Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keşke doktorlarımız da bu kadar ilgili olsa ve hastalarını dinleseler:) zar duruyor maalesef hala gittiğim doktorlardan bir kısmı zarın kalın olduğunu ve operasyonluk bile olduğunu söylediler... bir kısmı da zarda yapısal farklılık olduğunu ancak ilişkiye girebileceğimi dile getirdi... parmak egzersizini tavsiye eden doktor 2 parmakda zarın yırtılabileceğini yırtılmazsa da esneyebileceğini söyledii,,, ilk gün 2 parmak daha rahattım aama bugün 1 boğum anca alabildim onu da zorla aldım acıya dayanmaya çalışarak... bir de girerken bir şekilde giriyor ancak çıkarırken parmağımı çk daha fazla canım yanıyor... siz de mi aynı şekildeydiniz??? bu arada zara hala bsy olmadı((

aparat yok elimde aslında parmak egzersizini de yapabileceğimi hiç düşünmüyordum ama başka çare göremiyorum artık... aparatı nasıl temin edebilirim bir de alırken ne diyerek almalıyım adı ne:) bugün 2 parmak tekrar denedim ama ilk güne bakarak 2 parmakta hiç ileerleme yok aksine gerileme var diyebilirim... 1 boğum anca alabilmişimdir o da cnm çk yanarak... bir de parmak çıkarken daha çk canım yanıyor... giriş kısmı hariç içe doğru ilerlerkenki acı çıkarken hissettiğimden daha rahat bu duruma da bir anlam veremiyorum(( parmak çıkarken çk acı hissetmem anormal mi???

bu demek oluyor ki parmagını çıkarırken daha çok kasıyosun. ya başlarda bunların olması çok normal aslındaa.. ben ılk tek parmak denememde sanıyodum kı kemıklerım kırılıyo vajınamdaki :) bu glaıba kastıgımzdan dolayı oluyoki çünkü son denemelerde oyle bı agrı olmadı. yaptıkça alışıyosun. bız cıddı anlamda kendımızı kasıyoruz. halbukı orda sinir ucu yok bısey yok acımaması gerekyo doktorlara göre.. vajılılerde durum farklı. boğumlara taklma sen kaç parmak alabldıgıne bak. ne oluyosa o giriş kısımda sorun oluyo cunku bızım. aparatı eczaneden almana gerek yok. orda da aparat dıye geçiyo ama evdekı mumlar varya muma peçete sarıp prezervatife sar. cm arttırmak ıstedıgınde peçetelerı kalınlaştır tekrar prezarvatıfe sar. ben aparatları daha çok tavsıye ederım. gerçekten parmak daha zor. eş denemesıne geçtıgımde de penisi aparattan daha kolay buldum ve bu tek bende değil hepmzde boyle oldu

bugün jinekoloğa ya da psikatriste yönlendirsin diye kadın doğum gittim durumu olabildiğince zor kıvrana kıvrana anlattım bekar mısın dedi evet dedim bakiresin ozaman dedi bende bilmiyorum dedim nasıl dedi anlattım alkolluyken cok alkolluyken oluyor bi kere olduğunu yarı baygın hissettim hatta uyurken de erkek arkadasıma gıdıklama dediğimi hatırlıyorum biincim acılınca sen bana tecavüz edemezsin diye saldırmıstım yani oldu ben farkına varana kadar gıdıklama falan derken aniden görüp kafayı yemiştim neyse doktor hanım bana senin demenle olmaz makattan bakıcaz bakiremisin değilmisin dedi bende cesaret versin az diye ki normalde erkek arkadasıma bile ellettiremiyorum acıtacak mı ( acıtır mı değil acıtacakmı yani korkuyorum ama yaptırıcam cesaret istiyorum doktorun hayır kasma kendini falan demesini bekliyorum acıyacağını düşündüğüm halde ) kadın bana o bizim problemimiz değil dedi tekrar sordum acıtacak mı tekrar canım o bizim problemimiz değil sen psikatriste gidecen falan velhasıl muayne olmak istemiyorum yazıp imzaladım

çem keçenin kitabını 2.elden bana satabilecek biri varmıdır?

arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim bu siteyi hergün takip ediyorum .öncelikle sunu söyleyebilirimki benim kadar ödlek kimse yok.bir arkadaş burda hatta mavi karekterle yazmış .sırayla dediklerini bir bir yaptım .önce çarşaf sonra ayna ve nefes alıp verme .düşününki ayna karşısında bakamıyordum ve dokunamıyordum dahi.eldiveni giydim jeli sürdüm önce serçe parmak sonra işaret parmağı soktum girdi.sevinçten çılgına döndüm akşam eş denemesine geçtim o gazla maalesef olmadı kasıldım moralim bozuldu.egzersizlere devam etmem lazım sunu kabul etmek lazım herşey kendimizde bitiyor.ben 2 yıldır hergün eşime haksızlık yaptım die ağlıyorum ama kalkıp bişeyde yapamıyordum sadece okuyodum yapamam diyordum.herkeze cok teşekkür ederim okudukça ve egzersiz yaptıkça yenmeye çalışacağım.

bu adımı atman bile çok güzel bende parmak denemesinden sonra olur demiştim o gazla:) ama olmamıştı çoook sonrasında oldu tabi orası hiç belli olmaz dilerim en kısa sürede yenersin

canım merhaba... bende 2 yılık evlıyım gecen hafta bu hastalığı yendım.kendıme odleğim deme bende senın gıbıydım vajınama bıle hıc bakmamıstım dusunn.ama bu sadece serce parmakla olcak bı ıs deıl egzersızlerını yapman laızm ıkı parmak denemdıyle yenen cok arkadas var genelde 10 cm yada 3 parmakta yenılıyor.hemen es denemesıne gecme bıraz azımlen .sen baya egzersız yaptıktan sora zaten anlıcaksın p.. gırebılcıenı ve orası genısledığı ıcın rahat rahat gırıcek daha basındasın bıkac sıkı bı sekılde calıs.sımdı orta parmağını sok sonra 2 parmak dene sonra 3 parmak hatta yapabılırsen esının parmağıyla dene.yılmak yok bız yaptıysak sende yaaprsın kuzum

inşallah canım sürekli deneme yapacağım ve yeneceğim keşke daha önce yapabilseydim şimdi belki hamile bile olabilirdim yazık 2 seneme.

inşallah canım sürekli deneme yapacağım ve yeneceğim keşke daha önce yapabilseydim şimdi belki hamile bile olabilirdim yazık 2 seneme.

bende senın gıbı dusunuorum cnm benımde 2 senem gıttı sukurkı bıttı sımdı artık cocuk dusunuoruz.daha once olsaydı belkıde cocuğum bıle olmustu.ama napcaksın hayırlısı buymus vardır bundada bı hayır hıc sıkma canını sen zatenn kendını belırlemıssın bak yapıcaksın hep boyle devam et nekadar calısırsan okadar cabuk haledersın

kııız wala böle konuşup insanı daha çok heveslendiriosun tatlm yaa D

kııız wala böle konuşup insanı daha çok heveslendiriosun tatlm yaa D

hehehehehe :) öyle ama verdiği hazzı düşünüp yendim ben siz de öyle düşünün valla bak çok iyi geliyo tam pes ettiğin anda aklına getir aslında çoook güzel bir duygu oldugunu hemencık egzersızlere sarılıyosun bu arada senın regl bitti mi canım

Son düzenleme:
Canlar şu anda emla krem aldım ve artık ümidimi emlaya bağladım ilk denememi yapmak istiyorum yanlız emla kremin prospektusunu okudum ama bide kremi kullananlardan nasıl kullandıklarını tecrübelerinden bahsederlerse valla çok sevinirim uyuralari varsa bilmek isterim yardımcı olurmusunuz yanlış bbirşey yapmayayım çünkü biraz korkuyorum kullanmaktan ama tek çare olarak görüyorum

ben daha yeni kendimi incelemeye başladım.. vajinanın olduğu yeri bile zor buldum (doğru yerse:)):) çok küçük görünüyor orası. ordan nasıl sığacak ki..

sen bizden iyi durumdasın canım biz evlendikten aylar sonra bulduk yerini doğru yerdir vajina resimlerine bak. orası çok esnek yapıdadır p.. girdikçe kendini serbest bıraktığında, kayganlık ta aldığın hazdan artacağı için çok rahat girer. sen sadece etrafta acır falan şöyle kanayacak diyenlere aldırma hepsi hurafe ne kadar haz alırsan o kadar rahat olacak, sinek ısırığı bile değil, eşim söylemese ben hissetmemiştim bile, o kadar ay bekledikten sonra bu muymuş dedim.sen sakın vakit kaybetme eğer ki evlendiğinde baktın korkuyo musun? hemen gel buraya yada buradaki arkadaşlar egzersiz yap şimdiden der mi bilmiyorum ama ben tavsiye etmem evlendikten sonra yap ne yapacaksan ne olur ne olmaz. hiç korkulacak birşey yok sadece alacağın hazzı düşün tatlım, şimdi bekarsın herşeyde konuşulmuyor ama biz herzaman burdayız ne zaman senin düğünün. o zamana kadar bilgilendiririz seni

öncelikle ilgin çin çok teşekkür ederim.. özel mesaj yazamıyorum bazı şeyleri böyle ortalıkta sormaya utanıyorum. mesaj sayım dolunca özelden sormak istediklerim var aslında.. kendimizi kastığımız zaman orada vajinanın olduğu belli olmaz mı? ben de burda yazılanlarla buldum yerini.. ıkınma tekniğiyle :) ben resmi olarak yeni evliyim. 10 gün oldu ama tayin durumumuz olduğu için düğün tarihi belli değil daha.. ağustosta düşünüyorduk ama yetişmeyecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…