- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.221
Canım kesin dene gelinciğin yazdığını, bazı arkadaşlar böyle yendiler alt pozisyon korkularını
Üstte pensi içindeyken , alta geçiceksin hiç çıkarmadan bu kadar. Yatakta yuvarlancaksınız yani bi nevi
ayyyyyyyyyy sesli gülüyorum şuannnnnn seni yerim yaduygularıma tercüman oldun yasmin aynen oyle yatakta yuvarlanacaksınız ama p...s çkıo hep onu tutun
E yani o çıkarsa ne anlamı kalcak yuvarlanmanın değil mi ama
bu arada sen ne ara yendin ya ben mi unuttum haberim mi yokokdr egzersiz muhabbetı edıyoduk :)
aynen oyle o yuzden tutacaklar işte iyice
ooo yendım bebek dşnyrm şimdi dr gttm folık asıt verdi bakalım :
Muhabbet iyi güzel ama çıkıp yemek yapmam lazımBugün hep netteydim zaten
Hadi öpüyorum herkesi, görüşmek üzere
aynı şey bana da oluyordu aynen üstte giriş sağlayıp dönüyoduk ama baktım şöylede oluyor üstte girdi ya ıslandın iyice afedersin sonra çıkar hiç korkma alta geç anında giriyortatlım sagol bunu denıcm allah razı olsun
tamam bebeğim kolay gelsin sanaaaaha bu arada aklında olsun ymek yaparken arada fikir verelım bırbırımze de bazen aklım duruyo bugün napsam diye :)
Aynen canım o dert beni öldürüyor zaten
Bugün kabak dolması yapıcam, eşim geç gelicek Allah'tan , daha vaktim var
egzersizle mi yendin kaç cmde yendın kaç parmakta yendinkız sen çok korkaktın yaaa adın gibi hadi bakalım inşaalah hayrlı bi evladınız olur en tez zamanda...
aynı şey bana da oluyordu aynen üstte giriş sağlayıp dönüyoduk ama baktım şöylede oluyor üstte girdi ya ıslandın iyice afedersin sonra çıkar hiç korkma alta geç anında giriyor
üstte giripte içinde biraz gelgit yap falan ıslaklık artınca hissedersin anında dön hemen oluyor korkma acımıyorda serbest bırak kendini orası zaten hazır olduğundan ilk kez girdiği gibi uğraşmazsınbende yapıyodum ama şimdi korkuyrm ya offfffffffffffffffffffffffff
Arkadaşlar merhaba, bir kaç hafta önce yazmıştım araya reglim vs girdi egzersiz yapamadım. Bu akşam ayna karsısında fotograflarını gordugumuz vajina yapısından farklı bişi gördüm. Paranoyaklık mı yapıyorum bilmiyorum ama vajinamın girişi delik değil bir et oarcasıyla kapalı gibi. Korkudan devam edemedim başlayamadım bile. Fikriniz var mı doktora mı gıtmelıyım sizce ?
Arkadaşlar merhaba, bir kaç hafta önce yazmıştım araya reglim vs girdi egzersiz yapamadım. Bu akşam ayna karsısında fotograflarını gordugumuz vajina yapısından farklı bişi gördüm. Paranoyaklık mı yapıyorum bilmiyorum ama vajinamın girişi delik değil bir et oarcasıyla kapalı gibi. Korkudan devam edemedim başlayamadım bile. Fikriniz var mı doktora mı gıtmelıyım sizce ?
Canim gecmis olsun ben cok pahaliya tedaei oluyorum dewlette para odemiyomuyuz nerde tedavi oluyosun banada soylermisin .. ve esinle berabermi gidiyorsun doktora tek mi bakiyolar yoksa ?
yasemin peki tüm bu egzersizleri penis ile yapınca geri mi tepiyor? Ben bu sorunu eşim ile çözmek istiyorum. Cem İncesu diye bir doktor varmış tek randevusu 330 tl. eşim ona gidelim cinsel birleşme kadar psikolojikte destek almanı istiyorum diyor bu süreçte. Bu kadar aciz miyim ki ben bilmiyorum. Alkol aldım olmadı, kendimi motive ettim olmadı; kocam anlayış gösterdikçe ben "neden beni 13 ay bekliyor" diye kendimi suçlamaya başladım. Olmadıysa olmadı gel sarılayım diyor kaktüs gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?