorunu başardın, kalçanın altına yastık koy eşin de üstüne çok ağırlığını vermesin. Aynı şekil girişe yerleştirip popo yönüne ittiriver gerisi gelir
bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seni burda görmek şuan beni uçurduuuuuuuuu ::) :) :) :) :) oleyyyyy
çok denedm yaptım ama şimdi baya ustte oldu ve şimdi allta geçemyrm ya çok sıkldm ben bu drmdan neden byle oldm yne
Hayırdır kuzumBu ne sevinç böyle
girmezsin sanmıştımmmmmmmmmm :) anladın sen :) ben hala o günde kalmışım
tatlım ben de üstte yapablıodum ilk 3 denemeye kadar. 3. denemede artık yeter dedım alta geçiyim dedim başta gçemedim ben de nptım blıon mu üstteyken pe...s içindeyken hemen pozisyon değiştrdk :) sonra baya hoş gelınce ondan sonrakılerde direk alttan başlayabldm o hazzı aldıgım ıcın. bi sen de dene bakıyım
İçim elvermedi diyeyim sana
Kızım ya ben de hamilesin falan sandım, bu coşkuyu görünce, kendimi hazırladıydım müjdeye
tatlım sagol bunu denıcm allah razı olsun
tatlım sagol bunu denıcm allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?