- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.301
off yok cnm yaa son 3 günnn ilk kez bukdr bitmesini iple çekiorm wala
işte ben de tam gelmesını iple çekcek kadar beklediğim zaman yenmiştim vajiyidemekki senin de başarman yakındır
tatlm parmak yada aparat ucu girince gerisi gelio bence sen boğumları ilerlet hayddii
ben seni geçtim şimdi sen beni geç :):13::13:
aparat canımı acıtıyo malesef hiç alamıyorum parmak daha rahat geliyo bana ama onu da bir türlü ilerletemedim canım yaa ama ben hiç dokunamıyodum bile biraz ilerleme kaydetmiş sayılırım yani dimi :) :13: :13: sen en son 7.5 cmdedydin ??
biraz demek hakszlık olur cnm :) yavaş yavaş ilerleyeceksn demem oki başta acımadan girince devamını getrmeye korkma girio :)
ben 7,5 da kald regl im tatildeyim
Emla kremi vajinanın iç kısmına kadar mi süreceğim ? Sürdükten ne kadar zaman sonra p..... denemesine gecebilirim yanlış uygulama yapmak istemiyor yorum acil yardım bu akşam deneyeceğiz inşallah
merhaba canım, reglden sonra vaji daha rahat daha geniş oluyor. bu fırsatı kaçırma derim7,5 cm. çok iyi, bende 7-8 cm.deyken yenmiştim. umarım sende bir an önce kurtulursun.
ayyy aminn cnm inşlhh bir halayda benm için çeksek keşke:18::18:
ayyy aminn cnm inşlhh bir halayda benm için çeksek keşke:18::18:
Canım serapın dediği gibi adet bitimini sakın kaçırmaBen adetim biter bitmez yenmiştim hem de 7 cmde:13:
regl im biter bitmez bu genişliği kaçırmamam için kaç günüm var acaba:18::18:
Canım serapın dediği gibi adet bitimini sakın kaçırmaBen adetim biter bitmez yenmiştim hem de 7 cmde:13:
ARKADASIM PEKİ BU ANESTOL POMAD FALAN var onu da böyle vaji içine serçe parmakla sürsek aynen uyusurmu bide ben şimdi tekrar regl oldum kanamam oldugu için devam edemiyorum su anda orta parmaga geçicem inşallah ama hala orda sert bişi varmıs gibi sanki ilerlemicek gibi gelio ahh bi atlatsak bizde ..
ARKADASIM PEKİ BU ANESTOL POMAD FALAN var onu da böyle vaji içine serçe parmakla sürsek aynen uyusurmu bide ben şimdi tekrar regl oldum kanamam oldugu için devam edemiyorum su anda orta parmaga geçicem inşallah ama hala orda sert bişi varmıs gibi sanki ilerlemicek gibi gelio ahh bi atlatsak bizde ..
ist3434 kullanıcısından alıntıkeşke doktorlarımız da bu kadar ilgili olsa ve hastalarını dinleseler:) zar duruyor maalesef halagittiğim doktorlardan bir kısmı zarın kalın olduğunu ve operasyonluk bile olduğunu söylediler... bir kısmı da zarda yapısal farklılık olduğunu ancak ilişkiye girebileceğimi dile getirdi... parmak egzersizini tavsiye eden doktor 2 parmakda zarın yırtılabileceğini yırtılmazsa da esneyebileceğini söyledii,,, ilk gün 2 parmak daha rahattım aama bugün 1 boğum anca alabildim onu da zorla aldım acıya dayanmaya çalışarak... bir de girerken bir şekilde giriyor ancak çıkarırken parmağımı çk daha fazla canım yanıyor... siz de mi aynı şekildeydiniz??? bu arada zara hala bsy olmadı ((
sen zarı düşünerek hareket etme canım yırtılır yırtılmazsa doğumda yırtılır sen bunları düşünme, kuru kuruya deneme parmağı içeri girdirmeye boşyere tahriş olur ve onun sızısını çekme yazıktır.mutlaka kayganlaştırıcı birşey sür biliyorsun ben jelden çok yağ diyorum ısrarla ama hiçbirşeyi gereğinden fazla da kullanmayın derim ne kadar saf olursa olsun.yağda inan bana hiç ağrı hissetmedim kullanan arkadaşlarım da hep Allah razı olsun dedi sağolsunlar ben tavsiye ederim seçim sana kalmış. ama nasıl aşarsan aş kendini ne fiziksel nede ruhsal yıpratmadan aş bu durumu çünkü inan büyüttüğümüz gibi değilmiş diyeceksin sende mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?