Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merhaba.Size 2 şey sorucam.bu konuda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?son aşamaya geldik artık doktor penise geçirdi.inşallah biticek.iki parmak alıpta penis alamama gibi bir durum olur mu?? Bir de doktor eşimi üroloğa yönlendirdi.Bu aşamada herkesi yönlendiriyormuş.Herhangi bir ereksiyon sorunu olmasın diye.Bu sıkıntıyı yaşayan var mı.yani penis egzersizindeyken sertleşme sorunu oluyor mu?kimseye soramadım..bana bu konuda yardmcı olabilir misiniz

Son düzenleme:

Canım vajili hanımların eşlerinde maalesef zaman zaman ereksiyon sorunu olabiliyor O yüzden bi uzmandan yardım almak en güzeli böyle bi sorun olursa
Ben 2 parmak aldığımda yenmiştim sevimcim. Yani 2 parmak alıyosan, peniste başarısız olma ihtimalin çok düşük...
İçini ferah tut. Az kalmış bak

Cok mutsuzum...... 1 haftadir egzersiz yapmiyorum..... ortaparmagi rahatlikla aliyordum..... gitgel yapmam gerekio dedi doktor ortaparmakla....yaaparken yanma hissetm.... iki parmagi bir boguma kadar aldim aglama krizim tuttu...o gunden beri dahada hic yapmadim egzersiz. Sonnnnnn donemdeyiz... 2 parmak alicam es parmagina gecicem ve snra doktor p.nis egzersizi vericek son 1 seans kaldi ama yapmiyorum egzersiz .... of ... niye boyle oldu.....

orta parmağı aldıktan sonra 2. parmakta bende zorlanmıştım. ama işte böyle kendını salarsan olmaz bu iş. ben de zorlandım ama akşama kadar iki parmak almak ıcın vajınamı zorlamıştım. ve gece yarısı 2 parmağı bırden alabılmiştm neyseki. yani bız kendınımızı hem kasıyoruz hem daha hiç ilişkiye girdmedıgımz ıcın orası dar da oluyo. unutma ki ne kadar uğraşırsan okdar cesaret kazanır ve bı okdar da esnetırsın vajınanı canım. inan tek parmakta olanlara 2 parmak, 2 parmakta olanlara 3 prmak zor gelıyo. hatta parmak egzersızlerını tamamıyla yapablenlere de aparat zor gelıyo. ama bunların hepsını atlatan bırı olarak soyluyorum bana ınan ; hepsi basamak basamk çıkılo. ve hepsi mutlaka bırbırnı takıp eedıyo. sen bıle nasıl yaptgını anlamıyosun. herşeyden önce vajınan esnıyo ve penısı kolaylıkla içine alacak konuma gelıyo egzersız yaptıkça. burda yazılanları tam anlamıyla takıp edersen 2 günde ble yeneblrsın. 2 günde yenen çok arkadaş oldu.. ben de 4 günde yendim. ilk 2 günüm parmaklarla uğraşmak oldu. 3. günde aparatlardan birini içime aldıgım gıbı öyle bir cesaret kazandım ki hepsnı alablrm dıyıp 9 cmye geçmştm ve hala eş denemesı ıcın bekledım oysa eş denemesı yapsaydım emınm 3. gün de yeneblrdım ama bekledım. yanı şimdi diceksın kı sen bunları çok kolay yapmışsın okdarda korkmuyormuşsun ama yemın ederım ılk başta parmagımı bıle vajınama doknamıyordum. vallahı parmak egzersızınde başarlı olunca uçuyosun bı an önce bıtsın dıyosun. 5 cm aparat alıyosun ve 5 cmde başarlı oldugun gıbı sevinçten cesaret oluyo hepsini alablcek konuma gelıyosun... bunların hepsini bir bir yaşadım. çok ağladıgım da oldu .. ilk başlarda henuz adım atamıyrken çldırıodum ama bi adım attım hepsi geldi... yanı öncelıkle iste canım... iste ki başar... başar dıyorum çünkü zor bişey değil başarağın şey... hatta aksine vajınusmuslu kadınlar %100ü diyorum bak 99 değil hepsi ilişkiye gırdıkten sonra bı ohaaaaaaaaa bu muymuş tepkisini verdi ben şoklardaydım ya nasıl içeri girdigini bile anlamadım.... neyse çok konuştum ama herkes yensin istiyorum artık bu görünürde zor aslında kolay olan illeti..sende yenersın ınsaaalah en tez zamanda canım

benim problemim septalıydı o ortadaki köprü varya yırtılmadı gitti kaç ayımızı yedi çünkü ben gerdeğe girerken hiç bi korku hissetmiyordum çok denedik en son doktora gittim aşılmayacak bişey değil dedi emla falan verdi başından savdı olmadı küçük bi müdahaleyle alırız orayı dedi, doktorun umursamaz tavırlarından dolayı aldırmak istemedim kendim yencem diye bekledim sonuç olarak tam bi yırtılma sağlayamadık- bebe yağıyla- internetten araştırmışsındır ya sağ taraftaki halkadan ya sol taraftaki halkadan girip öle birleşme sağlıyoruz gramda acımadı kanama da olmadı haliyle. doğumdan sonra yırtılırmış orası hala sapasağlam köprümüz var

başka merak ettiğin:)

özel mesaj yazamıyorum. aynadan bakınca o köprüyü farkedebiliyor musunuz. ben tam olarak sorunun ne olduğunu bilmiyorum gerçi daha..

mesaj sayımı doldurunca özelden sormak istediklerim var aslında. böyle orta yerde sormaya utanıyorum biraz.

mrb arkadaslar bn de 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik burdan sizlerin yorumlarınızı takip ediyorum epeydir... parmak egzersizi imkansız gibi görünüyordu bana da; amaa çk doktora gittim... en son artık doktorla da tartıştıktan sonra sanırım gaza geldim ve parmak egzersizine başlamayı denedim ve ilk işaret parmağıyla başladım... içime almakta özellikle girişte çk zorlandım ck yanma ve baskı hissi oldu aama alabildim çk şükür... daha sonra baş parmak ve 2 parmak almaya çalıştım onları da başardım: ilk gün bu kadar ilerleme olunca sanırım gaza geldim p. e geçmek istedim ama sanki vajinaya hiç bsy yapmamışım gibi( egzersiz bir gün de olsa:) p denemesi aynı eski denemeler gibiydi... hiç bir fark yoktu... çok umutluydum sanırım o yüzden moralim çk bozuldu... 2 parmak sonrasında p. olur demişti doktor ama hiç olacak gibi dgl... olmadı da ztn hevesim kırıldı... yaşadığım normal mi??? bugün eşimin ısrarıyla tekrar parmak denemesi yaptık bu sefer hızlı gitmek istemedm... orta parmak denemesi düne göre daha rahattı ama girişte çk çk canım yanıyo... dayanabilirsem sonrası daha rahat... parmagım içimdeyken hep birşeyler hissediyorum içeirisi komple kapalı gibi... bu hisler normal midir???

merhaba arkadaşım.. ilk başta ben de senin gibi düşünüyordum güle oynaya başlıyorduk sonra ben kaskatı kalıyordum sonra ağlama nöbetleri falan başlıyordu. p.s oraya nasıl girecek die düşünüyordum beynim onu bi türlü kabul etmiyordu sonra doktora gittik doktor parmak egzersizi verdi işaret parmağının 1.boğumuna kadar dene dediğinde benim gözlerim faltaşı gibi açılmıştı o parmak oraya girse p.s de içeri girer demiştim ama yaptım 2. boğum 3.boğum derken iki parmaklı olan egzersizimi de tamamladım ve her seferinde ayrı ayrı havalara uçtum öncelikle beynimize bunu yerleştirmemiz gerkiyor orası o kadar esnek ki çocuk çıkıyor p.s ne ki :) ama önce vajinanı incele ona dokun elini tutmak gibi bişey olsun onu inceleyip dokunmak çünkü o da bize ait daha sonra eşinle çalış ama korkma ben bu dertten daha dün gece kurtuldum kkaderimden Allah razı olsun z.yağı önerdi ve yendim korkulacak bişeyi yokmuş onu anladım eşim bugün şunu söyledi biz 10 ay ölmüşüz resmen dedi en başta sen rahat ol sen ne kadar moralini bozarsan eşin de bundan olumsuz etkilenir biran evvel egzersizlerini yap bu güzel günlerinize yazık etmeyin çünkü hepimiz biliyoruz ki bu çok yıpratıcı bir süreç ama aşınca giden zamana yanıyorsunuz bunun için mi bekledik die lütfen eşinize ve kendinize bu kötülüğü yapmayın orda bir baskı yok aslında beynimizin bize bir oyunu ve biz o oyuna gelmeyelim...

mrb arkadaslar bn de 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedik burdan sizlerin yorumlarınızı takip ediyorum epeydir... parmak egzersizi imkansız gibi görünüyordu bana da; amaa çk doktora gittim... en son artık doktorla da tartıştıktan sonra sanırım gaza geldim ve parmak egzersizine başlamayı denedim ve ilk işaret parmağıyla başladım... içime almakta özellikle girişte çk zorlandım ck yanma ve baskı hissi oldu aama alabildim çk şükür... daha sonra baş parmak ve 2 parmak almaya çalıştım onları da başardım: ilk gün bu kadar ilerleme olunca sanırım gaza geldim p. e geçmek istedim ama sanki vajinaya hiç bsy yapmamışım gibi( egzersiz bir gün de olsa:) p denemesi aynı eski denemeler gibiydi... hiç bir fark yoktu... çok umutluydum sanırım o yüzden moralim çk bozuldu... 2 parmak sonrasında p. olur demişti doktor ama hiç olacak gibi dgl... olmadı da ztn hevesim kırıldı... yaşadığım normal mi??? bugün eşimin ısrarıyla tekrar parmak denemesi yaptık bu sefer hızlı gitmek istemedm... orta parmak denemesi düne göre daha rahattı ama girişte çk çk canım yanıyo... dayanabilirsem sonrası daha rahat... parmagım içimdeyken hep birşeyler hissediyorum içeirisi komple kapalı gibi... bu hisler normal midir???

mrb cnm ..sen ilk günden maşallah baya bi aşama kaydetmişsin :) ben 1 ayda 2 parmağa ancak geçmiştim :)iki parmak 2.boğuma kadar ilerlemiştim bir de bu topikte okudum muayene eldiveninin bir parmagına iki parmağını kat ve egzersizini öyle yap çok daha kolay oluyor ben öyle 2 parmağın tamamını almıştım hemen p.s geçme biraz oraya alış en azından ben öyle yaptım istersen eşin de katılabilir egzersize ama ben onu yapamadım korktum sadece 1 parmak yapabildik devamı gelmedi aparatla çalıştım bi süre ama kkaderim bana saolsun z.yağı önerdi o kadar faydalı olabileceğini hiç düşünmedim ama vallaha oldu :) vajiyi iki gün önce yendim :) z.yağı ayrı bir mucizeydi benim için bak aslında orda duvar falan yok rahat ol :)sen egzersizlerine devam et ve hangi pozisyonda denediniz bilmiyorum ama kadının üstte olduğu pozisyon daha iyi ben öyle yendim orda çok fazla sayıda kaslar var ve sen sanki acıyacak diye düşünüyorsun ve kendini kasıyorsun ordaki duvarı sen örüyorsun dedim ya bolca z.yağını eşine sür ve yavaş yavaş otur baktın ilerleyemiyorsun eşin hemen yönlendirsin seni o zaman daha rahat gidiyor acı yok cnm bnm abartmıyorum sadece egzersizlerini hergün düzenli yap ve bian önce eş denemesine geçin geçen günlerinizin arkasından üzülmeyin bizim gibi çünkü ben şunu dedim bunun için mi beklemişim bu muymuş dedim sıfır acı tatlım yıpratma kendini ve biran önce kurtul bundan başarabilirsin :)))

bu arada canım içerisi kapalı gibi değil :) sen kendini kastığın için öyle hissediyorsun içerisi o kadar açık ki git gidebildiğin kadar :))) rahat ol yani:)) kendini kastığın için canın yanıyor z.yağını bolca parmağına sür derin bir nefes al gerekirse müzik aç kendini nasıl rahat hissediyorsan ortamını hazırla ve öyle egzersizini yap acıyacak mı diye düşünme zihnini boşalt gerekirse eşin de yanında olsun sana dokunsun bişeyler söylesin o zaman gevşiyorsun o anda parmağının girdiğini bile hissetmiyorsun yani sakın kasma kendini :)

öncelikle cvp verdiğiniz için tsk ederim... eşli deneme de yaptık ilk denemede... eşimin orta parmağını alabildim ha çk rahat değildim ama alabildiğime çk şaşırmıştım... gaza geldim sanırım... p. için acele etmiş olmalıyım... ne zaman p denemesi yapmalıyız acaba... çünkü p. denemesinde çk cnm yandı ve tekrar egzersiz yapayım dediğimde canımı fazlasıyla acıttığımı fark ettim denemeyi erteledim... tabi bugün de acıyacak korkusuyla denemek istemedim ama çk şükür düne göre giriş kısmı hariç daha rahattım... p. denemesi için girişte fln da mı acı hissetmeyene kadar egzersiz yapmalıyım??? yenen arkadaşların deneyimlerinde 1 günde yenenleri fln okuyunca gaza geldim... ama p. için acele etmeyecem bir daha:) ne zaman bir daha denemeliyim bilmiyorum

bir de parmağım içerdeyken parmağımın boşlukta değil de sürekli bir şeylere değiyor olması normal mi???

öncelikle cvp verdiğiniz için tsk ederim... eşli deneme de yaptık ilk denemede... eşimin orta parmağını alabildim ha çk rahat değildim ama alabildiğime çk şaşırmıştım... gaza geldim sanırım... p. için acele etmiş olmalıyım... ne zaman p denemesi yapmalıyız acaba... çünkü p. denemesinde çk cnm yandı ve tekrar egzersiz yapayım dediğimde canımı fazlasıyla acıttığımı fark ettim denemeyi erteledim... tabi bugün de acıyacak korkusuyla denemek istemedim ama çk şükür düne göre giriş kısmı hariç daha rahattım... p. denemesi için girişte fln da mı acı hissetmeyene kadar egzersiz yapmalıyım??? yenen arkadaşların deneyimlerinde 1 günde yenenleri fln okuyunca gaza geldim... ama p. için acele etmeyecem bir daha:) ne zaman bir daha denemeliyim bilmiyorum p. dnemesine ne zamn gecmeyi tavsiye ediyorsun???

mrb cnm biz buna gaza gelmek demeyelim :) acıyacak korkusunu kaldır içinden sen kendini demek ki aşırı kasıyorsun ben parmak egzersizindeyken öyle bir hisse kapılmadım duvar yoktu yani kusura bakma bişey soracam zar duruyor mu mesela benim zar 8 ay sonra yırtıldı ve ben o zamana kadar egzersiz yaparken öyle bir baskı hissetmedim hatta acaba zar yok mu die bile düşündüm herkesin anatomisi farklı sonuçta bu da etkili olabilir bilemiyorum ama rahat olmaya çalış sakın vazgeçme egzersizini hergün yap demek ki daha p.ye hazır değilsin eğer parmak egzersizinde rahatlamaya başladığında p.yi direk almaya çalışma sadece eşin dokunsun çeksin oraya alıştır rahatladığını hisset o duyguyu yaşayıp mutlu olacağını üşün sonuçta eşin sana senin istemediğin bişey yapmayacaktır daha sonraki aşamalarda sadece p.nin baş kısmına kadar ilerlesin yavaş yavaş yapsın bunu seni ürkütmesin eminim senin de kendine daha da güvenin gelecektir bu arada biz önce kayganlaştırıcı kullanıyorduk sonra z.yağı kullandım ama z.yağı daha etkili egzersize başlarken bolca yağ sür bir de hani duvar gibi bişey var diyorsun ya parmağının yönünü değiştir kalçana doğru ilerlet daha rahat oluyor sana sadece şunu söylemek istiyorum p.nin içinde olduğunu bile hissetmiyorsun cnm sadece ortamını ayarla üzülerek ve yine acıyacak korkusuyla başlama o zaman acır ve yanma hissi olur rahat ol ve şu işi bitir

canım merhaba aramıza hosgledın hepımızın senın yasadıklarını yasadık .sakın hemen yılma pes etme daha fazla egzersız yapman lazım bu asamadayken yenen pek ınsan olmadı 2 parmağa hatta uc parmğa gecmen lazım sonra es denemesıne gec.hemen yıkılma olucak ıllakı.ve popo yonune doru ıttır dıer turlu kapalı gıbı gelır ve acır

canım benım senın durumun oyle kötü de değil. 2 parmağa kadar gelmen mukemmel bısey. evet 2 parmakla yenen arkadaşlar oldu ama yolda kalanlar da oldu. çünkü 2 parmak artık yolun sonuna dogru gelmişsin demektır. ya hemen ardından olur yada bıraz daha egzersızlere devam etmenın sonucunda olacaktır. az kalmış yani. sen beni dinle . ben de iki parmagımı aldıgımda napcagımı blmıyodum. hemen eş denemesi yapıyım dedım ama olmadıgını farkedınce bı daha da yanaşmamıştım egzersızler bıtene kadar yani düşün ben 3 parmakta ble hemen eş denemesıne geççmedım. oysa doktor 3 parmagını alan bırının ılişki sırasnda hıc zorlanmadan penisi içine alacagını solemştı. gerçekten de öyle. 3 parmakta artık baaşrılı olma rıskı daha yuksek. ama rıskleri sevmem. bir gün daha bekleyıp aparatları denedım 5,7,9 cmlık oyle geçtım eş denemesıne. 4. gün yendım. sen de dene bu adımları içini de sıkma. o dedgın baskı hepmzde oluyo. kendını kasıosun artı daha yeni tanışıyosun vajınanla. içerının yapısı tuhaf geleblr. elbette dar bı yer. hatta dışarıdan baktıgında kapalı gıbı ama 7 8 yllık evlı kadınların bıle oyle. o esneyebldıgı kadar esnıyo çocuk dogrucak kıvama kadar gelıyo... yanma dediğin de oyle çok buyuk bı yanma değil. sonucunu düşün mutlu olacagınızı düşün ve ona da dayan. bu dedıklerımın hepsi 3 - 4 günde atlatılıo canım... hem de rahatlıkla. yeterkı olacak de. ama ben parmaktan ziyade aparatı onerırım. çünkü senden başka bır cısmın vajınana gırdgını gormen senı penıse daha çabuk hazırlıyo. cesaret verıyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…