Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben daha yeni kendimi incelemeye başladım.. vajinanın olduğu yeri bile zor buldum (doğru yerse:)):) çok küçük görünüyor orası. ordan nasıl sığacak ki..

hahahaa bı ben daha ben de evlenmeden telaşa gırmstımmmmmm :) ama bız nıkahlıydık dugunmuz yok dıe balayndan önce denedık tabı olmadı düğünden 2 ay önce oldu ama merak etme tatlım snn olur erken keşfetmişsin burayı

burda bazen umutsuzluğa kapılan arkadaşlar var sen o yazıları okuma onlar burayı geç farkettiği için ve zamanla ertelemekten korkuları arttığı için oluyor, ama hepside olduğunda görecek ki hiç gerek yokmuş korkmaya, sen rahat ol birazdan özel msj ına bak mail adresimi yazıyorum ordan dilediğini sorabilirsin canım.burda yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır herke smelek gibidir genelde :)) tam yerine düştün korkma sen bizim yaşadıklarımızı yaşamayacaksın inşallah.çünkü burda doğru bilgeler verecek herkes sana.

benim de nikahım var :) ne kadar zaman sürdü olması? böyle ortalık yerde soramıyorum ki :) utanıyorum :) kendimi çok garip hissediyorum :)

çok teşekkür ederim rahatlattınız beni :) çok panik olmuştum yapamazsam diye.. pozitif düşünmeye çalışıyorum.

benim de nikahım var :) ne kadar zaman sürdü olması? böyle ortalık yerde soramıyorum ki :) utanıyorum :) kendimi çok garip hissediyorum :)

bak şimdi gülecen ama bızım düğün olacakken babam askerden dolayı kabl etmedı nıkahmızı kıydık . düğünden 1 buçuk yıl once. ve o bir buçuk yıl boyuncaaaaaaaa hep denedık hep denedık olmadı ha bak şunu da söylıyım bız oyle bırbırımze karşı aşırı ısteklı bır cıfttık .1 ay bıttı evlı olalı hala da isteklıyız . ama gel gör ki ilişki olmuyodu. sonra bız pes ettık. uzuun süre denemedık bleee:) sonra düğünden 3 ay önce bdaha başladık denemelere ve gene başarısızdı. en sonda burayı farkettım nisan ayında. ve ve veeeee 4 günde yendım 14 nisanda. haziranda da düğünüm oldu balayım işkencelı geçmedi

tebrik ederim 4 gün kısa bir süre.. ben de her şey yolunda gitsin istiyorum.. olmayınca umutsuzluğa kapıldınız mı? ne bileyim insan mutluyken olmayınca ilişkiye girmekten korkar, denemekten korkar sanki.. o yüzden en baştan önlemimi almak istiyorum. bu konularla pek ilgilenen biri değildim çok tecrübesizim belli oluyordur :)

bazıları krem falan yazmış, bir de sakinleştirici falan.. onları kullanmam gerekir mi?

sakinleştirici bende işe yaramamıştı uyuşturucu krem bana göre gereksiz bir yanma yapıyor ben tavsiye etmem hiçbirşeye gerek yok. eşin yeterince bekler ve senin tamam dediğin ana kadar seni uyarmaya devam ederse sende zaten biliyorsun artık korkmaya gerek olmadığını sakin sakin yavaş hareketlerle olur, bu arada ilişki sırasında sakın konuşmayın en önemli şeylerden birisi bu :) biz önceden bilmiyorduk baktım konuşunca ıslaklık gidiyormuş. şimdi başlamadan şey diyorum dur dur birşey daha söyleyeceğim sonradan aklıma takılır falan :) ben biraz matrak bir kızdım aslında bakma en korkulu günlerimde bile o anda olayla ve kendimle dalga geçer güldürürdüm kendimi ama tabi olmayınca çokta ağladım sonunda ama şimdi diyorum neden beklemişim ki o kadar, nedenini buldum asla şımarıklık yada pay çıkarma değil yanlış anlamayın. ama ben yendikten sonra arayış içine girdim bu durumdaki arkadaşlara yardımcı olmalıyım diye ve önceden bulamadığım bu sayfayı ne hikmetse yendikten sonra buldum, şimdi birilerine faydalı olacaksam diyorum, işte o yüzden çektim onca sıkıntıyı.

Son düzenleme:
hadi hayırlı akşamlar arkadaşlar bana müsade gelincik yazıyo musun tatlım gitmek üzereyim :)

canım bu durumda olan herkes ben de dahil aynı şeyi düşünmüşüz, orası kapalı, duvar var.. hayır yok, o duvarı bizler yaratıyoruz zihnimizde.. vajinanın içi o kadar esnek ki, kendini rahat bırakırsan ne kadar kolay girdiğini göreceksin. sana tavsiyem 3. parmağı tamamen almadan, eşli denemeye geçmemen. ve lütfen kendini kasmamaya çalış, serbest bıraktığında kendi kendine açıldığını farkedeceksin, aynanın karşısına geçip bakabilirsin.. inan bana korkacak hiçbir şey yok, egzersizleri bırakma inşallah yeneceksin sen de

merhaba cnm tek çare olarak emla kremini kullanmak olarak görmüşsün o kremi evliliğimin ilk başlarında ben de kullanmıştım ama boşa sonuçta bu beyinde bitecek bir mesele vajinanı boşu boşuna uyuşturma ordan çocuk çıkıyor vajinanın içi çok esnek rahtlıkla giriş oluyor bilmiyorum egzersiz yaptın mı ama egzersizlerle başla daha sonra p.ye geç bence kremler haplar alkol bi işe yaramıyor önce vajini incele aynada iyice bak ıkındığında nasıl açıldığını gör p.yi çok rahatlıkla içine alacak kapasitede.eğer emla kreminin prespektüsünü okuduysan vajinaya sürmeyin diyor ordaki kaslara boşu boşuna zarar verme. çünkü onlar daha bize lazım olacak :)

vajinismus tam olarak ilişki sırasında kendini kasma ve girişe izin vermeme halimidir? eğer öyleyse sanırım bende de var bu üzülerek söylüyorum....

mrb cnm doktorların tepkisi yaklaşımı gerçekten çok önemli kimisi dinlemeden direk operasyon deyip bizleri tamamen ilişkiden soğutabiliyorlar ama çok şükür bende öyle bişey olmadı ben iki parmak 3.boğuma kadar aldım ama hala kan gelmedi gerçekten de bu bile vajinamızın ne kadar esneyebildiğinin kanıtı buna bu pencereden bakmalısın eğer çıplak elle çalışmak seni zorluyorsa muayene eldiveni kullan bir parmağa iki parmağını kat ve bolca yağ veya kayganlaştırıcı artık ne kullanıyorsan onu sür acıyacak hissini at kafandan gerekirse hareketli bir müzik aç aklın vajide olmasın iyice rahatla ve derin bir nefes al parmağını kat ve ıkınmaya başla ıkınırken parmağını ilerlet içeri girince acı hissi yok baktın parmağın ilerlemiyor yön değiştir çıkarken de normalde acımaz fakat kendini çok kasıyorsun demek ki derin bir nefes al sana haz verdiğini düşün. :)

ya bu videoyu yeni gördüm en başta bu videoyu paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ya 10 ay öncesine döndüm oturdum ağladım neler yaşamışım hepsi gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti biz düğün günü kendi evimize gelmiştik eşimin abisi yengesi amcası getirdi evimize ve kayınvalidem şunu demişti yengengil orada kalsınlar bişey olursa yanınızda olsunlar demişti bu söz nasıl da etkilemişti aynı kelimeyi burda duyunca tutamadım kendimi Allahtan eşim kabul etmedi. bende de hep korkular vardı çok kanayacak çok acıyacak kilitli kalacaz die..böyle deli saçma hurafe şeylere nasıl da inanıp bu en güzel aylarımı heba etmişim...bu cinsel eğitimsizlikten geliyor zaten başımıza sanki konuşulursa günaha girilir hiçbişey bilmeden evlendim annem ilişkiye giremediğimizi duyunca utanarak bişeyler anlatmaya çalıştı bunları anlatmam doğru değil ama yerin dibindeyim şimdi demişti... bende ağlamıştım konuşulmadığı için bu haldeyim neden konuşulmadı demiştim... bu tabuları artık yıkmamız lazım konuşalım bunları ya daha fazla yanmasın canımız...acıyacak çok kanayacak gibi hurafelerle kendinizi dolduruşa getirmeyin...buraya takılın en kısa zamanda halledeceksiniz inanıyorum ben yaptıysam herkes yapar....

off yok cnm yaa son 3 günnn ilk kez bukdr bitmesini iple çekiorm wala

off yok cnm yaa son 3 günnn ilk kez bukdr bitmesini iple çekiorm wala

canım bence bittiğinde hemen deneyin bende iple çekmiştim önceki regl dönemimde insan daha istekli oluyo
ama yine beynim izin vermedi ve girişe engel oldu
dün biraz egzersiz yapayım dedim işaret parmağımın ilk boğumunu alabildim sadece bazen 2. boğuma geliyor 1 kere de 2. boğumu geçtim birazcık ama gün gün değişiyorum ben nasıl bi vajinam var anlamadım yaa kendi kafasına göre takılıyo öyle canı isteyince beni dinliyo ama çoğu zaman da çok ters davranıyo

tatlm parmak yada aparat ucu girince gerisi gelio bence sen boğumları ilerlet hayddii
ben seni geçtim şimdi sen beni geç :):13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…