Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emla kremi vajinanın iç kısmına kadar mi süreceğim ? Sürdükten ne kadar zaman sonra p..... denemesine gecebilirim yanlış uygulama yapmak istemiyor yorum acil yardım bu akşam deneyeceğiz inşallah

tatlm parmak yada aparat ucu girince gerisi gelio bence sen boğumları ilerlet hayddii
ben seni geçtim şimdi sen beni geç :):13::13:

aparat canımı acıtıyo malesef hiç alamıyorum parmak daha rahat geliyo bana ama onu da bir türlü ilerletemedim canım yaa ama ben hiç dokunamıyodum bile biraz ilerleme kaydetmiş sayılırım yani dimi :) :13: :13: sen en son 7.5 cmdedydin ??

biraz demek hakszlık olur cnm :) yavaş yavaş ilerleyeceksn demem oki başta acımadan girince devamını getrmeye korkma girio :)
ben 7,5 da kaldım. regl im tatildeyim

Son düzenleme:
biraz demek hakszlık olur cnm :) yavaş yavaş ilerleyeceksn demem oki başta acımadan girince devamını getrmeye korkma girio :)
ben 7,5 da kald regl im tatildeyim

merhaba canım, reglden sonra vaji daha rahat daha geniş oluyor. bu fırsatı kaçırma derim 7,5 cm. çok iyi, bende 7-8 cm.deyken yenmiştim. umarım sende bir an önce kurtulursun.

Emla kremi vajinanın iç kısmına kadar mi süreceğim ? Sürdükten ne kadar zaman sonra p..... denemesine gecebilirim yanlış uygulama yapmak istemiyor yorum acil yardım bu akşam deneyeceğiz inşallah

canım emlayı önce vaji girişine sür iyice sonra krem üstünde kalacak şekilde yedirmeden yani serçe parmağına önlü arkalı sür biraz ve parmağını vaji içine ittir bekle biraz bir kaç kez yap krem iyice içinede girsin sonra 15 -20 dk bekle zaten hissedersin uyuştuğunu sonra deneme yapabilirsin bu arada canım biraz yakıyo korkma

Canım serapın dediği gibi adet bitimini sakın kaçırma Ben adetim biter bitmez yenmiştim hem de 7 cmde:13:

ARKADASIM PEKİ BU ANESTOL POMAD FALAN var onu da böyle vaji içine serçe parmakla sürsek aynen uyusurmu bide ben şimdi tekrar regl oldum kanamam oldugu için devam edemiyorum su anda orta parmaga geçicem inşallah ama hala orda sert bişi varmıs gibi sanki ilerlemicek gibi gelio ahh bi atlatsak bizde ..

canım yeterince kayganlığı sağlarsan uyuşturmana gerek yok inan acımıyor, anestol sürdüm ben diğer arkadaşlar neder bilmem ama bence gereksiz bir yanma hissi veriyor rahatsız edici bir his, inan orayı sadece kayganlaştır acı zaten hissetmiyorsun

Canım ben hiç kullanmadım anestol. Kullanan arkadaşlar olmuştu, bilen varsa yardımcı olur
Sert bişey hissi sen yenmeden geçmez zaten Kafanda biçok kuruntu yaparsın yenene kadar Ama bak sen egzersize başlamışsın orta parmağa geçmişsin. Endişe edicek bişey yok. Sen egzersiz yaparken bol jel kullan, oranın kayganlığını sağla. Eğer diğer takviyelere ihtiyaç duyarsan iyice araştırdıktan sonra kullan

ist3434 kullanıcısından alıntı
keşke doktorlarımız da bu kadar ilgili olsa ve hastalarını dinleseler:) zar duruyor maalesef hala gittiğim doktorlardan bir kısmı zarın kalın olduğunu ve operasyonluk bile olduğunu söylediler... bir kısmı da zarda yapısal farklılık olduğunu ancak ilişkiye girebileceğimi dile getirdi... parmak egzersizini tavsiye eden doktor 2 parmakda zarın yırtılabileceğini yırtılmazsa da esneyebileceğini söyledii,,, ilk gün 2 parmak daha rahattım aama bugün 1 boğum anca alabildim onu da zorla aldım acıya dayanmaya çalışarak... bir de girerken bir şekilde giriyor ancak çıkarırken parmağımı çk daha fazla canım yanıyor... siz de mi aynı şekildeydiniz??? bu arada zara hala bsy olmadı((

sen zarı düşünerek hareket etme canım yırtılır yırtılmazsa doğumda yırtılır sen bunları düşünme, kuru kuruya deneme parmağı içeri girdirmeye boşyere tahriş olur ve onun sızısını çekme yazıktır.mutlaka kayganlaştırıcı birşey sür biliyorsun ben jelden çok yağ diyorum ısrarla ama hiçbirşeyi gereğinden fazla da kullanmayın derim ne kadar saf olursa olsun.yağda inan bana hiç ağrı hissetmedim kullanan arkadaşlarım da hep Allah razı olsun dedi sağolsunlar ben tavsiye ederim seçim sana kalmış. ama nasıl aşarsan aş kendini ne fiziksel nede ruhsal yıpratmadan aş bu durumu çünkü inan büyüttüğümüz gibi değilmiş diyeceksin sende mutlaka.

Nereye yazmış görmedim ama, parmağı çıkartırken ıkınmasını söyle arkadaşımıza Eğer ıkınırsa hiç acı çekmeden parmağı kendiliğinden dışarı çıkar Ve bi de benim de 2 parmak alıp da ertesi gün sadece bir parmakta kaldığım oldu. Yani gün günü tutmuyor , egzersiz yaparken kafasını iyice boşaltsın:13: (aceleyle yazdım , umarım görür yazdıklarımı)

Arkadaşlar günaydın.Çok mutsuzum.Akşamki penis denemesi tam bir hüsrandı.aylardır parmak egezersizi yapan ben değildm sanki.üstte de altta da denedim olmuyor olmuyor olmuyor...Tabi ben öfleyip füplerken eşimde ereksiyon sorunu oldu doğal olarak bu konuda da napıcağımı bilemedim hangine üzülsem anlamadım.bu durumda hap kullanan var mı?
napıcam nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bütün umutlarım yıkıldı.Girmiyor bir türlü Çok kötüyüm....Lütfen yardım edin

Kızlar merhaba.2 yıllık evliyim ben de bu sorunu yaşıyorum.Uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum. Araştırmadığım şey kalmadı doktora gitmek çok mantıklı gelmedi açıkçası. Kafam çok karışık ne olur bana da yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…