Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba geçmiş olsun öncelikle özel msj yolladım bakabilir misiniz?

Canım takdir edersin ki zaten penisi alamıyosun içine
Bu durumda sana kalan daha ince bişeyle önce vajinana bişeylerin girebileceğini görmek oluyor:13: Yani oraya penis dışında bişey sokman lazım ki beynin kabullensin
Hiç gerek yok doktora gitmene ben ve burdaki biçok arkadaş kendimiz başardık:13:

Eki Görüntüle 744843

Egzersiz yaparken veya eş denemesi yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da, parmağın, aparatın ya da penisin yönüdür
Vajinamız sandığımızın aksine ki ben bi zamanlar öyle zannederdim dikine değil, hafif popoya eğimlidir O yüzden giriş kısmından sonra popoya doğru yönlendirmeniz gerek:13:

kızlarr çok şükür vajınısmusu atladım ama şimdi bi sornm var eşimn isdegi üzrene baydr devmlı ustte ilşkı oluyo şimsi altta geçme korkusu var geçemıyorm ne yapcm ben ya:26::26::26:

kızlarr çok şükür vajınısmusu atladım ama şimdi bi sornm var eşimn isdegi üzrene baydr devmlı ustte ilşkı oluyo şimsi altta geçme korkusu var geçemıyorm ne yapcm ben ya:26::26::26:

Üstte yapan altta daha rahat yapar canım
Altta hem yorulmazsın da
Korkma canım, sen en zorunu başardın, kalçanın altına yastık koy eşin de üstüne çok ağırlığını vermesin. Aynı şekil girişe yerleştirip popo yönüne ittiriver gerisi gelir

Canim.peki cinsel istegin oluyomuydu yenmeden once hosuna gidiyomuydu sewismek ?

bak o konuda hiç skntımız yok ve hiç olmadı da. eşimle hep bırbırımızı ıstıyoruz . oyle ısteksızlık hıc olmadı. ama tam tersı okdr istememe ragmen sevişme falan bitip eş denemesıne geçtiğimzde hüsran oluyordu sadece ..zaten vajılılerde istek problemı olmaz .vajınusmusta asıl sorun istek oldugu halde ilişkiye girememe kasılma gibi durumlardır...

bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seni burda görmek şuan beni uçurduuuuuuuuu ::) :) :) :) :) oleyyyyy

çok denedm yaptım ama şimdi baya ustte oldu ve şimdi allta geçemyrm ya çok sıkldm ben bu drmdan neden byle oldm yne

çok denedm yaptım ama şimdi baya ustte oldu ve şimdi allta geçemyrm ya çok sıkldm ben bu drmdan neden byle oldm yne

tatlım ben de üstte yapablıodum ilk 3 denemeye kadar. 3. denemede artık yeter dedım alta geçiyim dedim başta gçemedim ben de nptım blıon mu üstteyken pe...s içindeyken hemen pozisyon değiştrdk :) sonra baya hoş gelınce ondan sonrakılerde direk alttan başlayabldm o hazzı aldıgım ıcın. bi sen de dene bakıyım

tatlım sagol bunu denıcm allah razı olsun

İçim elvermedi diyeyim sana
Kızım ya ben de hamilesin falan sandım, bu coşkuyu görünce, kendimi hazırladıydım müjdeye

aaaaaay ne diyosun agzını hayra açççççç :) şimdi çok mutluyuz bebeği okdr isteyen ben şuan aklımdan ble geçmıo sevgimz 2ye bölünür dıe :) ama varya bu ay regl günümü 4 gözle bekledımmmmmm . ya pskolojkmen butun belırtıleri hissediyodum varyaaa . kız mide bulantısı baş dönmesi, bel sırt boyun agrıları, gögüs ucu agrısı ve gögüs şişmesi, bunların herbiri günlerdır bende mevcuttu nasıllllll tırstım sana anlatamam :) neysekı geçen gün regl oldum ve veeeeeee meğerrrr reglin belirtileriymış :1 meğer halı falan yıkadım dıye yoğun ağrılı geçti bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…