- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.261
herkes nasıl?kimse yok yine.yaz geldi herkes kayıp
mrb cnm biz buna gaza gelmek demeyelim :) acıyacak korkusunu kaldır içinden sen kendini demek ki aşırı kasıyorsun ben parmak egzersizindeyken öyle bir hisse kapılmadım duvar yoktu yani kusura bakma bişey soracam zar duruyor mu mesela benim zar 8 ay sonra yırtıldı ve ben o zamana kadar egzersiz yaparken öyle bir baskı hissetmedim hatta acaba zar yok mu die bile düşündüm herkesin anatomisi farklı sonuçta bu da etkili olabilir bilemiyorum ama rahat olmaya çalış sakın vazgeçme egzersizini hergün yap demek ki daha p.ye hazır değilsin eğer parmak egzersizinde rahatlamaya başladığında p.yi direk almaya çalışma sadece eşin dokunsun çeksin oraya alıştır rahatladığını hisset o duyguyu yaşayıp mutlu olacağını üşün sonuçta eşin sana senin istemediğin bişey yapmayacaktır daha sonraki aşamalarda sadece p.nin baş kısmına kadar ilerlesin yavaş yavaş yapsın bunu seni ürkütmesin eminim senin de kendine daha da güvenin gelecektir bu arada biz önce kayganlaştırıcı kullanıyorduk sonra z.yağı kullandım ama z.yağı daha etkili egzersize başlarken bolca yağ sür bir de hani duvar gibi bişey var diyorsun ya parmağının yönünü değiştir kalçana doğru ilerlet daha rahat oluyor sana sadece şunu söylemek istiyorum p.nin içinde olduğunu bile hissetmiyorsun cnm sadece ortamını ayarla üzülerek ve yine acıyacak korkusuyla başlama o zaman acır ve yanma hissi olur rahat ol ve şu işi bitir
canım benım senın durumun oyle kötü de değil. 2 parmağa kadar gelmen mukemmel bısey. evet 2 parmakla yenen arkadaşlar oldu ama yolda kalanlar da oldu. çünkü 2 parmak artık yolun sonuna dogru gelmişsin demektır. ya hemen ardından olur yada bıraz daha egzersızlere devam etmenın sonucunda olacaktır. az kalmış yani. sen beni dinle . ben de iki parmagımı aldıgımda napcagımı blmıyodum. hemen eş denemesi yapıyım dedım ama olmadıgını farkedınce bı daha da yanaşmamıştım egzersızler bıtene kadaryani düşün ben 3 parmakta ble hemen eş denemesıne geççmedım. oysa doktor 3 parmagını alan bırının ılişki sırasnda hıc zorlanmadan penisi içine alacagını solemştı. gerçekten de öyle. 3 parmakta artık baaşrılı olma rıskı daha yuksek. ama rıskleri sevmem. bir gün daha bekleyıp aparatları denedım 5,7,9 cmlık oyle geçtım eş denemesıne. 4. gün yendım. sen de dene bu adımları içini de sıkma. o dedgın baskı hepmzde oluyo. kendını kasıosun artı daha yeni tanışıyosun vajınanla. içerının yapısı tuhaf geleblr. elbette dar bı yer. hatta dışarıdan baktıgında kapalı gıbı ama 7 8 yllık evlı kadınların bıle oyle. o esneyebldıgı kadar esnıyo çocuk dogrucak kıvama kadar gelıyo... yanma dediğin de oyle çok buyuk bı yanma değil. sonucunu düşün mutlu olacagınızı düşün ve ona da dayan. bu dedıklerımın hepsi 3 - 4 günde atlatılıo canım... hem de rahatlıkla. yeterkı olacak de. ama ben parmaktan ziyade aparatı onerırım. çünkü senden başka bır cısmın vajınana gırdgını gormen senı penıse daha çabuk hazırlıyo. cesaret verıyo...
aparat yok elimde aslında parmak egzersizini de yapabileceğimi hiç düşünmüyordum ama başka çare göremiyorum artık... aparatı nasıl temin edebilirim bir de alırken ne diyerek almalıyım adı ne:) bugün 2 parmak tekrar denedim ama ilk güne bakarak 2 parmakta hiç ileerleme yok aksine gerileme var diyebilirim... 1 boğum anca alabilmişimdir o da cnm çk yanarak... bir de parmak çıkarken daha çk canım yanıyor... giriş kısmı hariç içe doğru ilerlerkenki acı çıkarken hissettiğimden daha rahat bu duruma da bir anlam veremiyorum(( parmak çıkarken çk acı hissetmem anormal mi???
arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim bu siteyi hergün takip ediyorum .öncelikle sunu söyleyebilirimki benim kadar ödlek kimse yok.bir arkadaş burda hatta mavi karekterle yazmış .sırayla dediklerini bir bir yaptım .önce çarşaf sonra ayna ve nefes alıp verme .düşününki ayna karşısında bakamıyordum ve dokunamıyordum dahi.eldiveni giydim jeli sürdüm önce serçe parmak sonra işaret parmağı soktum girdi.sevinçten çılgına döndüm akşam eş denemesine geçtim o gazla maalesef olmadı kasıldım moralim bozuldu.egzersizlere devam etmem lazım sunu kabul etmek lazım herşey kendimizde bitiyor.ben 2 yıldır hergün eşime haksızlık yaptım die ağlıyorum ama kalkıp bişeyde yapamıyordum sadece okuyodum yapamam diyordum.herkeze cok teşekkür ederim okudukça ve egzersiz yaptıkça yenmeye çalışacağım.
canım merhaba... bende 2 yılık evlıyım gecen hafta bu hastalığı yendım.kendıme odleğim deme bende senın gıbıydım vajınama bıle hıc bakmamıstım dusunn.ama bu sadece serce parmakla olcak bı ıs deıl egzersızlerını yapman laızm ıkı parmak denemdıyle yenen cok arkadas var genelde 10 cm yada 3 parmakta yenılıyor.hemen es denemesıne gecme bıraz azımlen .sen baya egzersız yaptıktan sora zaten anlıcaksın p.. gırebılcıenı ve orası genısledığı ıcın rahat rahat gırıcek daha basındasın bıkac sıkı bı sekılde calıs.sımdı orta parmağını sok sonra 2 parmak dene sonra 3 parmak hatta yapabılırsen esının parmağıyla dene.yılmak yok bız yaptıysak sende yaaprsın kuzum
inşallah canım sürekli deneme yapacağım ve yeneceğim keşke daha önce yapabilseydim şimdi belki hamile bile olabilirdim yazık 2 seneme.
tatlım ben de üstte yapablıodum ilk 3 denemeye kadar. 3. denemede artık yeter dedım alta geçiyim dedim başta gçemedim ben de nptım blıon mu üstteyken pe...s içindeyken hemen pozisyon değiştrdk :) sonra baya hoş gelınce ondan sonrakılerde direk alttan başlayabldm o hazzı aldıgım ıcın. bi sen de dene bakıyım
kııız wala böle konuşup insanı daha çok heveslendiriosun tatlm yaaD
ben daha yeni kendimi incelemeye başladım.. vajinanın olduğu yeri bile zor buldum (doğru yerse:)):) çok küçük görünüyor orası. ordan nasıl sığacak ki..
sen bizden iyi durumdasın canım biz evlendikten aylar sonra bulduk yerinidoğru yerdir vajina resimlerine bak. orası çok esnek yapıdadır p.. girdikçe kendini serbest bıraktığında, kayganlık ta aldığın hazdan artacağı için çok rahat girer. sen sadece etrafta acır falan şöyle kanayacak diyenlere aldırma hepsi hurafe ne kadar haz alırsan o kadar rahat olacak, sinek ısırığı bile değil, eşim söylemese ben hissetmemiştim bile, o kadar ay bekledikten sonra bu muymuş dedim.sen sakın vakit kaybetme eğer ki evlendiğinde baktın korkuyo musun? hemen gel buraya yada buradaki arkadaşlar egzersiz yap şimdiden der mi bilmiyorum ama ben tavsiye etmem evlendikten sonra yap ne yapacaksan ne olur ne olmaz. hiç korkulacak birşey yok sadece alacağın hazzı düşün tatlım, şimdi bekarsın herşeyde konuşulmuyor ama biz herzaman burdayız ne zaman senin düğünün. o zamana kadar bilgilendiririz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?