Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyyyyyyy sesli gülüyorum şuannnnnn seni yerim ya duygularıma tercüman oldun yasmin aynen oyle yatakta yuvarlanacaksınız ama p...s çkıo hep onu tutun

Muhabbet iyi güzel ama çıkıp yemek yapmam lazım Bugün hep netteydim zaten
Hadi öpüyorum herkesi, görüşmek üzere

tamam bebeğim kolay gelsin sanaaaa ha bu arada aklında olsun ymek yaparken arada fikir verelım bırbırımze de bazen aklım duruyo bugün napsam diye :)

Son düzenleme:
Aynen canım o dert beni öldürüyor zaten
Bugün kabak dolması yapıcam, eşim geç gelicek Allah'tan , daha vaktim var

dolmanın suyunu çok koyma az olunca daha lezzetli oluyor yemek fikirleri vermek iyi aslında benimde en gıcık olduğum durum 9 da eve gidiyorum o saatte ne yapacağımı şaşırıyorum tabi arada pizza kurtarıcı oluyor benim için bu arada pizza hazır değil tabi ben yapıyorum yanlış anlamayın :)

Son düzenleme:
bende yapıyodum ama şimdi korkuyrm ya offfffffffffffffffffffffffff
üstte giripte içinde biraz gelgit yap falan ıslaklık artınca hissedersin anında dön hemen oluyor korkma acımıyorda serbest bırak kendini orası zaten hazır olduğundan ilk kez girdiği gibi uğraşmazsın

Arkadaşlar merhaba, bir kaç hafta önce yazmıştım araya reglim vs girdi egzersiz yapamadım. Bu akşam ayna karsısında fotograflarını gordugumuz vajina yapısından farklı bişi gördüm. Paranoyaklık mı yapıyorum bilmiyorum ama vajinamın girişi delik değil bir et oarcasıyla kapalı gibi. Korkudan devam edemedim başlayamadım bile. Fikriniz var mı doktora mı gıtmelıyım sizce ?

Yok canım doktorluk bişey yok, aymısı bende de oldu, sanırım vajina yapıları kişiden kişiye farklılık gösteriyor. O et parçası gibi şey de normal, bende de var korkma
Başla sen canım, hiç korkmana gerek yok garanti veriyorum

canım benimmmmm nisan ayından beri kadınım ama ben bıle ayna karsıısnda baktıgımda kapalı görünüo. et parçaları gorunuyo. ben de ılk egzersızlerı yaptgmda nasıl korkmustum delıgı goremıyorum dıye. sonra ıkınarak baktım çooook ufak bır delık gorundu. nasıl tırsmıştım buraya nasıl gırcek dıye ama meğer yapısı oyleymış. oyle kocaman bı boşluk olsa daha ilişkide zevk yaşamak dıye bişşey mı olur :) lastık gibi düşün. veya balon girişi gibi. ne kdr esnetırsen okdar açılır sen egzersızlerıne devam et canım sıkma canınıı. inan ki bu olay başta korktugumuz halinin milyonda biri kdar ble korkulcak bişey değil.

Son düzenleme:
Canim gecmis olsun ben cok pahaliya tedaei oluyorum dewlette para odemiyomuyuz nerde tedavi oluyosun banada soylermisin .. ve esinle berabermi gidiyorsun doktora tek mi bakiyolar yoksa ?

Canım ben yozgattayım burda bozok tıp fakültesinde tedavi görüyorum..Kadın hastalıklarına gittim oraya sevk ettiler ve tedavi görüyorum..Emin ol özelle aynı sadece süreç uzun buda sana bağlı tabi ..

Bu sorunu, psikolojik destek almadan egzersizlerle cozebilen cok kisi var ancak herkes boyle cozebilir diye de birsey yok. Kendi kendinize cozememeniz veya doktora gidecek olmaniz aciz oldugunuz anlamina gelmez. Biz de esimle birlikte Cem Incesu ya gittik. Ben kendi kendime egzersiz yapabilecek durumda degildim, moralim cok bozuktu, doktora gitmenin cok faydasini gordum. Cok zaman kaybettim, yaklasik 2,5 yil kadar. Bosu bosuna depresif halde gecirilmis bir zaman olarak goruyorum simdi. Esinizin de onerisi bu yondeyse, zaman kabetmeden kesinlikle doktora gitmenizi tavsiye ederim. Cem Bey cok iyi ve bu konuda cok deneyimli bir hekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…