- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.281
ben daha yeni kendimi incelemeye başladım.. vajinanın olduğu yeri bile zor buldum (doğru yerse:)):) çok küçük görünüyor orası. ordan nasıl sığacak ki..
öncelikle ilgin çin çok teşekkür ederim.. özel mesaj yazamıyorum bazı şeyleri böyle ortalıkta sormaya utanıyorum. mesaj sayım dolunca özelden sormak istediklerim var aslında.. kendimizi kastığımız zaman orada vajinanın olduğu belli olmaz mı? ben de burda yazılanlarla buldum yerini.. ıkınma tekniğiyle :) ben resmi olarak yeni evliyim. 10 gün oldu ama tayin durumumuz olduğu için düğün tarihi belli değil daha.. ağustosta düşünüyorduk ama yetişmeyecek sanırım.
hahahaa bı ben dahaben de evlenmeden telaşa gırmstımmmmmm :) ama bız nıkahlıydık dugunmuz yok dıe balayndan önce denedık tabı olmadı düğünden 2 ay önce oldu ama merak etme tatlım snn olur erken keşfetmişsin burayı
burda bazen umutsuzluğa kapılan arkadaşlar var sen o yazıları okuma onlar burayı geç farkettiği için ve zamanla ertelemekten korkuları arttığı için oluyor, ama hepside olduğunda görecek ki hiç gerek yokmuş korkmaya, sen rahat ol birazdan özel msj ına bak mail adresimi yazıyorum ordan dilediğini sorabilirsin canım.burda yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır herke smelek gibidir genelde :)) tam yerine düştün korkma sen bizim yaşadıklarımızı yaşamayacaksın inşallah.çünkü burda doğru bilgeler verecek herkes sana.
benim de nikahım var :) ne kadar zaman sürdü olması? böyle ortalık yerde soramıyorum ki :) utanıyorum :) kendimi çok garip hissediyorum :)
bak şimdi gülecen ama bızım düğün olacakken babam askerden dolayı kabl etmedı nıkahmızı kıydık . düğünden 1 buçuk yıl once. ve o bir buçuk yıl boyuncaaaaaaaa hep denedık hep denedık olmadıha bak şunu da söylıyım bız oyle bırbırımze karşı aşırı ısteklı bır cıfttık .1 ay bıttı evlı olalı hala da isteklıyız . ama gel gör ki ilişki olmuyodu. sonra bız pes ettık. uzuun süre denemedık bleee:) sonra düğünden 3 ay önce bdaha başladık denemelere ve gene başarısızdı. en sonda burayı farkettım nisan ayında. ve ve veeeee 4 günde yendım 14 nisanda. haziranda da düğünüm oldu balayım işkencelı geçmedi
tebrik ederim 4 gün kısa bir süre.. ben de her şey yolunda gitsin istiyorum.. olmayınca umutsuzluğa kapıldınız mı? ne bileyim insan mutluyken olmayınca ilişkiye girmekten korkar, denemekten korkar sanki.. o yüzden en baştan önlemimi almak istiyorum. bu konularla pek ilgilenen biri değildim çok tecrübesizim belli oluyordur :)[/QUOT
ilişkimizi hiç etkılememştı dıyeblrm valla. sonuçta eni sonu olacak herkeste oluyosa bızde de olacak kafasndaydık e bide düğüne de vardı . ama beni etklemştı şu açıdan etkılemştı ; gelen geçen evlılere, erken evlenenlere, çocugu olanlara oha bunlar ble yaptı tepkısını verıodum içten içeama öyle yıpratmadı. eğer düğünden uzun bir süre olmasaydı ve çcuk da istemıs olsaydık mtlka yıpratrdı. mesela balayından once olmayacak korkusu cok vardı. balayıı kotu ggeçer dıe. ne zor şartlarda balayına gtcektık bıde zehır olrsa yazık dedik neysekı atlattık. şimdide mutluyum. sen sabret düğüne kdr. emın ol halledersın. ilk gün olmak zorunda değil bunu da bıl. ama bu iş olacak de yne de cıddı anlamda iste.. isteyınce oluyo çunku hemencık. sen ne kdr rahat olursan okdr da çabuk oluyo... agrısız oluyo.. ve bı okdr tatmın oluyosun. bu da aklnda olsun.
bazıları krem falan yazmış, bir de sakinleştirici falan.. onları kullanmam gerekir mi?
mrb arkadaslar bn de 1 yıllık evliyim ama hala ilişkiye giremedikburdan sizlerin yorumlarınızı takip ediyorum epeydir... parmak egzersizi imkansız gibi görünüyordu bana da; amaa çk doktora gittim... en son artık doktorla da tartıştıktan sonra sanırım gaza geldim ve parmak egzersizine başlamayı denedim ve ilk işaret parmağıyla başladım... içime almakta özellikle girişte çk zorlandım ck yanma ve baskı hissi oldu aama alabildim çk şükür... daha sonra baş parmak ve 2 parmak almaya çalıştım onları da başardım: ilk gün bu kadar ilerleme olunca sanırım gaza geldim p. e geçmek istedim ama sanki vajinaya hiç bsy yapmamışım gibi( egzersiz bir gün de olsa:) p denemesi aynı eski denemeler gibiydi... hiç bir fark yoktu... çok umutluydum sanırım o yüzden moralim çk bozuldu... 2 parmak sonrasında p. olur demişti doktor ama hiç olacak gibi dgl... olmadı da ztn hevesim kırıldı... yaşadığım normal mi??? bugün eşimin ısrarıyla tekrar parmak denemesi yaptık bu sefer hızlı gitmek istemedm... orta parmak denemesi düne göre daha rahattı ama girişte çk çk canım yanıyo... dayanabilirsem sonrası daha rahat... parmagım içimdeyken hep birşeyler hissediyorum içeirisi komple kapalı gibi... bu hisler normal midir???
Canlar şu anda emla krem aldım ve artık ümidimi emlaya bağladım ilk denememi yapmak istiyorum yanlız emla kremin prospektusunu okudum ama bide kremi kullananlardan nasıl kullandıklarını tecrübelerinden bahsederlerse valla çok sevinirim uyuralari varsa bilmek isterim yardımcı olurmusunuz yanlış bbirşey yapmayayım çünkü biraz korkuyorum kullanmaktan ama tek çare olarak görüyorum
keşke doktorlarımız da bu kadar ilgili olsa ve hastalarını dinleseler:) zar duruyor maalesef halagittiğim doktorlardan bir kısmı zarın kalın olduğunu ve operasyonluk bile olduğunu söylediler... bir kısmı da zarda yapısal farklılık olduğunu ancak ilişkiye girebileceğimi dile getirdi... parmak egzersizini tavsiye eden doktor 2 parmakda zarın yırtılabileceğini yırtılmazsa da esneyebileceğini söyledii,,, ilk gün 2 parmak daha rahattım aama bugün 1 boğum anca alabildim onu da zorla aldım acıya dayanmaya çalışarak... bir de girerken bir şekilde giriyor ancak çıkarırken parmağımı çk daha fazla canım yanıyor... siz de mi aynı şekildeydiniz??? bu arada zara hala bsy olmadı ((
Arkadaşlar çok faydalı bir program izleyin lütfen ; Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube
vajinismus tam olarak ilişki sırasında kendini kasma ve girişe izin vermeme halimidir? eğer öyleyse sanırım bende de var bu üzülerek söylüyorum....
hehehehehe :) öyle amaverdiği hazzı düşünüp yendim ben siz de öyle düşünün valla bak çok iyi geliyo tam pes ettiğin anda aklına getir aslında çoook güzel bir duygu oldugunu hemencık egzersızlere sarılıyosun bu arada senın regl bitti mi canım
off yok cnm yaa son 3 günnn ilk kez bukdr bitmesini iple çekiorm wala
off yok cnm yaa son 3 günnn ilk kez bukdr bitmesini iple çekiorm wala
canım bence bittiğinde hemen deneyin bende iple çekmiştim önceki regl dönemimde insan daha istekli oluyo
ama yine beynim izin vermedi ve girişe engel oldu
dün biraz egzersiz yapayım dedim işaret parmağımın ilk boğumunu alabildim sadece bazen 2. boğuma geliyor 1 kere de 2. boğumu geçtim birazcık ama gün gün değişiyorum ben nasıl bi vajinam var anlamadım yaa kendi kafasına göre takılıyo öyle canı isteyince beni dinliyo ama çoğu zaman da çok ters davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?